Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53521 - 53540 Napsat příspěvek

Archer S2E1 - Swiss Miss

Paráda, Anka a Wilhelm. :D

Btw, sleduje Archera někdo?
560521
Paráda, Anka a Wilhelm. *:D* Btw, sleduje [link="http://www.archerfx.cz"]Archera[/link] někdo?
Archer S2E1 - Swiss Miss
0 0
reagovat

speta.jr

Tak od 19týho dílu je to zase super a třetí řada už je hodně dobrá. Ale nebudu jeden z těch, co ti budou říkat, že musíš koukat, koukat a koukat, a že se to zlepší a bude to geniální (zdravím Buffy zaslepence). Ten Chuck je víceméně stejnej. S tím, že pár dílů je hodně nadprůměrnejch. Ve třetí řadě hraje Brandon Routh apod. Ale pokud tě to přestává bavit, tak se na to vyprdni. Nebo si to odlož až nebudeš mít co koukat.
560519
Tak od 19týho dílu je to zase super a třetí řada už je hodně dobrá. Ale nebudu jeden z těch, co ti budou říkat, že musíš koukat, koukat a koukat, a že se to zlepší a bude to geniální (zdravím Buffy zaslepence). Ten Chuck je víceméně stejnej. S tím, že pár dílů je hodně nadprůměrnejch. Ve třetí řadě hraje Brandon Routh apod. Ale pokud tě to přestává bavit, tak se na to vyprdni. Nebo si to odlož až nebudeš mít co koukat.
speta.jr
0 0
reagovat

verbst

tak zacatek druhe rady mi prisel genialni... ale ted uz to nema smrnc
560515
tak zacatek druhe rady mi prisel genialni... ale ted uz to nema smrnc
verbst
0 0
reagovat

speta.jr

Jsou tam pak (mnohem) lepší díly. Ale jestli tě to nebaví tak na to ser...
560514
Jsou tam pak (mnohem) lepší díly. Ale jestli tě to nebaví tak na to ser...
speta.jr
0 0
reagovat

Luc

To s tím 1,5 mega je jako fakt? :o
560511
To s tím 1,5 mega je jako fakt? *:o*
Luc
0 0
reagovat

dotaz

jsem u 15. dilu druhe rady Chucka a uz me to pekne nudi furt na jedno brdo... ma cenu pokracovat?
560508
jsem u 15. dilu druhe rady Chucka a uz me to pekne nudi furt na jedno brdo... ma cenu pokracovat?
dotaz
0 0
reagovat

Spartacus

Bozi, mnohem, mnohem lepsi jak minuly dil :+
560501
Bozi, mnohem, mnohem lepsi jak minuly dil *:+*
Spartacus
0 0
reagovat

xxendxx

Díkec :)):+
560499
Díkec *:))**:+*
xxendxx
0 0
reagovat
No, tak on s tou postavou žije :D a CBS mu to cukruje každej tejden tučným šekem...
560494
No, tak on s tou postavou žije *:D* a CBS mu to cukruje každej tejden tučným šekem...
0 0
reagovat

Luc44

Díky, moje neznalost je opět zarážející... Jen dva díly dopředu? Tak to je s Charliem asi o hubu... :D
560493
Díky, moje neznalost je opět zarážející... Jen dva díly dopředu? Tak to je s Charliem asi o hubu... *:D*
Luc44
0 0
reagovat

Memphis

Předtočený maj jen dvě epizody tzn. 16 je hotovejch, takže nad osmi se vznáší otazník... ale i loni měl Charlie ňákou "pauzičku" a stihli udělat 22 :) Prostě mu platí 1,5 mega za díl a on to nestíhá prohnat nosem...
560491
Předtočený maj jen dvě epizody tzn. 16 je hotovejch, takže nad osmi se vznáší otazník... ale i loni měl Charlie ňákou "pauzičku" a stihli udělat 22 :) Prostě mu platí 1,5 mega za díl a on to nestíhá prohnat nosem...
Memphis
0 0
reagovat
prvni pulhodinu rating 1,9 v cilovce a 4,62 milionu divaku, po reklame to druhy cislo :) (1,9 je ndobry)
560489
prvni pulhodinu rating 1,9 v cilovce a 4,62 milionu divaku, po reklame to druhy cislo :) (1,9 je ndobry)
0 0
reagovat

xxendxx

A teď česky pls :D

jaLO
A já si říkal, že ho nemůžu nikde najít. Frak!
560488
A teď česky pls *:D* [b]jaLO[/b] A já si říkal, že ho nemůžu nikde najít. Frak!
xxendxx
0 0
reagovat
9:00 Fringe 1.9/6 4.62
9:30 Fringe 1.8/6 4.52
560484
9:00 Fringe 1.9/6 4.62 9:30 Fringe 1.8/6 4.52
0 0
reagovat
Sledovanost neklesla. ALe nenasadil sa este Supernatural.
560483
Sledovanost neklesla. ALe nenasadil sa este Supernatural.
0 0
reagovat
Tak s Gods of the Arena se moc neserou. Připadá mi to ještě drsnější než samotnej Spartacus. Tenhle díl byl lepší než první, a zatím to vypadá, že by to snad mohlo Spartaka i trumfnout :)

Fringe
Tady se to taky konečně rozjíždí! Víc takovejchhle dílů!
A nevíte někdo sledovanost?
560481
Tak s [b]Gods of the Arena[/b] se moc neserou. Připadá mi to ještě drsnější než samotnej Spartacus. Tenhle díl byl lepší než první, a zatím to vypadá, že by to snad mohlo Spartaka i trumfnout :) [b]Fringe[/b] Tady se to taky konečně rozjíždí! Víc takovejchhle dílů! A nevíte někdo sledovanost?
0 0
reagovat
Helena Bonham Carter u Fergusona: link

Heh, tak se musím přiznat, že ze začátku mi trvalo chvilu než jsem si na to její huhňání zvyknul. Ale super!
560479
Helena Bonham Carter u Fergusona: http://www.youtube.com/watch?v=mUOyDh0mZa4&feature=feedu Heh, tak se musím přiznat, že ze začátku mi trvalo chvilu než jsem si na to její huhňání zvyknul. Ale super!
0 0
reagovat

duro

ne nutne, treba ho tam nekdo posle
560478
ne nutne, treba ho tam nekdo posle
duro
0 0
reagovat

LUTHER

Zatiaľ som videl dve časti a nič. Idris Elba je skvelý a tam to končí. Celé je to predvídateľné a v snahe o sofistikovanosť hrozne kŕčovité, vôbec im to "geniálne myslenie" neverím, ničím neprekvapujú, mám dojem, že som o krok pred postavami a to je pri kriminálke základný problém. Dokonca aj Castle dokáže byť (väčšinou) o krok predo mnou.

No, uvidím, dám ešte šancu.
560477
Zatiaľ som videl dve časti a nič. Idris Elba je skvelý a tam to končí. Celé je to predvídateľné a v snahe o sofistikovanosť hrozne kŕčovité, vôbec im to "geniálne myslenie" neverím, ničím neprekvapujú, mám dojem, že som o krok pred postavami a to je pri kriminálke základný problém. Dokonca aj Castle dokáže byť (väčšinou) o krok predo mnou. No, uvidím, dám ešte šancu.
LUTHER
0 0
reagovat

Misfits - spoilery

Je predsa jasné, že Simon bude mať to cestovanie v čase - vzhľadom na predchádzajúci dej, že?
560476
Je predsa jasné, že Simon bude mať to cestovanie v čase - vzhľadom na predchádzajúci dej, že?
Misfits - spoilery
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se