Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51101 - 51120 Napsat příspěvek
GAme of Thrones Season 2 In Production link
576097
GAme of Thrones Season 2 In Production http://www.youtube.com/watch?v=pE12H1HorUU
0 0
reagovat

Ted:

V druhej sérii sa Timothy v tej úlohe tak usadí, že každá veta je tučná hláška. A celkovo je to námrd.
576093
V druhej sérii sa Timothy v tej úlohe tak usadí, že každá veta je tučná hláška. A celkovo je to námrd.
Ted:
0 0
reagovat
A při tý příležitosti mě teda napadá vyjádřit se k Lutherovi. U mě teda o slušnej kus za Wallanderem a Sherlockem. Čtvrtej díl první série vynikající, ale jinak takovej lepší standard s fajn zvratama na konci první sérky a samozřejmě skvělou Ruth Wilson (určitě to není starší sestra Emmy Stone? :). Jako jo, je to výrazně drsnější než "konkurence" a umí to z Londýna udělat brutálně děsivý místo. Samotnej Luther se mi ale pod kůži moc nedostal a to půlení případů v druhý sérce bylo takový lehce štvoucí. Snad třetí příjemně překvapí.
576084
A při tý příležitosti mě teda napadá vyjádřit se k Lutherovi. U mě teda o slušnej kus za Wallanderem a Sherlockem. Čtvrtej díl první série vynikající, ale jinak takovej lepší standard s fajn zvratama na konci první sérky a samozřejmě skvělou Ruth Wilson (určitě to není starší sestra Emmy Stone? :). Jako jo, je to výrazně drsnější než "konkurence" a umí to z Londýna udělat brutálně děsivý místo. Samotnej Luther se mi ale pod kůži moc nedostal a to půlení případů v druhý sérce bylo takový lehce štvoucí. Snad třetí příjemně překvapí.
0 0
reagovat

TedGeorge

Vím, jak debilně to zní, ale rozjíždí se to někde kolem pátýho šestýho. A druhá série je božská, takže jestli to chceš risknout, mohlo by se ti to vyplatit ;)
576082
Vím, jak debilně to zní, ale rozjíždí se to někde kolem pátýho šestýho. A druhá série je božská, takže jestli to chceš risknout, mohlo by se ti to vyplatit ;)
TedGeorge
0 0
reagovat
Takže říkáte, že skončit s Justified po 4 dílech byla chyba, jo? :o
576081
Takže říkáte, že skončit s Justified po 4 dílech byla chyba, jo? *:o*
0 0
reagovat

Merlin

a bude to ještě horší ... :D8)
576080
a bude to ještě horší ... *:D**8)*
Merlin
0 0
reagovat

Person of Interest

Už byly i zábavnější díly, třeba ten předposlední, ale jinak je to pořád slušná zábava...
576079
Už byly i zábavnější díly, třeba ten předposlední, ale jinak je to pořád slušná zábava...
Person of Interest
0 0
reagovat
Díky za podporu ohledně sledování Fringe. Už jsem se dostal k patnáctému dílu (prakticky jenom o omhle víkendu) a stará dobrá seriálová závislost mě zase začíná nakopávat8)
576071
Díky za podporu ohledně sledování Fringe. Už jsem se dostal k patnáctému dílu (prakticky jenom o omhle víkendu) a stará dobrá seriálová závislost mě zase začíná nakopávat*8)*
0 0
reagovat
:+
576056
*:+*
0 0
reagovat
:+:+:+:+:+:+:+:+

Už nech je to tu!!!
576054
*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+* Už nech je to tu!!!
0 0
reagovat

Justified S3 promo. Hell yeah!

576048
[link="http://www.youtube.com/watch?v=3ekTLgp4JNA&feature=related"]1[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=or6AAW6lpic&feature=related"]2[/link]
Justified S3 promo. Hell yeah!
0 0
reagovat

AHS 1x07

opět výborný. Mladá Moira pořád neskutečně HOT, Tate supercreepy. Výběr songu bezchybnej a vypadá to, že se to začíná vyjasňovat.

Čím dál tím víc mi to připomíná epizodu SouthParku se zlatou rybkou.
"Už to mám. Byl tenhle barák postavenej na indiánskym pohřebišti?" :D
576037
opět výborný. Mladá Moira pořád neskutečně HOT, Tate supercreepy. Výběr songu bezchybnej a vypadá to, že se to začíná vyjasňovat. Čím dál tím víc mi to připomíná epizodu SouthParku se zlatou rybkou. "Už to mám. Byl tenhle barák postavenej na indiánskym pohřebišti?" :D
AHS 1x07
0 0
reagovat

verbst

Firefly imho člověk pořádně docení až napodruhé po nějaké době... ten seriál je s každým shlédnutím lepší a lepší.
576034
Firefly imho člověk pořádně docení až napodruhé po nějaké době... ten seriál je s každým shlédnutím lepší a lepší.
verbst
0 0
reagovat

American Horror story

Jo jo, z Jessicy mám husí kůži kdykoliv je na scéně .. řekl tady někdo Emmy? 8)
576032
Jo jo, z Jessicy mám husí kůži kdykoliv je na scéně .. řekl tady někdo Emmy? *8)*
American Horror story
0 0
reagovat

American Horror Story

Beží teraz nejaký lepší seriál? Ak áno, začnem ho sledovať.

Jessica Lange si to dáva. Vie, že je to jej veľký comeback a hrá o tri triedy lepšie ako všetci ostatní. :+
576031
Beží teraz nejaký lepší seriál? Ak áno, začnem ho sledovať. Jessica Lange si to dáva. Vie, že je to jej veľký comeback a hrá o tri triedy lepšie ako všetci ostatní. *:+*
American Horror Story
0 0
reagovat

Person of Interest e08

Viacmenej dosť hlúpe, ale inak to bolo konečne "nolanovsky" efektné a konečne som sa pri tom naozaj aj bavil po celú dobu.
576029
Viacmenej dosť hlúpe, ale inak to bolo konečne "nolanovsky" efektné a konečne som sa pri tom naozaj aj bavil po celú dobu.
Person of Interest e08
0 0
reagovat
tak si dej jeste komixy, jestli te to bavilo.
576028
tak si dej jeste komixy, jestli te to bavilo.
0 0
reagovat
Tak jsem dorazil Firefly a teď i Serenity.
Firefly je super ale na víc než 4/5 bych to neviděl. Prvních pár dílů jsem se do toho musel nutit, ale zbytek to začal postupně vynahrazovat (War Stories FTW).
No a Serenity řadím mezi nejlepší vci, který jsem kdy viděl. Neskutečnej náser.
S BSG, LOST a Doctorem nejlepší "televizní" soundtrack!
576022
Tak jsem dorazil Firefly a teď i Serenity. Firefly je super ale na víc než 4/5 bych to neviděl. Prvních pár dílů jsem se do toho musel nutit, ale zbytek to začal postupně vynahrazovat (War Stories FTW). No a Serenity řadím mezi nejlepší vci, který jsem kdy viděl. Neskutečnej náser. S BSG, LOST a Doctorem nejlepší "televizní" soundtrack!
0 0
reagovat
Dean se v Community docela vytáhl:+
576017
Dean se v Community docela vytáhl*:+*
0 0
reagovat
V Chuckovi vyměnili scénaristy? Tohle je šíleně ósm!
576015
V [b]Chuck[/b]ovi vyměnili scénaristy? Tohle je šíleně ósm!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se