Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54021 - 54040 Napsat příspěvek
O pajdáku jsem taky nikdy neslyšel, jak bylo už řečeno, tady v Praze je to peďák:)

krajec, jhr: v reálu je pražákům zbytek republiky u prd;) nepomlouváme je, neřešíme je.
557522
O pajdáku jsem taky nikdy neslyšel, jak bylo už řečeno, tady v Praze je to peďák:) krajec, jhr: v reálu je pražákům zbytek republiky u prd;) nepomlouváme je, neřešíme je.
0 0
reagovat
Ped´ák ... pajd´ák tedy taky, ale až jako druhej, protože to spíš budilo na první moment dojem, že jde o někoho pajdavýho.
557521
Ped´ák ... pajd´ák tedy taky, ale až jako druhej, protože to spíš budilo na první moment dojem, že jde o někoho pajdavýho.
0 0
reagovat
jhr: Tak já už to jednou zažil, takže už by mě asi tak neomejvali :D. Ale nějakej Pražák by s tím mohl mít problém ;)
557520
jhr: Tak já už to jednou zažil, takže už by mě asi tak neomejvali *:D*. Ale nějakej Pražák by s tím mohl mít problém *;)*
0 0
reagovat
Luc44, Sponer: Až po mě u nás v Brně, bude chtít zase nějakej Pražák poradit cestu na špilberk, tak na něj budu schválně mluvit v tom našem hantecu, aby mi nerozuměl ani slovo. :D
557518
Luc44, Sponer: Až po mě u nás v Brně, bude chtít zase nějakej Pražák poradit cestu na špilberk, tak na něj budu schválně mluvit v tom našem hantecu, aby mi nerozuměl ani slovo. *:D*
0 0
reagovat

Memphis

v tom případě vyhrál pajda :D
557517
v tom případě vyhrál pajda *:D*
Memphis
0 0
reagovat
potvrzuju PAJDU v Plzni. ostatni dve pojemnovani sem nikdy neslysel
557514
potvrzuju PAJDU v Plzni. ostatni dve pojemnovani sem nikdy neslysel
0 0
reagovat
Jíhočesko a Vysočina hlásí jedině pajdák pánové ;)
557513
Jíhočesko a Vysočina hlásí jedině pajdák pánové *;)*
0 0
reagovat
Já teda nevím, ale přečtěte si odbornej článek s názvem: Žádnej peďák: link
557507
Já teda nevím, ale přečtěte si odbornej článek s názvem: Žádnej peďák: http://lovers-of-mj.blog.cz/1009/zadnej-pedak-d
0 0
reagovat
Já podporuju Prahu, je to peďák 8) Žádnýho pajdáka teda neznám :D
557511
Já podporuju Prahu, je to peďák *8)* Žádnýho pajdáka teda neznám *:D*
0 0
reagovat

Memphis

ještě jeden edit a oprav to kyně na če :D .... to víš jsem ještě nezkous to vyřazení v bonusový, takže vždycky proti tobě :D
557510
ještě jeden edit a oprav to kyně na če *:D* .... to víš jsem ještě nezkous to vyřazení v bonusový, takže vždycky proti tobě *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Dneska mi hodili na fakultě seminárku na hlavu a překopali mi celej večer a i následující a bavím se tu takovou oslovinou:) Pedofil je pedouš. Ta mapa je bezva.
557509
Dneska mi hodili na fakultě seminárku na hlavu a překopali mi celej večer a i následující a bavím se tu takovou oslovinou*:)* Pedofil je pedouš. Ta mapa je bezva.
0 0
reagovat
Potvrzuji pajdák u nás v Brně. To druhé jsem ještě v životě neslyšel a zní to dosti podivně. Ti v té západní části velké moravy jsou vůbec nějaký divní. :D
557508
Potvrzuji pajdák u nás v Brně. To druhé jsem ještě v životě neslyšel a zní to dosti podivně. Ti v té západní části velké moravy jsou vůbec nějaký divní. *:D*
0 0
reagovat
Dva lidé, kteří studují pedagogickou fakultu v Brně mi potvrdily pajdák i peďák. Jinak v Liberci se také běžně používá obojí označení.;) Nicméně v Libereci je peďák i označení pro pedofila.:D
557506
Dva lidé, kteří studují pedagogickou fakultu v Brně mi potvrdily pajdák i peďák. Jinak v Liberci se také běžně používá obojí označení.*;)* Nicméně v Libereci je peďák i označení pro pedofila.*:D*
0 0
reagovat
Člověk by až nevěřil, jak se 10 lidí může dohadovat o takové kravině. :D PAJDÁK!!
557505
Člověk by až nevěřil, jak se 10 lidí může dohadovat o takové kravině. *:D* PAJDÁK!!
0 0
reagovat
pajdak je tak možná pajdavej pes... :D
557504
pajdak je tak možná pajdavej pes... *:D*
0 0
reagovat

Memphis

noooo ten ústeckej neni tak jistej, taky jsem odtud a teda rozhodně pajďák:D, peďák slyšim prvně
557503
noooo ten ústeckej neni tak jistej, taky jsem odtud a teda rozhodně pajďák*:D*, peďák slyšim prvně
Memphis
0 0
reagovat
speta.jr:Zabudol si uviest z ktoreho kraja si, nech to moze Memphis doplnit pripadne.:D
557502
speta.jr:Zabudol si uviest z ktoreho kraja si, nech to moze Memphis doplnit pripadne.*:D*
0 0
reagovat
pedak nic neni, pedous je pedofil a pajdak je pedagogicka fakulta :-D
557501
pedak nic neni, pedous je pedofil a pajdak je pedagogicka fakulta :-D
0 0
reagovat

Memphis

:D to už je skoro námět na seminárku :D
557500
*:D* to už je skoro námět na seminárku *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Plzeň hlásí, že u nás se studuje na pajdě. Peďák slyším prvně a nezná to ani kámoš, co studuje ten váš peďák v Praze.:D
557498
Plzeň hlásí, že u nás se studuje na pajdě. Peďák slyším prvně a nezná to ani kámoš, co studuje ten váš peďák v Praze.*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se