Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48101 - 48120 Napsat příspěvek
konecne niekto triezvy :D
583949
konecne niekto triezvy *:D*
0 0
reagovat
Já teda nevím, HYMIM mě bavil pouze první řadu, Castle vůbec, ale mám takovej dotaz.

Proč je pro vás tak důležitý kdy najde matku a kdo to bude? Všichni neustále tvrdí, že ji furt nenašel atd., ale co jsem já koukal na HYMIM, tak mi nějaká matka byla úplně u zadku. Koukal jsem na vývoj postav a jestli mi seriál baví, či nikoliv. Přestal bavit - vypnul jsem. A až jednou tu matku najde, tak mi bude vážně úplně jedno, kdo to bude. Prostě to bude tečka za seriálem, který mě moc nedal a Goreckimu dal hodně.
S LOST to bylo úplně stejné. Ohromně jsem se zažral do jednotlivých postav a buď byly některé zvraty over the top a nebo nebyli. A ve výsledku všichni jen řešili, kdo je kouř, jestli jsou mrtví a jakou variantu konce tvůrci zvolí. Nějakou zvolili a hotovo. A kdyby zvolili jinou byl bych nadšenej stejně...za předpokladu, že by to nebyl přímo flusanec fandům do obličeje.
Tudíž rozumím tomu, že někoho už nebaví zvraty, že se postavy už nevyvíjejí. Pak tedy vypnu a nekoukám. Sám jsem z Přátel viděl pár dílů a nic. Ale proč potřebuju u seriálu, který mi nic nedává nutně vědět, kdo je matka? Nemyslím to nějak ofensivně, ale nerozumím tomu a v tomhle bodě musím dát Goreckimu za pravdu (Ač se s ním v kvalitativním hodnocení absolutně neschoduji), že absolutně chápu, že je ho ta matka nezajímá. To je v "jen" výsledek, ne zážitek.
583948
Já teda nevím, HYMIM mě bavil pouze první řadu, Castle vůbec, ale mám takovej dotaz. Proč je pro vás tak důležitý kdy najde matku a kdo to bude? Všichni neustále tvrdí, že ji furt nenašel atd., ale co jsem já koukal na HYMIM, tak mi nějaká matka byla úplně u zadku. Koukal jsem na vývoj postav a jestli mi seriál baví, či nikoliv. Přestal bavit - vypnul jsem. A až jednou tu matku najde, tak mi bude vážně úplně jedno, kdo to bude. Prostě to bude tečka za seriálem, který mě moc nedal a Goreckimu dal hodně. S LOST to bylo úplně stejné. Ohromně jsem se zažral do jednotlivých postav a buď byly některé zvraty over the top a nebo nebyli. A ve výsledku všichni jen řešili, kdo je kouř, jestli jsou mrtví a jakou variantu konce tvůrci zvolí. Nějakou zvolili a hotovo. A kdyby zvolili jinou byl bych nadšenej stejně...za předpokladu, že by to nebyl přímo flusanec fandům do obličeje. Tudíž rozumím tomu, že někoho už nebaví zvraty, že se postavy už nevyvíjejí. Pak tedy vypnu a nekoukám. Sám jsem z Přátel viděl pár dílů a nic. Ale proč potřebuju u seriálu, který mi nic nedává nutně vědět, kdo je matka? Nemyslím to nějak ofensivně, ale nerozumím tomu a v tomhle bodě musím dát Goreckimu za pravdu (Ač se s ním v kvalitativním hodnocení absolutně neschoduji), že absolutně chápu, že je ho ta matka nezajímá. To je v "jen" výsledek, ne zážitek.
0 0
reagovat
Ten Gorecki je ale srandovní. Opět. :))
583939
Ten Gorecki je ale srandovní. Opět. *:))*
0 0
reagovat

Gorecki

HIMYM, Community.... čo ďalej? GoT? To vyzerá na stratený prípad. :D
583935
HIMYM, Community.... čo ďalej? GoT? To vyzerá na stratený prípad. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

killerzeli

Do HIMYM sa mi navazaj kolko chces, som tu uz zvyknuty?), ale za to Community si pod po facku!:D
583934
Do HIMYM sa mi navazaj kolko chces, som tu uz zvyknuty*?)*, ale za to Community si pod po facku!*:D*
killerzeli
0 0
reagovat

S HIMYMem

...končím. I tvůrci Lostu měli alespoň trošku soudnosti a ukončili to po 6 sezonách, tohle protahování mi leze na nervy a to vydržím obvykle hodně. Napište mi až potká matku, do tý doby na to kašlu.

ad. Castle a jeho hraní se žánry je hlavně super v tom, že se v tom pořád neztratila jakási reálnost postav jako třeba v Community, kde už je člověk dávno nemůže brát jako lidi, jen jako figurky pro gagy. Vlastně kdyby se ukázalo, že to co jim ten psychiatr na konci vyprávěl byla skutečně, byl bych spokojený. 8)
583933
...končím. I tvůrci Lostu měli alespoň trošku soudnosti a ukončili to po 6 sezonách, tohle protahování mi leze na nervy a to vydržím obvykle hodně. Napište mi až potká matku, do tý doby na to kašlu. ad. Castle a jeho hraní se žánry je hlavně super v tom, že se v tom pořád neztratila jakási reálnost postav jako třeba v Community, kde už je člověk dávno nemůže brát jako lidi, jen jako figurky pro gagy. Vlastně kdyby se ukázalo, že to co jim ten psychiatr na konci vyprávěl byla skutečně, byl bych spokojený. *8)*
S HIMYMem
0 0
reagovat

verbst

Quinn bola fajn, ale len vabnicka. Vztah Robin s Barneym planovali uz od prvych serii, potrebovali Barneyho presvedcivo dostat do pozicie, ze ON, najvacsi womanizer zacne uvazovat nad serioznym vztahom. Inak by to bolo "neuveritelne". Je to prerod charakteru. Nie filmovy, ale "skutocny". Robin a jej odpor k viazanosti (resp. ako si nakoniec k sebe nasli cestu) musia este ukazat v dalsej serii.

Victoria Matkou byt nemoze a z logickych dovodov, nesedeli by hinty, ktore nahadzovali pocas serialu. Podla jedneho z hlavnej dvojice scenaristov bude dalsia seria pokracovat tam, kde skoncila tato - v aute. Ted sa jej opyta, co napisala v odkaze Klausovi a ona ze nic. Ted si spomenie na to, ako on ked ho Stella nechala pred oltarom ze mu aspon nechala odkaz. Tak otoci auto a od toho rozhodnutia sa odvija dalsia seria. To s Victoriou musel Ted sam v sebe uzavriet.
Uvedom si, ze buduci/sucasny Ted vie, ze Victoria nie je Matkou, ale minuly Ted, ktoreho vidime v seriali, to este nevie. To ze sa pokusi este raz zacat s nou je len poslednym (a zufalym) dielom jeho vztahovej skladacky, s Robin to uz ma vyriesene, je ready stretnut tu pravu. Vnutorne. To move on. Dokonca to Victoria aj v tom aute spomenie, ze to tiez medzi nimi potrebovala raz a navzdy uzavriet "close the door".
Ano, asi je to viac romanticky, ako komedialny rom-com:)
583932
[spoiler]Quinn bola fajn, ale len vabnicka. Vztah Robin s Barneym planovali uz od prvych serii, potrebovali Barneyho presvedcivo dostat do pozicie, ze ON, najvacsi womanizer zacne uvazovat nad serioznym vztahom. Inak by to bolo "neuveritelne". Je to prerod charakteru. Nie filmovy, ale "skutocny". Robin a jej odpor k viazanosti (resp. ako si nakoniec k sebe nasli cestu) musia este ukazat v dalsej serii. Victoria Matkou byt nemoze a z logickych dovodov, nesedeli by hinty, ktore nahadzovali pocas serialu. Podla jedneho z hlavnej dvojice scenaristov bude dalsia seria pokracovat tam, kde skoncila tato - v aute. Ted sa jej opyta, co napisala v odkaze Klausovi a ona ze nic. Ted si spomenie na to, ako on ked ho Stella nechala pred oltarom ze mu aspon nechala odkaz. Tak otoci auto a od toho rozhodnutia sa odvija dalsia seria. To s Victoriou musel Ted sam v sebe uzavriet. Uvedom si, ze buduci/sucasny Ted vie, ze Victoria nie je Matkou, ale minuly Ted, ktoreho vidime v seriali, to este nevie. To ze sa pokusi este raz zacat s nou je len poslednym (a zufalym) dielom jeho vztahovej skladacky, s Robin to uz ma vyriesene, je ready stretnut tu pravu. Vnutorne. To move on. Dokonca to Victoria aj v tom aute spomenie, ze to tiez medzi nimi potrebovala raz a navzdy uzavriet "close the door". Ano, asi je to viac romanticky, ako komedialny rom-com:)[/spoiler]
verbst
0 0
reagovat

HIMYM/Castle/Five-0

Tak finále bylo slabý. Robin už tam cpát neměli. Quinn byla fajn. A že matka pravděpodobně bude Victoria, bylo jasný už od toho jejího návratu, jestli ne od začátku... :D

A co se tady toho debtování týče, na finále Castle bylo skvělý, že se konečně dali dohromady ale díl to mohlo bejt lepší. Co se Matky týče, tak i přes moje výtky, který k tomu seriálu občas mám asi spíš souhlasím s Goreckim. A to "jsem to nežil"... :D

Abych to shrnul, tak jsem se nejvíc zatím bavil u finále Five-0, kromě teda posledních asi 8 minut, který byly imo původně ve 24. epizodě a CBS se rozhodla, že to zkrátěj na 23 epizod. To bylo hrozný WTF...
583931
Tak finále bylo slabý. [spoiler]Robin už tam cpát neměli. Quinn byla fajn. A že matka pravděpodobně bude Victoria, bylo jasný už od toho jejího návratu, jestli ne od začátku... *:D*[/spoiler] A co se tady toho debtování týče, na finále Castle bylo skvělý, že se konečně dali dohromady ale díl to mohlo bejt lepší. Co se Matky týče, tak i přes moje výtky, který k tomu seriálu občas mám asi spíš souhlasím s Goreckim. A to "jsem to nežil"... *:D* Abych to shrnul, tak jsem se nejvíc zatím bavil u finále [b]Five-0[/b], kromě teda posledních asi 8 minut, který byly imo původně ve 24. epizodě a CBS se rozhodla, že to zkrátěj na 23 epizod. To bylo hrozný WTF...
HIMYM/Castle/Five-0
0 0
reagovat
583922
http://www.buddhiwear.com/shop/images/productimages/Final/CloseUp/PEACEPUPPY.jpg
0 0
reagovat
Ad Lost: ano, tvoj nazor. Tym nehovorim ze je ojedinely, len je individualny. Ja nemam pocit, ze by ten serial daval vacsi zmysel, keby ho utali povedzme po stvrtej serii. A pocet dielov je cisty biznis, zmier sa s tym. Proste to ma dany zaciatok a koniec. A tvorcovia s tym ratali. Pri Loste mozno netusili az tak ako pri HIMYM, ale vedia ze bude. To nie je sitcom ktory si ide seriu za seriou a skonci niecim uzavretym lebo vedia ze uz bude posledna seria tak to narychlo spisu alebo cliffhangerom, aby si ju divaci vyziadali. Iste, nebol kazdy diel nabity podstatnymi udalostami a treskucim humorom, ale no a co? No tak ta to prestalo bavit, no big deal. A skoncil si s tym po 4. serii, pricom finalny pocet sa urcil pocas piatej a tretia bola poznacena strajkom scenaristov. Mal si dobry timing:)
Ak si si nevsimol, moj prvy koment bol MOJ NAZOR na finale a celu seriu. Pisu ich sem ludia. Na zaver som dal trollovaci running joke, duro pochopil, ty nie. A ano, bol tam povysenecky smajlik s ciernymi okuskami. K trollovaniu sa hodi;)
Ja netvrdim, ze si to ma kazdy nakukat a potom pochopi. Este raz: kvality sitcomu su v niecom inom ako v prvoplanovom humore a je uplne logicke ze to clovrk, ktory to nema napozerame nepochopi. Tak ako je logicke ze sa o tom nebudem bavit s niekym, kto to nevidel, ako napr ty, lebo je to zbytocne. Ako keby si ma chcel presviedcat o srackoidnosti filmu, z ktoreho si videl uvodnych 5 minut a zaverecny zaber tesne pred titulkami. Hovorim tym, ze ked by si to videl cele, mal by si rovnaky nazor ako ja? NIE! To je tak tazke pochopit?
Ak si este raz precitas moj orvy koment, nikde tam nevelebim humor, ale vztahy. A je logicke ze musis vediet o co ide takze neviem s akymi ocakavaniami si to isiel pozerat a co malo podla teba fungovat. Ked to na mna a miliony dalsich fungovalo a na teba nie, tak je chyba vo mne, lebo tebe su tie postavy nesympaticke?:)
Ten priklad s hovnom a zumpou bol rozkosny, taky tolerantny voci nazoru inych a uplne oslobodeny od vlastneho pocitu nadradenosti:)
Na tvoju provokaciu som ti poslal zlaty obrazok havina, ktorych mas tak rad. Pozri sa co tu na druhej strane predvadzas ty.

Idem uz chrapat.
583921
Ad Lost: ano, tvoj nazor. Tym nehovorim ze je ojedinely, len je individualny. Ja nemam pocit, ze by ten serial daval vacsi zmysel, keby ho utali povedzme po stvrtej serii. A pocet dielov je cisty biznis, zmier sa s tym. Proste to ma dany zaciatok a koniec. A tvorcovia s tym ratali. Pri Loste mozno netusili az tak ako pri HIMYM, ale vedia ze bude. To nie je sitcom ktory si ide seriu za seriou a skonci niecim uzavretym lebo vedia ze uz bude posledna seria tak to narychlo spisu alebo cliffhangerom, aby si ju divaci vyziadali. Iste, nebol kazdy diel nabity podstatnymi udalostami a treskucim humorom, ale no a co? No tak ta to prestalo bavit, no big deal. A skoncil si s tym po 4. serii, pricom finalny pocet sa urcil pocas piatej a tretia bola poznacena strajkom scenaristov. Mal si dobry timing:) Ak si si nevsimol, moj prvy koment bol MOJ NAZOR na finale a celu seriu. Pisu ich sem ludia. Na zaver som dal trollovaci running joke, duro pochopil, ty nie. A ano, bol tam povysenecky smajlik s ciernymi okuskami. K trollovaniu sa hodi;) Ja netvrdim, ze si to ma kazdy nakukat a potom pochopi. Este raz: kvality sitcomu su v niecom inom ako v prvoplanovom humore a je uplne logicke ze to clovrk, ktory to nema napozerame nepochopi. Tak ako je logicke ze sa o tom nebudem bavit s niekym, kto to nevidel, ako napr ty, lebo je to zbytocne. Ako keby si ma chcel presviedcat o srackoidnosti filmu, z ktoreho si videl uvodnych 5 minut a zaverecny zaber tesne pred titulkami. Hovorim tym, ze ked by si to videl cele, mal by si rovnaky nazor ako ja? NIE! To je tak tazke pochopit? Ak si este raz precitas moj orvy koment, nikde tam nevelebim humor, ale vztahy. A je logicke ze musis vediet o co ide takze neviem s akymi ocakavaniami si to isiel pozerat a co malo podla teba fungovat. Ked to na mna a miliony dalsich fungovalo a na teba nie, tak je chyba vo mne, lebo tebe su tie postavy nesympaticke?:) Ten priklad s hovnom a zumpou bol rozkosny, taky tolerantny voci nazoru inych a uplne oslobodeny od vlastneho pocitu nadradenosti:) Na tvoju provokaciu som ti poslal zlaty obrazok havina, ktorych mas tak rad. Pozri sa co tu na druhej strane predvadzas ty. [link="http://theberry.com/2010/11/09/daily-awww-sleepy-dogs-34-photos/"]Idem uz chrapat.[/link]
0 0
reagovat
Jen můj názor s přesluhováním Lostu? Ok :D:+
Asi sem zrovna u tý fáze natahování s HIMYMem skončil. Ale měl sem pocit, že se to tahá už druhou sezónu (končil sem ve čtvrtý).
"Ak mas vytycenu hlavnu dejovu linku (a tvorcovia ju mali), je len logicke, ze to musia prisposobit." A tím přizpůsobit máš namysli znechutit, zdržovat, opakovat se? Protože to všechno sem ke tam konci mého sledování viděl.

Já ti nevím. Ty tu furt argumentuješ s tím, že tohle není jen tak ledajakej sitcom, že je potřeba mít nakoukaný všechny série a není možný do něj jen tak naskočit a bavit se. A tvrdíš mi, že to, že sem se nebavil, je pouze a jen moje chyba, protože uplynulých x dílů tomu dává tu správnou hloubku a smysl. Nezlob se na mě, ale aspoň trochu by to samo o sobě fungovat mělo. A tohle nefungovalo vůbec. Ty postavy sou protivný uplně stejně jako když sem je opouštěl (A to pozor, první dvě série HIMYM miluju !), dialogy mě vůbec nebavily...

Všichni to hovno cítí. Smrdí to na hony daleko, jenom ty ho bráníš. A argumentuješ, že bych musel v tý žumpě žít, aby mě vonělo. A ať ti nenadávám, že tam žiješ.

Moje provokace, na kterou si nereagoval? :D Máš na mysli ten výkřik podtženej smajlíkem, kterej sedl jako prdel na hrnec? Po všeobecně velebeným a povedeným posledním díle série Castlea? Na kterej si reagoval hned dvakrát (mám pocit, že jednou čoklem? )

Když napíšeš, "Castle a TBBT si mozu vzajomne fukat do kakaca, tu sa hra vyssia liga" a dáš za to tzv "povýšenýho" smajlíka s cool brejlema, opravdu bych to nesrovnával s tím mým výkřikem. To byl signál, abys mě poslal do prdele a usmíval se. Ty si tímhle vyprovokoval diskuzi, kterou alibisticky házíš na ostatní (rozuměj na mě).

583920
Jen můj názor s přesluhováním Lostu? Ok *:D**:+* Asi sem zrovna u tý fáze natahování s HIMYMem skončil. Ale měl sem pocit, že se to tahá už druhou sezónu (končil sem ve čtvrtý). "Ak mas vytycenu hlavnu dejovu linku (a tvorcovia ju mali), je len logicke, ze to musia prisposobit." A tím přizpůsobit máš namysli znechutit, zdržovat, opakovat se? Protože to všechno sem ke tam konci mého sledování viděl. Já ti nevím. Ty tu furt argumentuješ s tím, že tohle není jen tak ledajakej sitcom, že je potřeba mít nakoukaný všechny série a není možný do něj jen tak naskočit a bavit se. A tvrdíš mi, že to, že sem se nebavil, je pouze a jen moje chyba, protože uplynulých x dílů tomu dává tu správnou hloubku a smysl. Nezlob se na mě, ale aspoň trochu by to samo o sobě fungovat mělo. A tohle nefungovalo vůbec. Ty postavy sou protivný uplně stejně jako když sem je opouštěl (A to pozor, první dvě série HIMYM miluju !), dialogy mě vůbec nebavily... Všichni to hovno cítí. Smrdí to na hony daleko, jenom ty ho bráníš. A argumentuješ, že bych musel v tý žumpě žít, aby mě vonělo. A ať ti nenadávám, že tam žiješ. Moje provokace, na kterou si nereagoval? :D Máš na mysli ten výkřik podtženej smajlíkem, kterej sedl jako prdel na hrnec? Po všeobecně velebeným a povedeným posledním díle série Castlea? Na kterej si reagoval hned dvakrát (mám pocit, že jednou čoklem? ) Když napíšeš, "Castle a TBBT si mozu vzajomne fukat do kakaca, tu sa hra vyssia liga" a dáš za to tzv "povýšenýho" smajlíka s cool brejlema, opravdu bych to nesrovnával s tím mým výkřikem. To byl signál, abys mě poslal do prdele a usmíval se. Ty si tímhle vyprovokoval diskuzi, kterou alibisticky házíš na ostatní (rozuměj na mě).
0 0
reagovat

Ted

To ze si sa nastval je ale tvoja chyba, tvoj problem a tvoja naivita. Co si cakal?:) Mohlo ta napadnut, ze to nie je Rules of Engagement, kde je uplne jedno aky diel pozeras. Smeruj svoju frustraciu na seba, nie na mna.

Priklad s Lostom je uplne presny a pokial ide o jeho "presluhovanie", je to len tvoj nazor. HIMYM malo jedinu fazu natahovania a to ked sa nevedelo kolko sezon to bude mat. Ak mas vytycenu hlavnu dejovu linku (a tvorcovia ju mali), je len logicke, ze to musia prisposobit. Hluche diely boli, aj zufalo nevtipne a ja som to priznal, nie som nekriticky fanusik. Ale ja tu hodnotim seriu ako CELOK, potazmo v kontexte celeho serialu, kam sa postavy posunuli a to je podstatny rozdiel.

A ja ta nenutim pozerat 60 dielov dozadu, len proste pochop, ze moj pohlad je tym zasadne ovplyvneny a debata o tom ma pre mna zmysel len s niekym, kto to videl cele. No offense.

Castla a tu provokaciu v poslednej vete som si mohol odpustit, mas pravdu, ale bol si to ty, kto sa ma tu provokacne opytal, ci uz nasli Matku, ked Castle konecne omocil. A ignoroval som to;)
Ber to ako taky moj maly payback, dopraj starcovi trochu radosti:)
583919
To ze si sa nastval je ale tvoja chyba, tvoj problem a tvoja naivita. Co si cakal?:) Mohlo ta napadnut, ze to nie je Rules of Engagement, kde je uplne jedno aky diel pozeras. Smeruj svoju frustraciu na seba, nie na mna. Priklad s Lostom je uplne presny a pokial ide o jeho "presluhovanie", je to len tvoj nazor. HIMYM malo jedinu fazu natahovania a to ked sa nevedelo kolko sezon to bude mat. Ak mas vytycenu hlavnu dejovu linku (a tvorcovia ju mali), je len logicke, ze to musia prisposobit. Hluche diely boli, aj zufalo nevtipne a ja som to priznal, nie som nekriticky fanusik. Ale ja tu hodnotim seriu ako CELOK, potazmo v kontexte celeho serialu, kam sa postavy posunuli a to je podstatny rozdiel. A ja ta nenutim pozerat 60 dielov dozadu, len proste pochop, ze moj pohlad je tym zasadne ovplyvneny a debata o tom ma pre mna zmysel len s niekym, kto to videl cele. No offense. Castla a tu provokaciu v poslednej vete som si mohol odpustit, mas pravdu, ale bol si to ty, kto sa ma tu provokacne opytal, ci uz nasli Matku, ked Castle konecne omocil. A ignoroval som to*;)* Ber to ako taky moj maly payback, dopraj starcovi trochu radosti:)
Ted
0 0
reagovat

Gorecki

Nechci. Viděl sem, naštval se, a odešel sem...
Ano, souvislosti nechápu, ale to je přece úplně jedno. Díky za příklad s Lostem. Oba seriály mají společný to, že o 4 série přesluhujou (přesluhovaly) a falešně přidávaly další a další problémy, které tvůrcům dovolovali ten seriál neúměrně protahovat. Přeju ti, aby sis dál tu cestu užíval. Slintal nad inteligenční výjimečností, odžitou pravdivostí a dalšími tolik unikátními a výjimečnými věcmi na poli sitcomů.

Jinak se není o čem bavit. Ano, asi mě chybělo těch předchozích 60 dílů k docenění těch emocí, které se u mě očividně měli dostavit. Ale já je s dovolením vynechám. A Castlea bych do toho fakt vůbec netahal. "Tu sa hra vyssia liga"

P.S Kdyby sis tu poslední větu odpustil, tak snad ani nereaguju :) Provokace vzešla od tebe.
583918
Nechci. Viděl sem, naštval se, a odešel sem... Ano, souvislosti nechápu, ale to je přece úplně jedno. Díky za příklad s Lostem. Oba seriály mají společný to, že o 4 série přesluhujou (přesluhovaly) a falešně přidávaly další a další problémy, které tvůrcům dovolovali ten seriál neúměrně protahovat. Přeju ti, aby sis dál tu cestu užíval. Slintal nad inteligenční výjimečností, odžitou pravdivostí a dalšími tolik unikátními a výjimečnými věcmi na poli sitcomů. Jinak se není o čem bavit. Ano, asi mě chybělo těch předchozích 60 dílů k docenění těch emocí, které se u mě očividně měli dostavit. Ale já je s dovolením vynechám. A Castlea bych do toho fakt vůbec netahal. "Tu sa hra vyssia liga" P.S Kdyby sis tu poslední větu odpustil, tak snad ani nereaguju :) Provokace vzešla od tebe.
Gorecki
0 0
reagovat

duro

Vies, pre mna je Castle uplne tuctova detektivka taziaca z desiatky rokov stareho klise zanru. Keby som videl kazdy diel ako ty, pravdepodobne by som zmenil nazor. Problem je v tom, ze mna tieto detektivkove serialy nebavia a absolutne nicim ma neobohacuju.

HIMYM nie je vyrehotany sitcom, je to "feel-good rom-com so stand-up-comedy principom":)

Pokial ide o Priatelov, ked dvaja robia to iste, nie je to vzdy to iste. Schvalne som uviedol dva priklady, ktore su esencialne a kvalitou pribuzne, aby bolo jasne co na tom ocenujem. Poznas ich?
583917
Vies, pre mna je Castle uplne tuctova detektivka taziaca z desiatky rokov stareho klise zanru. Keby som videl kazdy diel ako ty, pravdepodobne by som zmenil nazor. Problem je v tom, ze mna tieto detektivkove serialy nebavia a absolutne nicim ma neobohacuju. HIMYM nie je vyrehotany sitcom, je to "feel-good rom-com so stand-up-comedy principom":) Pokial ide o Priatelov, ked dvaja robia to iste, nie je to vzdy to iste. Schvalne som uviedol dva priklady, ktore su esencialne a kvalitou pribuzne, aby bolo jasne co na tom ocenujem. Poznas ich?
duro
0 0
reagovat
Castle je rozkošná a väčšinou veľmi zábavná žánrová hra, spočiatku detektívková, dnes už naprieč všetkými možnými žánrami. Na to proste žiadny vyrehotaný sitcom nemá.

Inak to, čo tu píšeš o HIMYM, Gorecki, perfektne platí pre Priateľov.
583916
Castle je rozkošná a väčšinou veľmi zábavná žánrová hra, spočiatku detektívková, dnes už naprieč všetkými možnými žánrami. Na to proste žiadny vyrehotaný sitcom nemá. Inak to, čo tu píšeš o HIMYM, Gorecki, perfektne platí pre Priateľov.
0 0
reagovat

Ted

Uprimne ma mrzi, ze si s tym stravil 40 minut zivota a ABSOLUTNE nechapem, preco si to pozeral:o
Ale bez snahy o provokaciu, rovnako "prazdno" som sa citil aj ja po tych nahodnych dieloch Castla a aj to som vsetko mimo nich dvoch pretacal:)
Ako by sa podla teba pozeral na posledny diel piatej serie LOSTU niekto, kto videl len prvu seriu? A teraz si spomen na tie emocie, ked si "vedel" co sa vsetko dovtedy udialo. Fakt to chces dalej takto rozoberat?:))
583915
Uprimne ma mrzi, ze si s tym stravil 40 minut zivota a ABSOLUTNE nechapem, preco si to pozeral*:o* Ale bez snahy o provokaciu, rovnako "prazdno" som sa citil aj ja po tych nahodnych dieloch Castla a aj to som vsetko mimo nich dvoch pretacal:) Ako by sa podla teba pozeral na posledny diel piatej serie LOSTU niekto, kto videl len prvu seriu? A teraz si spomen na tie emocie, ked si "vedel" co sa vsetko dovtedy udialo. Fakt to chces dalej takto rozoberat?:))
Ted
0 0
reagovat

TedGeorge

(nasledne priklady s Castlom berte len ako ilustraciu, je mi jasne ze sa to neda porovnavat:)

Ale no, ja som tiez nechapal vase nadsenie z konkretnych dielov Castla ked som si ich po vasich orgazmickych vykrikoch pozrel. To nepochopis, to si musis prezit. So serialom aj nazivo. Kedy uz pochopite, ze kvality HIMYM nevidim v prvoplanovej juchande, ale v odmene emocii za dlhodobe "sebainvestovanie" do postav a stotoznenie sa s nimi? Cela matka je mi ukradnuta, ani ju nemusia ukazat a serial moze koncit Tedovym pohladom mimo kameru na "nu" s voiceoverom "And thats how I met her..." A bol by som spokojny. Pretoze o tom ten serial je (resp. nie je). O tej ceste, nie o tej prekliatej matke. Hoci sa to tak vola, ale inteligentnejsi sa nenechaju zmiast:)
Ludia to pozeraju, lebo ich zaujimaju osudy tych postav a tie osudy su kvalitne zabavne inteligentne a originalne napisane. A dobre zahrane. Castla vsetci pozeraju len preto, lebo chcu vidiet, kedy konecne zasunie, ved si to priznajte, komenty o novych dieloch tu nie su o nicom inom. Ale ja to chapem!:) Fakt:)
Pokial by som mal HIMYM s niecim porovnat, tak asi len s Couplings, len to je zas menej mainstreamove, alebo Love Bites, ktore je ale zas koncepcne nesudrzne. HIMYM skratka JE vynimocne a je to pre mnohych ludi fenomen. Nemusite to chapat, ale skuste to prosim akceptovat:)

duro
;) prilis dobre ma uz poznas
583914
(nasledne priklady s Castlom berte len ako ilustraciu, je mi jasne ze sa to neda porovnavat:) Ale no, ja som tiez nechapal vase nadsenie z konkretnych dielov Castla ked som si ich po vasich orgazmickych vykrikoch pozrel. To nepochopis, to si musis prezit. So serialom aj nazivo. Kedy uz pochopite, ze kvality HIMYM nevidim v prvoplanovej juchande, ale v odmene emocii za dlhodobe "sebainvestovanie" do postav a stotoznenie sa s nimi? Cela matka je mi ukradnuta, ani ju nemusia ukazat a serial moze koncit Tedovym pohladom mimo kameru na "nu" s voiceoverom "And thats how I met her..." A bol by som spokojny. Pretoze o tom ten serial je (resp. nie je). O tej ceste, nie o tej prekliatej matke. Hoci sa to tak vola, ale inteligentnejsi sa nenechaju zmiast:) Ludia to pozeraju, lebo ich zaujimaju osudy tych postav a tie osudy su kvalitne zabavne inteligentne a originalne napisane. A dobre zahrane. Castla vsetci pozeraju len preto, lebo chcu vidiet, kedy konecne zasunie, ved si to priznajte, komenty o novych dieloch tu nie su o nicom inom. Ale ja to chapem!:) Fakt:) Pokial by som mal HIMYM s niecim porovnat, tak asi len s Couplings, len to je zas menej mainstreamove, alebo Love Bites, ktore je ale zas koncepcne nesudrzne. HIMYM skratka JE vynimocne a je to pre mnohych ludi fenomen. Nemusite to chapat, ale skuste to prosim akceptovat:) [b]duro[/b] *;)* prilis dobre ma uz poznas
TedGeorge
0 0
reagovat
No doufám, jinak ho po tý frašce přestanu brát naprosto vážně. Takhle sem 40 minut nezabil už ani nepamatuju
583913
No doufám, jinak ho po tý frašce přestanu brát naprosto vážně. Takhle sem 40 minut nezabil už ani nepamatuju
0 0
reagovat
Samozrejme, že Gorecki iba trollí. :)
583912
Samozrejme, že Gorecki iba trollí. *:)*
0 0
reagovat

Gorecki

"Jaj ozaj, Castle a TBBT si mozu vzajomne fukat do kakaca, tu sa hra vyssia liga"
Mám tě svým způsobem rád, ale si choromyslný :) Schválně sem si na poslední dvojdíl koukl, a nevím co ti na to říct. Očividně sem udělal dobře, že sem na ten seriál přestal koukat, protože to byla naprostá tragédie. Ale naprostá. A nebo si prostě jenom děláš srandu. Doufám.
583911
"Jaj ozaj, Castle a TBBT si mozu vzajomne fukat do kakaca, tu sa hra vyssia liga" Mám tě svým způsobem rád, ale si choromyslný :) Schválně sem si na poslední dvojdíl koukl, a nevím co ti na to říct. Očividně sem udělal dobře, že sem na ten seriál přestal koukat, protože to byla naprostá tragédie. Ale naprostá. A nebo si prostě jenom děláš srandu. Doufám.
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se