Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53581 - 53600 Napsat příspěvek

verbst

Primeval vychádza teraz pravidelne. 4. séria :D
560376
Primeval vychádza teraz pravidelne. 4. séria *:D*
verbst
0 0
reagovat
Závisláckej dotaz.
To je ten leden vždycky tak rozházenej? Jednou vysílali, pak ne, teď ne.
Jak to bude příští tejden?
Já už chci na něco koukat!!! :D8)
560369
Závisláckej dotaz. To je ten leden vždycky tak rozházenej? Jednou vysílali, pak ne, teď ne. Jak to bude příští tejden? Já už chci na něco koukat!!! *:D**8)*
0 0
reagovat
560366
[link="http://www.youtube.com/watch?v=WM5_pac-4Is"]Dexter v 60 sekundách[/link] *:D*
0 0
reagovat
Ale vždyť o Fringe neřekl nic špatnýho, jen vtípek o tom, kdy se vysílal, nesmíte být tak vztahovačný ;)
Tuhle chybu ale může udělat hodně lidí viz. Globy a Ricky Gervais, kde ten povyk byl asi tak 100krát horší...
560268
Ale vždyť o Fringe neřekl nic špatnýho, jen vtípek o tom, kdy se vysílal, nesmíte být tak vztahovačný *;)* Tuhle chybu ale může udělat hodně lidí viz. Globy a Ricky Gervais, kde ten povyk byl asi tak 100krát horší...
0 0
reagovat

killerzeli

jasně no, mě to došlo taky - ale jde už o ten princip toho že já se taky nevyjadřuju ke všemu negativně stačilo normálně napsat něco ve stylu -tvoje citace "Počkáme si na příští víkend, třeba překvapí."
560267
jasně no, mě to došlo taky - ale jde už o ten princip toho že já se taky nevyjadřuju ke všemu negativně stačilo normálně napsat něco ve stylu -tvoje citace "[b]Počkáme si na příští víkend, třeba překvapí."[/b]
killerzeli
0 0
reagovat

zahron

Ne, miluju Fringe, ale přece se nebudu radovat nad číslem, které nemá žádnou hodnotu a pak se vztekat, když mi někdo řekne pravdu. Počkáme si na příští víkend, třeba překvapí.
560265
Ne, miluju Fringe, ale přece se nebudu radovat nad číslem, které nemá žádnou hodnotu a pak se vztekat, když mi někdo řekne pravdu. Počkáme si na příští víkend, třeba překvapí.
zahron
0 0
reagovat

killerzeli

to jsou tady vážne všichni lidi tak škodolibí, že mají radost z toho že má Fringe malou sledovanost ..
560263
to jsou tady vážne všichni lidi tak škodolibí, že mají radost z toho že má Fringe malou sledovanost ..
killerzeli
0 0
reagovat

xxxendxxx

:+

Asi tu máme producenty seriálu Fringe nebo někdo neumí vzít vtip..
560262
*:+* Asi tu máme producenty seriálu Fringe nebo někdo neumí vzít vtip..
xxxendxxx
0 0
reagovat
Keep tellin' yourself that darlin'... 8)
560261
Keep tellin' yourself that darlin'... *8)*
0 0
reagovat

verbst

to neni rejpava, to je jen konstatovani faktu... kdyz si tyhle cisla udrzi i pristi tejden, tak z toho budu odvarenej taky, ale tenhle tejden to neznamena vubec nic
560260
to neni rejpava, to je jen konstatovani faktu... kdyz si tyhle cisla udrzi i pristi tejden, tak z toho budu odvarenej taky, ale tenhle tejden to neznamena vubec nic
verbst
0 0
reagovat

Luc44

a co je tobě natom k smíchu to teda nevím ..
560259
a co je tobě natom k smíchu to teda nevím ..
Luc44
0 0
reagovat
Tady má zas někdo rejpavou dneska...:-
560258
Tady má zas někdo rejpavou dneska...*:-*
0 0
reagovat

xxendexx

:D :+
560256
*:D* *:+*
xxendexx
0 0
reagovat
v takový konkurenci by měl slušnou sledovanost i statickej šum... až pojede supernatural a CSI, bude Fringe rád za 4 mega
560253
v takový konkurenci by měl slušnou sledovanost i statickej šum... až pojede supernatural a CSI, bude Fringe rád za 4 mega
0 0
reagovat

verbst

Taky mě potěšila ta sledovanost .. ?)
560252
Taky mě potěšila ta sledovanost .. *?)*
verbst
0 0
reagovat
YESS ! ! ! link :+:))
560251
YESS ! ! ! http://fringe.sff.cz/fringe-info-68/#more-4079 *:+**:))*
0 0
reagovat
u takovy serialovy demence to zajima asi jen tebe... i kdyby byl dabing sebehorsi, na tom serialu uz neni co zkurvit
560250
u takovy serialovy demence to zajima asi jen tebe... i kdyby byl dabing sebehorsi, na tom serialu uz neni co zkurvit
0 0
reagovat

Kobra 11

Džekí Čan - ti zas dávaj dabingu sady!!

:(
560227
Džekí Čan - ti zas dávaj dabingu sady!! *:(*
Kobra 11
0 0
reagovat

Misfits súhrn

Toto nakopáva Heroes tak hlboko do konečníka, až to nie je pekné. Extrémne zábavná vec. Povedal by som, že tak ako na finále vianočného špeciálu som sa na ničom nesmial už mesiace. "Oh, fuck, alien!" :D
560201
Toto nakopáva Heroes tak hlboko do konečníka, až to nie je pekné. Extrémne zábavná vec. Povedal by som, že tak ako na finále vianočného špeciálu som sa na ničom nesmial už mesiace. "Oh, fuck, alien!" *:D*
Misfits súhrn
0 0
reagovat

verbst ad Misfits

Tak já to beru jako celkem povedený seriál, že je stupidní bych neřekl.
Teenage/komiksový seriál udělaný podle mě vkusně i kvalitně.

Pokud to není zajímavé, tak to chápu, klidně to označ za sračku. Stupidností bych to ale nenazval, žádný scenaristický extra kiks tam nebyl, postavy chovají uvěřitelně, podle mě si to ani na nic nehraje.

JINAK: Nathan a Simon naprosto vládnou, ostatní mě zas tak ani nezajímají (no skoro vůbec) = po první sérii.
560167
Tak já to beru jako celkem povedený seriál, že je stupidní bych neřekl. Teenage/komiksový seriál udělaný podle mě vkusně i kvalitně. Pokud to není zajímavé, tak to chápu, klidně to označ za sračku. Stupidností bych to ale nenazval, žádný scenaristický extra kiks tam nebyl, postavy chovají uvěřitelně, podle mě si to ani na nic nehraje. JINAK: Nathan a Simon naprosto vládnou, ostatní mě zas tak ani nezajímají (no skoro vůbec) = po první sérii.
verbst ad Misfits
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se