Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54281 - 54300 Napsat příspěvek
s tou Jennifer ako Matkou to beriem spat, nesedi to, skoda:)
556175
s tou Jennifer ako Matkou to beriem spat, nesedi to, skoda*:)*
0 0
reagovat

How I Met Your Mother

Asi naj z tejto serie a cameo luxusne:D:+

Btw, pevne verim, ze to bude Jennifer Morrison, presne moj typ8)
556172
Asi naj z tejto serie a cameo luxusne*:D**:+* Btw, pevne verim, ze to bude Jennifer Morrison, presne moj typ*8)*
How I Met Your Mother
0 0
reagovat
Pojďte podpořit Capricu! Třeba to nepomůže, ale zkusit se to může! link
556171
Pojďte podpořit [b]Capricu[/b]! Třeba to nepomůže, ale zkusit se to může! http://www.gopetition.com/petitions/caprica-for-season-2.html
0 0
reagovat
US Top Gear byl nejen slabý, ale místy hodně trapný a můžou za to moderátoři.
556170
US Top Gear byl nejen slabý, ale místy hodně trapný a můžou za to moderátoři.
0 0
reagovat

st39.6

Že má tahle série jen tak málo dílů jsem do dneška netušil a i tak předpokládám že nebude poslední.
556169
Že má tahle série jen tak málo dílů jsem do dneška netušil a i tak předpokládám že nebude poslední.
st39.6
0 0
reagovat
HAL > to bude dost tezky stihnout behem dvou dilu, ne?
Videl nekdo US Top Gear? ... docela (dost) slaby :-
556167
HAL > to bude dost tezky stihnout behem dvou dilu, ne? Videl nekdo US Top Gear? ... docela (dost) slaby *:-*
0 0
reagovat

duro

Zrovna tohle bylo fajn... dokud to nezabili pointou (kterou jsem vlastně čekal).

scroochy
Njn, právě proto se bojím že do podobné soap opery se bude trochu zvrhávat i WD.
556164
Zrovna tohle bylo fajn... dokud to nezabili pointou (kterou jsem vlastně čekal). [b]scroochy[/b] Njn, právě proto se bojím že do podobné soap opery se bude trochu zvrhávat i WD.
duro
0 0
reagovat

Walking Dead a iné oné...

HAL: Celý diel je o tom, ako nejaký chlap scvokne a začne z neznámeho dôvod kopať hroby a ty povieš, že tam nikto nereaguje na extrémnu situáciu? :)

Inak čo sa týka nedeľných seriálov, WD super, BE super, ale čo sa týka vyvolávania pocitu "okamžite chcem vidieť ďalšiu časť!" (ktorý by u seriálu mal byť základný), opäť suverénne vládne Dex. Milujem to, táto séria už je lepšia ako trojka a rýchlo sa doťahuje na štvorku a dvojku.
556163
HAL: Celý diel je o tom, ako nejaký chlap scvokne a začne z neznámeho dôvod kopať hroby a ty povieš, že tam nikto nereaguje na extrémnu situáciu? *:)* Inak čo sa týka nedeľných seriálov, WD super, BE super, ale čo sa týka vyvolávania pocitu "okamžite chcem vidieť ďalšiu časť!" (ktorý by u seriálu mal byť základný), opäť suverénne vládne Dex. Milujem to, táto séria už je lepšia ako trojka a rýchlo sa doťahuje na štvorku a dvojku.
Walking Dead a iné oné...
0 0
reagovat

The Waling Dead

Chovani lidi - Prece to, ze je nekde apokalypsa, nudela z lidi zvirata aby jim bylo jedno jestli nekdo mlati svoji zenu. A k tomu milostnemu trojuhelniku - zatim se nijak nerozviji, coz je fajn. Zatim jidlo maji a dokazou si ho ulovit, az jim dojde tak kdovi...
Armada - pokud se pamatuju tak nikde nerikali ze armada pochcipala. Rikali jen ze vsichni utekli. Navic jsem si nevsiml zadnych zombii ve vojenskym, krome jedne v tanku.
556159
Chovani lidi - Prece to, ze je nekde apokalypsa, nudela z lidi zvirata aby jim bylo jedno jestli nekdo mlati svoji zenu. A k tomu milostnemu trojuhelniku - zatim se nijak nerozviji, coz je fajn. Zatim jidlo maji a dokazou si ho ulovit, az jim dojde tak kdovi... Armada - pokud se pamatuju tak nikde nerikali ze armada pochcipala. Rikali jen ze vsichni utekli. Navic jsem si nevsiml zadnych zombii ve vojenskym, krome jedne v tanku.
The Waling Dead
0 0
reagovat
Gossip Girl je pro děvčata i chlapce.. koukám na to s úsměvem :)
556158
Gossip Girl je pro děvčata i chlapce.. koukám na to s úsměvem :)
0 0
reagovat

HAL

Buď rád, že jsi Jericho vzdal takhle brzo, protože zrovna ten seriál je ukázkovej případ promarněnýho potenciálu. To, co to vadí teď na Walking Dead, je tam asi tak 50x horší. Mínus jakákoli akce. Fakt neskutečně špatnej seriál, kterej přitom mohl bejt tak skvělej, kdyby měli scénáristi/producenti/tvůrci/co já vím koule a trochu rozum, aby využili tý zápletky. Místo toho je to taková soap opera v post-apo světě, kterej není vůbec post-apo. :-:-
556156
Buď rád, že jsi Jericho vzdal takhle brzo, protože zrovna ten seriál je ukázkovej případ promarněnýho potenciálu. To, co to vadí teď na Walking Dead, je tam asi tak 50x horší. Mínus jakákoli akce. Fakt neskutečně špatnej seriál, kterej přitom mohl bejt tak skvělej, kdyby měli scénáristi/producenti/tvůrci/co já vím koule a trochu rozum, aby využili tý zápletky. Místo toho je to taková soap opera v post-apo světě, kterej není vůbec post-apo. *:-**:-*
HAL
0 0
reagovat

Walking Dead spoilery

1.Problémy lidí:
To šaškování kvůli nevěře je dané kvůli tomu, že prostě nevěra je nevěra, jedno kdy. Lidé se najednou nezmění jen proto, že jsou někde zombíci. Jasně, měli by spolu "sexuálně kooperovat" co nejvíce, za padesát let od nákazy (=sci fi) si i umím přestavit i nějaké "kooperovací orgie", "zabíjení slabých pro zachování lidstva" atd., ale to je vše scifi.
Teďka je prostě jasné, že když je někdo rasista, bije svou ženu, zahýbá, tak je to prostě problém. A teď do toho hodili ještě zombíky a nákazu. Jsem za to hodně rád.
A nejdůležitější, oni takové situace řeší v klidu tábora, tudíž na místě, které jim nabízí určitý pocit domova, jistoty. I když všude kolem jsou zombíci. Takže jejich reakce se mi zdá adekvátní ("Jsem v háji se zombíku to jo ale mlátit svou ženu fakt nebudeš").

2.A domov důchodců? Nejdřív se mi to zdálo přitáhnuté za vlasy, ale vysvětlili to hezky. Dva lidi se o ně začli starat a kolem nich vyrostl celý tábor, navíc na bezpečném místě. A navíc nikdo neříká, že brzy všichni nepochcípají.

3. Hádka o zbraně: Vojáky tam moc lidí neřešilo. Buď jim samotným došli náboje (když pochcípali), nebo jsou už všichni vyrabováni a náboje poztráceny atd. Každá munice na ten počet zombíku je cenná.

4. U mě po minulém díle, kde se fakt skoro nic nestalo (hlavní hrdina se u mě subjektivně půl hodiny loučil ze všema než šel na záchranou misi, taková nuda) se to teď hezky rozjelo. A konec navnadil. Jen mě zatím pořád zajímají tak tři postavy (hlavní hrdina, daryl a korejec)
556155
1.Problémy lidí: To šaškování kvůli nevěře je dané kvůli tomu, že prostě nevěra je nevěra, jedno kdy. Lidé se najednou nezmění jen proto, že jsou někde zombíci. Jasně, měli by spolu "sexuálně kooperovat" co nejvíce, za padesát let od nákazy (=sci fi) si i umím přestavit i nějaké "kooperovací orgie", "zabíjení slabých pro zachování lidstva" atd., ale to je vše scifi. Teďka je prostě jasné, že když je někdo rasista, bije svou ženu, zahýbá, tak je to prostě problém. A teď do toho hodili ještě zombíky a nákazu. Jsem za to hodně rád. A nejdůležitější, oni takové situace řeší v klidu tábora, tudíž na místě, které jim nabízí určitý pocit domova, jistoty. I když všude kolem jsou zombíci. Takže jejich reakce se mi zdá adekvátní ("Jsem v háji se zombíku to jo ale mlátit svou ženu fakt nebudeš"). 2.A domov důchodců? Nejdřív se mi to zdálo přitáhnuté za vlasy, ale vysvětlili to hezky. Dva lidi se o ně začli starat a kolem nich vyrostl celý tábor, navíc na bezpečném místě. A navíc nikdo neříká, že brzy všichni nepochcípají. 3. Hádka o zbraně: Vojáky tam moc lidí neřešilo. Buď jim samotným došli náboje (když pochcípali), nebo jsou už všichni vyrabováni a náboje poztráceny atd. Každá munice na ten počet zombíku je cenná. 4. U mě po minulém díle, kde se fakt skoro nic nestalo (hlavní hrdina se u mě subjektivně půl hodiny loučil ze všema než šel na záchranou misi, taková nuda) se to teď hezky rozjelo. A konec navnadil. Jen mě zatím pořád zajímají tak tři postavy (hlavní hrdina, daryl a korejec)
Walking Dead spoilery
0 0
reagovat
Ten seriál má hlavně obrovský potenciál pro genální hru, něco ve stylu Falloutu či Stalkera. Takový hodně těžký survival v otevřeném světě, méně soubojů, přiměřený počet hodně ukecaných NPC, kvantum šmejdění v troskách, nebezpečí na každém kroku, to by pro mě byl splněný sen!
556154
Ten seriál má hlavně obrovský potenciál pro genální hru, něco ve stylu Falloutu či Stalkera. Takový hodně těžký survival v otevřeném světě, méně soubojů, přiměřený počet hodně ukecaných NPC, kvantum šmejdění v troskách, nebezpečí na každém kroku, to by pro mě byl splněný sen!
0 0
reagovat
Z Jericha jsem viděl první díl, pak už jsem na to kašlal (i na základě hodně negativních reakcí), ale tohle se mi zdá tedy o dost lepší... minimálně v tom že čas od času ti zombíci prostě přijdou a někoho brutálně sežerou, což v Jerichu jaksi chybělo :))

Jak by se postavy měl/neměly chovat - je to kurevsky extrémní situace a podle toho by měly být vypsychované - a ne tam šaškovat kvůli tomu kdo se s kým vyspal i když to byla jakože nevěra (proboha vždyť by naopak měli začít šukat jak králíci každý s každým čistě pro záchranu genofondu :D), případně že někdo párkrát praštil svou ženušku. Já vím že nemůžu čekat hardcore nářez ve stylu cesty, je to "jen spotřební seriál" pro televizi, ale mohli by to téma vytěžit víc (vždyť jen to uřezání vlastní ruky je téma klidně si zasluhující jeden celý díl)
A nelogičností je tam taky dost - třeba přetahování o pár zbraní, když celé město bylo obsazené armádou která kompletně vychcípala. Vždyť tam po ní muselo zůstat tuna věcí, v ulicích stojí tanky... a oni se hádají o dvě brokovnice a kulovnici.
O existenci něčeho tak nesmyslného jako je domov důchodců uprostřed zamořeného území se snad ani nemá cenu zmiňovat.
A taky jsem trochu doufal že budou rozvíjet tu potenciálně dost zajímavou linku s vrtulníkem, který byl ve druhém díle vidět...

Nejde o to že by ten seriál byl špatný a nebavil mě, to vůbec, ale o to že má OBROVSKÝ potenciál který využívá jen zčásti.
556153
Z Jericha jsem viděl první díl, pak už jsem na to kašlal (i na základě hodně negativních reakcí), ale tohle se mi zdá tedy o dost lepší... minimálně v tom že čas od času ti zombíci prostě přijdou a někoho brutálně sežerou, což v Jerichu jaksi chybělo *:))* Jak by se postavy měl/neměly chovat - je to kurevsky extrémní situace a podle toho by měly být vypsychované - a ne tam šaškovat kvůli tomu kdo se s kým vyspal i když to byla jakože nevěra (proboha vždyť by naopak měli začít šukat jak králíci každý s každým čistě pro záchranu genofondu *:D*), případně že někdo párkrát praštil svou ženušku. Já vím že nemůžu čekat hardcore nářez ve stylu cesty, je to "jen spotřební seriál" pro televizi, ale mohli by to téma vytěžit víc (vždyť jen to uřezání vlastní ruky je téma klidně si zasluhující jeden celý díl) A nelogičností je tam taky dost - třeba přetahování o pár zbraní, když celé město bylo obsazené armádou která kompletně vychcípala. Vždyť tam po ní muselo zůstat tuna věcí, v ulicích stojí tanky... a oni se hádají o dvě brokovnice a kulovnici. O existenci něčeho tak nesmyslného jako je domov důchodců uprostřed zamořeného území se snad ani nemá cenu zmiňovat. A taky jsem trochu doufal že budou rozvíjet tu potenciálně dost zajímavou linku s vrtulníkem, který byl ve druhém díle vidět... Nejde o to že by ten seriál byl špatný a nebavil mě, to vůbec, ale o to že má OBROVSKÝ potenciál který využívá jen zčásti.
0 0
reagovat

a4am

Proto jsem GG vzdal někdy ve druhý sezóně. :-
556152
Proto jsem GG vzdal někdy ve druhý sezóně. *:-*
a4am
0 0
reagovat
Já nekoukám moc po příspěvcích kvůli spoilerům ( WD,BE, D ,... koukám až dnes večer/zítra ráno) a budu asi trochu mimo.

Gossip Girl:D
Koukám na to s přítelkyní (ex) pokaždé když se vidíme (takže jsem u aktuální epizody).
Zápletkově je to už hodně scifi a přitažené za vlasy (chování a motivace postav).¨
A je to hodně pro holky, vztahy a tak, zápletky, i ta zatracená logika. Každý pořádný chlap by nad tím asi popotahoval zvratky nevím no:D Nicméně...
Kdyby si to zachovalo alespoň trochu nadhledu, tak by to bylo fajn. A o páru Chuck/Blair by mohli restartovat nějaký jejich vlastní film, ti ustojí cokoliv.
556148
Já nekoukám moc po příspěvcích kvůli spoilerům ( WD,BE, D ,... koukám až dnes večer/zítra ráno) a budu asi trochu mimo. Gossip Girl:D Koukám na to s přítelkyní (ex) pokaždé když se vidíme (takže jsem u aktuální epizody). Zápletkově je to už hodně scifi a přitažené za vlasy (chování a motivace postav).¨ A je to hodně pro holky, vztahy a tak, zápletky, i ta zatracená logika. Každý pořádný chlap by nad tím asi popotahoval zvratky nevím no:D Nicméně... Kdyby si to zachovalo alespoň trochu nadhledu, tak by to bylo fajn. A o páru Chuck/Blair by mohli restartovat nějaký jejich vlastní film, ti ustojí cokoliv.
0 0
reagovat

The Waling Dead

Mě by zajímalo, jak by se měli přeživší chovat, když ne tak, jak se chovají.
556147
Mě by zajímalo, jak by se měli přeživší chovat, když ne tak, jak se chovají.
The Waling Dead
0 0
reagovat

The Waling Dead

Tak to teda nevim jaky se vam zdaji kraviny co tam resi. Maji snad resit to, jak jim zombie sezrali sousedy? Naopak ty postavy jsou dost realne zpracovane. NIkdo tam neni vylozene cernej nebo bilej a nakonec tahnou vsichni za jeden provaz. :+
A Rick je proste rizek.8)
556145
Tak to teda nevim jaky se vam zdaji kraviny co tam resi. Maji snad resit to, jak jim zombie sezrali sousedy? Naopak ty postavy jsou dost realne zpracovane. NIkdo tam neni vylozene cernej nebo bilej a nakonec tahnou vsichni za jeden provaz. *:+* A Rick je proste rizek.*8)*
The Waling Dead
0 0
reagovat

Dexter

narez jako za mlada :+
556144
narez jako za mlada *:+*
Dexter
0 0
reagovat

HAL

Tak jsem rád, že nejsem sám, komu na tom dost věcí vadí. Netvrdím, že to je špatný, ale nadšenej z toho nijak nejsem... V tom jak stupidně (americky?) se ty postavy chovaj na konci světa a jak dobří jsou jen dobří a zlí jen zlí (bože!) to právě dost nápadně to Jericho připomíná... Po čtyřech dílech už mohli nahodit aspoň jednu vnitřně zajímavější postavu... Nroman a Michael jsou nadějí do budoucna, ale už jsou jen dva díly...
556141
Tak jsem rád, že nejsem sám, komu na tom dost věcí vadí. Netvrdím, že to je špatný, ale nadšenej z toho nijak nejsem... V tom jak stupidně (americky?) se ty postavy chovaj na konci světa a jak dobří jsou jen dobří a zlí jen zlí (bože!) to právě dost nápadně to Jericho připomíná... Po čtyřech dílech už mohli nahodit aspoň jednu vnitřně zajímavější postavu... Nroman a Michael jsou nadějí do budoucna, ale už jsou jen dva díly...
HAL
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se