Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48161 - 48180 Napsat příspěvek

Mildik

Aspon ze tu jednu Matku uz konecne ukazu8)

Teda, nie ze by na tom zalezalo a niekto na to cakal, ten serial je genialny aj bez toho:))
583753
Aspon ze tu jednu Matku uz konecne ukazu*8)* Teda, nie ze by na tom zalezalo a niekto na to cakal, ten serial je genialny aj bez toho*:))*
Mildik
0 0
reagovat

Mildík

Já vím, no... Ale něco to prostě chtělo, aby ten díl byl lepší... :D
583752
Já vím, no... Ale něco to prostě chtělo, aby ten díl byl lepší... *:D*
Mildík
0 0
reagovat

The Office

Geniálne finále, ktoré jednoznačne natešilo na ďalšiu sériu :+
583751
Geniálne finále, ktoré jednoznačne natešilo na ďalšiu sériu *:+*
The Office
0 0
reagovat

verbst

Matku nikdy neukážou, úplně by to ztratilo kouzlo...

Je to něco jako paní Colombová 8)
583750
Matku nikdy neukážou, úplně by to ztratilo kouzlo... Je to něco jako paní Colombová *8)*
verbst
0 0
reagovat

Fringe 4x22

navzdory tomu, jak vsichni placou jaky to je dementni, me to prislo naprosto v pohode. cela 5. serka by mohla bejt "o 20 let pozdeji" a byl bych happy
583749
navzdory tomu, jak vsichni placou jaky to je dementni, me to prislo naprosto v pohode. cela 5. serka by mohla bejt "o 20 let pozdeji" a byl bych happy
Fringe 4x22
0 0
reagovat

The Ricky Gervais Show S03E04

Klasický Karl :D "Brains that don't wanna do what their owners are good at."
583746
Klasický Karl *:D* "Brains that don't wanna do what their owners are good at."
The Ricky Gervais Show S03E04
0 0
reagovat

Fringe / The Big Bang Theory

Hrozně naprd finále... Čekal jsem víc. Spousta nesmyslů. / Takový šíleně prvoplánový. Rozhodně byly v týhle řadě lepší díly. Aspoň tu Howardovu matku mohli konečně ukázat!
583744
Hrozně naprd finále... Čekal jsem víc. Spousta nesmyslů. / Takový šíleně prvoplánový. Rozhodně byly v týhle řadě lepší díly. Aspoň tu Howardovu matku mohli konečně ukázat!
Fringe / The Big Bang Theory
0 0
reagovat

Fringe

Finále bylo fakt vtipné

Opominu-li všechny vtípky typu, že pozorovatel, o kterém bylo řečeno, že existuje mimo čas, řekne, že tato událost se z jeho hlediska dosud nestala, líbilo se mi hlavně jak věrohodně byla vykreslená motivace hlavního záporáka. Bell zabije dvakrát celej svět aby vytvořil nový svět, s libovolnými přírodními zákony, (což se na jeho vizualizaci projevuje tím, že se v něm na louce pasou dinosauři - fantazie tvůrců nezná hranic) nicméně nikoliv kvůli nesmrtelnosti, nebo ideální společnosti, ale aby v tomto liduprázdném světě, zabydleném ohyzdnými stvůrami z genetických experimentů, osaměle zemřel na svou rakovinu. :D
583741
Finále bylo fakt vtipné [spoiler]Opominu-li všechny vtípky typu, že pozorovatel, o kterém bylo řečeno, že existuje mimo čas, řekne, že tato událost se z jeho hlediska dosud nestala, líbilo se mi hlavně jak věrohodně byla vykreslená motivace hlavního záporáka. Bell zabije dvakrát celej svět aby vytvořil nový svět, s libovolnými přírodními zákony, (což se na jeho vizualizaci projevuje tím, že se v něm na louce pasou dinosauři - fantazie tvůrců nezná hranic) nicméně nikoliv kvůli nesmrtelnosti, nebo ideální společnosti, ale aby v tomto liduprázdném světě, zabydleném ohyzdnými stvůrami z genetických experimentů, osaměle zemřel na svou rakovinu.[/spoiler] *:D*
Fringe
0 0
reagovat
finale big bangu dost slabota, stejne jako 2 broke girls
583730
finale big bangu dost slabota, stejne jako 2 broke girls
0 0
reagovat

Vardant

"See you next season" - jo, řekl bych že to byla malá nápověda na co se (mimo jiné) můžeme těšit :)
Taky by mě zajímalo, co jim do další řady zbyde za postavy. Castiel je těžce mimo (řekl bych, že tvůrci už nevědí co s ním), Bobby podle mě "nepřežije" finále téhle řady... mimochodem, už tam někdy bylo, že by duch někoho posedl? Myslel jsem, že to můžou jenom démoni...
583721
"See you next season" - jo, řekl bych že to byla malá nápověda na co se (mimo jiné) můžeme těšit *:)* [spoiler]Taky by mě zajímalo, co jim do další řady zbyde za postavy. Castiel je těžce mimo (řekl bych, že tvůrci už nevědí co s ním), Bobby podle mě "nepřežije" finále téhle řady... mimochodem, už tam někdy bylo, že by duch někoho posedl? Myslel jsem, že to můžou jenom démoni...[/spoiler]
Vardant
0 0
reagovat
Mimochodem co zatím říkáte na finále seriálů a cliffhangery?

Fringe bylo dobré, jen cliffhanger jsem čekal větší.
Vampire Diaries bylo super, stejně jako cliffhanger.
Grey's Anatomy sice ještě tento týden nekončilo, ale zdá se, že finále opět nezklame :+

Jsem hodně zvědav s čím se vytáhne Supernatural.

A dnešní díl a "See you next season" :D
583719
Mimochodem co zatím říkáte na finále seriálů a cliffhangery? Fringe bylo dobré, jen cliffhanger jsem čekal větší. Vampire Diaries bylo super, stejně jako cliffhanger. Grey's Anatomy sice ještě tento týden nekončilo, ale zdá se, že finále opět nezklame *:+* Jsem hodně zvědav s čím se vytáhne Supernatural. A dnešní díl a "See you next season" *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Že tě to může ještě překvapit :D
583715
Že tě to může ještě překvapit *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Missing

zrušeno - a přitom je to taková pecka :D:D:D:D:D
583714
zrušeno - a přitom je to taková pecka *:D**:D**:D**:D**:D*
Missing
0 0
reagovat
JVDB mi přijde jako jedinej důvod, proč sledovat Apartment 23.
583708
JVDB mi přijde jako jedinej důvod, proč sledovat Apartment 23.
0 0
reagovat
LOL Missing a tak dobrý seriál to je :o
583706
LOL Missing a tak dobrý seriál to je *:o*
0 0
reagovat
Last man standing - obnoveno
Private Practice - obnoveno
Body of proof - obnoveno
583703
Last man standing - obnoveno Private Practice - obnoveno Body of proof - obnoveno
0 0
reagovat

Dont trust the bitch 1x04

583702
genialni... [link="http://lovecanbesostrange.tumblr.com/post/22481140553/james-van-der-beek-spoofing-guy-ritchie"]James Van Der Beek ve filmu Guye Richieho ruluje ! [/link]
Dont trust the bitch 1x04
0 0
reagovat

Parks and Recreation

Pôvodne písali, že to dostane iba ďalších 13 epizód, ale najnovšie správy hovoria o celých 22. :+
583701
Pôvodne písali, že to dostane iba ďalších 13 epizód, ale najnovšie správy hovoria o celých 22. *:+*
Parks and Recreation
0 0
reagovat
Secret circle - zruseno
Heart of dixie - prodlouzeno
Gossip girl - prodlouzeno
Supernatural - prodlouzeno
583700
Secret circle - zruseno Heart of dixie - prodlouzeno Gossip girl - prodlouzeno Supernatural - prodlouzeno
0 0
reagovat
Nic mi nezrušili, takže zatím v pohodě :)
583699
Nic mi nezrušili, takže zatím v pohodě *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se