Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51561 - 51580 Napsat příspěvek

RainMakeR

zajimat dal te to ani nemusi. nebylo objednano do full season, takze na 90% po 13 dilech terra nova skonci jako megapropadak v historickych analech
574364
zajimat dal te to ani nemusi. nebylo objednano do full season, takze na 90% po 13 dilech terra nova skonci jako megapropadak v historickych analech
RainMakeR
0 0
reagovat

HOL

ano, koukám a chrochtám si blahem :)
574361
ano, koukám a chrochtám si blahem :)
HOL
0 0
reagovat
já vím ;)
ale Clay objednávající vraždu Tary u drogového kartelu, vynořující se podrobnosti o smrti Johna Tellera....myslím, že mají dobře našlápnuto
574358
já vím *;)* [spoiler]ale Clay objednávající vraždu Tary u drogového kartelu, vynořující se podrobnosti o smrti Johna Tellera....myslím, že mají dobře našlápnuto[/spoiler]
0 0
reagovat
SoA je pořád zajímavé :)
574354
SoA je pořád zajímavé *:)*
0 0
reagovat
koukáte tu někdo na Sons of Anarchy? čtvrtá série začítá být pomalu ale jistě hodně zajímavá
574353
koukáte tu někdo na Sons of Anarchy? čtvrtá série začítá být pomalu ale jistě hodně zajímavá
0 0
reagovat
Nová ukážka na Life's Too Short. Doslova vyráža dych. :D
574352
[link="http://www.youtube.com/watch?v=SxeFSvU3NAA"]Nová ukážka[/link] na Life's Too Short. Doslova vyráža dych. *:D*
0 0
reagovat
Tak jo, přišel jsem na chuť Rodinné válce. Po třech dílech jsem se rozhodl, že ten sitcom budu sledovat, zalíbil se mi. A chemie mezi Larrym a Kennym je naprosto skvostná. Jakmile jsou na scéně tihle dva, tak se tlemím.:D
574339
Tak jo, přišel jsem na chuť Rodinné válce. Po třech dílech jsem se rozhodl, že ten sitcom budu sledovat, zalíbil se mi. A chemie mezi Larrym a Kennym je naprosto skvostná. Jakmile jsou na scéně tihle dva, tak se tlemím.*:D*
0 0
reagovat
Luc44: :D:D
574338
Luc44: *:D**:D*
0 0
reagovat

Luc44

Budeš nám dělat rozhodčího? :)
574337
Budeš nám dělat rozhodčího? *:)*
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

:+:D
574336
*:+**:D*
Luc44
0 0
reagovat

HIMYM 07x05

Pátý díl mi dodal neskutečně dobrou náladu a celkově jsem se hodně dobře bavil. Myslím, že teď už si dovolím říct, že HIMYM je zase v pořádné formě, sedmá série je prostě super, jen tak dál.
574335
Pátý díl mi dodal neskutečně dobrou náladu a celkově jsem se hodně dobře bavil. Myslím, že teď už si dovolím říct, že HIMYM je zase v pořádné formě, sedmá série je prostě super, jen tak dál.
HIMYM 07x05
0 0
reagovat

Souboj titánů: D vs D

Čekali jsme na to dlouho, ale je tady! Tak hoši, pojďte do toho, rukavice dolu!
574334
Čekali jsme na to dlouho, ale je tady! Tak hoši, pojďte do toho, rukavice dolu!
Souboj titánů: D vs D
0 0
reagovat
Všechno? Já třeba nesleduji skoro nic z toho co tu ostatní vypisují. Pro mě většina těch ostatních seriálů připadá buď komediální nebo detektivní a tam už si vybírám opravdu jen vyjímečně něco na sledování.
574333
Všechno? Já třeba nesleduji skoro nic z toho co tu ostatní vypisují. Pro mě většina těch ostatních seriálů připadá buď komediální nebo detektivní a tam už si vybírám opravdu jen vyjímečně něco na sledování.
0 0
reagovat

Drak

Protože tobě se líbí všechno. ;) Ale v pohodě, každý jsme nějaký, hlavně buď sám sebou. ;)
574332
Protože tobě se líbí všechno. *;)* Ale v pohodě, každý jsme nějaký, hlavně buď sám sebou. *;)*
Drak
0 0
reagovat

RainMaker

Ja nezkousel zatim ani pilot, ale tohoto jsem se obaval...
574331
Ja nezkousel zatim ani pilot, ale tohoto jsem se obaval...
RainMaker
0 0
reagovat
Mě se narozdíl od tebe Terra Nova líbí. :+
574330
Mě se narozdíl od tebe Terra Nova líbí. *:+*
0 0
reagovat

Terra nova

3 díl jsem právě vypnul v cca polovině a dál mě ten seriál nezajímá
imo jak jsem již napsal 3/4 rozpočtu šlo to pilotu aby nalákali lidi zbytek bude totálně o ničem
SGU se dočkala aspon 2 serii tohle stěží přežije 1 celou
574325
3 díl jsem právě vypnul v cca polovině a dál mě ten seriál nezajímá imo jak jsem již napsal 3/4 rozpočtu šlo to pilotu aby nalákali lidi zbytek bude totálně o ničem SGU se dočkala aspon 2 serii tohle stěží přežije 1 celou
Terra nova
0 0
reagovat

killerzeli

Já bych ještě doporučil: Law & Order + plus spin-offy CI a SVU, Bones, Lie To Me, The Chicago Code a z britskejch Dalziel & Pascoe a Midsomer Murders.
574316
Já bych ještě doporučil: Law & Order + plus spin-offy CI a SVU, Bones, Lie To Me, The Chicago Code a z britskejch Dalziel & Pascoe a Midsomer Murders.
killerzeli
0 0
reagovat

xxendxx

Většina "komentářů" u příspěvku na Lutherovský FB zdi je od ženskejch. Docela velká většina, až mě to trochu znervózňuje. ;)
574307
Většina "komentářů" u příspěvku na Lutherovský FB zdi je od ženskejch. Docela velká většina, až mě to trochu znervózňuje. *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

Castle

:+
574302
*:+*
Castle
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se