Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53961 - 53980 Napsat příspěvek

Bachy

pokud je pajdák, tak je mi ho líto :D nicméně výraz peďák se nevztahuje na osoby, ale na fakulty. Pedagogická fakulta -> Pedag. -> Peďák...

anyway, cílem bylo vysvětlit uživateli vegasss7771, že většina obyvatel ČR běžně používá označení "peďák" a to se nám, myslím, podařilo.

takže tuhle debatu můžeme pomalu ukončit, pokud teda nepřijde duro, a neřekne nám, jak je to správně.

:D
557598
pokud je pajdák, tak je mi ho líto *:D* nicméně výraz peďák se nevztahuje na osoby, ale na fakulty. Pedagogická fakulta -> Pedag. -> Peďák... anyway, cílem bylo vysvětlit uživateli vegasss7771, že většina obyvatel ČR běžně používá označení "peďák" a to se nám, myslím, podařilo. takže tuhle debatu můžeme pomalu ukončit, pokud teda nepřijde duro, a neřekne nám, jak je to správně. *:D*
Bachy
0 0
reagovat
Já teda říkám kamarádům jménem, ale proti gustu...:D
557597
Já teda říkám kamarádům jménem, ale proti gustu...*:D*
0 0
reagovat
Já nevím, ale kamarád je prostě normálně pajdák a chodí se spolužačkou pajďačkou. Přece to není peďák s peďačkou:D
557596
Já nevím, ale kamarád je prostě normálně pajdák a chodí se spolužačkou pajďačkou. Přece to není peďák s peďačkou*:D*
0 0
reagovat
krajec: Jak je vidět tak nás to baví. :D
557595
krajec: Jak je vidět tak nás to baví. *:D*
0 0
reagovat

krajec

A to se tu narazilo jen na tohle jedno slovíčko. A že jich ve skutečnosti bude.:D Tak aspoň je sranda, jen doufám, že to tu nikdo nebere ve zlém.:-)
557594
A to se tu narazilo jen na tohle jedno slovíčko. A že jich ve skutečnosti bude.*:D* Tak aspoň je sranda, jen doufám, že to tu nikdo nebere ve zlém.:-)
krajec
0 0
reagovat

Jeržik

Je to blbě postavená věta no. Já stejně nechápu že se o tom dohadujem druhej den.
557591
Je to blbě postavená věta no. Já stejně nechápu že se o tom dohadujem druhej den.
Jeržik
0 0
reagovat

zahron

Jenže to by to tak muselo být i u té první věty. "Lidi z moviezone jsou parta z peďáku" ;)
557590
Jenže to by to tak muselo být i u té první věty. "Lidi z moviezone jsou parta z peďáku" *;)*
zahron
0 0
reagovat
b)
557589
b)
0 0
reagovat

Jeržik

protože to by tam muselo být "Z". "Lidi z moviezone je parta z pajdáku" ?)
557588
protože to by tam muselo být "Z". "Lidi z moviezone je parta z pajdáku" *?)*
Jeržik
0 0
reagovat

Bachy

a) je správně ;)

a co vyrozumíte z věty: Moviezone je parta pajdáků.
a) všichni pajdaj
b) něco jinýho ?)

Jeržik: jak říkam, blbej kraj :D
557585
a) je správně *;)* a co vyrozumíte z věty: Moviezone je parta pajdáků. a) všichni pajdaj b) něco jinýho *?)* Jeržik: jak říkam, blbej kraj *:D*
Bachy
0 0
reagovat
A jen tak mimochodem, "Moviezone je parta pajdáků" zní mnohem hůř.:D
557587
A jen tak mimochodem, "Moviezone je parta pajdáků" zní mnohem hůř.*:D*
0 0
reagovat
b):D
557586
b)*:D*
0 0
reagovat
Přijali mě na peďák?
Přijali mě na pajdák?
Do práce mě bez pajdáku nevezmou?
Do práce mě bez peďáku nevezmou?

Mě to zní všechno významově stejně.;)
557584
Přijali mě na peďák? Přijali mě na pajdák? Do práce mě bez pajdáku nevezmou? Do práce mě bez peďáku nevezmou? Mě to zní všechno významově stejně.*;)*
0 0
reagovat
b)8)
557582
b)*8)*
0 0
reagovat

Bachy

b)
557581
b)
Bachy
0 0
reagovat
Můžeme dát hlasování. Co vyrozumíte z věty: Moviezone je parta peďáků.

a) na moviezone chodí hodně studentů pedagogické fakulty
b) něco poněkud jiného.
557579
Můžeme dát hlasování. Co vyrozumíte z věty: Moviezone je parta peďáků. a) na moviezone chodí hodně studentů pedagogické fakulty b) něco poněkud jiného.
0 0
reagovat
Neznám jediného normálního Brňáka a celkově Moraváka co by používal tak strašné slovo jako je peďák, všichni praví Moraváci a Moravanky říkají pajdák, Zlín se nepočítá. :D
557577
Neznám jediného normálního Brňáka a celkově Moraváka co by používal tak strašné slovo jako je peďák, všichni praví Moraváci a Moravanky říkají pajdák, Zlín se nepočítá. *:D*
0 0
reagovat
Křížem krážem okolo Dobříše a Příbrami, vede ped´ák + bonusově, u tří lidí pajd´ák vyvolal otázku „Pajdá co?“ :)
557576
Křížem krážem okolo Dobříše a Příbrami, vede ped´ák + bonusově, u tří lidí pajd´ák vyvolal otázku „Pajdá co?“ *:)*
0 0
reagovat
Slovensko a hlavne Záhorí teda peďák nepodporuje, to ti teda rikam rovno.;)
557573
Slovensko a hlavne Záhorí teda peďák nepodporuje, to ti teda rikam rovno.*;)*
0 0
reagovat
Kdo podporuje peďák je sám peďák, jak to chápu já a navíc chuj jak cyp :D
557571
Kdo podporuje peďák je sám peďák, jak to chápu já a navíc chuj jak cyp *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se