Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40721 - 40740 Napsat příspěvek

Mildík

Já bych ti za sebe doporučil My Name Is Earl je to jak vtipné tak i úderné.
Přimluvil bych se i za The Crazy Ones, protože je to hodně vtipné a Sarah Michelle Gellar společně s Robinem Williamsem se hodně snaží a celkově si to všichni zúčastnění opravdu užívají.
Pokud chceš něco jako Friends tak doporučuji The Class, má to sice jen jednu sérii ale je to super.
608769
Já bych ti za sebe doporučil My Name Is Earl je to jak vtipné tak i úderné. Přimluvil bych se i za The Crazy Ones, protože je to hodně vtipné a Sarah Michelle Gellar společně s Robinem Williamsem se hodně snaží a celkově si to všichni zúčastnění opravdu užívají. Pokud chceš něco jako Friends tak doporučuji The Class, má to sice jen jednu sérii ale je to super.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Moje mamka hodně žrala Earla, Black Books a Father Ted.
608767
Moje mamka hodně žrala Earla, Black Books a Father Ted.
Mildík
0 0
reagovat
Moji rodiče se celkem bavili u Rules of Engagement. :+
608766
Moji rodiče se celkem bavili u Rules of Engagement. *:+*
0 0
reagovat
Psych (aka stupidni "Agentura Jasno")... to jsou ale 40timinutovky.... a ma to dost spatny pilot
608763
Psych (aka stupidni "Agentura Jasno")... to jsou ale 40timinutovky.... a ma to dost spatny pilot
0 0
reagovat

KarelR

Erm... The Crazy Ones = Robin Williams + Sarah Michelle Gellar?
Hahaha, nope. :- :D

Takže jen ty ostatní dva.
608762
Erm... The Crazy Ones = Robin Williams + Sarah Michelle Gellar? Hahaha, nope. *:-* *:D* Takže jen ty ostatní dva.
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

Na doporučení přesně takových věcí jsem se tu chtěl také zeptat, dík :+

Mildík
Pokud je tvůj otec dostatečně free spirit ohledně užívání marihuany, tak bych doporučil vynikající "rodičovské" Weeds.
608760
Na doporučení přesně takových věcí jsem se tu chtěl také zeptat, dík *:+* [b]Mildík[/b] Pokud je tvůj otec dostatečně free spirit ohledně užívání marihuany, tak bych doporučil vynikající "rodičovské" Weeds.
KarelR
0 0
reagovat

Mildík

Community je hodně specifické, není to klasický sitcom jako ostatní které zmiňuješ, je tam spousta žánrových hrátek, metahumoru...
Ve 4. řadě IT Crowd mi přišla tak polovina dílů pořád dobrých, polovina slabších, nedávný speciál je výborný.
Dál třeba Scrubs, MASH nebo britský Black Adder (tam bych šel rovnou na 3. a 4. řadu. Nevadí to, každá je v jiném historickém období, herci zůstávají).
608756
Community je hodně specifické, není to klasický sitcom jako ostatní které zmiňuješ, je tam spousta žánrových hrátek, metahumoru... Ve 4. řadě IT Crowd mi přišla tak polovina dílů pořád dobrých, polovina slabších, nedávný speciál je výborný. Dál třeba Scrubs, MASH nebo britský Black Adder (tam bych šel rovnou na 3. a 4. řadu. Nevadí to, každá je v jiném historickém období, herci zůstávají).
Mildík
0 0
reagovat
Go On nebo The Crazy Ones (oboje dvacetiminutový sitcomy bez smíchu). Za mě nejvíc fajn oddechovky posledních dvou let. A nebo samozřejmě rovnou "nový Přátele" - boží Happy Endings 8)
608757
Go On nebo The Crazy Ones (oboje dvacetiminutový sitcomy bez smíchu). Za mě nejvíc fajn oddechovky posledních dvou let. A nebo samozřejmě rovnou "nový Přátele" - boží Happy Endings *8)*
0 0
reagovat
Scrubs :+
608755
Scrubs *:+*
0 0
reagovat
IT Crowd sú stále fajn a celému tomu vládne vianočný špeciál :+

Za seba by som odporučil Go On s Matthew Perrym. Príjemná 20ti minutová oddychovka pred spaním, ktorá určite neurazí a pobaví + naviac sa tu koná krásny reunion s Monikou :+
608749
IT Crowd sú stále fajn a celému tomu vládne vianočný špeciál *:+* Za seba by som odporučil Go On s Matthew Perrym. Príjemná 20ti minutová oddychovka pred spaním, ktorá určite neurazí a pobaví + naviac sa tu koná krásny reunion s Monikou *:+*
0 0
reagovat
Potřeboval bych doporučit nějaký seriál, ideálně něco na způsob Friends, TBBT, 2 Broke Girls atd...

Jedná se o seriál pro otce, který je po operaci. Něco vtipného, úderného, 20-ti minutového... Výše uvedené sleduje a líbí se mu... Něco podobného uvítáme... Rovnou můžeme vyškrtnout HIMYM...

Přemýšlel jsem o Community, ale nevím... A neví někdo jak jsem na tom nové díly IT Crowd? Kvalita stejná?

Díkes 8)
608743
Potřeboval bych doporučit nějaký seriál, ideálně něco na způsob Friends, TBBT, 2 Broke Girls atd... Jedná se o seriál pro otce, který je po operaci. Něco vtipného, úderného, 20-ti minutového... Výše uvedené sleduje a líbí se mu... Něco podobného uvítáme... Rovnou můžeme vyškrtnout HIMYM... Přemýšlel jsem o Community, ale nevím... A neví někdo jak jsem na tom nové díly IT Crowd? Kvalita stejná? Díkes *8)*
0 0
reagovat

Sociálny experiment.

Doktor Who je lúzer.
608627
Doktor Who je lúzer.
Sociálny experiment.
0 0
reagovat

JohnyD

"Saga Noren policia Malmo" jsem na tom úplně stejně, dokonce jsem na to i mrkal, ale je to vcelku těžkej jazyk a nevím zda bych ho byl vůbec schopen kdy použít. Podobně jsem to cítil i u Hagane no renkinjutsushi...to by byl jinej level :D
608626
"Saga Noren policia Malmo" jsem na tom úplně stejně, dokonce jsem na to i mrkal, ale je to vcelku těžkej jazyk a nevím zda bych ho byl vůbec schopen kdy použít. Podobně jsem to cítil i u Hagane no renkinjutsushi...to by byl jinej level :D
JohnyD
0 0
reagovat
speta.jr - Kurta mám rád a tiež sa nemôžem dočkať pokračovania aj keď Branagh ma riadne plný kalendár a neviem, kedy sa ho dočkáme.

TedGeorge - skúšal som to ale po prvej časti som s tým skončil, pretože The Killing a chémia medzi oboma detektívmy bola proste inde ako v originále.

Inak Broen padne určite do Vianoc a do Nového roka ešte budem chcieť stihnúť Top Of The Lake link kým príde Sherlock a True Dettective. Na CSFD to má síce priemerné hodnotenie ale v Británii ako aj na IMDB je to hodnotené veľmi dobre, naviac pozrieť si Stredozem z iného pohľadu nezaškodí 8)
608615
speta.jr - Kurta mám rád a tiež sa nemôžem dočkať pokračovania aj keď Branagh ma riadne plný kalendár a neviem, kedy sa ho dočkáme. TedGeorge - skúšal som to ale po prvej časti som s tým skončil, pretože The Killing a chémia medzi oboma detektívmy bola proste inde ako v originále. Inak Broen padne určite do Vianoc a do Nového roka ešte budem chcieť stihnúť Top Of The Lake http://www.imdb.com/title/tt2103085/, kým príde Sherlock a True Dettective. Na CSFD to má síce priemerné hodnotenie ale v Británii ako aj na IMDB je to hodnotené veľmi dobre, naviac pozrieť si Stredozem z iného pohľadu nezaškodí *8)*
0 0
reagovat
To nikdy neomrzí. :D
608614
To nikdy neomrzí. *:D*
0 0
reagovat
Chudak serial, pritom je sam o sebe urcite dobry. :-D
608613
Chudak serial, pritom je sam o sebe urcite dobry. :-D
0 0
reagovat
xxendxx
OK, jsem rád, že se nebavíme o technický úrovni triků, která v posledních letech razantně stoupla. Co se vizuálu celkově týče, snaží se ten seriál bejt skoro každou epizodu jinej, míchá různý stylizace, takže je často dost divnej, ale to je (z větší části) záměr a myslím, že dospělí si zrovna tenhle aspekt užívají víc než děti.

Harry Potter v kulisach strazcu vesmiru zní jako fajn zábava...
608612
xxendxx OK, jsem rád, že se nebavíme o technický úrovni triků, která v posledních letech razantně stoupla. Co se vizuálu celkově týče, snaží se ten seriál bejt skoro každou epizodu jinej, míchá různý stylizace, takže je často dost divnej, ale to je (z větší části) záměr a myslím, že dospělí si zrovna tenhle aspekt užívají víc než děti. Harry Potter v kulisach strazcu vesmiru zní jako fajn zábava...
0 0
reagovat

JohnyD

Zkus Forbydelsen :D:D:D
608611
Zkus Forbydelsen *:D**:D**:D*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

To ja asi nejsem ten spravny doporucovatel, kdyz povazuju za nejlepsi severku britskou verzi Wallandera :D
608610
To ja asi nejsem ten spravny doporucovatel, kdyz povazuju za nejlepsi severku britskou verzi Wallandera *:D*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Stejně jako u Dura, dál už nebudu naznačovat :) Ale ten závěr je fakt slušnej kopanec do koulí. Pokud teda nebude třetí sérka, což dost dobře bejt nemusí...
608609
Stejně jako u Dura, dál už nebudu naznačovat :) Ale ten závěr je fakt slušnej kopanec do koulí. Pokud teda nebude třetí sérka, což dost dobře bejt nemusí...
JohnyD
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist