Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51661 - 51680 Napsat příspěvek
tsss, offensive line! ?)
Modern Family výborný!
574042
tsss, offensive line! *?)* Modern Family výborný!
0 0
reagovat
Hmm... Modern Family se pořád ne a ne rozjet a South Park samozřejmě všechno podělal... :o:-
574035
Hmm... Modern Family se pořád ne a ne rozjet a South Park samozřejmě všechno podělal... *:o**:-*
0 0
reagovat
konečne kvalitne dramatický a zábavný House, po minulej sezóne ktorá ma v druhej polovici viac nudila ako bavila je to veľmi potešujúce :+
574034
konečne kvalitne dramatický a zábavný House, po minulej sezóne ktorá ma v druhej polovici viac nudila ako bavila je to veľmi potešujúce *:+*
0 0
reagovat
je to FX a je to od lidi zodpovednych za NIP/TUCK. Víc vědět nepotřebuju a vím, že minimálně pár dílů tomu dám.
574006
je to FX a je to od lidi zodpovednych za NIP/TUCK. Víc vědět nepotřebuju a vím, že minimálně pár dílů tomu dám.
0 0
reagovat
Práve tá bizarnosť ma na tom láka. Je jasne viditeľná už v traileroch. Idem na to. 8)
574004
Práve tá bizarnosť ma na tom láka. Je jasne viditeľná už v traileroch. Idem na to. *8)*
0 0
reagovat

duro

Videl a neviem, co si mam mysliet. Je to zvratene, bizardne, ruti sa to obrovskou rychlostou a v podstate to nema cas na nic. Ale oplati sa to pozriet, lebo...lebo ked ta to nahodou chyti, tak ta to chyti riadne a nebudes mysliet na nic ine. Za mna 8/10 a naznak buducej zavislosti.
574003
Videl a neviem, co si mam mysliet. Je to zvratene, bizardne, ruti sa to obrovskou rychlostou a v podstate to nema cas na nic. Ale oplati sa to pozriet, lebo...lebo ked ta to nahodou chyti, tak ta to chyti riadne a nebudes mysliet na nic ine. Za mna 8/10 a naznak buducej zavislosti.
duro
0 0
reagovat
Skúsil už niekto AMERICAN HORROR STORY? Je to FX a trailery vyzerajú parádne.
574000
Skúsil už niekto AMERICAN HORROR STORY? Je to FX a trailery vyzerajú parádne.
0 0
reagovat

castle 3

zábava vtip dojetí palec nahoru
573984
zábava vtip dojetí palec nahoru
castle 3
0 0
reagovat

Toren

Ano, máš pravdu link

Přítelkyně zase hltá mangu, to jde taky mimo mě... :D
573983
Ano, máš pravdu http://anonymousradioshow.files.wordpress.com/2010/01/japan_weird_shit.jpg Přítelkyně zase hltá mangu, to jde taky mimo mě... *:D*
Toren
0 0
reagovat

Memphis:

Ono vysvětlovat, že mnohé série jsou daleko příběhově propracovanější stejně jako charaktery oproti všemožné jiné tvorbě je asi zbytečný... občas sou geniální díla, občas ty co mě prostě jen baví a těším se na každou novou epku, občas dropnu - pokud je to pitomost ale Japonci jsou zkrátka mistři... ať si každej myslí, co chce :D
573977
Ono vysvětlovat, že mnohé série jsou daleko příběhově propracovanější stejně jako charaktery oproti všemožné jiné tvorbě je asi zbytečný... občas sou geniální díla, občas ty co mě prostě jen baví a těším se na každou novou epku, občas dropnu - pokud je to pitomost ale Japonci jsou zkrátka mistři... ať si každej myslí, co chce :D
Memphis:
0 0
reagovat

Toren

...nekoukat na anime? :D
573975
...nekoukat na anime? *:D*
Toren
0 0
reagovat

xxendxx

:D

Matka se opravdu povedla, opět, a Terra Nova přinejmenším nenudí, takže ok...
573974
*:D* Matka se opravdu povedla, opět, a Terra Nova přinejmenším nenudí, takže ok...
xxendxx
0 0
reagovat
K těm seriálům týdně... hergot, takhle můžu dát jen desítku, hold zřejmě asi narozdíl od vás jsem jeden z mála brutálních fanoušků anime( které se kromě sérií dělí na speciálky,ovy,picture drama,movie atd). A to žere pekelně víc času než hrané seriály :D Musím najít způsob jak to nějak vyvážit... :D
573973
K těm seriálům týdně... hergot, takhle můžu dát jen desítku, hold zřejmě asi narozdíl od vás jsem jeden z mála brutálních fanoušků anime( které se kromě sérií dělí na speciálky,ovy,picture drama,movie atd). A to žere pekelně víc času než hrané seriály :D Musím najít způsob jak to nějak vyvážit... :D
0 0
reagovat

yeniczek

Poslední dva díly minulý sérky a tenhle = špica. Ne že by se to od změny prostředí nedalo čekat. A musím říct, že to byl seriál, na jehož návrat jsem se právě díky tomu těšil nejvíc.

Tak uvidíme, jak se s tím popasují, příště se vrací na místo činu...
573972
Poslední dva díly minulý sérky a tenhle = špica. Ne že by se to od změny prostředí nedalo čekat. A musím říct, že to byl seriál, na jehož návrat jsem se právě díky tomu těšil nejvíc. Tak uvidíme, jak se s tím popasují, příště se vrací na místo činu...
yeniczek
0 0
reagovat

KARLOS

Tak to je super! Čekám na zejtřek na titulky, páč ségra se to rozhodla sledovat taky... :D
573971
Tak to je super! Čekám na zejtřek na titulky, páč ségra se to rozhodla sledovat taky... *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Je to lupus ! ... oh wait.
573970
Je to lupus ! ... oh wait.
0 0
reagovat

Luc44

House jsem si po dlouhý době užíval jako nikdy:+
573969
House jsem si po dlouhý době užíval jako nikdy*:+*
Luc44
0 0
reagovat
Glee se konečně rozjíždí tak, jak jsem čekal, že se rozjede hned na začátku. Za tenhle díl palec nahoru...
573968
Glee se konečně rozjíždí tak, jak jsem čekal, že se rozjede hned na začátku. Za tenhle díl palec nahoru...
0 0
reagovat
House!!!
573965
House!!!
0 0
reagovat
Zdá se mi to, nebo chytá HIMMYM druhej dech? :) Sice horší než S07E03, ale pořád lepší než většina šesté řady...
Castle byl jako obvykle perfektní. Zápletka byla fajnově ulítlá. Doufám, že něco udělaj s tou šéfovou. Takovej frigidní charakter je tam úplně naprd...
Five-0 mě teďka baví. Vypadá to, že to ovládnou guest stars. Naposled Tom Sizemore, včera William Baldwin. A vypadá to, že Terry se tam ohřeje :+
Terra Nova měla taky pohodovej díl.

Jak tak koukám, tak pondělky budou krásně oddychový ;):+
573953
Zdá se mi to, nebo chytá [b]HIMMYM[/b] druhej dech? *:)* Sice horší než S07E03, ale pořád lepší než většina šesté řady... [b]Castle[/b] byl jako obvykle perfektní. Zápletka byla fajnově ulítlá. Doufám, že něco udělaj s tou šéfovou. Takovej frigidní charakter je tam úplně naprd... [b]Five-0[/b] mě teďka baví. Vypadá to, že to ovládnou guest stars. Naposled Tom Sizemore, včera William Baldwin. A vypadá to, že Terry se tam ohřeje *:+* [b]Terra Nova[/b] měla taky pohodovej díl. Jak tak koukám, tak pondělky budou krásně oddychový *;)**:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se