Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40681 - 40700 Napsat příspěvek

Broen

Už dlouho jsem se na to chystal, ale neměl jsem nálada na severskou detektivku. Teď jsem na ni konečně dostal chuť a dal jsem první díl.
A přikovalo mě to k obrazovce - jak už bylo řečeno mockrát, oba hlavní vyšetřovatelé jsou skvostní, dialogy výborné a velmi mě zajímá kam to celé bude pokračovat.
Jako bonus je to celé sympaticky evropské - interiéry (nemocnice, policejní stanice) i vedlejší postavy působí neuvěřitelně civilně a reálně. Ať už je to nepořádek na stolech, ruch v pozadí v podobě detektivů, kteří neřeší "náš" případ, ale mají své záležitosti, pitevna, kompletně převlečený patolog (tj. ne v plášti přehozeném přes normální oblečení), dokonce i sestřičky mající asi 3-sekundový záběr mi připadají, že vědí jak vypadá a funguje skutečná sestra a zahrají to naprosto přesně. (Jako vážně. Tady by mě zajímalo jestli i někdo jiný měl podobné pocity, nebo je to jenom moje deformace.)
Plus samozřejmě i scéna v pitevně, kdy se kamera nebojí mrtvého těla ale ani ho neukazuje jako něco šokujícího. Saga prostě zběžně, civilně prohlédne ostatky, žádná senzace. Vynikající.
Hádat pachatele bych si teď netroufnul, ale vlastně ani nemůžu vědět, jestli už vůbec v 1. díl byl ukázaný... (tohle nekomentovat).

Je to super :+ A to jsem vlastně ještě prakticky nic neviděl.
608482
Už dlouho jsem se na to chystal, ale neměl jsem nálada na severskou detektivku. Teď jsem na ni konečně dostal chuť a dal jsem první díl. A přikovalo mě to k obrazovce - jak už bylo řečeno mockrát, oba hlavní vyšetřovatelé jsou skvostní, dialogy výborné a velmi mě zajímá kam to celé bude pokračovat. Jako bonus je to celé sympaticky evropské - interiéry (nemocnice, policejní stanice) i vedlejší postavy působí neuvěřitelně civilně a reálně. Ať už je to nepořádek na stolech, ruch v pozadí v podobě detektivů, kteří neřeší "náš" případ, ale mají své záležitosti, pitevna, kompletně převlečený patolog (tj. ne v plášti přehozeném přes normální oblečení), dokonce i sestřičky mající asi 3-sekundový záběr mi připadají, že vědí jak vypadá a funguje skutečná sestra a zahrají to naprosto přesně. (Jako vážně. Tady by mě zajímalo jestli i někdo jiný měl podobné pocity, nebo je to jenom moje deformace.) [spoiler]Plus samozřejmě i scéna v pitevně, kdy se kamera nebojí mrtvého těla ale ani ho neukazuje jako něco šokujícího. Saga prostě zběžně, civilně prohlédne ostatky, žádná senzace. Vynikající.[/spoiler] Hádat pachatele bych si teď netroufnul, ale vlastně ani nemůžu vědět, jestli už vůbec v 1. díl byl ukázaný... (tohle nekomentovat). Je to super *:+* A to jsem vlastně ještě prakticky nic neviděl.
Broen
0 0
reagovat
Mimochodem na tohle se moc těším:

[link]link

A Sons of Anarchy jsou na mém žebříčku "doháněček" na prvním místě. Jsem tedy rád za skvělé reakce.
608481
Mimochodem na tohle se moc těším: [link]http://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=nm_flmg_act_3[/link] A Sons of Anarchy jsou na mém žebříčku "doháněček" na prvním místě. Jsem tedy rád za skvělé reakce.
0 0
reagovat
To znie super! :+
608478
To znie super! *:+*
0 0
reagovat

SOA

finale sesty serie a vlastne i cela serie byla hodne dobra... uz se tesim, jak to pristi rok uzavrou....

a hlavne se neskutecne tesim na

‘Sons of Anarchy’ Creator Kurt Sutter Sets Pilot at FX
FX has ordered a pilot for “The Bastard Executioner,” a new drama project from “Sons of Anarchy” creator Kurt Sutter.

From Fox 21 and FX Prods. , “Bastard” is a period drama that tells the story of a warrior knight in King Edward III’s charge who is broken by the ravages of war and vows to lay down his sword — but when that violence finds him again, he is forced to pick up the bloodiest sword of all.

Sutter created and penned the pilot and is exec producing alongside Brian Grazer (“Arrested Development”) and Francie Calfo.

“For 13 years at FX, starting as a writer and working his way up to an executive producer on ‘The Shield,’ then as creator/executive producer of ‘Sons of Anarchy,’ Kurt has interwoven literary and pulp storytelling within two of the most successful series in cable history,” said FX chief John Landgraf. “Now he has conceived a deep, provocative and historically precise narrative journey into our Medieval past — and I have no doubt ‘The Bastard Executioner’ will be another remarkably original and gripping series.”

“Sons of Anarchy” just wrapped its sixth season on FX, and season seven of the biker drama will be its last. Sutter has expressed interest in a prequel series to “Sons,” one that would explore origin stories and potentially be in miniseries format.
608470
finale sesty serie a vlastne i cela serie byla hodne dobra... uz se tesim, jak to pristi rok uzavrou.... a hlavne se neskutecne tesim na [b]‘Sons of Anarchy’ Creator Kurt Sutter Sets Pilot at FX FX has ordered a pilot for “The Bastard Executioner,” a new drama project from “Sons of Anarchy” creator Kurt Sutter. From Fox 21 and FX Prods. , “Bastard” is a period drama that tells the story of a warrior knight in King Edward III’s charge who is broken by the ravages of war and vows to lay down his sword — but when that violence finds him again, he is forced to pick up the bloodiest sword of all. Sutter created and penned the pilot and is exec producing alongside Brian Grazer (“Arrested Development”) and Francie Calfo. “For 13 years at FX, starting as a writer and working his way up to an executive producer on ‘The Shield,’ then as creator/executive producer of ‘Sons of Anarchy,’ Kurt has interwoven literary and pulp storytelling within two of the most successful series in cable history,” said FX chief John Landgraf. “Now he has conceived a deep, provocative and historically precise narrative journey into our Medieval past — and I have no doubt ‘The Bastard Executioner’ will be another remarkably original and gripping series.” “Sons of Anarchy” just wrapped its sixth season on FX, and season seven of the biker drama will be its last. Sutter has expressed interest in a prequel series to “Sons,” one that would explore origin stories and potentially be in miniseries format.[/b]
SOA
0 0
reagovat
Forbydelsen :D

Ne vážně, Good Cop. :+
608469
Forbydelsen *:D* Ne vážně, Good Cop. *:+*
0 0
reagovat

Kostěj

Doběhla zrovna tento týden. Ještě teď mám z toho závěru čelist dole :+
608468
Doběhla zrovna tento týden. Ještě teď mám z toho závěru čelist dole *:+*
Kostěj
0 0
reagovat
Tak já přihodím hlas Sons of Anarchy :+. Doběhla už vůbec šestá série?
608466
Tak já přihodím hlas Sons of Anarchy *:+*. Doběhla už vůbec šestá série?
0 0
reagovat
House of Cards
608463
House of Cards
0 0
reagovat
Za mne OZ...jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy viděl. Ale souhlas, že to nejde milovat po prvních pár dílech. Tam se člověk prostě prokousává hlouběji a hlouběji, až to nejde ven.
608462
Za mne OZ...jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy viděl. Ale souhlas, že to nejde milovat po prvních pár dílech. Tam se člověk prostě prokousává hlouběji a hlouběji, až to nejde ven.
0 0
reagovat

SteKi

Justified. Banshee je jen nepovedená imitace...
608461
Justified. Banshee je jen nepovedená imitace...
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

oz ma 6 serii s vysokou kvalitou, Banshee ma jen 1 celkem rozporuplne vnimanou, ale je fakt, ze s tim do tydne budes hotovej a pak si muzes dat OZ v klidu cely :)
608460
oz ma 6 serii s vysokou kvalitou, Banshee ma jen 1 celkem rozporuplne vnimanou, ale je fakt, ze s tim do tydne budes hotovej a pak si muzes dat OZ v klidu cely :)
SteKi
0 0
reagovat
Banshee má daleko rychlejší rozjezd. Oz mě na začátku moc nechytnul.
608459
Banshee má daleko rychlejší rozjezd. Oz mě na začátku moc nechytnul.
0 0
reagovat
OZ, Banshee je nuda.
608458
OZ, Banshee je nuda.
0 0
reagovat
Jdi do Banshee a po třetí epizodě dej vědět, jestli je to pecka nebo ne ;)
608457
Jdi do Banshee a po třetí epizodě dej vědět, jestli je to pecka nebo ne ;)
0 0
reagovat
Váham medzi OZ a Banshee. Každopádne dakujem za zaujímavé tipy :+
608456
Váham medzi OZ a Banshee. Každopádne dakujem za zaujímavé tipy *:+*
0 0
reagovat

WhoLock

Tohle musí ocenit i lidi, který to nesledujou. Fanoušci jsou občas "magoři". :o:+
608455
[link="http://www.youtube.com/watch?v=q3bGYljQ5Uw"]Tohle[/link] musí ocenit i lidi, který to nesledujou. Fanoušci jsou občas "magoři". *:o**:+*
WhoLock
0 0
reagovat
Uz niekto videl finale Homeland season 3? :+:+
608454
Uz niekto videl finale Homeland season 3? *:+**:+*
0 0
reagovat

SteKi

Terriers, OZ, Banshee, Justified, Shield, Sons of Anarchy, The Americans
608452
Terriers, OZ, Banshee, Justified, Shield, Sons of Anarchy, The Americans