Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51881 - 51900 Napsat příspěvek
to je presne ono. ta struktura je super. V první rade mi to prislo takovy dost chaoticky, ale ve dvojce uz tomu neni co vytknout. Navic ti co delaj casting jsou geniove. Uz dlouho jsem nevidel lip obsazenou a odehranou show. Kdyby nebyl na emmy za support nominovanej Dinklage, Goggins by si to za druhou serku zaslouzil jako nikdo jinej. Snad to vyjde priste. Zminovat soundtrack asi nema smysl, dokonalosti hudby v serialech jsou FX proslaveny siroko daleko.
573475
to je presne ono. ta struktura je super. V první rade mi to prislo takovy dost chaoticky, ale ve dvojce uz tomu neni co vytknout. Navic ti co delaj casting jsou geniove. Uz dlouho jsem nevidel lip obsazenou a odehranou show. Kdyby nebyl na emmy za support nominovanej Dinklage, Goggins by si to za druhou serku zaslouzil jako nikdo jinej. Snad to vyjde priste. Zminovat soundtrack asi nema smysl, dokonalosti hudby v serialech jsou FX proslaveny siroko daleko.
0 0
reagovat

Snipsley

Ok, my bad:) resp. to zmrvila překladatelka Larryho, protože na začátku vítá King Krause slovy .. "děkuji moc, že jste přišel do mé show Jane" 8)
573474
Ok, my bad:) resp. to zmrvila překladatelka Larryho, protože na začátku vítá King Krause slovy .. "děkuji moc, že jste přišel do mé show Jane" *8)*
Snipsley
0 0
reagovat
Tak už v Justified je to dokonalý "mladý Eastwood" (s trochu väčším zmyslom pre humor), takže Rango je úplne logická voľba.
573473
Tak už v Justified je to dokonalý "mladý Eastwood" (s trochu väčším zmyslom pre humor), takže Rango je úplne logická voľba.
0 0
reagovat
A jeho výstup v Rango je pak taková třešnička na dortu :)

V té chvíli jsem si říkal, že kdyby byla Temná Věž animovaná, tak by se těžko našel lepší herec pro hlavní roli.
573472
A jeho výstup v Rango je pak taková třešnička na dortu *:)* V té chvíli jsem si říkal, že kdyby byla Temná Věž animovaná, tak by se těžko našel lepší herec pro hlavní roli.
0 0
reagovat
Navyše Olyphant je v tej úlohe čoraz dokonalejší, v druhej sezóne už v jeho podaní každá jedna veta znie ako hláška.
573471
Navyše Olyphant je v tej úlohe čoraz dokonalejší, v druhej sezóne už v jeho podaní každá jedna veta znie ako hláška.
0 0
reagovat
Hlavne na tom milujem tú štruktúru, že občas odbočia aj do samostatnej epizódy, takže ten jeden veľký príbeh v pozadí nie je príliš naťahovaný. Je to proste dejovo plné, žiadna vata. To, že každú sezónu ukončí veľká prestrelka, pri ktorej zdochne väčšina hlavných postáv, je tiež obrovské plus.
573470
Hlavne na tom milujem tú štruktúru, že občas odbočia aj do samostatnej epizódy, takže ten jeden veľký príbeh v pozadí nie je príliš naťahovaný. Je to proste dejovo plné, žiadna vata. To, že každú sezónu ukončí veľká prestrelka, pri ktorej zdochne väčšina hlavných postáv, je tiež obrovské plus.
0 0
reagovat

duro

videl jsem pilot kdyz to zacinalo, pak najednou nebyl cas... tak nejak sem tusil, ze to bude dobry, protoze zboznuju vetsinu produkce FX. Ze to bude az tak moc dobry, to sem necekal. Obzvlast 2. serie nema chybu.
573469
videl jsem pilot kdyz to zacinalo, pak najednou nebyl cas... tak nejak sem tusil, ze to bude dobry, protoze zboznuju vetsinu produkce FX. Ze to bude az tak moc dobry, to sem necekal. Obzvlast 2. serie nema chybu.
duro
0 0
reagovat

xxendxx:

Vitaj v Justified klube. :+
573468
Vitaj v Justified klube. *:+*
xxendxx:
0 0
reagovat

Sigi

A naopak to je :D
573467
A naopak to je *:D*
Sigi
0 0
reagovat

Sigi

I see link
573466
I see http://www.iprima.cz/showjanakrause/aktuality/se-svetoznamym-kolegou-o-praci-i-o-zenach
Sigi
0 0
reagovat

Sigi

tak to pls trochu rozveď :)
573465
tak to pls trochu rozveď *:)*
Sigi
0 0
reagovat

Verbst

Ne nebylo, Larry má, pokud to dobře chápu, něco jako putovní show po Evropě.
573464
Ne nebylo, Larry má, pokud to dobře chápu, něco jako putovní show po Evropě.
Verbst
0 0
reagovat

scroochy

:D Karla som si tam chcel dať už dávno, ale až teraz som našiel ten správny obrázok.

Inak sledovanosť prvého dielu 2. série An Idiot Abroad veľmi slušná...1,33 milióna divákov. Možno sa toho vianočného špeciálu dočkáme, alebo žeby rovno 3. séria? :)

Dexter S06E01
To nám to začalo pekne. 8)
573462
*:D* Karla som si tam chcel dať už dávno, ale až teraz som našiel ten správny obrázok. Inak sledovanosť prvého dielu 2. série An Idiot Abroad veľmi slušná...1,33 milióna divákov. Možno sa toho vianočného špeciálu dočkáme, alebo žeby rovno 3. séria? *:)* [b]Dexter S06E01[/b] To nám to začalo pekne. *8)*
scroochy
0 0
reagovat

Sigi

Nebylo to naopak?
573456
Nebylo to naopak?
Sigi
0 0
reagovat

Dexter

Parada, vetsi sazka na vtip jako v prvnich seriich se mi zamlouva :+ Doufam, ze ten hlavni bude ale Olmos, protoze, jestli je jeho postava dobre napsana, tak to bude narez, jen z tech par vet z nej jde respekt.

Stop! Hammer time! :D
573454
Parada, vetsi sazka na vtip jako v prvnich seriich se mi zamlouva *:+* Doufam, ze ten hlavni bude ale Olmos, protoze, jestli je jeho postava dobre napsana, tak to bude narez, jen z tech par vet z nej jde respekt. Stop! Hammer time! *:D*
Dexter
0 0
reagovat
:o what the f ... Jan Kraus v show Larryho Kinga .. a já myslel že už mě nic nepřekvapí :D
573453
*:o* what the f ... Jan Kraus v show Larryho Kinga .. a já myslel že už mě nic nepřekvapí *:D*
0 0
reagovat

kyller

Ta ikonka tvoje :D
573448
Ta ikonka tvoje :D
kyller
0 0
reagovat

An Idiot Abroad S02E01 - Desert Island - Deleted Scene

Tak trochu nepochopiteľne vynechaná scéna, pretože Karl je tu v najlepšej forme... :D
573446
Tak trochu nepochopiteľne [link="http://sky1.sky.com/an-idiot-abroad/an-idiot-abroad-2-episode-1-deleted-scene"]vynechaná scéna[/link], pretože Karl je tu v najlepšej forme... *:D*
An Idiot Abroad S02E01 - Desert Island - Deleted Scene
0 0
reagovat
Tak to počkám.
Dík.
573445
Tak to počkám. Dík.
0 0
reagovat
rip novinarskyho dyvka... ofiko se zacina az 2. rijna
573444
rip novinarskyho dyvka... ofiko se zacina az 2. rijna
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se