Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54041 - 54060 Napsat příspěvek

vegasss7771

Parádně jsem se pobavil :+:D
557496
Parádně jsem se pobavil *:+**:D*
vegasss7771
0 0
reagovat
Yep.. V Budějcích máme spíš pedák bez háčku:)
557495
Yep.. V Budějcích máme spíš pedák bez háčku:)
0 0
reagovat
ježiš peďák snad ne ? :DNějakej Pajda neexistuje :D
557494
ježiš peďák snad ne ? *:D*Nějakej Pajda neexistuje *:D*
0 0
reagovat
Rozhodně pajdák (Brno), ale peďák mi teda taky evokuje pedagogickou a rozhodně ne úchyla. A k tomu odkazu od vegase....je to smutný. Máti pracovala celý život v Brně, teď dělá už skoro rok v Praze. Nemá s nima nejmenší problém a ani oni s ní. Já tam teď jezdím docela často a taky necítím zášť ani z jedné strany. A zajímá mě, jak ví, že tu furt řešíme Pražáky, když do vidlákova odmítá jezdit. Asi má věšteckou kouli.
557492
Rozhodně pajdák (Brno), ale peďák mi teda taky evokuje pedagogickou a rozhodně ne úchyla. A k tomu odkazu od vegase....je to smutný. Máti pracovala celý život v Brně, teď dělá už skoro rok v Praze. Nemá s nima nejmenší problém a ani oni s ní. Já tam teď jezdím docela často a taky necítím zášť ani z jedné strany. A zajímá mě, jak ví, že tu furt řešíme Pražáky, když do vidlákova odmítá jezdit. Asi má věšteckou kouli.
0 0
reagovat
Jih hlásí spíš pedák, ale rozhodně ne pajdák!
557491
Jih hlásí spíš pedák, ale rozhodně ne pajdák!
0 0
reagovat
To mi připomnělo jednoho Pražáka jak nás, ,,vidláky´´ vůbec neřeší:

Pražák blije

:D

557488
To mi připomnělo jednoho Pražáka jak nás, ,,vidláky´´ vůbec neřeší: [link="http://alien.bloguje.cz/717429-vidlaci-a-burani.php"]Pražák blije[/link] *:D*
0 0
reagovat

KarelR

spíš bych to viděl na Čechy vs Morava :D (páč to v Ústí je taky peďák)

zahron: fucking yes! :+
557487
spíš bych to viděl na Čechy vs Morava *:D* (páč to v Ústí je taky peďák) zahron: fucking yes! *:+*
KarelR
0 0
reagovat

Jin

Ano, tak jsem to vždycky chápal. Peďáka jako pedagogickou fakultu slyším poprvé. Z dabingu. No, že se ještě divím. ?)
557485
Ano, tak jsem to vždycky chápal. Peďáka jako pedagogickou fakultu slyším poprvé. Z dabingu. No, že se ještě divím. *?)*
Jin
0 0
reagovat
Ať žije pragocentrismus :D
557483
Ať žije pragocentrismus *:D*
0 0
reagovat
jj, pajdák je pedagogická fakulta, peďák je možná nějaký pedofil :)
557481
jj, pajdák je pedagogická fakulta, peďák je možná nějaký pedofil *:)*
0 0
reagovat
4:2 pro nás pajdáky.
557479
4:2 pro nás pajdáky.
0 0
reagovat

zahron

Co je to za otázku? Jak jinak než hodně...:D
557477
Co je to za otázku? Jak jinak než hodně...*:D*
zahron
0 0
reagovat
Pedak jsem teda v zivote neslysel... na rozdil od pajdaku :o)
557476
Pedak jsem teda v zivote neslysel... na rozdil od pajdaku :o)
0 0
reagovat

KarelR

Tak možná v Praze jo, ale u nás fakt peďákem rozumíme něco jiného - a fakulta to rozhodně není. :D
557472
Tak možná v Praze jo, ale u nás fakt peďákem rozumíme něco jiného - a fakulta to rozhodně není. *:D*
KarelR
0 0
reagovat
No my tomu říkáme pajdák.
557471
No my tomu říkáme pajdák.
0 0
reagovat
Všude, kam jsem v životě vkročil, se peďákem rozuměla Pedagogická fakulta. Takže ten překlad je naprosto v pohodě. Hlad to určitě rád potvrdí, vystudoval ji ;)
557470
Všude, kam jsem v životě vkročil, se peďákem rozuměla Pedagogická fakulta. Takže ten překlad je naprosto v pohodě. Hlad to určitě rád potvrdí, vystudoval ji ;)
0 0
reagovat

Californication S4

Sundays at 9pm
On January the 9th

Možná je ještě brzo, ale jak se těšíte na novou sezónu ? ?)
557468
Sundays at 9pm On January the 9th Možná je ještě brzo, ale jak se těšíte na novou sezónu ? *?)*
Californication S4
0 0
reagovat

Vardant

No u nás (Ostravsko) je peďák označení pro pedofila a ne pro pedagogickou fakultu. Možná - jak navrhl Vardant - by nebylo špatné, aby i ostatní Moviezoňáci napsali, co to doopravdy peďák je. Schválně se zeptám tety, která byla učitelkou, jestli studovala peďák. Uvidíme jak se bude tvářit. :D

Fakt, někdy v ČR dabing na facku.
557466
No u nás (Ostravsko) je peďák označení pro pedofila a ne pro pedagogickou fakultu. Možná - jak navrhl Vardant - by nebylo špatné, aby i ostatní Moviezoňáci napsali, co to doopravdy peďák je. Schválně se zeptám tety, která byla učitelkou, jestli studovala peďák. Uvidíme jak se bude tvářit. *:D* Fakt, někdy v ČR dabing na facku.
Vardant
0 0
reagovat

LDK

No v tom seriálu si to určitě nevymysleli a já to slyšel od lidí, co tam chodili. Možná záleží na oblasti.
557463
No v tom seriálu si to určitě nevymysleli a já to slyšel od lidí, co tam chodili. Možná záleží na oblasti.
LDK
0 0
reagovat
vždycky to byl peďák a vždycky to bude peďák ;):D
557464
vždycky to byl peďák a vždycky to bude peďák *;)**:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se