Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53941 - 53960 Napsat příspěvek

Dexter

Řeknete mi někdo, jak to ten seriál dělá? Já jsem spokojenej úplně nejvíc. Některým se splnilo přání, mě to byla až líto. A poslední záběr byl nemálo libovej!
557633
Řeknete mi někdo, jak to ten seriál dělá? Já jsem spokojenej úplně nejvíc. Některým se splnilo přání, mě to byla až líto. A poslední záběr byl nemálo libovej!
Dexter
0 0
reagovat
bachy :D:D:D
(Peďáci si šli prohlídnout základní školu....kvůli náslechům.)
btw pro mě je peďák, bezďák apod. označení osoby a o škole slýchávám jakože o pajdáku od několika Ostraváků, od několika Olomoučáků a co znám nějaké učitele, tak jsou všichni z Pajdáku a peďák slyším v tomhle kontextu poprvé tady. :D
557630
bachy *:D**:D**:D* (Peďáci si šli prohlídnout základní školu....kvůli náslechům.) btw pro mě je peďák, bezďák apod. označení osoby a o škole slýchávám jakože o pajdáku od několika Ostraváků, od několika Olomoučáků a co znám nějaké učitele, tak jsou všichni z Pajdáku a peďák slyším v tomhle kontextu poprvé tady. *:D*
0 0
reagovat
Slovo peďák taky může být zkratka od slova pederastr.;)
557629
Slovo peďák taky může být zkratka od slova pederastr.*;)*
0 0
reagovat
"Pajdou" toho rozhodně nedocílí :))
557628
"Pajdou" toho rozhodně nedocílí *:))*
0 0
reagovat
A proč sakra peďák nebo pajďák? Říkejte pajda a budete znít jak češi a ne tataři. :))
557627
A proč sakra peďák nebo pajďák? Říkejte pajda a budete znít jak češi a ne tataři. *:))*
0 0
reagovat
Přesně tak, informoval sem se u mých folks, a matka, šťastná to studentka pajdáku, slovo peďák v životě neslyšela, a okřikla mě co to říkám za blbosti. Za komunistů jenom pajdák, za kapitalistů úpí pajdák jako ježíšek. Fuck off západní peďák a Santa Claus...
557624
Přesně tak, informoval sem se u mých folks, a matka, šťastná to studentka pajdáku, slovo peďák v životě neslyšela, a okřikla mě co to říkám za blbosti. Za komunistů jenom pajdák, za kapitalistů úpí pajdák jako ježíšek. Fuck off západní peďák a Santa Claus...
0 0
reagovat

Disketa

Jak tě znám tak se ta funkce od slova "peďák" moc neliší co ?:D
557623
Jak tě znám tak se ta funkce od slova "peďák" moc neliší co ?*:D*
Disketa
0 0
reagovat
Disku, neprovokuj...
557621
Disku, neprovokuj...
0 0
reagovat
Jestlipak víte, v čem ve starověkém Řecku spočívala funkce pedagoga?;)
557620
Jestlipak víte, v čem ve starověkém Řecku spočívala funkce pedagoga?*;)*
0 0
reagovat
Mám pocit, že když je někdo na peďáku, tak je v místních očích bezejmený:D Respektive když jsem byl na katedře sociální a masové komunikace, dělá to ze mě sociála? Masáka nebo somráka?:D
557616
Mám pocit, že když je někdo na peďáku, tak je v místních očích bezejmený:D Respektive když jsem byl na katedře sociální a masové komunikace, dělá to ze mě sociála? Masáka nebo somráka?*:D*
0 0
reagovat
Svaťoš: Nie, PedF MU je pajďák.
557615
Svaťoš: Nie, PedF MU je pajďák.
0 0
reagovat
Není rozdílné označení dáno stupněm školy? Tudíž střední pedagogická škola "pajdák" a pedagogická fakulta na vysoké škole "peďák".
557614
Není rozdílné označení dáno stupněm školy? Tudíž střední pedagogická škola "pajdák" a pedagogická fakulta na vysoké škole "peďák".
0 0
reagovat
krajec: Přesně a šmitec. :D
557611
krajec: Přesně a šmitec. *:D*
0 0
reagovat

krajec

Osobně jsem ale zastánce obou verzí.:-) Ten výlet do minulosti mi byl řečen od jedné osoby, které jsem se v Brně zeptal, zda ji nepřijde divné označení pajdák pro Pedagogickou fakultu. Jenom jsem ji ocitoval.:))
557609
Osobně jsem ale zastánce obou verzí.:-) Ten výlet do minulosti mi byl řečen od jedné osoby, které jsem se v Brně zeptal, zda ji nepřijde divné označení pajdák pro Pedagogickou fakultu. Jenom jsem ji ocitoval.*:))*
krajec
0 0
reagovat
Není možný, že peďák je novější? Mamka tvrdí, že chodila v Ústí nad Labem na pajdu, či pajdák. Dokonce volala i kamarádce z Prahy, která, když studovala, tak prý také na pajdáku. Což poměrne narušuje naší mapu.
557605
Není možný, že peďák je novější? Mamka tvrdí, že chodila v Ústí nad Labem na pajdu, či pajdák. Dokonce volala i kamarádce z Prahy, která, když studovala, tak prý také na pajdáku. Což poměrne narušuje naší mapu.
0 0
reagovat

kraje

I Michael Moore by na něj byl hrdej :D
557603
I Michael Moore by na něj byl hrdej *:D*
kraje
0 0
reagovat
Já bych vyhlásil jako vítěze Jeržika a jeho bádání v řecké historii po původu slova pajdák. A z tohoto nejpádnějšího argumentu jasně vyplývá, že prostě pajdák a šmitec :D
557607
Já bych vyhlásil jako vítěze Jeržika a jeho bádání v řecké historii po původu slova pajdák. A z tohoto nejpádnějšího argumentu jasně vyplývá, že prostě pajdák a šmitec *:D*
0 0
reagovat
a) na moviezone chodí hodně lidí, jejichž smyslem života je polemizace o peďáku a pajdáku
b) něco úplně stejného
557602
a) na moviezone chodí hodně lidí, jejichž smyslem života je polemizace o peďáku a pajdáku b) něco úplně stejného
0 0
reagovat

Memphis

Takže nemůžu třeba říct:"Peďáci si šli prohlídnout základní školu....kvůli náslechům."?:D
557601
Takže nemůžu třeba říct:"Peďáci si šli prohlídnout základní školu....kvůli náslechům."?*:D*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

:D ta poslední poznámka :D
557600
*:D* ta poslední poznámka *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se