Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54301 - 54320 Napsat příspěvek

Walking dead

U Domova důchodců jsem taky umíral, ale celkem slušná a žánru věrná vyvražďovačka na konci ten díl celkem zachránily. Jenže je to místy přehnaně sentimentální a na to že je skoro konec světa tam často řeší/dělají STRAŠLIVÉ kraviny.

Naštěstí, Norman Reedus a Michael Rooker vládnou a silně to táhnou kupředu.
556138
U Domova důchodců jsem taky umíral, ale celkem slušná a žánru věrná vyvražďovačka na konci ten díl celkem zachránily. Jenže je to místy přehnaně sentimentální a na to že je skoro konec světa tam často řeší/dělají STRAŠLIVÉ kraviny. Naštěstí, Norman Reedus a Michael Rooker vládnou a silně to táhnou kupředu.
Walking dead
0 0
reagovat

dexter x walking dead x B. Empire

Chm, Dex, nakopává zombíky s drtivou převahou. Nemůžu si pomoct, ale nějak Walking dead nemůžu přijít na tu pravou chuť. Domov důchodců mě skoro rozesmál a celý mi to dost připomíná Jericho... Napětí OK, ale ty emoce jim teda nevěřím, a bože, všechny postavy jsou tak béčkově ploché... Od AMC rozhodně nejslabší kousek. a v pondělní bitvě kabelovek pro mě velký poražený za Dexem a Nuckym
556133
Chm, Dex, nakopává zombíky s drtivou převahou. Nemůžu si pomoct, ale nějak Walking dead nemůžu přijít na tu pravou chuť. Domov důchodců mě skoro rozesmál a celý mi to dost připomíná Jericho... Napětí OK, ale ty emoce jim teda nevěřím, a bože, všechny postavy jsou tak béčkově ploché... Od AMC rozhodně nejslabší kousek. a v pondělní bitvě kabelovek pro mě velký poražený za Dexem a Nuckym
dexter x walking dead x B. Empire
0 0
reagovat

rcorp

jedině anglicka verze, americká verze je špatná podle mě.
556131
jedině anglicka verze, americká verze je špatná podle mě.
rcorp
0 0
reagovat

Loki

Podľa toho, čo som o Johnsonovi čítal, naozaj veľká časť Nuckyho ( a veru že zaujímavého ) života ešte nebola prevedená na televízne obrazovky. HBO si objednalo druhú sezónu už po odvysielaní pilotného dielu a keď sa pozrieme kam väčšina charakterov seriálu práve teraz smeruje a porovnáme to s historickými udalosťami, povedal by som, že to najzaujímavejšie nás ešte len čaká. V Atlantic City a v Chicagu nepochybne.
Tá látka má obrovský potenciál a bola by škoda toho nevyužiť.
556130
Podľa toho, čo som o Johnsonovi čítal, naozaj veľká časť Nuckyho ( a veru že zaujímavého ) života ešte nebola prevedená na televízne obrazovky. HBO si objednalo druhú sezónu už po odvysielaní pilotného dielu a keď sa pozrieme kam väčšina charakterov seriálu práve teraz smeruje a porovnáme to s historickými udalosťami, povedal by som, že to najzaujímavejšie nás ešte len čaká. V Atlantic City a v Chicagu nepochybne. Tá látka má obrovský potenciál a bola by škoda toho nevyužiť.
Loki
0 0
reagovat

Life on Mars

Teď jsem dokoukal Journeymana a i když věštkyně a většina té epizody byla příšerná, tak mi je docela líto, že to utli. Každopádně jsem si řekl, že teď se podívám na další ze seriálů, co občas zachytím na Prima Cool a to Life on Mars, že to mi vydrží déle...a ono ta je taky jenom jedna sezóna. :) Ale teď koukám, že to je remake britského seriálu- viděl někdo oboje? Je to hodně velká kopírka? A je ta původní verze o hodně lepší? Když já už jsem zvyklý na ty americké ksichty, damn it. :)
556127
Teď jsem dokoukal Journeymana a i když věštkyně a většina té epizody byla příšerná, tak mi je docela líto, že to utli. Každopádně jsem si řekl, že teď se podívám na další ze seriálů, co občas zachytím na Prima Cool a to Life on Mars, že to mi vydrží déle...a ono ta je taky jenom jedna sezóna. :) Ale teď koukám, že to je remake britského seriálu- viděl někdo oboje? Je to hodně velká kopírka? A je ta původní verze o hodně lepší? Když já už jsem zvyklý na ty americké ksichty, damn it. :)
Life on Mars
0 0
reagovat

Walking dead

Boží, jen tak dál! :+:+:+
556123
Boží, jen tak dál! *:+**:+**:+*
Walking dead
0 0
reagovat

Walking dead 1x04

Je to neskutečný, ale zase lepší, než předchozí díl. Kam to až může zajít? Napínavý, akční, emotivní...naprostá paráda. Ještě teď mi z toho běhá mráz po zádech.
556120
Je to neskutečný, ale zase lepší, než předchozí díl. Kam to až může zajít? Napínavý, akční, emotivní...naprostá paráda. Ještě teď mi z toho běhá mráz po zádech.
Walking dead 1x04
0 0
reagovat
Balder: A bude teda druha? Ja som nejako stale cakal, ze Nuckymu sa to do konca serie nejako cele rozpadne, napriek jeho velkej snahe.
556118
Balder: A bude teda druha? Ja som nejako stale cakal, ze Nuckymu sa to do konca serie nejako cele rozpadne, napriek jeho velkej snahe.
0 0
reagovat

Dexter

To napeti mezi Deb a Laguetrou a Liddym a Quinnem se dalo krajet!!! A ten konec:) To budou nervy ty posledni tri dily, doufam, ze to skonci nejak necekane.
556112
To napeti mezi Deb a Laguetrou a Liddym a Quinnem se dalo krajet!!! A ten konec:) To budou nervy ty posledni tri dily, doufam, ze to skonci nejak necekane.
Dexter
0 0
reagovat

Okresní přebor

Dnešní díl super. Možný SPOILER: Jeden fotbalista přizná, že je gay, a do toho na konci dílu zazní Nagyho Láska je tu s vami. Geniální.8):D
556110
Dnešní díl super. Možný SPOILER: Jeden fotbalista přizná, že je gay, a do toho na konci dílu zazní Nagyho Láska je tu s vami. Geniální.*8)**:D*
Okresní přebor
0 0
reagovat

Boardwalk Empire #10

pozor spoilery : jimmy darmody sa nám nejako rozbehol a už sa mi zdá, že nemá boha pri sebe a rieši všetko násilím ( je to ale môj najobľúbenejší charakter, ktorý tomu dáva presne ten feeling gangsterských filmov, v aký som sprvu ani nedúfal ). capone si kúpil nový klobúk a začali sa čistky bratov dallesiovcov v atlantic city. u mňa jednoznačne jedno veľké :+ koniec spoilerov
Už mi to ani zďaleka nepripomína prvé diely, celá show sa nevýdaným spôsobom rozbehla, prakticky od polovice série nemám seriálu čo vytknúť. Keďže už deviaty diel prekonal všetky moje očakávania, prestal som sa čudovať, ako sa to všetko zomlelo a čo sa vlastne teraz deje.
Akurát nám ostávajú už iba dva diely, čo ma fakt štve, mám pocit že sa chytajú skončiť v tom najlepšom. Neviete niekto odhadnúť, koľko bude trvať kým sa do éteru dostane druhá sezóna ?
556102
[b]pozor spoilery [/b] : jimmy darmody sa nám nejako rozbehol a už sa mi zdá, že nemá boha pri sebe a rieši všetko násilím ( je to ale môj najobľúbenejší charakter, ktorý tomu dáva presne ten feeling gangsterských filmov, v aký som sprvu ani nedúfal ). capone si kúpil nový klobúk a začali sa čistky bratov dallesiovcov v atlantic city. u mňa jednoznačne jedno veľké *:+* [b]koniec spoilerov [/b] Už mi to ani zďaleka nepripomína prvé diely, celá show sa nevýdaným spôsobom rozbehla, prakticky od polovice série nemám seriálu čo vytknúť. Keďže už deviaty diel prekonal všetky moje očakávania, prestal som sa čudovať, ako sa to všetko zomlelo a čo sa vlastne teraz deje. Akurát nám ostávajú už iba dva diely, čo ma fakt štve, mám pocit že sa chytajú skončiť v tom najlepšom. Neviete niekto odhadnúť, koľko bude trvať kým sa do éteru dostane druhá sezóna ?
Boardwalk Empire #10
0 0
reagovat

Dexter a Walking Dead

:+:+:+:+:+:+:+:+
556081
*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
Dexter a Walking Dead
0 0
reagovat

Walking Dead

Tak dnešní díl vynikající:+ Jestli se bude laťka následující dva díly ještě zvyšovat, tak u finále asi umřu blahem.
556077
Tak dnešní díl vynikající*:+* Jestli se bude laťka následující dva díly ještě zvyšovat, tak u finále asi umřu blahem.
Walking Dead
0 0
reagovat

Castle X Files

Velmi zábavné s třešničkou v podobě odkazu na Firefly na konci :+ :+ :+
556052
Velmi zábavné s třešničkou v podobě odkazu na Firefly na konci *:+* *:+* *:+*
Castle X Files
0 0
reagovat

Peteers

Otom mi ani nemluv, ani slova nedokážou vyjádřit jak bych byl nasranej ! :(
556038
Otom mi ani nemluv, ani slova nedokážou vyjádřit jak bych byl nasranej ! *:(*
Peteers
0 0
reagovat

zahron

no doufám že to netípnou. Po Housovi a Dexterovi pro mě jediná stálice která si drží slušnou kvalitu. Celá třetí řada zatim super:+
556034
no doufám že to netípnou. Po Housovi a Dexterovi pro mě jediná stálice která si drží slušnou kvalitu. Celá třetí řada zatim super*:+*
zahron
0 0
reagovat
že tu ještě nikdo nezmínil geniální poslední díl 30 Rock :+ z něj se pomalu stává moje seriálová jednička :))
556031
že tu ještě nikdo nezmínil geniální poslední díl 30 Rock *:+* z něj se pomalu stává moje seriálová jednička *:))*
0 0
reagovat
Fringe move on Fridays

link
:-:-:-
556030
Fringe move on Fridays [link="http://www.aceshowbiz.com/news/view/00036936.html"]link[/link] *:-**:-**:-*
0 0
reagovat
miller uz je oficialne z kola venku. Kandidaty jsou: Kanaďan Stephen Amell (Closing the Ring), angličan Aiden Turner (All My Children) a australan Liam McIntyre (The Pacific).
556024
miller uz je oficialne z kola venku. Kandidaty jsou: Kanaďan Stephen Amell (Closing the Ring), angličan Aiden Turner (All My Children) a australan Liam McIntyre (The Pacific).
0 0
reagovat

verbst

Pokud vím, tak pouze prohlásil, že má o roli zájem...
556019
Pokud vím, tak pouze prohlásil, že má o roli zájem...
verbst
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se