Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48121 - 48140 Napsat příspěvek

Gorecki

583910
[link="http://www.youtube.com/watch?v=fLrpBLDWyCI"]LOL at you[/link]
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

tvé extrémní nadšení sice dlouhodobě nechápu, ale faktem je, že ten seriál a jeho postavy jsou dlouhodobě funkční mnohem víc, než lokálně a řekl bych, že to mě u toho drží.
583909
tvé extrémní nadšení sice dlouhodobě nechápu, ale faktem je, že ten seriál a jeho postavy jsou dlouhodobě funkční mnohem víc, než lokálně a řekl bych, že to mě u toho drží.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Wall of text hits you for maximum damage. Troll is super effective.
583908
[spoiler]Wall of text hits you for maximum damage. Troll is super effective.[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

583907
[link="http://stickerish.com/wp-content/uploads/2012/03/NothingToDoHereBlackWithTextSS.png"]Tak určitě...[/link]
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

:D

:D LOL :D
583906
*:D* [spoiler]*:D* LOL *:D*[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat

HIMYM finale

Finale vyborne, nazov dvojdielu vyznacny. Cely cas nas tvorcovia vedu k vztahu Barney - Quinn, ciste odputavanie pozornosti, v podstate vsetko funguje, romantika jak svina a nakoniec je ta nevesta Robin. Nieco, po com asi vacsina divakov tuzila. Tvorcom tento sleight of hand vysiel paradne. A to ako sa k TEJTO svadbe Robin a Barney dopracovali bude hlavnou naplnou dalsej serie. Je tam este vela nedopovedaneho.
Pokial ide o Victoriu, tento krok bol uplne logicky a zazilo ho vo svojom zivote vela single 30nikov, mam zopar okolo seba. Ten zufaly pokus vratit sa k ex, ktora predsa musela byt ta prava ked vsetky dalsie zlyhali. Ted potreboval tuto kapitolu uzavriet a kedze vsetci vieme, ze Victoria nemoze byt "Matka", je to ten posledny odrazovy mostik k tomu, aby sa Ted posunul a nasiel tu pravu.
Lilly a Marshal su sice obcas otravni, ale diel s deckom bol sympaticky, cely porod zapadol do stylu serialu, absolutne nic nasilne slzopudne ako vo Friends, dokonca aj to stredne meno je fakt ze cool:) A som presvedceny, ze sa vyhnu klasickemu klise sitcomov, ked sa hrdinom narodi decko a genialne ho zapracuju do deja tak, ze nebude posobit samoucelne, ci ako vazenska gula na nohe.
Serial je stale to najlepsie medzi romantickymi sitcomami a jeden z najkvalitnejsich serialov tohto druhu ever. Mozno uplne top. Tvorcovia presne vedia kam smeruju, to s Robin a Barneym a cele tie dejve zakutia mali naplanovane uz niekolko serii dozadu, netvoria to ad hoc. Serial ma tu nevyhodu, ze nie je pre stanice az taky zaujimavy z investicneho dlhodobeho hladiska (re-runs), neda sa to velmi pozerat nahodne diel od dielu, ta kontinuita je potrebna a velka cast kvalit serialu stoji prave na tom (podobnu achilovku maju aj naor Parks and Recreation). Takze je viacmenej zazrak, ze sa to dopracovalo az sem.
Zo spatneho hladiska by som to prirovnal k LOST, dlhodoba zalezitost s jasne vytycenym zaverom, cesta po ktorej kracat je pre mna fascinujuce, zabavne a napinave. Oplati sa to sledovat. Ked serial skonci, strati velku cast tohto cara z neznameho. Som rad, ze mozem byt pri tomto vynimocnom pocine online a tesim sa na dalsiu (MOZNO poslednu) seriu.

Jaj ozaj, Castle a TBBT si mozu vzajomne fukat do kakaca, tu sa hra vyssia liga8)
583905
[spoiler]Finale vyborne, nazov dvojdielu vyznacny. Cely cas nas tvorcovia vedu k vztahu Barney - Quinn, ciste odputavanie pozornosti, v podstate vsetko funguje, romantika jak svina a nakoniec je ta nevesta Robin. Nieco, po com asi vacsina divakov tuzila. Tvorcom tento sleight of hand vysiel paradne. A to ako sa k TEJTO svadbe Robin a Barney dopracovali bude hlavnou naplnou dalsej serie. Je tam este vela nedopovedaneho. Pokial ide o Victoriu, tento krok bol uplne logicky a zazilo ho vo svojom zivote vela single 30nikov, mam zopar okolo seba. Ten zufaly pokus vratit sa k ex, ktora predsa musela byt ta prava ked vsetky dalsie zlyhali. Ted potreboval tuto kapitolu uzavriet a kedze vsetci vieme, ze Victoria nemoze byt "Matka", je to ten posledny odrazovy mostik k tomu, aby sa Ted posunul a nasiel tu pravu. Lilly a Marshal su sice obcas otravni, ale diel s deckom bol sympaticky, cely porod zapadol do stylu serialu, absolutne nic nasilne slzopudne ako vo Friends, dokonca aj to stredne meno je fakt ze cool:) A som presvedceny, ze sa vyhnu klasickemu klise sitcomov, ked sa hrdinom narodi decko a genialne ho zapracuju do deja tak, ze nebude posobit samoucelne, ci ako vazenska gula na nohe. Serial je stale to najlepsie medzi romantickymi sitcomami a jeden z najkvalitnejsich serialov tohto druhu ever. Mozno uplne top. Tvorcovia presne vedia kam smeruju, to s Robin a Barneym a cele tie dejve zakutia mali naplanovane uz niekolko serii dozadu, netvoria to ad hoc. Serial ma tu nevyhodu, ze nie je pre stanice az taky zaujimavy z investicneho dlhodobeho hladiska (re-runs), neda sa to velmi pozerat nahodne diel od dielu, ta kontinuita je potrebna a velka cast kvalit serialu stoji prave na tom (podobnu achilovku maju aj naor Parks and Recreation). Takze je viacmenej zazrak, ze sa to dopracovalo az sem. Zo spatneho hladiska by som to prirovnal k LOST, dlhodoba zalezitost s jasne vytycenym zaverom, cesta po ktorej kracat je pre mna fascinujuce, zabavne a napinave. Oplati sa to sledovat. Ked serial skonci, strati velku cast tohto cara z neznameho. Som rad, ze mozem byt pri tomto vynimocnom pocine online a tesim sa na dalsiu (MOZNO poslednu) seriu. Jaj ozaj, Castle a TBBT si mozu vzajomne fukat do kakaca, tu sa hra vyssia liga*8)*[/spoiler]
HIMYM finale
0 0
reagovat

HIMYM

pfff, to byla teda slabota... zasmál jsem se jednou za 40 minut a už si stejně nepamatuju čemu...
583904
pfff, to byla teda slabota... zasmál jsem se jednou za 40 minut a už si stejně nepamatuju čemu...
HIMYM
0 0
reagovat

Sam.Vimes

osobně tipuju, že ji spíše jen potká, resp. že jeho vztah s ní tam shrnou max ve dvou dílech... Určitě nečekám, že to bude postava, se kterou se tam bude x dílů/sérií operovat.
Himym
Jako seriál mě baví pořád, ale tohle nemělo s finále řady nic společného - přišlo mi, že se tam docela na sílu dalo Barneyho kouzlo, historky byly úsměvné, ale nic nikam nesunuly a nakonec tam byl jen nějaký jakože zvrat, který nebyl nijak zajímavý. Poslední tři díly mohly být naprosto obyčejné a kdyby se nesnažily tvářit se finálově, tak by to bylo i lepší.
583902
osobně tipuju, že ji spíše jen potká, resp. že jeho vztah s ní tam shrnou max ve dvou dílech... Určitě nečekám, že to bude postava, se kterou se tam bude x dílů/sérií operovat. [b]Himym[/b] Jako seriál mě baví pořád, ale tohle nemělo s finále řady nic společného - přišlo mi, že se tam docela na sílu dalo Barneyho kouzlo, historky byly úsměvné, ale nic nikam nesunuly a nakonec tam byl jen nějaký jakože zvrat, který nebyl nijak zajímavý. Poslední tři díly mohly být naprosto obyčejné a kdyby se nesnažily tvářit se finálově, tak by to bylo i lepší.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

HIMYM

Možná jsem naivní, ale
taky jsem čekal, že se už doopravdy dostaneme k té svatbě (kterou slibují od začátku 6. řady) a ukážou matku a pak se to bude v poslední řadě řešit. Takhle se bojím, aby ta svatba nebyla až na konci seriálu...
Navíc mi nepřišlo moc dobrý nechat Barneyho požádat Quinn o ruku (což samo o sobě byla pěkná scéna) ale potom ukázat Robin jako nevěstu.
Mimochodem, myslíte si, že seriál bude končit Tedovou svatbou nebo tu matku jenom potká a to bude všechno? Po dnešním dílu bych se začal trochu bát...
583901
Možná jsem naivní, ale [spoiler]taky jsem čekal, že se už doopravdy dostaneme k té svatbě (kterou slibují od začátku 6. řady) a ukážou matku a pak se to bude v poslední řadě řešit. Takhle se bojím, aby ta svatba nebyla až na konci seriálu... Navíc mi nepřišlo moc dobrý nechat Barneyho požádat Quinn o ruku (což samo o sobě byla pěkná scéna) ale potom ukázat Robin jako nevěstu. Mimochodem, myslíte si, že seriál bude končit Tedovou svatbou nebo tu matku jenom potká a to bude všechno? Po dnešním dílu bych se začal trochu bát... [/spoiler]
HIMYM
0 0
reagovat
A celá série skončila extrémně stupidně.
583896
A celá série skončila extrémně stupidně.
0 0
reagovat

HIMYM

Nechápu, proč dělali vůbec dvou-díl, když v tom prvním bylo úplný kulový.
583895
Nechápu, proč dělali vůbec dvou-díl, když v tom prvním bylo úplný kulový.
HIMYM
0 0
reagovat

Snipsley

To není spoiler... :D
583893
To není spoiler... *:D*
Snipsley
0 0
reagovat

Himym

Fakt jsem myslel, že už tam ta matka bude.
583891
[spoiler]Fakt jsem myslel, že už tam ta matka bude.[/spoiler]
Himym
0 0
reagovat
Jo, v tý knížce to bylo maso. Tam jsem to nasraně zavřel a tejden nečet ... :D
583858
Jo, v tý knížce to bylo maso. Tam jsem to nasraně zavřel a tejden nečet ... *:D*
0 0
reagovat

GoT

Prvá skutočne nudná a načisto zbytočná časť. :-
583857
Prvá skutočne nudná a načisto zbytočná časť. *:-*
GoT
0 0
reagovat

GoT

navazuji na spoilery pode mnou od lidí co četli předlohu...

Luc44: Jo, to si dokážu představit, pokud to bylo vyprávěno z pohledu někoho kdo mu to uvěřil, ale tady je jasný, že pokud by k tomu neměli nějaký postranní úmysl, tak tu smrt určitě ukážou, obzvláště, pokud jde o děcka 8)
583856
navazuji na spoilery pode mnou od lidí co četli předlohu... [spoiler]Luc44: Jo, to si dokážu představit, pokud to bylo vyprávěno z pohledu někoho kdo mu to uvěřil, ale tady je jasný, že pokud by k tomu neměli nějaký postranní úmysl, tak tu smrt určitě ukážou, obzvláště, pokud jde o děcka *8)*[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT HAL

Tohle je podaný v knížce o dost uvěřitelnějc, respektive stejným způsobem jako u Neda nebo Renlyho - rychle a svižně :-D, takže tam jsem tomu i věřil
583852
[spoiler]Tohle je podaný v knížce o dost uvěřitelnějc, respektive stejným způsobem jako u Neda nebo Renlyho - rychle a svižně :-D, takže tam jsem tomu i věřil[/spoiler]
GoT HAL
0 0
reagovat

HAL

Mám to overené - ľudia na to skáču. Jedna kamarátka mi písala celá bez seba. Samozrejme, nemal som to srdce povedať jej, že chlapci žijú ;)
583851
Mám to overené - [spoiler]ľudia na to skáču. Jedna kamarátka mi písala celá bez seba. Samozrejme, nemal som to srdce povedať jej, že chlapci žijú *;)*[/spoiler]
HAL
0 0
reagovat

GoT

Tak ono je celkem evidentní že na konci ty děcka jsou ti sirotci o kterých Bran předtím mluvil. Tedy ne že bych nevěřil že by je Martin nedokázal sejmout... ale stejně tak věřím že by jejich odpravení předvedl trochu efektněji :D
583847
[spoiler]Tak ono je celkem evidentní že na konci ty děcka jsou ti sirotci o kterých Bran předtím mluvil. Tedy ne že bych nevěřil že by je Martin nedokázal sejmout... ale stejně tak věřím že by jejich odpravení předvedl trochu efektněji *:D*[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Myslel som tým skôr tú brutalitu, s akou Theon vykonal popravu dvoch detí, a celkový emocionálny dopad (mysli aj na majstra Luwina ;)).
Čakanie sa dá zvládnuť, to bola len taká rečnícka barlička ;)
Maturita dopadla vynikajúco, vďaka za opýtanie :)
583843
[spoiler]Myslel som tým skôr tú brutalitu, s akou Theon vykonal popravu dvoch detí, a celkový emocionálny dopad (mysli aj na majstra Luwina *;)*).[/spoiler] Čakanie sa dá zvládnuť, to bola len taká rečnícka barlička *;)* Maturita dopadla vynikajúco, vďaka za opýtanie *:)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se