Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53561 - 53580 Napsat příspěvek
S jakym předstihem se ty díly zhruba točí? ?)
560446
S jakym předstihem se ty díly zhruba točí? *?)*
0 0
reagovat
Charlie Sheen nastoupil na odvykačku, takže Two and a half Men budou mít pauzu. On taky nevypadal vůbec dobře v tom posledním díle. Vyhublej...
560444
Charlie Sheen nastoupil na odvykačku, takže Two and a half Men budou mít pauzu. On taky nevypadal vůbec dobře v tom posledním díle. Vyhublej...
0 0
reagovat

verbst

Nerad hypeuju, ale počkej si na poslední dvě epizody - to je na poli seriálů absoluterium a díky za tip komukoliv, kdo to tu v diskuzi zmínil.
560443
Nerad hypeuju, ale počkej si na poslední dvě epizody - to je na poli seriálů absoluterium a díky za tip komukoliv, kdo to tu v diskuzi zmínil.
verbst
0 0
reagovat
Tak díky :+:))

Jinak druhá epka Luthera byla ještě větší náser jak první. Jestli se to bude stupňovat, tak mám za tuhle sezónu druhej seriál do takový malý topky...
560442
Tak díky *:+**:))* Jinak druhá epka Luthera byla ještě větší náser jak první. Jestli se to bude stupňovat, tak mám za tuhle sezónu druhej seriál do takový malý topky...
0 0
reagovat

Gorecki

:D:+ Poslední díl jinak nasadil laťku wtfóznosti hodně vysoko.

vegas: Moc se omlouvám, že o výrobě titulků nemam ani páru, ale nepoužívám je, tak to snad tolik nevadí...
560439
*:D**:+* Poslední díl jinak nasadil laťku wtfóznosti hodně vysoko. vegas: Moc se omlouvám, že o výrobě titulků nemam ani páru, ale nepoužívám je, tak to snad tolik nevadí...
Gorecki
0 0
reagovat

30 Rock

Dve genialne cameos (z toho len jedno dobrovolne:D) a spolu s Modern Family jednoznacne najlepsie napisany sitcom (Community po vybornom vianocnom dieli stratilo drive).
560434
Dve genialne cameos (z toho len jedno dobrovolne*:D*) a spolu s Modern Family jednoznacne najlepsie napisany sitcom (Community po vybornom vianocnom dieli stratilo drive).
30 Rock
0 0
reagovat

kyller

Přesně tak. To sis Memphisi fakt myslel, že první budem časovat ještě? První přeložit a pak už jen kdyžtak doupravit časování. Teda u seriálů.
560427
Přesně tak. To sis Memphisi fakt myslel, že první budem časovat ještě? První přeložit a pak už jen kdyžtak doupravit časování. Teda u seriálů.
kyller
0 0
reagovat
Napsal jsem: ,,... děláme české titulky,..´´ Tak se nauč číst. A ano, na netu píšu rychle a sem tam mi něco uteče, atd. Při titulkování mám klid.

P.S. Jinak blahopřeji k 1 roku existence VideaCesky.cz

:+
560426
Napsal jsem: ,,... děláme české titulky,..´´ Tak se nauč číst. A ano, na netu píšu rychle a sem tam mi něco uteče, atd. Při titulkování mám klid. P.S. Jinak blahopřeji k 1 roku existence VideaCesky.cz *:+*
0 0
reagovat
To je úplne bežné, že sa titulky robia z anglických. Obzvlášť pri seriáloch. Komu by sa chcelo časovať toľko epizód.
560425
To je úplne bežné, že sa titulky robia z anglických. Obzvlášť pri seriáloch. Komu by sa chcelo časovať toľko epizód.
0 0
reagovat
je to holt "dělník titulků" :D
560424
je to holt "dělník titulků" *:D*
0 0
reagovat
Asi sem byl naivní, když sem myslel, že se CZ titulky dělají z odposlechu :D

Castle je opravdu pořád čím dál tím lepší... A nesouhlasim s okkacem, jen ať ty "důležitý" díly dávkujou hezky pomalu, pořád je jejich koncentraci asi tak tisícinásobná oproti dejmetomu HIMYM :)
560423
Asi sem byl naivní, když sem myslel, že se CZ titulky dělají z odposlechu *:D* Castle je opravdu pořád čím dál tím lepší... A nesouhlasim s okkacem, jen ať ty "důležitý" díly dávkujou hezky pomalu, pořád je jejich koncentraci asi tak tisícinásobná oproti dejmetomu HIMYM *:)*
0 0
reagovat
kdyz vidim v jedny vete "delam titulky" a nevyšli, tak to prostě neodolám
560422
kdyz vidim v jedny vete "delam titulky" a nevyšli, tak to prostě neodolám
0 0
reagovat
Pardon, psal jsem rychle. A můžu, protože korekturu dělá mosra. Ale ty máš zas dneska rejpavou, že, ENDe??? 8)
560420
Pardon, psal jsem rychle. A můžu, protože korekturu dělá mosra. Ale ty máš zas dneska rejpavou, že, ENDe??? *8)*
0 0
reagovat
jak muzes delat titulky, kdyz neumis cesky? :D
560419
jak muzes delat titulky, kdyz neumis cesky? :D
0 0
reagovat

Archer S02E01 Swiss Miss

Pecka, moc líbilo. Jen mě štve, že když s mosrou děláme české titulky, tak dneska snad na tento díl zatím nevyšli a tak mám malou prosbu. Kdyby někdo někde zahlédl ang. titulky na 2x01, tak ať písne tady, nebo mně do vzkazníku. Děkuji.
560418
Pecka, moc líbilo. Jen mě štve, že když s mosrou děláme české titulky, tak dneska snad na tento díl zatím nevyšli a tak mám malou prosbu. Kdyby někdo někde zahlédl ang. titulky na 2x01, tak ať písne tady, nebo mně do vzkazníku. Děkuji.
Archer S02E01 Swiss Miss
0 0
reagovat

Castle

Nejvážnější, nejtemnější a taky jeden z nejlepších dílů. Okamžik, na který všichni čeklai byl sice vynucen okolnistmi, nicméně jeho druhá polovina už byla emocionální;) Zatím se Castle stále zlepšuje. Škoda, že tvůrci si dávají načas s důležitými díly. Ne, že by ty klasické nebyly fajn, ale přece by to je chtělo vyšší počet těch dějové důležitých v rámci kontextu celého seriálu.
560411
Nejvážnější, nejtemnější a taky jeden z nejlepších dílů. Okamžik, na který všichni čeklai byl sice vynucen okolnistmi, nicméně jeho druhá polovina už byla emocionální*;)* Zatím se Castle stále zlepšuje. Škoda, že tvůrci si dávají načas s důležitými díly. Ne, že by ty klasické nebyly fajn, ale přece by to je chtělo vyšší počet těch dějové důležitých v rámci kontextu celého seriálu.
Castle
0 0
reagovat

podzimator

Jo červen je v tomhle horší .. :D
560408
Jo červen je v tomhle horší .. *:D*
podzimator
0 0
reagovat

verbst

Já jsem za tu pauzu rád, vzhledem k tomu že mám zkouškový. ;)
560402
Já jsem za tu pauzu rád, vzhledem k tomu že mám zkouškový. *;)*
verbst
0 0
reagovat

verbst:

leden bejva pokazdy takle rozsoupanej, ale britsky serialy jedou snad vsechny + je spousta veci, ktery si urcite nevidel, a na to je leden idealni... dohnat resty a zacit novy veci. Brzo bude mid season, coz je cas na to, ty nove zacaty veci dokoukat :)
560400
leden bejva pokazdy takle rozsoupanej, ale britsky serialy jedou snad vsechny + je spousta veci, ktery si urcite nevidel, a na to je leden idealni... dohnat resty a zacit novy veci. Brzo bude mid season, coz je cas na to, ty nove zacaty veci dokoukat :)
verbst:
0 0
reagovat

vegas

Masuka je epic :D:D:D
560398
Masuka je epic *:D**:D**:D*
vegas
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se