Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51501 - 51520 Napsat příspěvek
son1: Najs. :+
574705
son1: Najs. *:+*
0 0
reagovat
Tak South Park super, Modern Family taky a z Man Up jsem vydržel jen pět minut.
574703
Tak South Park super, Modern Family taky a z Man Up jsem vydržel jen pět minut.
0 0
reagovat

son1

Dost dobrý! :+
574701
Dost dobrý! *:+*
son1
0 0
reagovat
link

vysleden dnesni nudy (nejspis se nebude libit track, bohuzel to bylo chvilkove poblouzneni:D) nicmene je to hotove a smazat se to muze vzdy
574685
http://www.youtube.com/watch?v=SX6iHbOsBTY vysleden dnesni nudy (nejspis se nebude libit track, bohuzel to bylo chvilkove poblouzneni:D) nicmene je to hotove a smazat se to muze vzdy
0 0
reagovat

FLASHP0INT

Skvělý seriál - jediná výtka je vstříc nasazování zásahovky... mohli by častěji řešit teroristy/bankovní lupiče etc. Ovšem když to jsou příběhy jako třeba Last dance Kde je kluk a holka umírající na mozkovou nemoc a snaží se spolu si užít poslední večer tak se nedá říct ani ň. Vůbec nechápu, jak se mi podařilo ten seriál minout, když začal vycházet (moderní armádu, swat apod. nehorázně žeru), ale teď si jej opravdu užívám.:+
574683
Skvělý seriál - jediná výtka je vstříc nasazování zásahovky... mohli by častěji řešit teroristy/bankovní lupiče etc. Ovšem když to jsou příběhy jako třeba [b]Last dance[/b] [spoiler]Kde je kluk a holka umírající na mozkovou nemoc a snaží se spolu si užít poslední večer [/spoiler]tak se nedá říct ani ň. Vůbec nechápu, jak se mi podařilo ten seriál minout, když začal vycházet (moderní armádu, swat apod. nehorázně žeru), ale teď si jej opravdu užívám.*:+*
FLASHP0INT
0 0
reagovat

KArLOS

dalsia cast az 1.11. by mala byt
574675
dalsia cast az 1.11. by mala byt
KArLOS
0 0
reagovat
new girl zase posunuto, nebo jen neumím hledat?
574673
new girl zase posunuto, nebo jen neumím hledat?
0 0
reagovat

flashpoint

Paráda, k plnému hodnocení chybí jen víc využití zásahového potenciálu na teroristech, bankovních loupežích atd. Jakože obecně mi zápletky šíleně vyhovují, jen bych něco podobného ocenil třeba ve finále řady apod.
(zatím viděno po půlku druhé řady)
574669
Paráda, k plnému hodnocení chybí jen víc využití zásahového potenciálu na teroristech, bankovních loupežích atd. Jakože obecně mi zápletky šíleně vyhovují, jen bych něco podobného ocenil třeba ve finále řady apod. (zatím viděno po půlku druhé řady)
flashpoint
0 0
reagovat

Person of Interest e04

Už som rozmýšľal, že to prestanem pozerať, ale táto časť ma bavila zatiaľ najviac. I keď ten koniec bol divný.
574647
Už som rozmýšľal, že to prestanem pozerať, ale táto časť ma bavila zatiaľ najviac. I keď ten koniec bol divný.
Person of Interest e04
0 0
reagovat

HIMYM

Directed by McG
tak to mě dostalo :D
574633
[spoiler]Directed by McG[/spoiler] tak to mě dostalo *:D*
HIMYM
0 0
reagovat
Dexter sa parádne rozbieha :+
574606
Dexter sa parádne rozbieha *:+*
0 0
reagovat

RainMakeR

On to zas až tak velký spoiler není, jen jsem se pozastavil nad koncem epizody kde opravdu platí rčení: "Na každou svini se vaří voda"... Hold jsem to té postavě přál :D
574605
On to zas až tak velký spoiler není, jen jsem se pozastavil nad koncem epizody kde opravdu platí rčení: "Na každou svini se vaří voda"... Hold jsem to té postavě přál *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

Mantreg

chtěl jsem ještě počkat ale omylem jsem kliknul na ten tvůj spoiler a jdu si 4 díl pustit, no vlastně už mě běží uvodní titulky :)))))
574604
chtěl jsem ještě počkat ale omylem jsem kliknul na ten tvůj spoiler a jdu si 4 díl pustit, no vlastně už mě běží uvodní titulky :)))))
Mantreg
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Muhaha :D

A Komodor je v háji :D
574603
Muhaha *:D* [spoiler]A Komodor je v háji *:D*[/spoiler]
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Castle 4x05

Skvělej díl, ve 4tý sérii rozhodně nejlepší, asi v top 5ce celýho seriálu. Stana Katic je neskutečně cute. A to čím dál víc. :+:+
574602
Skvělej díl, ve 4tý sérii rozhodně nejlepší, asi v top 5ce celýho seriálu. Stana Katic je neskutečně cute. A to čím dál víc. *:+**:+*
Castle 4x05
0 0
reagovat
Ne.
574588
Ne.
0 0
reagovat

HIMYM

už byl díl s Katie Holmes ?
574587
už byl díl s Katie Holmes ?
HIMYM
0 0
reagovat
HIMYM - konečně můžu i já říct, že to začíná být zase vtipný, ale je to jen díky nové postavě

574586
[b]HIMYM[/b] - konečně můžu i já říct, že to začíná být zase vtipný, ale je to jen díky nové postavě
0 0
reagovat
link Plnohodnotný trailer na Life's Too Short Rickyho Gevaisa a Stephena Merchanta.:+
574585
http://www.youtube.com/watch?v=lRabd0TsjLA Plnohodnotný trailer na Life's Too Short Rickyho Gevaisa a Stephena Merchanta.*:+*
0 0
reagovat

Revenge

Viděl někdo .. jestli má smysl tomu věnovat pozornost? Obsazení není špatné.
574582
Viděl někdo .. jestli má smysl tomu věnovat pozornost? Obsazení není špatné.
Revenge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se