Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53961 - 53980 Napsat příspěvek

An Idiot Abroad

O niečo slabšie než diskusie v Ricky Gervais Show, ale aj tak niektoré Karlove eskapády nemali chybu. Na druhú stranu jeho svetlé inteligentné momenty zase pekne zdôrazňujú, že tento svet sa už dávno úplne zbláznil. A aj ako dokument to bolo celkom zaujímavé. 7,5/10
563196
O niečo slabšie než diskusie v Ricky Gervais Show, ale aj tak niektoré Karlove eskapády nemali chybu. Na druhú stranu jeho svetlé inteligentné momenty zase pekne zdôrazňujú, že tento svet sa už dávno úplne zbláznil. A aj ako dokument to bolo celkom zaujímavé. 7,5/10
An Idiot Abroad
0 0
reagovat

The Pacific

Tak jsem včera dokoukal. Sice opožděně, ale stálo to za to.
Vím, že se to tu hrozně rozebíralo a (nečekaně) porovnávalo s Bratrstvem, ale podle mě je to úplně něco jinýho.
V tom Pacifiku se válčilo jinak než v Evropě, a tak není divu, že i ty příběhy, to jak je to natočený, ty postavy apod. jsou všechny jiný. Ne lepší, ale jiný. Jediný co to má společnýho s Bratrstvem je HBO, Hanks a Spielberg.
Já osobně jsem si (asi paradoxně) nejvíc užívalty díly kde se "nic" nedělo: Melbourne, první půlka Iwo Jimy a Home. Tam prostě bylo vidět, co to s těma klukama/chlapama dělá.
Spoustě lidí se nelíbilo, že se nevytvořilo nějaký větší pouto k těm postavám, ale i když někteří umírali tak to se mnou docela hnulo. Nejvíc asi smrt kapitána Ack Acka. Což je druhá nejlepší část The Pacific: Trojdíl Peleilu. Jeětě, že jsem to dokoukával až teď, protože mi to přišlo šíleně komplexní, a tejden čekat a pak ještě jeden bych asi moc nezvládal...
To bude asi všechno. Myslím, že duro si to asi nepřečte (:D)

8/10
563195
Tak jsem včera dokoukal. Sice opožděně, ale stálo to za to. Vím, že se to tu hrozně rozebíralo a (nečekaně) porovnávalo s Bratrstvem, ale podle mě je to úplně něco jinýho. V tom Pacifiku se válčilo jinak než v Evropě, a tak není divu, že i ty příběhy, to jak je to natočený, ty postavy apod. jsou všechny jiný. Ne lepší, ale jiný. Jediný co to má společnýho s Bratrstvem je HBO, Hanks a Spielberg. Já osobně jsem si (asi paradoxně) nejvíc užívalty díly kde se "nic" nedělo: Melbourne, první půlka Iwo Jimy a Home. Tam prostě bylo vidět, co to s těma klukama/chlapama dělá. Spoustě lidí se nelíbilo, že se nevytvořilo nějaký větší pouto k těm postavám, ale i když někteří umírali tak to se mnou docela hnulo. Nejvíc asi smrt kapitána Ack Acka. Což je druhá nejlepší část The Pacific: Trojdíl Peleilu. Jeětě, že jsem to dokoukával až teď, protože mi to přišlo šíleně komplexní, a tejden čekat a pak ještě jeden bych asi moc nezvládal... To bude asi všechno. Myslím, že duro si to asi nepřečte (*:D*) [b]8/10[/b]
The Pacific
0 0
reagovat

EaD

no mňa druha "mexická" séria veľmi bavila s prekvapujúco vo veľmi dobrom českom dabingu
563177
no mňa druha "mexická" séria veľmi bavila s prekvapujúco vo veľmi dobrom českom dabingu
EaD
0 0
reagovat
Mam pocit, ze oni od zaciatku chceli 3 sezony, takze u mna spokojnost, ale mohla by byt aspon trosku dlhsia :) A druha seria bola skvela, rovnako ako prvaI Sucked My Dreams Cock
563176
Mam pocit, ze oni od zaciatku chceli 3 sezony, takze u mna spokojnost, ale mohla by byt aspon trosku dlhsia *:)* A druha seria bola skvela, rovnako ako prva[link="http://www.youtube.com/watch?v=Rd8SguekZhs"]I Sucked My Dreams Cock[/link]
0 0
reagovat
ja to prestal v druhy sledovat (i kdyz se k tomu vratim) ... prislo mi, ze to ztratilo stavu :(
563174
ja to prestal v druhy sledovat (i kdyz se k tomu vratim) ... prislo mi, ze to ztratilo stavu :(
0 0
reagovat
Eastbound and Down cancelled / ending - season 3 will be final season
563169
Eastbound and Down cancelled / ending - season 3 will be final season
0 0
reagovat

Mystery Incorporated

Toto bude asi môj koniec, ale...je to absolútna pecka! Teda keď porovnávam staršie Scooby-Doo seriály s týmto, tak to jednoznačne vyhráva. Má to skvelú atmosféru, po niekoľkých desaťročiach sa konečne riešia aj vzťahy medzi postavami, upustilo sa od niekoľkých otravných klišé a má to aj príbeh, ktorý spája celú sériu. Dúfam, že sa vyriešia problémy s producentmi a bude to pokračovať.
563140
Toto bude asi môj koniec, ale...je to absolútna pecka! Teda keď porovnávam staršie Scooby-Doo seriály s týmto, tak to jednoznačne vyhráva. Má to skvelú atmosféru, po niekoľkých desaťročiach sa konečne riešia aj vzťahy medzi postavami, upustilo sa od niekoľkých otravných klišé a má to aj príbeh, ktorý spája celú sériu. Dúfam, že sa vyriešia problémy s producentmi a bude to pokračovať.
Mystery Incorporated
0 0
reagovat
nathan filion by si mohl dat spolu s jiz potvrzenym joshem hollowayem cameo v poslednim dvoudile Community :+
563139
nathan filion by si mohl dat spolu s jiz potvrzenym joshem hollowayem cameo v poslednim dvoudile Community *:+*
0 0
reagovat

Gorecki

U mě dobrý! :+
563138
U mě dobrý! *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

pali87

jj - přesně tak ... polsední 2 díly teda nic moc ..
563133
jj - přesně tak ... polsední 2 díly teda nic moc ..
pali87
0 0
reagovat
Celkom zaujimavy rozhovor s tvorcami HIMYM o buducnosti serialu.
563131
[link="http://www.tvsquad.com/2011/03/10/whats-next-how-i-met-your-mother-HIMYM/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+weblogsinc%2Ftvsquad+%28TV+Squad%29&utm_content=Twitter"]Celkom zaujimavy rozhovor[/link] s tvorcami HIMYM o buducnosti serialu.
0 0
reagovat

Memphis

Ten díl se mi líbil...
563128
Ten díl se mi líbil...
Memphis
0 0
reagovat

House 7x15

strašne nudný diel a dosť citiť že tvorcovia sa "hrajú" s divákmi.....romantický vzťah Housa s Cuddyovou ma už pomaly prestáva baviť
563124
strašne nudný diel a dosť citiť že tvorcovia sa "hrajú" s divákmi.....romantický vzťah Housa s Cuddyovou ma už pomaly prestáva baviť
House 7x15
0 0
reagovat
A co když si tím soudem jen dělá prdel z Warnerů, ni? :D
563123
A co když si tím soudem jen dělá prdel z Warnerů, ni? *:D*
0 0
reagovat

Luc44

?

Zklamal tě díl jako takovej nebo vývoj? Mě to první, to druhý se dalo čekat...
563122
? Zklamal tě díl jako takovej nebo vývoj? Mě to první, to druhý se dalo čekat...
Luc44
0 0
reagovat

House

:(
563120
*:(*
House
0 0
reagovat

glee

Zůstane v tom seriálu někdo heteráč? Je to fakt do očí bijící, jak autoři chtějí pokrýt veškeré společenské předsudky co se týče rasy, vyznání, orientace a dalších. Brzo očekávám díl o anorektičkách. Díl hodně zachraňovala Gwyneth, která byla opět excelentní a opět sexy.
563118
Zůstane v tom seriálu někdo heteráč? Je to fakt do očí bijící, jak autoři chtějí pokrýt veškeré společenské předsudky co se týče rasy, vyznání, orientace a dalších. Brzo očekávám díl o anorektičkách. Díl hodně zachraňovala Gwyneth, která byla opět excelentní a opět sexy.
glee
0 0
reagovat
Veď si za to môže sám. O čo sa chce súdiť? Ten musí byť už zúfalý... ?)
563117
Veď si za to môže sám. O čo sa chce súdiť? Ten musí byť už zúfalý... *?)*
0 0
reagovat
Charlie žaluje Warnery kvůli zrušení TAaHM o 100 milionů a náhradu mzdy za 8 epizod a další drobáky :D Winning!
563101
Charlie žaluje Warnery kvůli zrušení TAaHM o 100 milionů a náhradu mzdy za 8 epizod a další drobáky *:D* Winning!
0 0
reagovat

a4am

yap, s tou absencí humoru u druhý generace je to svatá pravda (legendární výlet do Ruska!). Na druhou stranu ten seriál je právě o tom, že se topí v extrémních sračkách, takže vyčítat mu to, je trošku unfair ;)
Z poslední generace byl fajn ten romantickej metalovej díl, jinak to ve mně snad kromě Mini žádnej hlubší zážitek nezanechalo...
563099
yap, s tou absencí humoru u druhý generace je to svatá pravda (legendární výlet do Ruska!). Na druhou stranu ten seriál je právě o tom, že se topí v extrémních sračkách, takže vyčítat mu to, je trošku unfair ;) Z poslední generace byl fajn ten romantickej metalovej díl, jinak to ve mně snad kromě Mini žádnej hlubší zážitek nezanechalo...
a4am
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se