Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53521 - 53540 Napsat příspěvek

Game of Thrones

Strhující, na to, že sem knihu neviděl ani z dálky a že se v prvním díle až tolik neděje, je to opravdu výživný. Jsem asi jeden z mála, pro koho platí, že čím víc charakterů, tím líp :+

Ad Momoa, jelikož sem ho viděl "v akci" poprvé, tak mi nijak nevadí, dokonce sem si říkal "celej Conan." :D
565291
Strhující, na to, že sem knihu neviděl ani z dálky a že se v prvním díle až tolik neděje, je to opravdu výživný. Jsem asi jeden z mála, pro koho platí, že čím víc charakterů, tím líp *:+* Ad Momoa, jelikož sem ho viděl "v akci" poprvé, tak mi nijak nevadí, dokonce sem si říkal "celej Conan." *:D*
Game of Thrones
0 0
reagovat
Disketa: si mimo ;)
565279
Disketa: si mimo *;)*
0 0
reagovat

verbst

Iron Mana a Prison Break jsem nikdy neviděl a Souboj Titánů jsem raději zapomněl.8)
565278
Iron Mana a Prison Break jsem nikdy neviděl a Souboj Titánů jsem raději zapomněl.*8)*
verbst
0 0
reagovat

Disketa

Ještě jsem neviděl, ale ten Djawadi by tě moc překvapovat neměl... To bylo slyšet už v prvním Iron Manovi, PrisonBreaku a u Titánů...
565275
Ještě jsem neviděl, ale ten Djawadi by tě moc překvapovat neměl... To bylo slyšet už v prvním Iron Manovi, PrisonBreaku a u Titánů...
Disketa
0 0
reagovat
Jo a Ramin Djawadi napsal zoufale neoriginální hudbu. Občas se tam ozve "zimmerovina" a občas "shoreovina". Nuda.?)
565272
Jo a Ramin Djawadi napsal zoufale neoriginální hudbu. Občas se tam ozve "zimmerovina" a občas "shoreovina". Nuda.*?)*
0 0
reagovat

Game of Thrones - S01E01

Úvodní část je vyloženě lahůdková a atmosférická. Pak však u mě nastoupilo rozčarování. Je to dost rozvláčné a ne vždy strhující. Přesto pozitiva vidím hlavně v hercích - Sean Bean si mě získal od svého prvního zjevení a i další (méně známí) herci mají co nabídnout. S velkým povděkem kvituji sérii nahoty a krve. Ovšem ten závěrečný cliffhanger - :o - klobouk dolů.:+
565270
Úvodní část je vyloženě lahůdková a atmosférická. Pak však u mě nastoupilo rozčarování. Je to dost rozvláčné a ne vždy strhující. Přesto pozitiva vidím hlavně v hercích - Sean Bean si mě získal od svého prvního zjevení a i další (méně známí) herci mají co nabídnout. S velkým povděkem kvituji sérii nahoty a krve. Ovšem ten závěrečný cliffhanger - *:o* - klobouk dolů.*:+*
Game of Thrones - S01E01
0 0
reagovat
Game of Thrones:
Chápem, že časom sa to rozbehne ale pilot si u mňa viac ako 7-8/10 nezaslúži. Inak úvod a intro, paráda !!
The Borgias:
Velmi solídny prvý dvojdiel :+
565269
Game of Thrones: Chápem, že časom sa to rozbehne ale pilot si u mňa viac ako 7-8/10 nezaslúži. Inak úvod a intro, paráda !! The Borgias: Velmi solídny prvý dvojdiel *:+*
0 0
reagovat

GoT

S knizni predlohou jsem sice nemel tu cest, ale presto me to docela chytlo.
Ty jejich rodinne vztahy tam jsou sice silene (kazda postava je neci neco), ale nastesti to tam vse zduraznuji.
Obcas to je sice takove sroubovane, ale chapu ze v prvnim dile musi co nejrychleji vsechny predstavit, aby se mohlo jit na vec.
Po technicke strance je to moc pekne udelane, pekne lokace, kostymy, zatim solidni herectvi..
Takze s uvodnim dilem spokojenost a ted jen doufam ze se to poradne pribehove rozjede. Urcite to ma velky potencial.
565268
S knizni predlohou jsem sice nemel tu cest, ale presto me to docela chytlo. Ty jejich rodinne vztahy tam jsou sice silene (kazda postava je neci neco), ale nastesti to tam vse zduraznuji. Obcas to je sice takove sroubovane, ale chapu ze v prvnim dile musi co nejrychleji vsechny predstavit, aby se mohlo jit na vec. Po technicke strance je to moc pekne udelane, pekne lokace, kostymy, zatim solidni herectvi.. Takze s uvodnim dilem spokojenost a ted jen doufam ze se to poradne pribehove rozjede. Urcite to ma velky potencial.
GoT
0 0
reagovat
Už dlouho mne nějakej pilot seriálu nepřinutil jít shánět knížku. Velká síla, do dalších dílů bych nevydržel, musím to přečíst.
565267
Už dlouho mne nějakej pilot seriálu nepřinutil jít shánět knížku. Velká síla, do dalších dílů bych nevydržel, musím to přečíst.
0 0
reagovat

Game of...

Pre cloveka, ktory necital knihy a ani nevedel, ze existuju je to zatial celkom pritazlive a pochopitelne. Zaber je sice siroky a charakterov a kralovstiev vela, mozno by som potreboval nejaku tabulku, ale nie je to zasa nijak vazne...zaujalo ma to a nenechalo tapat v tme a ok...som zvedavy. :)
565266
Pre cloveka, ktory necital knihy a ani nevedel, ze existuju je to zatial celkom pritazlive a pochopitelne. Zaber je sice siroky a charakterov a kralovstiev vela, mozno by som potreboval nejaku tabulku, ale nie je to zasa nijak vazne...zaujalo ma to a nenechalo tapat v tme a ok...som zvedavy. :)
Game of...
0 0
reagovat

aba

Práve si sa stretol s najnečiernobielejšou (dosť blbý výraz - proste to NIE JE čiernobiele) fantasy, na akú môžeš naraziť :)
565264
Práve si sa stretol s najnečiernobielejšou (dosť blbý výraz - proste to NIE JE čiernobiele) fantasy, na akú môžeš naraziť *:)*
aba
0 0
reagovat
chysta se nekdo do Atlasu na tu projekci?
565262
chysta se nekdo do Atlasu na tu projekci?
0 0
reagovat

Game of Thrones

Měl bych dotaz pro ty, kdo to četli. Bude se tam dát někomu bez výhrad fandit, anebo se to snaží být realisticky nečernobílé? Zatím tam každý druhý ojíždní členy své rodiny, vraždí děti, seká hlavy (protože je to prostě zákon, i když debilní), účastní se orgií, a podobně. Myslel jsem, že to bude klasické dvoubarevné hrdinské fantasy, ale po prvním díle to vypadá na docela inteligentní zážitek. A souhlas že Bean a Dinklage jsou skvělí.

Vyřešení problému s neherectvím Jasona Momoy se mi líbí. Nenechat ho mluvit je skvělý nápad.
565261
Měl bych dotaz pro ty, kdo to četli. Bude se tam dát někomu bez výhrad fandit, anebo se to snaží být realisticky nečernobílé? Zatím tam každý druhý ojíždní členy své rodiny, vraždí děti, seká hlavy (protože je to prostě zákon, i když debilní), účastní se orgií, a podobně. Myslel jsem, že to bude klasické dvoubarevné hrdinské fantasy, ale po prvním díle to vypadá na docela inteligentní zážitek. A souhlas že Bean a Dinklage jsou skvělí. Vyřešení problému s neherectvím Jasona Momoy se mi líbí. Nenechat ho mluvit je skvělý nápad.
Game of Thrones
0 0
reagovat

Game of Thrones

Naprostý souhlas s Macejkom.

Ale: kdo knížky nečetl, dovedu si představit, že se může nudit - nemá totiž tušení, jaký komplexní a epický příběh se z toho stane, ani nezná charakteristiku postav, na kterých příběh stojí.
565259
Naprostý souhlas s Macejkom. [b]Ale:[/b] kdo knížky nečetl, dovedu si představit, že se může nudit - nemá totiž tušení, jaký komplexní a epický příběh se z toho stane, ani nezná charakteristiku postav, na kterých příběh stojí.
Game of Thrones
0 0
reagovat
Game of Thrones, epizóda 1 (môj komentár z ČSFD):
Je 16.5. 2009 a ja sa dozvedám, že stanica HBO plánuje zadaptovať mne neznámu fantasy ságu Pieseň ľadu a ohňa. Prejdú dva roky, kedy som sa do knižnej ságy zamiloval a pozorne sledoval každú jednu drobnú informáciu o seriálovej adaptácii. A zrazu je tu sedemnásty apríl roku 2011 a ja mám za sebou prvú časť seriálu Game of Thrones. Najprv si pripomeniem geniálne atmosférický a mrazivý úvod v Začarovanom hvozde. Následne sa mi oči zalejú slzami, keď mi pri sledovaní originálnej titulkovej sekvencie uši pohladí skvostná hudba môjho obľúbenca Ramina Djawadiho. A potom sa už veziem. Hľadím na skvelé herecké obsadenie, ktoré prináša milované knižné postavy k životu... Dobre, dosť poetiky. Sean Bean jednoducho JE Eddard Stark, Peter Dinklage JE Tyrion Lannister a som náramne zvedavý, čo povedia ľudia, ktorí frfľali na obsadenie Marka Addyho v úlohe Roberta Baratheona a Michelle Fairley ako Catelyn Stark. Obaja sú totiž absolútne skvelí (hlavne Addy kráľov charakter vystihol bez najmenšej chybičky). Ďalej tu máme Harryho Lloyda ako Viserysa Targaryena (opäť dokonalé vystihnutie) a krásnu Emiliu Clarke ako jeho sestru Daenerys, ktorá aj napriek vyššiemu veku stvárnila prvé krôčky svojho knižného predobrazu vynikajúco (povie síce iba pár viet, avšak hrá hlavne emóciami). Atmosféra a tempo je skvelo držané počas celých 60 minút a nenašiel som jedinú scénu, ktorá by brzdila alebo nudila. Čo sa týka autentickosti, nemám absolútne čo vytknúť - krv, črevá, zhnité a zmrzačené telá, nadávky, kozy a prdelky. Precízne. Vravím vám, takmer som plakal. Dokonalé. Ak by som sa neriadil zásadou, že seriál hodnotím až po zhliadnutí všetkých častí, naparil by som z fleku 5 hviezd ako lusk. (10/10)
565258
Game of Thrones, epizóda 1 (môj komentár z ČSFD): Je 16.5. 2009 a ja sa dozvedám, že stanica HBO plánuje zadaptovať mne neznámu fantasy ságu Pieseň ľadu a ohňa. Prejdú dva roky, kedy som sa do knižnej ságy zamiloval a pozorne sledoval každú jednu drobnú informáciu o seriálovej adaptácii. A zrazu je tu sedemnásty apríl roku 2011 a ja mám za sebou prvú časť seriálu Game of Thrones. Najprv si pripomeniem geniálne atmosférický a mrazivý úvod v Začarovanom hvozde. Následne sa mi oči zalejú slzami, keď mi pri sledovaní originálnej titulkovej sekvencie uši pohladí skvostná hudba môjho obľúbenca Ramina Djawadiho. A potom sa už veziem. Hľadím na skvelé herecké obsadenie, ktoré prináša milované knižné postavy k životu... Dobre, dosť poetiky. Sean Bean jednoducho JE Eddard Stark, Peter Dinklage JE Tyrion Lannister a som náramne zvedavý, čo povedia ľudia, ktorí frfľali na obsadenie Marka Addyho v úlohe Roberta Baratheona a Michelle Fairley ako Catelyn Stark. Obaja sú totiž absolútne skvelí (hlavne Addy kráľov charakter vystihol bez najmenšej chybičky). Ďalej tu máme Harryho Lloyda ako Viserysa Targaryena (opäť dokonalé vystihnutie) a krásnu Emiliu Clarke ako jeho sestru Daenerys, ktorá aj napriek vyššiemu veku stvárnila prvé krôčky svojho knižného predobrazu vynikajúco (povie síce iba pár viet, avšak hrá hlavne emóciami). Atmosféra a tempo je skvelo držané počas celých 60 minút a nenašiel som jedinú scénu, ktorá by brzdila alebo nudila. Čo sa týka autentickosti, nemám absolútne čo vytknúť - krv, črevá, zhnité a zmrzačené telá, nadávky, kozy a prdelky. Precízne. Vravím vám, takmer som plakal. Dokonalé. Ak by som sa neriadil zásadou, že seriál hodnotím až po zhliadnutí všetkých častí, naparil by som z fleku 5 hviezd ako lusk. (10/10)
0 0
reagovat
Mě neuvěřitelně štvalo to kreslený, páč jedinej důvod byl, že Nimoy tam nemohl hrát. Hraný by to bylo o tolik lepší...
565249
Mě neuvěřitelně štvalo to kreslený, páč jedinej důvod byl, že Nimoy tam nemohl hrát. Hraný by to bylo o tolik lepší...
0 0
reagovat
vlastne jeste jedno + tam bylo... Broyles !!! Necekat na kazdej dalsi zaber kdy se objevi, asi bych to v pulce vypnul
565246
vlastne jeste jedno + tam bylo... Broyles !!! Necekat na kazdej dalsi zaber kdy se objevi, asi bych to v pulce vypnul
0 0
reagovat
Já vám to neberu. A vlastně by se dalo říct, že s tím co naspal xxendxx i souhlasím, ale mě to i přesto sedlo, a neskutečně jsem se bavil...
565245
Já vám to neberu. A vlastně by se dalo říct, že s tím co naspal xxendxx i souhlasím, ale mě to i přesto sedlo, a neskutečně jsem se bavil...
0 0
reagovat

xxendxx

Bohužel poprvé za život s tebou musím souhlasit .. :o až na ten konec
565244
Bohužel poprvé za život s tebou musím souhlasit .. *:o* až na ten konec
xxendxx
0 0
reagovat
vim ze budu znit jako ze musim kontrovat naprosto vsechno co reknes, ale posledni Fringe byl jeden z nejhorsich dilu. Pribeh epizody naprosto zbytecnej, zapletka s bellem by se dala nacpat do 1 dilu, animace byla dost hrozna (alespon si mohli bejt trochu podobny) a ta parodie na inception se moc nepovedla... jediny + ty epizody spociva v tom, ze bude Olivia zas mluvit normalne... a ten konec? Začíná to nebezpečně LOSTovatět
565242
vim ze budu znit jako ze musim kontrovat naprosto vsechno co reknes, ale posledni Fringe byl jeden z nejhorsich dilu. Pribeh epizody naprosto zbytecnej, zapletka s bellem by se dala nacpat do 1 dilu, animace byla dost hrozna (alespon si mohli bejt trochu podobny) a ta parodie na inception se moc nepovedla... jediny + ty epizody spociva v tom, ze bude Olivia zas mluvit normalne... a ten konec? Začíná to nebezpečně LOSTovatět
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se