Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48141 - 48160 Napsat příspěvek

GoT

Quarth mě prostě baví :+
583827
Quarth mě prostě baví *:+*
GoT
0 0
reagovat
Vůbec, dnešní GoT bylo výborné
jen rychlé a hlavně opět neukázané (sic!) Jamieho dopadení bylo trochu wtf, tohle mě na GoT prostě štvát nepřestane
583819
Vůbec, dnešní GoT bylo výborné [spoiler]jen rychlé a hlavně opět neukázané (sic!) Jamieho dopadení bylo trochu wtf, tohle mě na GoT prostě štvát nepřestane[/spoiler]
0 0
reagovat
Podle toho, co čtu od Macejka, se mám na co těšit. :+
583813
Podle toho, co čtu od Macejka, se mám na co těšit. *:+*
0 0
reagovat

GoT

mehtastic
583811
mehtastic
GoT
0 0
reagovat
Já myslel, že tu trollí jen crimson_moon, ale teď mi přijde, že musí i Macejko, protože dnešní GoT bylo až na pár momentů na začátku a na konci šíleně nudné. Asi nejslabší epizoda druhé série.
583810
Já myslel, že tu trollí jen crimson_moon, ale teď mi přijde, že musí i Macejko, protože dnešní GoT bylo až na pár momentů na začátku a na konci šíleně nudné. Asi nejslabší epizoda druhé série.
0 0
reagovat

Game of Thrones, s02e07

Jaime je späť, drzý a zákerný, ako ho máme radi. Počas dialógu s Altonom som si neustále opakoval: "Ako to, že si tak milý a chápavý?" Potom ale prišla pointa Jaimeho plánu a ja som musel scenáristom pogratulovať. Aj keď sa zdalo, že znásilňujú Kráľokata proti jeho povahe, oni veľmi dobre vedeli, čo robia. No a teraz trochu všeobecnejšie - graduje to neskutočne. Skvelá epizóda a stalo sa v nej toho toľko, že to týždňové čakanie bude opäť neznesiteľné (ale na druhej strane, kedy nebolo, že?) - Jona zajali Divokí, Jaimeho sme opustili čeliac meču, Dany zase obklopenú mágiou... no a Stannis Baratheon sa nezadržateľne blíži, rovnako ako deviata epizóda, kedy TO vypukne. A ešte niečo - ak by som nečítal knihy, v závere tohto dielu by som sa asi povracal. Bez srandy. Geniálne natočené. (9/10)
583809
Jaime je späť, drzý a zákerný, ako ho máme radi. Počas dialógu s Altonom som si neustále opakoval: "Ako to, že si tak milý a chápavý?" Potom ale prišla pointa Jaimeho plánu a ja som musel scenáristom pogratulovať. Aj keď sa zdalo, že znásilňujú Kráľokata proti jeho povahe, oni veľmi dobre vedeli, čo robia. No a teraz trochu všeobecnejšie - graduje to neskutočne. Skvelá epizóda a stalo sa v nej toho toľko, že to týždňové čakanie bude opäť neznesiteľné (ale na druhej strane, kedy nebolo, že?) - [spoiler]Jona zajali Divokí, Jaimeho sme opustili čeliac meču, Dany zase obklopenú mágiou... no a Stannis Baratheon sa nezadržateľne blíži, rovnako ako deviata epizóda, kedy TO vypukne.[/spoiler] A ešte niečo - [spoiler]ak by som nečítal knihy, v závere tohto dielu by som sa asi povracal.[/spoiler] Bez srandy. Geniálne natočené. [b](9/10)[/b]
Game of Thrones, s02e07
0 0
reagovat

crimson_moon

:o díky :-)
Osha v podání Natalie Tena je moje nejoblíbenější postava spolu s Aryou

asi nejslabší díl doposud ale přesto :-) spokojenost
583796
*:o* díky :-) Osha v podání Natalie Tena je moje nejoblíbenější postava spolu s Aryou asi nejslabší díl doposud ale přesto :-) spokojenost
crimson_moon
0 0
reagovat

crimson_moon

2/10, troll harder
583793
2/10, troll harder
crimson_moon
0 0
reagovat

GoT

before someone asks no, it's not them :D
583789
before someone asks [spoiler]no, it's not them *:D*[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Dawko_SVK

Áno, toto by dokázal asi málokto trumfnúť pri otázke, akú knihu by si si zobral na opustený ostrov... A keď sa to snažil Karl obhájiť a vysvetľoval to... no, to bol už úplny koniec :D
583781
Áno, toto by dokázal asi málokto trumfnúť pri otázke, akú knihu by si si zobral na opustený ostrov... A keď sa to snažil Karl obhájiť a vysvetľoval to... no, to bol už úplny koniec *:D*
Dawko_SVK
0 0
reagovat
Tak Community fasuje smrtící páteční slot. Já si říkal, že bylo to obnovení nějaký bezproblémový.

btw. Poslední díl hodně povedenej. To už máme ve třetí sérii druhej! :D
583780
Tak Community fasuje smrtící páteční slot. Já si říkal, že bylo to obnovení nějaký bezproblémový. btw. Poslední díl hodně povedenej. To už máme ve třetí sérii druhej! *:D*
0 0
reagovat

TBBT 5x24

adin . noooooooooooooooooooooooooooooooo

fajnový zakončení 5 serie a už se těším na 6
583779
adin . noooooooooooooooooooooooooooooooo fajnový zakončení 5 serie a už se těším na 6
TBBT 5x24
0 0
reagovat

Ted

Přiznám se, že jsem začal hledat kde jsi co postoval :D
583776
Přiznám se, že jsem začal hledat kde jsi co postoval *:D*
Ted
0 0
reagovat

Ted

:D
583772
*:D*
Ted
0 0
reagovat

kyller

''I'd probably take a dictionary '' :D
583770
''I'd probably take a dictionary '' *:D*
kyller
0 0
reagovat
:D
583762
*:D*
0 0
reagovat
Tohle mi nedělejte, trvalo mi 30 vteřin než sem zjistil, že nejsem idiot.
583758
Tohle mi nedělejte, trvalo mi 30 vteřin než sem zjistil, že nejsem idiot.
0 0
reagovat
Spíš bych řekl, že ho zavřou za týrání dětí, protože vyprávět takhle nudný a dlouhý příběh je zločin proti lidskosti.
583757
Spíš bych řekl, že ho zavřou za týrání dětí, protože vyprávět takhle nudný a dlouhý příběh je zločin proti lidskosti.
0 0
reagovat
:D:D:D
583755
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
podle toho jakej je Ted idiot budou deti nejspis adoptovany
583754
podle toho jakej je Ted idiot budou deti nejspis adoptovany
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se