Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51441 - 51460 Napsat příspěvek
Najlepší je samozrejme Boardwalk Empire :D
570133
Najlepší je samozrejme Boardwalk Empire *:D*
0 0
reagovat
Ja hneď po tebe, najlepší je samozrejme Rome :D
570132
Ja hneď po tebe, najlepší je samozrejme Rome *:D*
0 0
reagovat
Veru koniec, ty už nediskutuj, ešte jeden výkrik o GoT a vpálim si to do podnebia! ;):D
570131
Veru koniec, ty už nediskutuj, ešte jeden výkrik o GoT a vpálim si to do podnebia! *;)**:D*
0 0
reagovat
Najlepší je GoT a Dexter, koniec diskusie :)
570130
Najlepší je GoT a Dexter, koniec diskusie *:)*
0 0
reagovat
True Blood měla skvělou první řadu a první půlku druhý. Pak to šlo strašně rychle do kopru a v současnosti je to IMO úplně jinej (a mnohem horší) seriál, než byl na začátku.
570129
True Blood měla skvělou první řadu a první půlku druhý. Pak to šlo strašně rychle do kopru a v současnosti je to IMO úplně jinej (a mnohem horší) seriál, než byl na začátku.
0 0
reagovat
Monty Pythons jako absolutno všech seriálů...pak už je to jedno
570128
Monty Pythons jako absolutno všech seriálů...pak už je to jedno
0 0
reagovat
True Blood je skvely, zabavnosti ma na rozdavanie a vazne neviem o akych serialoch hovorite, ze by boli lepsie.
570127
True Blood je skvely, zabavnosti ma na rozdavanie a vazne neviem o akych serialoch hovorite, ze by boli lepsie.
0 0
reagovat
díky, zvážím to. Úvodní znělka je samozřejmě dokonalá:+
570122
díky, zvážím to. Úvodní znělka je samozřejmě dokonalá*:+*
0 0
reagovat
Jason je borec, jenom kvůli němu jsem dokoukal první sérii. Ale na dojetí druhý už jsem neměl sílu. Je tolik lepších seriálů...
570120
Jason je borec, jenom kvůli němu jsem dokoukal první sérii. Ale na dojetí druhý už jsem neměl sílu. Je tolik lepších seriálů...
0 0
reagovat
kyller: No to jo. :D Jason - mistr v proš*kání se do problémů.
570119
kyller: No to jo. *:D* Jason - mistr v proš*kání se do problémů.
0 0
reagovat
duro: U mně neustále poskakovala kolem linie mezi zábavností a otravností.
570118
duro: U mně neustále poskakovala kolem linie mezi zábavností a otravností.
0 0
reagovat

duro

Presne tak. U mňa je to snáď jediný prípad, kedy sa na tupej hlavnej hrdinke neskutočne zabávam. A takisto na jej bratovi, Jasonovi, a situáciách, do ktorých sa dostáva. Je to asi v rodine.
570117
Presne tak. U mňa je to snáď jediný prípad, kedy sa na tupej hlavnej hrdinke neskutočne zabávam. A takisto na jej bratovi, Jasonovi, a situáciách, do ktorých sa dostáva. Je to asi v rodine.
duro
0 0
reagovat
Tuposť hlavnej hrdinky je samozrejme zámer a je veľmi zábavná.
570116
Tuposť hlavnej hrdinky je samozrejme zámer a je veľmi zábavná.
0 0
reagovat

Merlin

No já viděla, jak už jsem řekla, zatím jen první sérii. Bavilo mě to celkem hodně.
Z ženského pohledu:

+
hezcí chlapi

hodně sexu

celkem napínavé

-
některé dějové linky poněkud vycucané z prstu - "aby se tam něco dělo"

cliffhangery mě po chvíli začaly štvát; nic proti nim obecně nemám, ale tady se vše obvykle vyřešilo během pár minut následujícího dílu, takže jsem si začala říkat, že si vždycky pustím díl a kousek toho dalšího, abych mohla jít s klidem spát

IMO naprosto tupá hlavní hrdinka
570113
No já viděla, jak už jsem řekla, zatím jen první sérii. Bavilo mě to celkem hodně. Z ženského pohledu: + hezcí chlapi hodně sexu celkem napínavé - některé dějové linky poněkud vycucané z prstu - "aby se tam něco dělo" cliffhangery mě po chvíli začaly štvát; nic proti nim obecně nemám, ale tady se vše obvykle vyřešilo během pár minut následujícího dílu, takže jsem si začala říkat, že si vždycky pustím díl a kousek toho dalšího, abych mohla jít s klidem spát IMO naprosto tupá hlavní hrdinka
Merlin
0 0
reagovat

Merlin

Já zvládnul první tři díly první řady. Pak jsem to musel zabalit, protože to byla hrozná srágora.
570111
Já zvládnul první tři díly první řady. Pak jsem to musel zabalit, protože to byla hrozná srágora.
Merlin
0 0
reagovat

Merlin

koukni se na uvodni znelku, z ty budes hotovej... pak muzes pokracovat i celym dilem... kdyz dojedes nejakou nahodou prvni serii a nebude se ti to libit, tak to muzes klidne zabalit, je mnoho o dost lepsich serialu... a 2. serie je o hodne horsi nez 1.
570110
koukni se na uvodni znelku, z ty budes hotovej... pak muzes pokracovat i celym dilem... kdyz dojedes nejakou nahodou prvni serii a nebude se ti to libit, tak to muzes klidne zabalit, je mnoho o dost lepsich serialu... a 2. serie je o hodne horsi nez 1.
Merlin
0 0
reagovat

True Blood

Má cenu se na to dívat, když nejsem člověk nijak echt zapálenej do upírské tématiky? Zatím mě u tohoto seriálu láká spíš pro mě zajímavé jižanské prostředí (a až skončím s Dexterem, budu potřeboval něco jiného, kde je hodně krve:-))
570107
Má cenu se na to dívat, když nejsem člověk nijak echt zapálenej do upírské tématiky? Zatím mě u tohoto seriálu láká spíš pro mě zajímavé jižanské prostředí (a až skončím s Dexterem, budu potřeboval něco jiného, kde je hodně krve:-))
True Blood
0 0
reagovat
Sice hodně se zpožděním, ale jsem dokoukal pátou sérii Dextera. Moc se mě nelíbí směřování hlavní postavy. Code je úplně v troskách (to že z Liddyho tvůrci udělali nesympatickou svini neomlouvá a vlastně ani ostatní kromě Boyda si podle kodu smrt nezasloužili). Fantasmagorické vějičky, které Dexter nahazuje oddělení (smrt igeliťáka - tomu by snad neuvěřili ani místní policajti, nepochopitelné odstranění Kylea Butlera apod.). Pořád je to super řemeslo, který skvěle graduje, ale předcházející série tyhle výtky slyšet nemusely (no dobře schování v rakvi ve finále čtyřky byla totální krávovina ;) ;))
570106
Sice hodně se zpožděním, ale jsem dokoukal pátou sérii Dextera. Moc se mě nelíbí směřování hlavní postavy. Code je úplně v troskách (to že z Liddyho tvůrci udělali nesympatickou svini neomlouvá a vlastně ani ostatní kromě Boyda si podle kodu smrt nezasloužili). Fantasmagorické vějičky, které Dexter nahazuje oddělení (smrt igeliťáka - tomu by snad neuvěřili ani místní policajti, nepochopitelné odstranění Kylea Butlera apod.). Pořád je to super řemeslo, který skvěle graduje, ale předcházející série tyhle výtky slyšet nemusely (no dobře schování v rakvi ve finále čtyřky byla totální krávovina *;)* *;)*)
0 0
reagovat
We got another one! Muahahaha!
570105
We got another one! Muahahaha!
0 0
reagovat

Game of Thrones

Asi zklamu Lokiho. Je tu málo vykřičníků, žádný smajlíky a nic kapitálkama... A slov geniiální apod. jsem se tentokrát taky vyvaroval...

Nevěřit "hajpu", nevěřit "hajpu", nevěřit "hajpu"!
Kolikrát jsem si tohle říkal, když jsem přeskakoval komentáře, který se vyrojili po každý epizodě... Spoilerům jsem se vyhýbal jak čert kříži, ale stejně se člověk něco dovědět musel...

Takže: Pochopitelně jsem byl ovlivněnej vším co se namluvilo, a i když jsem si první řádek opakoval snad tisíckrát, stejně jsem do toho šel s obrovským očekáváním a ... no, nevyplatilo se mi to.

Je mi až blbý nazvat tohle minisérií, nebo dokonce seriálem. Něco tak strašně moc epickýho se prostě nevidí...
Ta výprava, kamera, hudba (ano Djawadi se opravdu předvedl), herci, příběh... Pro tenhle počin by mělo být vymyšlený nový slovo. Ale jsem rád, že to byl počin televizní. Film by tohle nikdy nedokázal vystihnout ani omylem.

Jenže přes tohle všechno mi tam něco chybělo. Něco, co by mě úplně odrovnalo. Ta nekompromisnost, s jakou se zacházelo s postavama (a vlastně i se zvířatama) byla tomu něčemu hodně blízko. Ale není to ono.

Nechápejte mě špatně - hrozně rád se na to podívám znova, a jsem rád, že napoprvé jsem viděl všech deset dílů za sebou, jen s minimálníma pauzama...

Hmm, ale když tak o tom přemýšlím, to byl/je možná ten problém.
Čekat každej týden na novej díl, naříkat na cliffhangerama, jako neznalec knih debatovat nad tím co se může stát, apod... To je asi právě ta ingredience, která mi chyběla/chybí.

No, abych to nějak shrnul: Hodnocení si ještě nechám pojít hlavou, ale zařadit to mezi nejlepší věci, kterýjsem kdy viděl? Tak to můžu určitě...

P.S.: Sean Bean ownz!
P.P.S.: HBO má parádně vymakanou oficiální stránku :))
P.P.P.S.: Asi utratím strašně moc peněz za knížky. Pravděpodobně hned zítra...
570104
Asi zklamu Lokiho. Je tu málo vykřičníků, žádný smajlíky a nic kapitálkama... A slov geniiální apod. jsem se tentokrát taky vyvaroval... [b]Nevěřit "hajpu", nevěřit "hajpu", nevěřit "hajpu"![/b] Kolikrát jsem si tohle říkal, když jsem přeskakoval komentáře, který se vyrojili po každý epizodě... Spoilerům jsem se vyhýbal jak čert kříži, ale stejně se člověk něco dovědět musel... Takže: Pochopitelně jsem byl ovlivněnej vším co se namluvilo, a i když jsem si první řádek opakoval snad tisíckrát, stejně jsem do toho šel s obrovským očekáváním a ... no, nevyplatilo se mi to. Je mi až blbý nazvat tohle minisérií, nebo dokonce seriálem. Něco tak strašně moc epickýho se prostě nevidí... Ta výprava, kamera, hudba (ano Djawadi se opravdu předvedl), herci, příběh... Pro tenhle počin by mělo být vymyšlený nový slovo. Ale jsem rád, že to byl počin televizní. Film by tohle nikdy nedokázal vystihnout ani omylem. Jenže přes tohle všechno mi tam něco chybělo. Něco, co by mě úplně odrovnalo. Ta nekompromisnost, s jakou se zacházelo s postavama (a vlastně i se zvířatama) byla tomu něčemu hodně blízko. Ale není to ono. Nechápejte mě špatně - hrozně rád se na to podívám znova, a jsem rád, že napoprvé jsem viděl všech deset dílů za sebou, jen s minimálníma pauzama... Hmm, ale když tak o tom přemýšlím, to byl/je možná ten problém. Čekat každej týden na novej díl, naříkat na cliffhangerama, jako neznalec knih debatovat nad tím co se může stát, apod... To je asi právě ta ingredience, která mi chyběla/chybí. No, abych to nějak shrnul: Hodnocení si ještě nechám pojít hlavou, ale zařadit to mezi nejlepší věci, kterýjsem kdy viděl? Tak to můžu určitě... P.S.: Sean Bean ownz! P.P.S.: HBO má parádně vymakanou oficiální stránku :)) P.P.P.S.: Asi utratím strašně moc peněz za knížky. Pravděpodobně hned zítra...
Game of Thrones
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se