Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40701 - 40720 Napsat příspěvek
Radši než psát seminárku do filosofie, vyplnil jsem si profil na týhle "kalendářový" stránce, a je to v prdeli. I need to get a life... :o:-8):D
608895
Radši než psát seminárku do filosofie, vyplnil jsem si profil na [link="http://www.pogdesign.co.uk/cat/profile/verbst"]týhle[/link] "kalendářový" stránce, a je to v prdeli. [link="http://www.troll.me/images/pissed-off-obama/hey-you-get-a-life-fucking-geek.jpg"]I need to get a life...[/link] *:o**:-**8)**:D*
0 0
reagovat
Stračná pecka, obojí. :+
608873
Stračná pecka, obojí. *:+*
0 0
reagovat
Taková krásná vánoční atmosféra s Terriers a 2 litrama punče. :D
608880
Taková krásná vánoční atmosféra s Terriers a 2 litrama punče. *:D*
0 0
reagovat

Šťastné aj vám!

Prišiel ten čas roku s názvom Vianoce. Pre niekoho to môže znamenať hádku ohľadom náboženstva či prvú bitku, možno je to metafora pre koniec prvej sezóny Lost, alebo trebárs uväznenie profesora Dejepisu v katarzickom výsluchu, ktorý je lepší než Die Hard v reštaurácií. Dôležité je si ale udržať originalitu a nepoužívať lacné triky typu imitácie Glee. Toť vše a #sixseasonsandamovie
link
608868
Prišiel ten čas roku s názvom Vianoce. Pre niekoho to môže znamenať hádku ohľadom náboženstva či prvú bitku, možno je to metafora pre koniec prvej sezóny Lost, alebo trebárs uväznenie profesora Dejepisu v katarzickom výsluchu, ktorý je lepší než Die Hard v reštaurácií. Dôležité je si ale udržať originalitu a nepoužívať lacné triky typu imitácie Glee. Toť vše a #sixseasonsandamovie http://www.youtube.com/watch?v=2iS0CFLcsns
Šťastné aj vám!
0 0
reagovat

Toren

tak sa mu nediv, popri Sanitke a Walking Dead musia tie zmieňované veci robiť v jeho hlave divy!
608865
tak sa mu nediv, popri Sanitke a Walking Dead musia tie zmieňované veci robiť v jeho hlave divy!
Toren
0 0
reagovat
Rain: postavy se vyvíjejí? Takže Sheldon v jednom dílu chápe sarkasmus a v druhém už je zase obyčejnej robot. Ty vole, ty máš fakt tak debilní názory. HIMYM, který je postaven na dějové lince od základu a že se to nikam nehne? :D Tobě Bay a SW fakt vymlátili mozek 8)
608858
Rain: postavy se vyvíjejí? Takže Sheldon v jednom dílu chápe sarkasmus a v druhém už je zase obyčejnej robot. Ty vole, ty máš fakt tak debilní názory. HIMYM, který je postaven na dějové lince od základu a že se to nikam nehne? *:D* Tobě Bay a SW fakt vymlátili mozek *8)*
0 0
reagovat

RainMakeR

Poslední série HIMYM je zatím hodně podařená. 8)
608855
Poslední série HIMYM je zatím hodně podařená. *8)*
RainMakeR
0 0
reagovat
Těžký souhlas s HALem. Přátelé jsou pro mě absolutně mimózní přehrávaná podívaná o lidech, které bych nikdy nechtěl znát blíž.
608854
Těžký souhlas s HALem. Přátelé jsou pro mě absolutně mimózní přehrávaná podívaná o lidech, které bych nikdy nechtěl znát blíž.
0 0
reagovat

KarelR

třeba HIMYM jsem ukončil ve 4 serii, protože tam jsem neviděl budoucnost a spíš to byla pro mě ztrátu času, už to nudilo. Má vůbec cenu si pouštět tu poslední serii kde bude Tedova manželka ? Takovej TBBT je pořád zabavnej a postavy jdou dál a dál. a u každýho dílu se min. 1-2x hodně zasměju
krok za krokem jsem taky sledoval často a bavil mě dost

608852
třeba HIMYM jsem ukončil ve 4 serii, protože tam jsem neviděl budoucnost a spíš to byla pro mě ztrátu času, už to nudilo. Má vůbec cenu si pouštět tu poslední serii kde bude Tedova manželka ? Takovej TBBT je pořád zabavnej a postavy jdou dál a dál. a u každýho dílu se min. 1-2x hodně zasměju krok za krokem jsem taky sledoval často a bavil mě dost
KarelR
0 0
reagovat

Mob City

Jedno z největších zklamání roku. Úplně prázdný, bez emocí, špatně zahraný, bezatmosférický nic. 4/10
608845
Jedno z největších zklamání roku. Úplně prázdný, bez emocí, špatně zahraný, bezatmosférický nic. 4/10
Mob City
0 0
reagovat

Broen

Dojel jsem 1. řadu a... jak bylo slibované, je to pecka:
Jsou tu výborně napsané postavy (samozřejmě Saga, ale i Martin (který je jí trochu zastíněn) je skvělý, je to chytré, seversky studené a zatraceně dobré. Vezměte si teplý svetr, nalijte horký svařák nebo kakao a pusťte si Broen. Stojí za to.

Hned na začátku se mi nezdál Stefan (ten soc. pracovník), ale čekal jsem že bude podezřelý, nikoliv vrah.
Asi díl předtím než se na to přišlo, mě napadlo že ten chat se synovou bývalou by mohl být falešný a mohl by to být zdroj informací pro vraha, ale jinak jsem nevěděl nic. Ono teda asi málokoho po 1. epizodě napadlo: "to bude určitě Martinův bývalý kolega, který před lety nafingoval sebevraždu" :D
Některé vedlejší linie mě bavily míň (holka která utekla z domu a bydlela se samurajem), ale bez nich by to bylo chudší.
608840
Dojel jsem 1. řadu a... jak bylo slibované, je to pecka: Jsou tu výborně napsané postavy (samozřejmě Saga, ale i Martin (který je jí trochu zastíněn) je skvělý, je to chytré, seversky studené a zatraceně dobré. Vezměte si teplý svetr, nalijte horký svařák nebo kakao a pusťte si Broen. Stojí za to. [spoiler]Hned na začátku se mi nezdál Stefan (ten soc. pracovník), ale čekal jsem že bude podezřelý, nikoliv vrah. Asi díl předtím než se na to přišlo, mě napadlo že ten chat se synovou bývalou by mohl být falešný a mohl by to být zdroj informací pro vraha, ale jinak jsem nevěděl nic. Ono teda asi málokoho po 1. epizodě napadlo: "to bude určitě Martinův bývalý kolega, který před lety nafingoval sebevraždu" *:D* Některé vedlejší linie mě bavily míň (holka která utekla z domu a bydlela se samurajem), ale bez nich by to bylo chudší. [/spoiler]
Broen
0 0
reagovat
Friends jsou legendarni serial, na kterej se nesaha.. cim je clovek bliz 30ce, tim vic to chape :)
Scrubs jsem taky sjel od zacatku do konce, a je to moc povedenej serial, ale srovnavat to s Friends nema cenu.
608837
Friends jsou legendarni serial, na kterej se nesaha.. cim je clovek bliz 30ce, tim vic to chape :) Scrubs jsem taky sjel od zacatku do konce, a je to moc povedenej serial, ale srovnavat to s Friends nema cenu.
0 0
reagovat
Rules of Engagement je zrůdnost, It's Always Sunny in Philadelphia je docela fajn, ale úplné nadšení to nebylo... a samozřejmě Community je úplně jiná liga, tomu nic ze jmenovaného nesahá po kotníky.

Vincent
Za Scrubs nebo za Přátele? Protože v Přátelích bych po mnoha pokusech o proniknutí do toho seriálu raději postřílel většinu hlavních postav, fakt nechápu jak to může někdo považovat za etalon se kterým pak poměřuje třeba HIMYM, když minimální první tři řady Himym jsou humorem, příběhy i charaktery postav jasně mnohem lepší.
608826
Rules of Engagement je zrůdnost, It's Always Sunny in Philadelphia je docela fajn, ale úplné nadšení to nebylo... a samozřejmě Community je úplně jiná liga, tomu nic ze jmenovaného nesahá po kotníky. [b]Vincent[/b] Za Scrubs nebo za Přátele? Protože v Přátelích bych po mnoha pokusech o proniknutí do toho seriálu raději postřílel většinu hlavních postav, fakt nechápu jak to může někdo považovat za etalon se kterým pak poměřuje třeba HIMYM, když minimální první tři řady Himym jsou humorem, příběhy i charaktery postav jasně mnohem lepší.
0 0
reagovat

RainMakeR

Jako stěžovat si u sitcomu, že se prakticky celej točí na jednom bodě... Kolik sitcomů jsi viděl? :D
608817
Jako stěžovat si u sitcomu, že se prakticky celej točí na jednom bodě... Kolik sitcomů jsi viděl? *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

Go on

no teda čekal jsem něco mnohem lepšího: Matthew Perry a Jon Cho nezklamali. Ti byli v serilu to nejlepší. pak postava pan K a Anne (mamka z Transformers). Jinak zbytek postav dost nudnej. Přátelé fungovali právě na té vzájemné chemii. Stejnej problém měl i serial Joey, tam to taky prostě nebylo ono.
celej serial se ta skupina točí na jednom bodě a nic se tam neděje. až teda v poslední epizodě se jakoby posunou dál. jenže to asi netušili že jim tu show zruší :-).
608816
no teda čekal jsem něco mnohem lepšího: Matthew Perry a Jon Cho nezklamali. Ti byli v serilu to nejlepší. pak postava pan K a Anne (mamka z Transformers). Jinak zbytek postav dost nudnej. Přátelé fungovali právě na té vzájemné chemii. Stejnej problém měl i serial Joey, tam to taky prostě nebylo ono. celej serial se ta skupina točí na jednom bodě a nic se tam neděje. až teda v poslední epizodě se jakoby posunou dál. jenže to asi netušili že jim tu show zruší :-).
Go on
0 0
reagovat

Vincent

Za co? Že ho to nebavilo, nebo, že je to lepší, než Přátelé? Protože je 8);)
608811
Za co? Že ho to nebavilo, nebo, že je to lepší, než Přátelé? Protože je *8)**;)*
Vincent
0 0
reagovat
HAL se dobrovolne zastreli #blasphemy
608810
HAL se dobrovolne zastreli #blasphemy
0 0
reagovat
Ked pre "tatka", tak Raising Hope
608797
Ked pre "tatka", tak Raising Hope
0 0
reagovat

ARROW

posledné dva diely boli tak nehorázne genialne!!! JA som tak rád že sa nedržia vzoru Smallwilu ale idu pekne podla comicsu (samozrrejme trochu upravia ale vacsinov sa drzia komiksu :) To ako Deathstrok dostal svoje schopnosti a celkovo jehjo postava a vsttah s Oliverom je skvele spraveny + kostími tu som rád že sa držia NEW52 jedinou vynimkou je Salomon Grundy ale ten sa zasa uplne hodil tak ako ho spravili takze nemam vytku :)
608793
posledné dva diely boli tak nehorázne genialne!!! JA som tak rád že sa nedržia vzoru Smallwilu ale idu pekne podla comicsu (samozrrejme trochu upravia ale vacsinov sa drzia komiksu :) To ako Deathstrok dostal svoje schopnosti a celkovo jehjo postava a vsttah s Oliverom je skvele spraveny + kostími tu som rád že sa držia NEW52 jedinou vynimkou je Salomon Grundy ale ten sa zasa uplne hodil tak ako ho spravili takze nemam vytku :)
ARROW
0 0
reagovat
Scrubs me nebavilo. Ale tak furt mnohem lepsi nez ti Pratele, no.
608792
Scrubs me nebavilo. Ale tak furt mnohem lepsi nez ti Pratele, no.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist