Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 40741 - 40760 Napsat příspěvek

Vardant

Taky jsem koukal...

xxendxx
:D Asi jo. Protože právě díky Tobě jsem se do toho loni pustil a fakt je to v podstatě bezchybná pecka všech pecek. :+

A jinak k tomu Sherlockovi - Dal jsem 8/10 a pomalu jste mně pranýřovali, a přitom se nás tady takovejch sešlo víc. Takže žádný protiproudový hodnocení. Uff. 8):D
609208
Taky jsem koukal... [b]xxendxx[/b] *:D* Asi jo. Protože právě díky Tobě jsem se do toho loni pustil a fakt je to v podstatě bezchybná pecka všech pecek. *:+* A jinak k tomu [b]Sherlockovi[/b] - Dal jsem 8/10 a pomalu jste mně pranýřovali, a přitom se nás tady takovejch sešlo víc. Takže žádný protiproudový hodnocení. Uff. *8)**:D*
Vardant
0 0
reagovat
Jaaaaaj, presne ja som myslel agentov :D
609207
Jaaaaaj, presne ja som myslel agentov *:D*
0 0
reagovat
asi myslel Agents of S.H.I.T, jinak si to nedovedu vysvetlit....

THE SHIELD, RidleyCrowe, THE SHIELD !!!
609206
asi myslel Agents of S.H.I.T, jinak si to nedovedu vysvetlit.... THE SHIELD, RidleyCrowe, THE SHIELD !!!
0 0
reagovat
shield je od stejnejch tvurcu jako SoA, v SoA se mihne vetsina hercu z shieldu, Sutter tam hraje armenskyho psychopata a je to jeste vetsi pecka nez SoA. S genialnim koncem a skvelejma guest stars jako je Glenn Close a Forest Whitaker. Jestli se ti SoA libi, je to povinnost.
609205
shield je od stejnejch tvurcu jako SoA, v SoA se mihne vetsina hercu z shieldu, Sutter tam hraje armenskyho psychopata a je to jeste vetsi pecka nez SoA. S genialnim koncem a skvelejma guest stars jako je Glenn Close a Forest Whitaker. Jestli se ti SoA libi, je to povinnost.
0 0
reagovat
Ona existuje špatná recenze na The Shield? :o
609204
Ona existuje špatná recenze na The Shield? *:o*
0 0
reagovat

xxendxx

Neviem, zatiaľ čo som čítal tie recenzie tak to až taká pecka nie je, ale možno skúsim. Skôr rozmýšlam, že by som sa pustiť do House of Cards. :)
609203
Neviem, zatiaľ čo som čítal tie recenzie tak to až taká pecka nie je, ale možno skúsim. Skôr rozmýšlam, že by som sa pustiť do House of Cards. *:)*
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Stephen King
609202
[spoiler]Stephen King[/spoiler]
xxendxx
0 0
reagovat
jaky je to genialni cameo?

jestli si nevidel Shield, tak sup na nej, nez zacne posledni serka SoA.
609201
jaky je to genialni cameo? jestli si nevidel Shield, tak sup na nej, nez zacne posledni serka SoA.
0 0
reagovat

Sons of Anarchy

Šesť sezón mám úspešne za sebou a musím povedať, že SoA patrí medzi špičku súčasnej televíznej tvorby. Premakaný príbeh (z ktorého síce občas cítiť vykonštruovanosť) plný zvratov a napätia. Kurt Sutter majstrovsky dávkuje informácie nielen o deji ale aj o postavách, kedy aj v šiestej sérií sa dozviete niečo nové (a niektoré podáva iba v náznakoch). Postavy sa správajú logicky a ani raz si pri ich konaní nepoviete wtf, to isté platí aj pre ich vývoj. Samotné postavy patria k tím najsympatickejším za posledné roky (aj keď sú to zločinci a psychopati). Postáv je veľa a každý si nájde svoju obľúbenú. Herci idú na plno a žiadny z nich nevyčnieva ale ani nezaniká (plus geniálne cameo v tretej sérií). Skrátka SoA sa okamžite stalo jedným z najlepších seriálov aké som kedy videl. :+
609200
Šesť sezón mám úspešne za sebou a musím povedať, že SoA patrí medzi špičku súčasnej televíznej tvorby. Premakaný príbeh (z ktorého síce občas cítiť vykonštruovanosť) plný zvratov a napätia. Kurt Sutter majstrovsky dávkuje informácie nielen o deji ale aj o postavách, kedy aj v šiestej sérií sa dozviete niečo nové (a niektoré podáva iba v náznakoch). Postavy sa správajú logicky a ani raz si pri ich konaní nepoviete wtf, to isté platí aj pre ich vývoj. Samotné postavy patria k tím najsympatickejším za posledné roky (aj keď sú to zločinci a psychopati). Postáv je veľa a každý si nájde svoju obľúbenú. Herci idú na plno a žiadny z nich nevyčnieva ale ani nezaniká (plus geniálne cameo v tretej sérií). Skrátka SoA sa okamžite stalo jedným z najlepších seriálov aké som kedy videl. *:+*
Sons of Anarchy
0 0
reagovat
od 3. serie je to nehorazna pecka
609199
od 3. serie je to nehorazna pecka
0 0
reagovat
Tak jsem se zkusil ponořit do Psych, protože jsem tomu napoprvé nedal pořádnou šanci(a hlavně nebylo o svátcích na co koukat) a ten seriál se tak nehorázně v dalších řadách rozjede, až se tomu skoro nedá uvěřit. A to bylo ještě před tím než si začali hrát i se znělkou a parodovat známé filmy.
609198
Tak jsem se zkusil ponořit do Psych, protože jsem tomu napoprvé nedal pořádnou šanci(a hlavně nebylo o svátcích na co koukat) a ten seriál se tak nehorázně v dalších řadách rozjede, až se tomu skoro nedá uvěřit. A to bylo ještě před tím než si začali hrát i se znělkou a parodovat známé filmy.
0 0
reagovat

Community

Za mě spokojenost :+
Na 1. nebo 2. řadu se to (zatím) nechytá, ale úvod 5. série má nadhled a švih podávané s nenucenou lehkostí, což tak bolestně chybělo vloni.
Pierce potěšil :+
609195
Za mě spokojenost *:+* Na 1. nebo 2. řadu se to (zatím) nechytá, ale úvod 5. série má nadhled a švih podávané s nenucenou lehkostí, což tak bolestně chybělo vloni. [spoiler]Pierce potěšil *:+*[/spoiler]
Community
0 0
reagovat

duro

+1
609194
+1
duro
0 0
reagovat
Souhlas s durem. Jak pod tím není podepsán Moffat, tak mi to přijdou jen jako slušný nadprůměr.
609193
Souhlas s durem. Jak pod tím není podepsán Moffat, tak mi to přijdou jen jako slušný nadprůměr.
0 0
reagovat

Community

Okrem prvej polovici druhej časti bieda až zle.
609191
Okrem prvej polovici druhej časti bieda až zle.
Community
0 0
reagovat

Doctor who

Takze takto. Zo zaciatku to bolo utrpenie. Nevedel som ci sa mam smiat alebo to s placom vypnut. Potom prisiel siesty diel s nazvom Dalek a nieco sa vo mne zlomilo. Postupne som zacal mat (herca) Doctora rad...a ZRAZU bol koniec serie a on sa proste ZMENIL!!! :D Vedel som, ze sa to stane ale to nic nemeni na fakte, ze ma to troska rozhodilo. No uznavam, ze na noveho som si celkom rychlo zvykol. Stacil jeden vianocny special a prvy diel z novej serie :+ A aby toho nebolo malo, tak pri uvodnej zvucke mam zimomriavky...je to normalne? :D
Mimochodom kde si mam dat vytetovat ten TARDIS? :))
609190
Takze takto. Zo zaciatku to bolo utrpenie. Nevedel som ci sa mam smiat alebo to s placom vypnut. Potom prisiel siesty diel s nazvom Dalek a nieco sa vo mne zlomilo. Postupne som zacal mat (herca) Doctora rad...a ZRAZU bol koniec serie a on sa proste ZMENIL!!! *:D* Vedel som, ze sa to stane ale to nic nemeni na fakte, ze ma to troska rozhodilo. No uznavam, ze na noveho som si celkom rychlo zvykol. Stacil jeden vianocny special a prvy diel z novej serie *:+* A aby toho nebolo malo, tak pri uvodnej zvucke mam zimomriavky...je to normalne? *:D* Mimochodom kde si mam dat vytetovat ten TARDIS? *:))*
Doctor who
0 0
reagovat
Ja chcem poriadne zamotaný prípad. Zostáva len počkať na tretiu časť, tú napísal Moffat, tie jeho sú o level vyššie ako všetky ostatné.
609188
Ja chcem poriadne zamotaný prípad. Zostáva len počkať na tretiu časť, tú napísal Moffat, tie jeho sú o level vyššie ako všetky ostatné.
0 0
reagovat
Mě se to takhle líbilo daleko víc, než kdyby... vysvětlovačku odbyli už na začátku a pak řešili "jen další" případ Bylo to svižný, netradiční, mělo to vtip, me gustá.
609187
Mě se to takhle líbilo daleko víc, než kdyby... [spoiler]vysvětlovačku odbyli už na začátku a pak řešili "jen další" případ[/spoiler] Bylo to svižný, netradiční, mělo to vtip, me gustá.
0 0
reagovat
Nuž, slabé to bolo. Zápletka úplne o ničom. Snáď budú ďalšie časti lepšie.
609186
Nuž, slabé to bolo. Zápletka úplne o ničom. Snáď budú ďalšie časti lepšie.
0 0
reagovat
Dobrý díl, škoda jen té slabé "bombové" zápletky, proto ne skvělý.
Každopádně, šup sem s dalšíma dílama.
609185
Dobrý díl, škoda jen té slabé "bombové" zápletky, proto ne skvělý. Každopádně, šup sem s dalšíma dílama.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist