Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51921 - 51940 Napsat příspěvek

Parks and Recreation

Super finále. Žádný tlačení na pilu. Pohřeb byl skvělej (Swanson & Jean Ralphio FTW), a konec slibuje spoustu zábavy do čtvrté řady.
Ještě jednou díky xxendxxi :)):+

Modern Family
No, tohle finále mě přišlo takový ... Nemůžu dojít na to slovo, ale moc vtipný to nebylo... Což neznamená, že to nebylo dobrý. Jen horší než takovej tan standard na kterej jsem si zvyknul. Loňský finále bylo lepší.
567670
Super finále. Žádný tlačení na pilu. Pohřeb byl skvělej (Swanson & Jean Ralphio FTW), a konec slibuje spoustu zábavy do čtvrté řady. Ještě jednou díky [b]xxendxx[/b]i *:))**:+* [b]Modern Family[/b] No, tohle finále mě přišlo takový ... Nemůžu dojít na to slovo, ale moc vtipný to nebylo... Což neznamená, že to nebylo dobrý. Jen horší než takovej tan standard na kterej jsem si zvyknul. Loňský finále bylo lepší.
Parks and Recreation
0 0
reagovat

verbst

Malokedy s tebou serialovo suhlasim, ale teraz mas pravdu. Cougar Town je maly nenapadny klenot.
567664
Malokedy s tebou serialovo suhlasim, ale teraz mas pravdu. Cougar Town je maly nenapadny klenot.
verbst
0 0
reagovat

Cougar Town - Season Two Finale

Tak tohle chci od televize.
Pohoda. Pohoda. Pohoda.
Nejvíc pohodovej seriál všech dob. Perfektní postavy, suprově naspaný a načasovaný gagy. Awesome songy. Víc než potěšující camea (Abed a Ted rulezz!)
10/10:+
567660
Tak tohle chci od televize. Pohoda. Pohoda. Pohoda. Nejvíc pohodovej seriál všech dob. Perfektní postavy, suprově naspaný a načasovaný gagy. Awesome songy. Víc než potěšující camea (Abed a Ted rulezz!) 10/10*:+*
Cougar Town - Season Two Finale
0 0
reagovat
je prece jasny, ze neco takovyho v SN nikdy nebude. A pokud, tak v podobe nejaky strasne fesny buchty :D. Btw ten link s googlem je stylovej. Sice ti za nej mam chut z trucu dat ban :D, ale fakt stylovej
567621
je prece jasny, ze neco takovyho v SN nikdy nebude. A pokud, tak v podobe nejaky strasne fesny buchty :D. Btw ten link s googlem je stylovej. Sice ti za nej mam chut z trucu dat ban *:D*, ale fakt stylovej
0 0
reagovat

stčko

Ale to snad ne:D
567620
Ale to snad ne*:D*
stčko
0 0
reagovat

estéčko

Cthulhu

...ta mládež dneska...?)
567618
[link="http://lmgtfy.com/?q=Cthulhu"]Cthulhu[/link] ...ta mládež dneska...*?)*
estéčko
0 0
reagovat
co je Ctulhu proboha?
567616
co je Ctulhu proboha?
0 0
reagovat

Vardant

To jo, ale nemusí přesto být jenom on sám sebou,ne? I když asi spíš jo...
567613
[spoiler]To jo, ale nemusí přesto být jenom on sám sebou,ne? I když asi spíš jo...[/spoiler]
Vardant
0 0
reagovat
Supernatural

Cas mluvil o sobě :D
567612
Supernatural [spoiler]Cas mluvil o sobě *:D* [/spoiler]
0 0
reagovat

Supernatural

Tak finále nebylo špatné, i když jsem čekal něco trochu víc epic. Každopádně trochu vyšuměl podle mě dokonalý nápad se zapojením mytologie zmíněného spisovatele H.P. Lovecrafta. Spojení jeho světa se světem Supernaturalu by k sobě pasovalo perfektně, vydalo by na další sezonu a celý seriál by se mohl opět posunout někam jinam. Andělé a démoni už se začínají ohrávat, další sezonu by už neutáhli. Myslíte, že je alespoň trochu možné, že bůh, o kterém Castiel mluvil, je Ctulhu? Nebo je to jen mé zbožné přání?
567606
Tak finále nebylo špatné, i když jsem čekal něco trochu víc epic. Každopádně trochu vyšuměl podle mě dokonalý nápad se zapojením mytologie zmíněného spisovatele [spoiler]H.P. Lovecrafta. Spojení jeho světa se světem Supernaturalu by k sobě pasovalo perfektně, vydalo by na další sezonu a celý seriál by se mohl opět posunout někam jinam. Andělé a démoni už se začínají ohrávat, další sezonu by už neutáhli. Myslíte, že je alespoň trochu možné, že bůh, o kterém Castiel mluvil, je Ctulhu? Nebo je to jen mé zbožné přání? [/spoiler]
Supernatural
0 0
reagovat

Luban

Tak to jsem zvědavej, co na to budeš říkat :D Pokud to tedy skončí stejně jako v knížce. Následuje obecný spoiler - na vlastní nebezpečí, ale neprozradím nic z děje ;) Pro mě byl konec knížky mega ultra cliffhanger. Knížka má 850 stran - dal jsem to za 14 dní - a poté jsem se hned pustil do další, která ten cliffhanger ale jaksi vzhledem k rozmáchlosti děje hodně utlumí
567588
Tak to jsem zvědavej, co na to budeš říkat *:D* Pokud to tedy skončí stejně jako v knížce. Následuje obecný spoiler - na vlastní nebezpečí, ale neprozradím nic z děje ;) [spoiler]Pro mě byl konec knížky mega ultra cliffhanger. Knížka má 850 stran - dal jsem to za 14 dní - a poté jsem se hned pustil do další, která ten cliffhanger ale jaksi vzhledem k rozmáchlosti děje hodně utlumí[/spoiler]
Luban
0 0
reagovat
GoT - Lubanův dotaz ohledně Tyrionova soudu
Ten, kdo bojoval za Tyriona, je Bronn. Obyčejný žoldák, který slyší jen na zlato.

Btw, damn you, vy co tu doporučovali Community. Ne, že by to bylo špatný, ale teď na všechno odpovídám "Cool. Cool cool cool." :D
567584
GoT - Lubanův dotaz ohledně Tyrionova soudu [spoiler]Ten, kdo bojoval za Tyriona, je Bronn. Obyčejný žoldák, který slyší jen na zlato.[/spoiler] Btw, damn you, vy co tu doporučovali [b]Community[/b]. Ne, že by to bylo špatný, ale teď na všechno odpovídám "Cool. Cool cool cool." *:D*
0 0
reagovat
Jinak ohledně těch cliffhingerů. Vím že ještě píše, právě jsem začal číst první (tedy to co se děje v seriálu), takže nějaké ty zvraty ještě čekám :) ale spíš to bylo myšleno tak, že doufám že první knížka, respektice první série seriálu, bude nějak rozumně zakončená a ne stylem "cliff jako kráva"
567582
Jinak ohledně těch cliffhingerů. Vím že ještě píše, právě jsem začal číst první (tedy to co se děje v seriálu), takže nějaké ty zvraty ještě čekám *:)* ale spíš to bylo myšleno tak, že doufám že první knížka, respektice první série seriálu, bude nějak rozumně zakončená a ne stylem "cliff jako kráva"
0 0
reagovat
@Luc44
Díky, už možná vím o koho se jedná. Tuším že někdy v minulém díle pronesl po nějaké jeho hlášce něco v tom smyslu, že se mu začíná líbit.
567581
@Luc44 Díky, už možná vím o koho se jedná. Tuším že někdy v minulém díle pronesl po nějaké jeho hlášce něco v tom smyslu, že se mu začíná líbit.
0 0
reagovat

Macejko

Say what? Chajme? To je jako co? španělská výslovnost... :o
567580
Say what? Chajme? To je jako co? španělská výslovnost... *:o*
Macejko
0 0
reagovat

Luban

Vzhledem k tomu, že autor stále ještě píše dál, a knihy na sebe navazují, může se na nejeden cliffhanger celkem spolehnout...
Za skřeta bojoval žoldnéř, který se připojil ke Catelyn Stark už v hospodě, když ho zajala. Přežil vlastně spolu s ním a skoro jediný útrapy cesty do Orlího hnízda a byl to takovej samorost, se kterým se Tyrion po cestě ne přímo přátelil, ale bavili se spolu. Tyrion pak právě na něj spoléhal, že za něj bude bojovat. V TV to bylo poněkud zkratkovité...
567579
Vzhledem k tomu, že autor stále ještě píše dál, a knihy na sebe navazují, může se na nejeden cliffhanger celkem spolehnout... [spoiler]Za skřeta bojoval žoldnéř, který se připojil ke Catelyn Stark už v hospodě, když ho zajala. Přežil vlastně spolu s ním a skoro jediný útrapy cesty do Orlího hnízda a byl to takovej samorost, se kterým se Tyrion po cestě ne přímo přátelil, ale bavili se spolu. Tyrion pak právě na něj spoléhal, že za něj bude bojovat. V TV to bylo poněkud zkratkovité...[/spoiler]
Luban
0 0
reagovat
Zo zvedavosti som si pozrel kus prvého dielu GoT s dabingom. Nevedel som, že sa dá v dabingovej tvorbe klesnúť až do takých hlbokých sračiek. Pre ilustráciu - meno "Jaime" tam vyslovujú ako "Chajme" a všetci herci do jedného majú svoje postavy totálne na háku (vedie Alexej Pyško ako Eddard).
567578
Zo zvedavosti som si pozrel kus prvého dielu GoT s dabingom. Nevedel som, že sa dá v dabingovej tvorbe klesnúť až do takých hlbokých sračiek. Pre ilustráciu - meno "Jaime" tam vyslovujú ako "Chajme" a všetci herci do jedného majú svoje postavy totálne na háku (vedie Alexej Pyško ako Eddard).
0 0
reagovat

Luban

První série má deset dílů.
567577
První série má deset dílů.
Luban
0 0
reagovat

GoT Ep6

Začíná ná to parádně gradovat. Naprosto boží díl.
Soud super, jen jsem nepochopil spojitost se skřetem a jeho zástupcem, scéna s pojídáním srdce správně atmosférická a korunovace byla parádní závěr dílu, ten člověk mi lezl už hrozně na nervy, ne že by teda byl jedinej, ale tam aspoň padla facka :D.
Jsem zvědav jak to celé nakonec skončí, doufám že to bude nějak slušně zakončené, ne zas nějakým cliffhangerem.
Kolik má mít vlastně první série dílu?
567576
Začíná ná to parádně gradovat. Naprosto boží díl. [spoiler]Soud super, jen jsem nepochopil spojitost se skřetem a jeho zástupcem, scéna s pojídáním srdce správně atmosférická a korunovace byla parádní závěr dílu, ten člověk mi lezl už hrozně na nervy, ne že by teda byl jedinej, ale tam aspoň padla facka *:D*.[/spoiler] Jsem zvědav jak to celé nakonec skončí, doufám že to bude nějak slušně zakončené, ne zas nějakým cliffhangerem. Kolik má mít vlastně první série dílu?
GoT Ep6
0 0
reagovat

st

Ide to od nuly. Podľa toho, čo som sa dočítal, by prvá animovaná séria mala obsahovať príbehové udalosti z prvých dvoch hraných sérií.
567567
Ide to od nuly. Podľa toho, čo som sa dočítal, by prvá animovaná séria mala obsahovať príbehové udalosti z prvých dvoch hraných sérií.
st
0 0
reagovat
Komentáře

AKTUALITY

NovinkyTémataNa obzoru

RECENZE

Aktuální recenzeKinovýhledVIM

TRAILERY

TraileryOldies

DVD/BD

Blu-rayNová DVD

O MOVIEZONE

TirážFAQStatistikyKontaktVšeobecné podmínky
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se