Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53901 - 53920 Napsat příspěvek

HAL

:D :+
557756
*:D* *:+*
HAL
0 0
reagovat

Luc44

(Fanboy Fanaticism on)

What is this heresy?! Firefly je nejlepší televizní seriál EVER (s vyjímkou Lexxe), bez ohledu na rok nebo žánr!

(Fanboy Fanaticism off)
557755
(Fanboy Fanaticism on) What is this heresy?! Firefly je nejlepší televizní seriál EVER (s vyjímkou Lexxe), bez ohledu na rok nebo žánr! (Fanboy Fanaticism off)
Luc44
0 0
reagovat
tak v community si s vánočním dílem pohráli po všech stránkách:+
557754
tak v community si s vánočním dílem pohráli po všech stránkách*:+*
0 0
reagovat
Luc44: To si myslím taky, měl jsem ale pocit, že ty si asi myslíš něco jiného, naštěstí jsem se spletl. :+
557751
Luc44: To si myslím taky, měl jsem ale pocit, že ty si asi myslíš něco jiného, naštěstí jsem se spletl. *:+*
0 0
reagovat

jhr

v žánru.... v celý telině, v žádným žánru!

Loki: OK, beru, může být (The Wire tak pokládám za to úplně nejlepší), tak ještě dva :D
557749
v žánru.... v celý telině, v žádným žánru! Loki: OK, beru, může být (The Wire tak pokládám za to úplně nejlepší), tak ještě dva *:D*
jhr
0 0
reagovat
Luc44: Easy as pie, Studio 60. Zrusene po jednej sezone, po The Wire jednoznacne najlepsi serial co som videl.;)
557748
Luc44: Easy as pie, Studio 60. Zrusene po jednej sezone, po The Wire jednoznacne najlepsi serial co som videl.*;)*
0 0
reagovat
Luc44: Promiň ale v žánru sci-fi jistě ano! :+
557747
Luc44: Promiň ale v žánru sci-fi jistě ano! *:+*
0 0
reagovat
Jeffy: To bude tím, že jsem přišel až teď! :D FIREFLY! ! !
557746
Jeffy: To bude tím, že jsem přišel až teď! *:D* FIREFLY! ! !
0 0
reagovat

Jeffy

A myslíš, že bylo Firefly nejlepší ze všech tu sezonu? Jinak samozřejmě je to myšleno pro první sezonu. Všechny dobré show dřív nebo později skončí ;)
557745
A myslíš, že bylo Firefly nejlepší ze všech tu sezonu? Jinak samozřejmě je to myšleno pro první sezonu. Všechny dobré show dřív nebo později skončí ;)
Jeffy
0 0
reagovat
Luc44: je celkem trapné že Firefly se svou miliardou fanoušků musím uvést já který to ani neviděl :))

jinak family guy taky zrušili v nejlepších letech a nebylo Twin Peaks taky zrušeno?
557744
Luc44: je celkem trapné že Firefly se svou miliardou fanoušků musím uvést já který to ani neviděl *:))* jinak family guy taky zrušili v nejlepších letech a nebylo Twin Peaks taky zrušeno?
0 0
reagovat

Gorecki

;-) rozebíralo se to 2 dny :D
557743
;-) rozebíralo se to 2 dny *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
Az teraz som pozrel posledneho Dextera, pozeram ze od momentu ako bol odvysielany tu pribudlo asi 135 prispevkov, natesene si hovorim wow, to bude asi dobre zakoncenie serie, ked sa tu tak zivo diskutuje, idem si to precitat a nakoniec z toho 120 prispevkov v sekcii SERIAL rozobera nejaky pedak??!
557742
Az teraz som pozrel posledneho Dextera, pozeram ze od momentu ako bol odvysielany tu pribudlo asi 135 prispevkov, natesene si hovorim wow, to bude asi dobre zakoncenie serie, ked sa tu tak zivo diskutuje, idem si to precitat a nakoniec z toho 120 prispevkov v sekcii SERIAL rozobera nejaky pedak??!
0 0
reagovat

xxendxx

JSEM S TEBOU ! ! !
557738
JSEM S TEBOU ! ! !
xxendxx
0 0
reagovat

xxendexx

Nahoď tři příklady nejlepších TV show roku, který zrušili, pro zajímavost ?)
557734
Nahoď tři příklady nejlepších TV show roku, který zrušili, pro zajímavost *?)*
xxendexx
0 0
reagovat

Dexter

Ta řada byla nejméně vyvážená. Bylo tam několik opravdu chabých a několik výtečných dílů, mám pocit, že v první polovině museli nějak hodně přepisovat, nebo přetáčet, ale hlavně to je typický příběh bez autora. Netuším jak ten seriál vzniká, ale tahle řada chtěla vzít to nejlepší z ostatních sérií. Zdá se mi, že na tom dělalo spousta scénáristů a ne zcela se podařilo postavit z toho "dobrou story" (v technickém významu, jako příběh neobsahující nadbytečné postavy, linie, zvraty). Ale bavil jsem se a je to pořád výborný seriál.
557727
Ta řada byla nejméně vyvážená. Bylo tam několik opravdu chabých a několik výtečných dílů, mám pocit, že v první polovině museli nějak hodně přepisovat, nebo přetáčet, ale hlavně to je typický příběh bez autora. Netuším jak ten seriál vzniká, ale tahle řada chtěla vzít to nejlepší z ostatních sérií. Zdá se mi, že na tom dělalo spousta scénáristů a ne zcela se podařilo postavit z toho "dobrou story" (v technickém významu, jako příběh neobsahující nadbytečné postavy, linie, zvraty). Ale bavil jsem se a je to pořád výborný seriál.
Dexter
0 0
reagovat

Luc44

ano, kvalita je totiž samozřejmě zárukou komerčního úspěchu... silly you
557722
ano, kvalita je totiž samozřejmě zárukou komerčního úspěchu... silly you
Luc44
0 0
reagovat
RainMakeR: bomba! :D Já věděl že na vánoční epizodou nezklamou. :+
557719
RainMakeR: bomba! *:D* Já věděl že na vánoční epizodou nezklamou. *:+*
0 0
reagovat
Walking Dead je prehypeovaná sračka. Just sayin´...
557716
Walking Dead je prehypeovaná sračka. Just sayin´...
0 0
reagovat
a proto to zrušili... ovšem Walking dead se nechytá na leccos...
557714
a proto to zrušili... ovšem Walking dead se nechytá na leccos...
0 0
reagovat

Terriers S01

naprosto dokonalý jako celek. Nejlepší seriál sezóny. Broadwalk Empire, Dexter ani Walking dead se nechytaj
557701
naprosto dokonalý jako celek. Nejlepší seriál sezóny. Broadwalk Empire, Dexter ani Walking dead se nechytaj
Terriers S01
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se