Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52541 - 52560 Napsat příspěvek

Rodáci

Tento seriál si rozhodně žádné odsouzení, natož pak výrazně negativní hodnocení určitě nezaslouží, je potřeba ho hodnotit objektivně a bez zbytečných předsudků.
Po filmařské stránce je to naprosto dokonale zvládnutá záležitost, velmi podařená kamera i režie, která dokáže vyvolat skutečně silné emoce. Seriál má silnou atmosféru a charaktery postav jsou velice dobře napsané, rozhodně to nejsou žádné šablonovité karikatury, jak by si někdo mohl myslet, ale skutečně normální lidé kteří mají své problémy které řeší.
Abych byl upřímný zatím jsem si žádné velké politické agitky nevšiml, pár zmínek o komunistech v prvním dílu sice bylo ale to bylo vše, určitě si další díly nenechám ujít a moc bych chtěl poděkovat televizi Barrandov za uvedení Rodáků na naše obrazovky, zatím dojmy ve skrze pozitivní. 8/10
565122
Tento seriál si rozhodně žádné odsouzení, natož pak výrazně negativní hodnocení určitě nezaslouží, je potřeba ho hodnotit objektivně a bez zbytečných předsudků. Po filmařské stránce je to naprosto dokonale zvládnutá záležitost, velmi podařená kamera i režie, která dokáže vyvolat skutečně silné emoce. Seriál má silnou atmosféru a charaktery postav jsou velice dobře napsané, rozhodně to nejsou žádné šablonovité karikatury, jak by si někdo mohl myslet, ale skutečně normální lidé kteří mají své problémy které řeší. Abych byl upřímný zatím jsem si žádné velké politické agitky nevšiml, pár zmínek o komunistech v prvním dílu sice bylo ale to bylo vše, určitě si další díly nenechám ujít a moc bych chtěl poděkovat televizi Barrandov za uvedení Rodáků na naše obrazovky, zatím dojmy ve skrze pozitivní. 8/10
Rodáci
0 0
reagovat

Loki

Ono to mozne je tym, ze uz sa dost poznaju a su dost dobri priatelia, tak...vtedy je paradoxne asi najhorsie robit interview. A ocakavania su vzdy velke, ked tam ma prist.
565120
Ono to mozne je tym, ze uz sa dost poznaju a su dost dobri priatelia, tak...vtedy je paradoxne asi najhorsie robit interview. A ocakavania su vzdy velke, ked tam ma prist.
Loki
0 0
reagovat
No ja to mam uplne naopak. Ten country spevak sa mi fakt pacil a vlastne aj to to interview, ale nieco na nom bolo "off". Neviem co, ona bola nejaka ina a len tymi vlasami to nebolo.
565116
No ja to mam uplne naopak. Ten country spevak sa mi fakt pacil a vlastne aj to to interview, ale nieco na nom bolo "off". Neviem co, ona bola nejaka ina a len tymi vlasami to nebolo.
0 0
reagovat
Az na toho country spevaka na konci, to bolo vyborne.
565108
Az na toho country spevaka na konci, to bolo vyborne.
0 0
reagovat
No tak ten včerejší Ferguson byl neskutečnej náser! Opening, Vehas, Kristen = :+:+:+:+:+
565102
No tak ten včerejší Ferguson byl neskutečnej náser! Opening, Vehas, Kristen = *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

speta.jr

same here :))
565046
same here *:))*
speta.jr
0 0
reagovat

SGU

opet fajn, neni to kdovi jaka bomba ale ten feeling serialu mi bude chybet
565045
opet fajn, neni to kdovi jaka bomba ale ten feeling serialu mi bude chybet
SGU
0 0
reagovat

Modern Family

WE LOVE THE F WORD!
A to byla jen třešnička na dortu naprosto geniálního dílu!!!

The Good Wife
Pure perfection!!!
565043
[b]WE LOVE THE F WORD![/b] A to byla jen třešnička na dortu naprosto geniálního dílu!!! [b]The Good Wife[/b] Pure perfection!!!
Modern Family
0 0
reagovat

Skins - UK - Season 2

Konečně mám za sebou druhou sérii. Nezbývá mi než před tvůrci smeknout. Byly to báječné chvíle trávit čas s bristolskými hrdiny. Především musím vyzdvihnout herce, kteří hráli naprosto uvěřitelně a byli vůbec neotřelí. Občas to byla pěkná depka, občas jsem se zasmál pěkně nahlas. Koncept jeden díl = jeden hrdina mi naprosto vyhovoval, protože to byla skvělá možnost poznat jednotlivé aktéry mnohem podrobněji. Ovšem jsem přesvědčen, že závěr první série byl mnohem lepší a víc se mi strefil do mé melancholické povahy.:)

Nějaká vada na kráse? Ano, jediný Maxxie se musel o svou kapitolu dělit.:-

A Skins putují do mé topky.:+
565022
Konečně mám za sebou druhou sérii. Nezbývá mi než před tvůrci smeknout. Byly to báječné chvíle trávit čas s bristolskými hrdiny. Především musím vyzdvihnout herce, kteří hráli naprosto uvěřitelně a byli vůbec neotřelí. Občas to byla pěkná depka, občas jsem se zasmál pěkně nahlas. Koncept jeden díl = jeden hrdina mi naprosto vyhovoval, protože to byla skvělá možnost poznat jednotlivé aktéry mnohem podrobněji. Ovšem jsem přesvědčen, že závěr první série byl mnohem lepší a víc se mi strefil do mé melancholické povahy.*:)* Nějaká vada na kráse? Ano, jediný Maxxie se musel o svou kapitolu dělit.*:-* A Skins putují do mé topky.*:+*
Skins - UK - Season 2
0 0
reagovat

SGU

poslední díl docela dobrej, hlavně Begbie si vpodstatě celou 2 serii urval pro sebe,ostatní mu jen přicmrndávají :-)))
už by to chtělo ale zase nějakou space battle
565016
poslední díl docela dobrej, hlavně Begbie si vpodstatě celou 2 serii urval pro sebe,ostatní mu jen přicmrndávají :-))) už by to chtělo ale zase nějakou space battle
SGU
0 0
reagovat

Sanctuary

Mě se ten seriál líbí a koukám na něj pravidelně (naposled S03E11).
565015
Mě se ten seriál líbí a koukám na něj pravidelně (naposled S03E11).
Sanctuary
0 0
reagovat
Breaking bad ma kvalitni herecke vykony, Mad men, Wire, Sopranos... a milion dalsich... Sanctuary ma Amandu Tapping a par dalsich noname hercu, kteri si o kvalite muzou nechat leda tak zdat...
564948
Breaking bad ma kvalitni herecke vykony, Mad men, Wire, Sopranos... a milion dalsich... Sanctuary ma Amandu Tapping a par dalsich noname hercu, kteri si o kvalite muzou nechat leda tak zdat...
0 0
reagovat

xxendxx

chápu - tovje pasivita je vrozená, ale snažil jsem se najít aspoň něco pozitivního ... dobře no tak tedy " průměrné herecké výkony " ?)
564945
chápu - tovje pasivita je vrozená, ale snažil jsem se najít aspoň něco pozitivního ... dobře no tak tedy " průměrné herecké výkony " *?)*
xxendxx
0 0
reagovat
Sanctuary v jedne vete s "kvalitni herecke vykony" je hodne WTF :D
564941
Sanctuary v jedne vete s "kvalitni herecke vykony" je hodne WTF :D
0 0
reagovat

Sanctuary

Ten seriál evidentně zkouší co divák vydrží ... bojové pozadí je prakticky k ničemu, někteří mutanti jsou taky teda dost hodně WTF, jediné plus jsou kvalitní herecké výkony, které mne hodně překvapili ... jsem u čtvrtého dílu, zlepší se to ? bude to stát za to ?
564940
Ten seriál evidentně zkouší co divák vydrží ... bojové pozadí je prakticky k ničemu, někteří mutanti jsou taky teda dost hodně WTF, jediné plus jsou kvalitní herecké výkony, které mne hodně překvapili ... jsem u čtvrtého dílu, zlepší se to ? bude to stát za to ?
Sanctuary
0 0
reagovat
HIMYM
Opravdu nic moc díl, ale konec je AWESOME!! :D
564909
[b]HIMYM[/b] Opravdu nic moc díl, ale konec je AWESOME!! *:D*
0 0
reagovat

strangercz

souhlasím, úplně odlišný díl to byl ..
564892
souhlasím, úplně odlišný díl to byl ..
strangercz
0 0
reagovat

Gonzi

link

to co chceš ty nejspíš bude, pokud se nezaměří na míň magický postavy. podle toho děje to vypadá jako story právě prvních dvou dílů, takže bych čekal Johny Cage, Liu Kanga, Kung Laa a baraku, viz to promo. Snad i ten reptile, kterej se mi v tom puvodnim kratasu hodne libil (a to byl podanej dost realistikym zpusobem)
564891
http://mkw.mortalkombatonline.com/mk2/jax/bio/end1.gif to co chceš ty nejspíš bude, pokud se nezaměří na míň magický postavy. podle toho děje to vypadá jako story právě prvních dvou dílů, takže bych čekal Johny Cage, Liu Kanga, Kung Laa a baraku, viz to promo. Snad i ten reptile, kterej se mi v tom puvodnim kratasu hodne libil (a to byl podanej dost realistikym zpusobem)
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Tak s takovým rozpočtem si tam nemůžeš naházet co tě napadne. Ale třeba v Rebirth se tomu nevyhýbali, a i když tam nebyla žádná magie a podobný serepetičky, tak ty masky vypadaly dobře a souboje byly super. Tak snad se toho dočkáme.
564890
Tak s takovým rozpočtem si tam nemůžeš naházet co tě napadne. Ale třeba v Rebirth se tomu nevyhýbali, a i když tam nebyla žádná magie a podobný serepetičky, tak ty masky vypadaly dobře a souboje byly super. Tak snad se toho dočkáme.
Gonzi
0 0
reagovat

xxendxx

může být, ale takové fantasy (subzero etc) je tam celkem mrtě a je vidět, že se tomu tvůrci hooodně vyhýbaj.
564889
může být, ale takové fantasy (subzero etc) je tam celkem mrtě a je vidět, že se tomu tvůrci hooodně vyhýbaj.
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se