|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 51481 - 51500
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2574
- 2575
- 2576
- .
- 3267
- 3268
neee, já už nechci koukat na další sezonu Dextera, já si musím odpočinout, musím chodit do práce, jíst a spát. Ale finále čtyřky mi zase kurňa vytřelo zrak. Zachraňte mě, rozřezejte, zabalte do pytlů a hoďte do Golfského proudu...
|
reagovat
|
Bina
Určitě si přečti knihy úplně od začátku. V kinách je toho mnohem víc než v seriálu a seriál měl i pár lehčích změn oproti knížce.
|
reagovat
|
Samozřejmě taky doporučuju si knížky přečíst
ale navázat lze skutečně bez nejmenších problémů
ale navázat lze skutečně bez nejmenších problémů|
reagovat
|
Navázat můžeš, ale doporučuji přečíst. Člověk tam přece jen trochu lépe pozná postavy a celkovou mytologii světa.
|
reagovat
|
Píseň Ledu a Ohně
Ahoj, jen se chci ujistit, když jsem viděl první serii Game of thrones, můžu bezproblému na ní navázat knížkou Clash of Kings?
|
reagovat
|
xxendxx
Futurama s06e17 - rozhodně se zařadila do TOP pětky nejlepších dílů 

|
reagovat
|
Castle:
nakoukávám restík .. a je to bomba. S03e18 "telenovelový" díl mě poslal do kolen
nakoukávám restík .. a je to bomba. S03e18 "telenovelový" díl mě poslal do kolen
|
reagovat
|
futurama 6x17
naprosto genialni mix Minority report, policejni akademie a dalsi hromady veci !!!
|
reagovat
|
Ah.
A něco dalšího se plánuje?
Teda na čtvrtej díl teprve kouknu, ale tak malej počet fat zamrzí :(
A něco dalšího se plánuje?
Teda na čtvrtej díl teprve kouknu, ale tak malej počet fat zamrzí :(
|
reagovat
|
TOP Diskuze
73Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 40Den odhalení: Teaser 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 16Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 13The Sheep Detectives: Trailer 12Deník shopaholičky: Recenze 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 56Odyssea: KINORIP Prolog