Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51701 - 51720 Napsat příspěvek
Zatím to zvládám bez opáček.. ale začínám pociťovat obavy, co bude.. až mi seriály dojdou :-
573913
Zatím to zvládám bez opáček.. ale začínám pociťovat obavy, co bude.. až mi seriály dojdou *:-*
0 0
reagovat

Vardant

znam par nadsencu, kteri si davaji opacko Stargejt, Startrek, Friends, Buffy, LOST atd... to uz je na co koukat porad... Na moc novinek z voleje nekoukam, takze jedu zabehnuty veci + sjizdim resty. u tech se kolikrat zaseknu takovym zpusobem, ze jsem schopnej dat serii pres vikend, viz naposled Justified, posledni serka Nip/Tuck a opáčko Terriers
573911
znam par nadsencu, kteri si davaji opacko Stargejt, Startrek, Friends, Buffy, LOST atd... to uz je na co koukat porad... Na moc novinek z voleje nekoukam, takze jedu zabehnuty veci + sjizdim resty. u tech se kolikrat zaseknu takovym zpusobem, ze jsem schopnej dat serii pres vikend, viz naposled Justified, posledni serka Nip/Tuck a opáčko Terriers
Vardant
0 0
reagovat
Úplně v pohodě.. 2 díly každý den od 22 - 24 :) Před tím ještě nějaký ten film 8)
573908
Úplně v pohodě.. 2 díly každý den od 22 - 24 *:)* Před tím ještě nějaký ten film *8)*
0 0
reagovat
Jo, tohle už jsem tady přepočítaval víckrát a hlavně 40 seriálů týdně, který stojí za sledování se skoro nikdy nesejde. Za celý rok už to problém není, ale ty dobré končí a tolik nových to zas nenahrazuje, takže je spíš problém najít na co koukat. Já jsem teď týdně asi na 30.
573904
Jo, tohle už jsem tady přepočítaval víckrát a hlavně 40 seriálů týdně, který stojí za sledování se skoro nikdy nesejde. Za celý rok už to problém není, ale ty dobré končí a tolik nových to zas nenahrazuje, takže je spíš problém najít na co koukat. Já jsem teď týdně asi na 30.
0 0
reagovat

Mildik

uz tu byla nekde anketa, kolik serialu lidi sledujou... prumer byl nekde kolem 12 tydne, nekteri se zastavili na cisle kolem 45. I kdyz je to cislo obrovsky, v prepoctu na hodiny to neni zas tak strasny. 45 epizod tydne jsou (kdyz to prezenu) asi 3-4 hodky denne. Pro nekoho kdo dojizdi sockou do prace/skoly nekam dal neni problem dat si jeden dil cestou tam, jeden dil cestou zpet, o prednasky, k obedu, 2-3 dily pred spanim... celkem v pohode zvladnutelny. S tim, ze ma clovek jeste cas na hromadu jinejch veci a v podstate volny i cely vikend. Zajimave je, ackoli jsme na filmovem webu, spousta lidi tu vubec nema televizi, nebo na ni skoro nekouka. Televizní noviny, Superstar/Ordinace/VKV/Cokoli jinyho a hodina zevlovani na netu = 4 epizody serialu. Ve finale te pocty dovedou k tomu, ze vetsina "normalnich" lidi co tohle povazujou za nemoc pobyva pred televizi/pocitacem daleko vic a prijde jim to naprosto normalni :)
573902
uz tu byla nekde anketa, kolik serialu lidi sledujou... prumer byl nekde kolem 12 tydne, nekteri se zastavili na cisle kolem 45. I kdyz je to cislo obrovsky, v prepoctu na hodiny to neni zas tak strasny. 45 epizod tydne jsou (kdyz to prezenu) asi 3-4 hodky denne. Pro nekoho kdo dojizdi sockou do prace/skoly nekam dal neni problem dat si jeden dil cestou tam, jeden dil cestou zpet, o prednasky, k obedu, 2-3 dily pred spanim... celkem v pohode zvladnutelny. S tim, ze ma clovek jeste cas na hromadu jinejch veci a v podstate volny i cely vikend. Zajimave je, ackoli jsme na filmovem webu, spousta lidi tu vubec nema televizi, nebo na ni skoro nekouka. Televizní noviny, Superstar/Ordinace/VKV/Cokoli jinyho a hodina zevlovani na netu = 4 epizody serialu. Ve finale te pocty dovedou k tomu, ze vetsina "normalnich" lidi co tohle povazujou za nemoc pobyva pred televizi/pocitacem daleko vic a prijde jim to naprosto normalni :)
Mildik
0 0
reagovat

Gorecki

samozrejme to bylo mysleno jako konec serie, ne serialu...
573901
samozrejme to bylo mysleno jako konec serie, ne serialu...
Gorecki
0 0
reagovat

Mildík

Tady je normálka tak 10-20 seriálů týdně, nenormálka je tady i 40
573900
Tady je normálka tak 10-20 seriálů týdně, nenormálka je tady i 40
Mildík
0 0
reagovat
Pánové vždycky jsme si říkal, že koukám až na moc seriálů - Dexter + TBBT momentálně... :D
A to si většinou ještě mezi tím střihnu nějakou minisérii (když skončil jedenz mých standartů) - WD a GoT...
Nedokázal jsem si představit, že lidská bytost dokáže zvládnou víc... Když čtu vaše příspěvky, začínám si uvědomovat, jak krutě jsem se mýlil :D
573899
Pánové vždycky jsme si říkal, že koukám až na moc seriálů - Dexter + TBBT momentálně... *:D* A to si většinou ještě mezi tím střihnu nějakou minisérii (když skončil jedenz mých standartů) - WD a GoT... Nedokázal jsem si představit, že lidská bytost dokáže zvládnou víc... Když čtu vaše příspěvky, začínám si uvědomovat, jak krutě jsem se mýlil *:D*
0 0
reagovat

xxendxx

BB konci az piatou serkou so 16 dielmi niekedy v polke buduceho roka.
573897
BB konci az piatou serkou so 16 dielmi niekedy v polke buduceho roka.
xxendxx
0 0
reagovat

KarelR

Justified je o něco málo lepší (obzvlášť 2. série). Navíc BB příští týden končí, takže budeš mít do ledna čas kouknout na oboje, než začne 3. sérka Justified.
573896
Justified je o něco málo lepší (obzvlášť 2. série). Navíc BB příští týden končí, takže budeš mít do ledna čas kouknout na oboje, než začne 3. sérka Justified.
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

Kasli teraz na Justified, Breaking Bad je uplne ina liga :D
573895
Kasli teraz na Justified, Breaking Bad je uplne ina liga *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Už byste s tím hypeováním Breaking Bad mohli přestat. Já se chci začít dívat na Justified, dvě věci nezvládnu :D
573893
Už byste s tím hypeováním Breaking Bad mohli přestat. Já se chci začít dívat na Justified, dvě věci nezvládnu *:D*
0 0
reagovat

Breaking Bad

Na amerických serverech to všichni vyhypeovávali do nebe jako nejlepší show v televizi a já se jen ptal: "To je to vážně AŽ TAK MOC dobrý?". Po zhlédnutí 4x10,11 a 12 jsem našel definitivně odpověď... ano, je.
573892
Na amerických serverech to všichni vyhypeovávali do nebe jako nejlepší show v televizi a já se jen ptal: "To je to vážně AŽ TAK MOC dobrý?". Po zhlédnutí 4x10,11 a 12 jsem našel definitivně odpověď... ano, je.
Breaking Bad
0 0
reagovat

verbst

Tennant vládne, je mi bližší styl jeho epizod, přijdou mi vážnější, napínavější a celkově zajímavější...
573890
Tennant vládne, je mi bližší styl jeho epizod, přijdou mi vážnější, napínavější a celkově zajímavější...
verbst
0 0
reagovat

Memphis

Když já léto a horko nerad :D

Jinak po šesté řadě musím naznat, že Matt vládne.
573880
Když já léto a horko nerad *:D* Jinak po šesté řadě musím naznat, že Matt vládne.
Memphis
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 2x02

Brilantný diel. V niektorých momentoch doslova zimomriavky. Jeden z najlepších doterajších dielov.
573873
Brilantný diel. V niektorých momentoch doslova zimomriavky. Jeden z najlepších doterajších dielov.
Boardwalk Empire 2x02
0 0
reagovat

verbst

Shut up, já sem rád, že mam konečně čas na kolo, doufám že babí léto vydrží ještě aspoň jeden víkend...

Jinak teď sjíždím starší díly Doctora, a rád bych znovu rozvířil debatu, máme za sebou dvě sezóny s jedenáctým Doktorem a já se ptám, David Tennant nebo Matt Smith?
573871
Shut up, já sem rád, že mam konečně čas na kolo, doufám že babí léto vydrží ještě aspoň jeden víkend... Jinak teď sjíždím starší díly Doctora, a rád bych znovu rozvířil debatu, máme za sebou dvě sezóny s jedenáctým Doktorem a já se ptám, David Tennant nebo Matt Smith?
verbst
0 0
reagovat
@st39.6: na hranici s tebou! :D:D
573870
@st39.6: na hranici s tebou! *:D**:D*
0 0
reagovat
sakra, ctvrtou sezonu Breaking Bad sem jeste ani nenacal ... tos mi to Gorecki musel pripominat? :D
573869
sakra, ctvrtou sezonu Breaking Bad sem jeste ani nenacal ... tos mi to Gorecki musel pripominat? :D
0 0
reagovat
Tak pri 12. dieli Breaking Bad som musel podvedome prekonat osobny rekord v zadrzani dychu...:+
573859
Tak pri 12. dieli Breaking Bad som musel podvedome prekonat osobny rekord v zadrzani dychu...*:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se