Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 4181 - 4200 Napsat příspěvek

american primeval

je to dobré ale to halo po netu je trošku úlet..Godless nebo Anglicanka sou pribehově a postavama nekde jinde, 1883 je uplne jinej sport S. Elliot na pláži musí sundat každého kdežto finale T.Kitsche je spíš legrační 
Tak nejak se na tom chválí hlavně brutalita ale ta to přece sama neutahne a třeba Shogun (kterej má csfd stejný procenta LOL) měl vaření námořníka nebo děla a to mám husí kůži ještě dneska, tady nebylo nic divokého 
928639
je to dobré ale to halo po netu je trošku úlet..Godless nebo Anglicanka sou pribehově a postavama nekde jinde, 1883 je uplne jinej sport [spoiler]S. Elliot na pláži musí sundat každého kdežto finale T.Kitsche je spíš legrační[/spoiler]  Tak nejak se na tom chválí hlavně brutalita ale ta to přece sama neutahne a třeba Shogun (kterej má csfd stejný procenta LOL) měl vaření námořníka nebo děla a to mám husí kůži ještě dneska, tady nebylo nic divokého 
american primeval
3 -1
reagují: esmo
reagovat
928625
[url=https://www.youtube.com/watch?v=7xALolZzhSM]Daredevil: Born Again | Official Trailer [/url] Squeeee!*:+*
13 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Disketa1
A pak Zrádci ( Tauš a Chlupáček) je to skvělý :+
928599
A pak Zrádci ( Tauš a Chlupáček) je to skvělý *:+*
928495
0 0
reagovat

The Agency

Zatím jsem viděl jen první epizodu, ale asi jsem zaháčkován :))
Joe Wright režíruje s přehledem, Fassbender hraje parádně ( zbytek osazenstva taktéž ) a děj taky není špatný.
Těším se na další díly a určitě budu sledovat dál.
Konečně ( zdá se ) seriál podle mého gusta :+
928580
Zatím jsem viděl jen první epizodu, ale asi jsem zaháčkován *:))* Joe Wright režíruje s přehledem, Fassbender hraje parádně ( zbytek osazenstva taktéž ) a děj taky není špatný. Těším se na další díly a určitě budu sledovat dál. Konečně ( zdá se ) seriál podle mého gusta *:+*
The Agency
2 0
reagují: Vincent
reagovat

Studna 1x01

"Byl to výjev jako z apokalypsy...." Říkal jsem si, jestli tvůrci nahodí i očko na legendární Studnu s majorem Zemanem. A ono jo. Dobře zakomponovaná dobová vsuvka, která určitě potěšila i fanoušky seriálu. Na úvodní díl jinak dobré. Dá se čekat poměrně razantní vývoj hlavních postav, takže se je určitě na co těšit. První díl zároveň vhohdně vykresluje i vztahy mezi postavama a bude fajn je sledovat i dál. Herecké obsazení, ať už sázka na jistotu v podobě Švehlíka, nebo i poměrně překvapení v podobě Prachaře v hodně netypické roli, tak šlape na jedničku. Neškodilo by určitě víc dobové atmosféry, která zatím neni moc cítit. 
928564
[b]"Byl to výjev jako z apokalypsy....[/b]" Říkal jsem si, jestli tvůrci nahodí i očko na legendární Studnu s majorem Zemanem. A ono jo. Dobře zakomponovaná dobová vsuvka, která určitě potěšila i fanoušky seriálu. Na úvodní díl jinak dobré. Dá se čekat poměrně razantní vývoj hlavních postav, takže se je určitě na co těšit. První díl zároveň vhohdně vykresluje i vztahy mezi postavama a bude fajn je sledovat i dál. Herecké obsazení, ať už sázka na jistotu v podobě Švehlíka, nebo i poměrně překvapení v podobě Prachaře v hodně netypické roli, tak šlape na jedničku. Neškodilo by určitě víc dobové atmosféry, která zatím neni moc cítit. 
Studna 1x01
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Je to pomalé a ľudia tam malú problémy, ale konecne to nie je ďalšia melodráma, kde sa 8 epizod pozerá z okna, ale rieši sa tam veľmi zaujímavá neokukaná premisa so zaujímavými charaktermi.
A pokračovanie.. o pár dní už to budeeeee! :D Hype Train za mnou :D link
928556
Je to pomalé a ľudia tam malú problémy, ale konecne to nie je ďalšia melodráma, kde sa 8 epizod pozerá z okna, ale rieši sa tam veľmi zaujímavá neokukaná premisa so zaujímavými charaktermi. A pokračovanie.. o pár dní už to budeeeee! *:D* Hype Train za mnou *:D* https://youtu.be/Sr45DmZDjSc?si=VJmG-tI_Og6X43RF
928493
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Až to dokoukáš, tak si zkus pustit Metodu Markovič. Pěkně prosím.
928499
Až to dokoukáš, tak si zkus pustit Metodu Markovič. Pěkně prosím.
928495
5 0
reagují: Disketa1
reagovat

Monstra: Dahmer

Seriál o bratrech Menendezových z cyklu Monstra od Ryana Murphyho mě přesvědčil, abych si pustil také sérii věnovanou masovému vrahovi Jeffreymu Dahmerovi. Mám za sebou první dva díly a nemám slov, to je neuvěřitelná síla. Fakticky jde o pohlcující horor s naprosto ďábelským výkonem Evana Peterse, pro nějž je to zjevně životní role. Je to hodně nepříjemná a mrazivá podívaná. Docela mám strach, co uvidím v dalších dílech. 
928495
Seriál o bratrech Menendezových z cyklu Monstra od Ryana Murphyho mě přesvědčil, abych si pustil také sérii věnovanou masovému vrahovi Jeffreymu Dahmerovi. Mám za sebou první dva díly a nemám slov, to je neuvěřitelná síla. Fakticky jde o pohlcující horor s naprosto ďábelským výkonem Evana Peterse, pro nějž je to zjevně životní role. Je to hodně nepříjemná a mrazivá podívaná. Docela mám strach, co uvidím v dalších dílech. 
Monstra: Dahmer
1 0
reagovat

Tým Severance

Jsem to přejel za dva dny. :D Ano, je to pomalé, ale prostě to chytne a nepustí. Brutální cliffhanger na konci první řady, naštěstí nemusím čekat tak dlouho. :D 9/10, must see.
928493
Jsem to přejel za dva dny. *:D* Ano, je to pomalé, ale prostě to chytne a nepustí. Brutální cliffhanger na konci první řady, naštěstí nemusím čekat tak dlouho. *:D* 9/10, [i]must see[/i].
Tým Severance
2 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: The Joker
Tym "Na Ctvrtou hvezdu nam nesahej"
928481
Tym "Na Ctvrtou hvezdu nam nesahej"
928473
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Na Ctvrtou hvezdu nam nesahej:(
928480
Na Ctvrtou hvezdu nam nesahej*:(*
928473
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Imo CT mela par let, kdy se haluzove darilo... Ale ted je to navrat k tomu jejich beznymu levelu. Po Dabing Street jsem chtel dohnat rest v podobe Ctvrte hvezdy a... je to regulerne strasny. Nechapu, jak to mohlo na csfd nabrat 80%. Imo to udesne zestarlo.
928473
Imo CT mela par let, kdy se haluzove darilo... Ale ted je to navrat k tomu jejich beznymu levelu. Po Dabing Street jsem chtel dohnat rest v podobe Ctvrte hvezdy a... je to regulerne strasny. Nechapu, jak to mohlo na csfd nabrat 80%. Imo to udesne zestarlo.
928468
2 -3
reagují: (=LIFTY=), fabec
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jestli v tom nemá prsty novej pan řídící... 
928471
Jestli v tom nemá prsty novej pan řídící... 
928468
1 0
reagovat

Limity

To je teda průser. Námět dobrý, ale ten Háma. Proboha! To bych tam mohl hrát i já. 
S ČT projekty to bohužel začalo jít od desíti k pěti.:-
928468
To je teda průser. Námět dobrý, ale ten Háma. Proboha! To bych tam mohl hrát i já.  S ČT projekty to bohužel začalo jít od desíti k pěti.*:-*
Limity
3 0
reagují: The Joker, verbst
reagovat
reaguje na: fabec
Yep yep, je to priserny. Sucho od Slamy me malem zabilo, tohle je vic "prusinovsky" a stejne spatny. Jsem Zelenkuv fanousek, Mnichov i Modelar se mi z vetsiny libi a dal bych jim vic nez co vidim na csfd, ted v lednu jsem nakoukal Dabing Street a sice dost hit and miss ale fajn. Nicmene tohle bylo regulerne peklicko. Kdyz se podivam na toho Stracha, Sveraka, primacka vec od Nellis pry tez nic dobryho... Docela zdesenej, jak moc za svym peakem jsou ti vyrazni cesti tvurci let minulych. :/
928356
Yep yep, je to priserny. Sucho od Slamy me malem zabilo, tohle je vic "prusinovsky" a stejne spatny. Jsem Zelenkuv fanousek, Mnichov i Modelar se mi z vetsiny libi a dal bych jim vic nez co vidim na csfd, ted v lednu jsem nakoukal Dabing Street a sice dost hit and miss ale fajn. Nicmene tohle bylo regulerne peklicko. Kdyz se podivam na toho Stracha, Sveraka, primacka vec od Nellis pry tez nic dobryho... Docela zdesenej, jak moc za svym peakem jsou ti vyrazni cesti tvurci let minulych. :/
928355
1 0
reagovat

Limity

Uf, tak tohle bude náročný dosledovat. ČT do toho po Lovci šlape do plnejch a přináši adepta na další propadák. Háma fakt neni herec. To je moderátor, kterýho můžeš obsadit do nějakého camea, kde si ze sebe udělá srandu, ale fakt ti nemůže táhnout seriál, to je jak obsadit do hlavní role Boučka nebo Mareše. Humor hodně křeč, děj strašná nuda. Docela by mě zajímalo, jakým sejtem ty projekty na ČT procházejí. U Stracha ještě chápu, že tam má umetenou cestičku, tady to šlo asi přes ekologii...Ale že bude scénář bída, toho si určitě všimnout museli.
928355
Uf, tak tohle bude náročný dosledovat. ČT do toho po Lovci šlape do plnejch a přináši adepta na další propadák. Háma fakt neni herec. To je moderátor, kterýho můžeš obsadit do nějakého camea, kde si ze sebe udělá srandu, ale fakt ti nemůže táhnout seriál, to je jak obsadit do hlavní role Boučka nebo Mareše. Humor hodně křeč, děj strašná nuda. Docela by mě zajímalo, jakým sejtem ty projekty na ČT procházejí. U Stracha ještě chápu, že tam má umetenou cestičku, tady to šlo asi přes ekologii...Ale že bude scénář bída, toho si určitě všimnout museli.
Limity
2 0
reagují: The Joker
reagovat

Kdysi dávno v Americe

Za mě se jedná o velký nářez, který bych od Netflixu vůbec nečekal. Seriál je velmi temný a plný brutální akce. Pochmurná atmosféra je místy dost nepříjemná, ale rozhodně ne v negativním smyslu. Celé obsazení je složeno z kvalitních herců a ti odvádějí solidní výkony. Taylor Kitsch se do své role věčně zamračeného hrdiny dokonale hodí a je vidět, že si ji celkem užívá. Nevětší svině v celém seriálu jsou určitě mormoni, kterým člověk nepřeje nic hezkého. Je šílené, že podobných náboženských magorů je dodnes Amerika plná. Celkově se jedná o nekompromisní a syrové dílo o drsné době, kdy lidský život na divokém západě nic neznamenal. 
Moje hodnocení: 9/10
928353
Za mě se jedná o velký nářez, který bych od Netflixu vůbec nečekal. Seriál je velmi temný a plný brutální akce. Pochmurná atmosféra je místy dost nepříjemná, ale rozhodně ne v negativním smyslu. Celé obsazení je složeno z kvalitních herců a ti odvádějí solidní výkony. Taylor Kitsch se do své role věčně zamračeného hrdiny dokonale hodí a je vidět, že si ji celkem užívá. Nevětší svině v celém seriálu jsou určitě[spoiler] mormoni[/spoiler], kterým člověk nepřeje nic hezkého. Je šílené, že podobných [spoiler]náboženských magorů[/spoiler] je dodnes Amerika plná. Celkově se jedná o nekompromisní a syrové dílo o drsné době, kdy lidský život na divokém západě nic neznamenal.  Moje hodnocení: 9/10
Kdysi dávno v Americe
3 0
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Ten předposlední díl byl pro mě docela doják - kapitánův dopis.
928344
Ten předposlední díl byl pro mě docela doják - kapitánův dopis.
928293
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)

Kdysi dávno v Americe

Dodíváno, je to fakt  hodně povedený. Konec trošku očekávaný. Pro mě asi největší překvapení Netflixu za poslední měsíce.
928293
Dodíváno, je to fakt  hodně povedený. Konec trošku očekávaný. Pro mě asi největší překvapení Netflixu za poslední měsíce.
Kdysi dávno v Americe
928181
4 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: HAL
Ano, viz ten první odkaz na teaser 8)
928286
Ano, viz ten první odkaz na teaser *8)*
928284
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se