Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51541 - 51560 Napsat příspěvek

scroochy

same here !

První díl byl daleko lepší ... ;)
574489
same here ! První díl byl daleko lepší ... *;)*
scroochy
0 0
reagovat

Luc44

Mě ten druhej naopak dost otrávil. Ta Korejka je na facku. Jestli tam bude pořád, tak teda budu trpět.
574487
Mě ten druhej naopak dost otrávil. Ta Korejka je na facku. Jestli tam bude pořád, tak teda budu trpět.
Luc44
0 0
reagovat

House

Pecka, pecka, pecka! Nejlepší začátek z podzimních seriálů (Dexter je fajn, ale nic navíc). Nechci, aby se vracel nikdo (možná 13 jo :) ) ze starýho týmu!
574481
Pecka, pecka, pecka! Nejlepší začátek z podzimních seriálů (Dexter je fajn, ale nic navíc). Nechci, aby se vracel nikdo (možná 13 jo :) ) ze starýho týmu!
House
0 0
reagovat
Snad se díky tomu Rachael Taylor vrátí do Grey's Anatomy.
574473
Snad se díky tomu Rachael Taylor vrátí do Grey's Anatomy.
0 0
reagovat
A je po Charlieho Andílcích :D
574472
A je po Charlieho Andílcích *:D*
0 0
reagovat
Viděl někdo Hidden ?
574469
Viděl někdo [link="http://www.imdb.com/title/tt1967685/"]Hidden[/link] ?
0 0
reagovat
Mě Community ani tentokrát nechytlo - všechny díly S3 jsou zatím jen variací na "skupina se hádá a na konci si uvědomí, jak jsou pro sebe navzájem důležití a mají se vlastně rádi". Jinak Modern Family super a u 2 Broke Girls přemýšlím, že příští díly odložím...
574468
Mě Community ani tentokrát nechytlo - všechny díly S3 jsou zatím jen variací na "skupina se hádá a na konci si uvědomí, jak jsou pro sebe navzájem důležití a mají se vlastně rádi". Jinak Modern Family super a u 2 Broke Girls přemýšlím, že příští díly odložím...
0 0
reagovat

American Horror Story 1x02

jeste lepsi nez pilot, nemam co bych vytknul. jen tak dal
574466
jeste lepsi nez pilot, nemam co bych vytknul. jen tak dal
American Horror Story 1x02
0 0
reagovat
Jsem na tom stejně. Je to vážně bída.
574465
Jsem na tom stejně. Je to vážně bída.
0 0
reagovat

Person of Interest

Končím, na to sa nedá dívať.
574464
Končím, na to sa nedá dívať.
Person of Interest
0 0
reagovat

Community

Jeden z nejlepších dílů vůbec, u konce jsem stěží zadržoval moč.
574458
Jeden z nejlepších dílů vůbec, u konce jsem stěží zadržoval moč.
Community
0 0
reagovat

Dexter

Mos Def :D , půl hodiny jsem si říkal jestli je to fakt on, snad se ještě mihne v dalších dílech. :+
574457
Mos Def *:D* , půl hodiny jsem si říkal jestli je to fakt on, snad se ještě mihne v dalších dílech. *:+*
Dexter
0 0
reagovat
Tenhle týden se sitcomy hodně povedly...

Jak se HIMYM mohlo takhle zvednout v sedmý sérii, je mi záhadou, ale zase se těším na každej novej díl :+

U TBBT jsem se až na linku s Howardem a Bernadette smál nahlas téměř neustále, Sheldon je zase zábavnej a k tomu ten konec... :D:+

Community a Office taky parádní...

Plus nějaký novinky o Trpaslíkovi link
574456
Tenhle týden se sitcomy hodně povedly... Jak se [b]HIMYM[/b] mohlo takhle zvednout v sedmý sérii, je mi záhadou, ale zase se těším na každej novej díl *:+* U [b]TBBT[/b] jsem se až na linku s Howardem a Bernadette smál nahlas téměř neustále, Sheldon je zase zábavnej a k tomu ten konec... *:D**:+* [b]Community[/b] a [b]Office[/b] taky parádní... Plus nějaký novinky o [b]Trpaslíkovi[/b] http://www.nme.com/filmandtv/news/red-dwarf-to-return-for-tenth-series/249436
0 0
reagovat
1 ze 4 je dost malo
574451
1 ze 4 je dost malo
0 0
reagovat

Community

Kto sa bal o klesajucu kvalitu Community, tak novy diel razantne umlci vsetky negativne myslienky.
574450
Kto sa bal o klesajucu kvalitu Community, tak novy diel razantne umlci vsetky negativne myslienky.
Community
0 0
reagovat

War at Home

Po pátém díle jsem si našel oblíbenou postavu - je to Kenny. Ty jeho hlášky jsou naprosto geniální. :D:+
574442
Po pátém díle jsem si našel oblíbenou postavu - je to Kenny. Ty jeho hlášky jsou naprosto geniální. *:D**:+*
War at Home
0 0
reagovat

Justified

Ze začátko mě to celkem štvalo tím stylem co díl, to případ. Ale jakmile to zajede do souvislýho děje a Olyphant se z novodobýho Eastwooda vyšvihne v mnohem osobitější postavu, šlape to fakt dobře. První sérce bych napálil opatrnějších sedmdesát, druhá už je ale za solidní devadesátku. Hot bloncky :+ Hláškující šéf :+:+ Walton Goggins :+:+:+
574441
Ze začátko mě to celkem štvalo tím stylem co díl, to případ. Ale jakmile to zajede do souvislýho děje a Olyphant se z novodobýho Eastwooda vyšvihne v mnohem osobitější postavu, šlape to fakt dobře. První sérce bych napálil opatrnějších sedmdesát, druhá už je ale za solidní devadesátku. Hot bloncky *:+* Hláškující šéf *:+**:+* Walton Goggins *:+**:+**:+*
Justified
0 0
reagovat

A.Horror Story 2.diel

Prisiel mi ovela ucelenejsi a sustredenejsi, nez ten prvy a v podstate aj strasidelnejsi, no rovnako bizarny. U mna viac nez spokojnost.
574431
Prisiel mi ovela ucelenejsi a sustredenejsi, nez ten prvy a v podstate aj strasidelnejsi, no rovnako bizarny. U mna viac nez spokojnost.
A.Horror Story 2.diel
0 0
reagovat

Dexter 6 - 2. epizóda

Celé sa to fantasticky posúva. A Mos Def ruluje.
574376
Celé sa to fantasticky posúva. A Mos Def ruluje.
Dexter 6 - 2. epizóda
0 0
reagovat

Terra Nova

Je to docela škoda, pilot mě zpětně vlastně docela bavil, i přes ty lapsy v návaznosti jednotlivých scén a logický chyby...
574371
Je to docela škoda, pilot mě zpětně vlastně docela bavil, i přes ty lapsy v návaznosti jednotlivých scén a logický chyby...
Terra Nova
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se