Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38221 - 38240 Napsat příspěvek
MarvinP - už na druhej pohled ty pravidla vypadají vlastně logicky :D Při daným konceptu by asi bylo dost kontraproduktivní řešit všechny možný důsledky, butterfly effect, potkávání sebe sama...

Memphis - perfektní, líp by to nepopsal ani Hawking :D
599101
[b]MarvinP[/b] - už na druhej pohled ty pravidla vypadají vlastně logicky *:D* Při daným konceptu by asi bylo dost kontraproduktivní řešit všechny možný důsledky, butterfly effect, potkávání sebe sama... [b]Memphis[/b] - perfektní, líp by to nepopsal ani Hawking *:D*
0 0
reagovat
Prosím vás, a ak nechcem sledovať Doctor Who, od ktorej série to mám najviac ignorovať?
599100
Prosím vás, a ak nechcem sledovať Doctor Who, od ktorej série to mám najviac ignorovať?
0 0
reagovat

Sam

Asi takhle... link
599099
Asi takhle... http://www.youtube.com/watch?v=vY_Ry8J_jdw
Sam
0 0
reagovat

DW - "fyzika"

V zásadě ano, ale...

Doctor Who je velmi svérázný seriál, rozhodně nejde o čistokrevné sci-fi. Za ta léta se dopracoval k systému velmi volných pravidel, která scénáristům umožňují prakticky cokoliv. Patří mezi ně například: "Čas může být přepsán, ale některé (významné) momenty ne." "Cestovatel v čase nesmí křížit svou vlastní časovou linii (např. vracet se aby sám sebe varoval), ale občas se to prostě stává a jde to přežít" nebo "Čas je flexibilní, většina paradoxů vzniklých cestováním v čase se sama vyřeší, až na ty závažné, které zničí vesmír."

Takže tolik k logice. Jakmile to člověk překousne a pochopí, že je to ve prospěch zábavy, stává se z něj whovian :-)
599098
V zásadě ano, ale... Doctor Who je velmi svérázný seriál, rozhodně nejde o čistokrevné sci-fi. Za ta léta se dopracoval k systému velmi volných pravidel, která scénáristům umožňují prakticky cokoliv. Patří mezi ně například: "Čas může být přepsán, ale některé (významné) momenty ne." "Cestovatel v čase nesmí křížit svou vlastní časovou linii (např. vracet se aby sám sebe varoval), ale občas se to prostě stává a jde to přežít" nebo "Čas je flexibilní, většina paradoxů vzniklých cestováním v čase se sama vyřeší, až na ty závažné, které zničí vesmír." Takže tolik k logice. Jakmile to člověk překousne a pochopí, že je to ve prospěch zábavy, stává se z něj whovian :-)
DW - "fyzika"
0 0
reagovat

Doctor Who

Ten seznam se epizod se bude hodit, díky :)
Měl bych ještě otázku k "fyzice" - řeší se tam časové paradoxy? Nebo jinak, když Doctor něco změní v minulosti, má to dopad na současnost?
599097
Ten seznam se epizod se bude hodit, díky *:)* Měl bych ještě otázku k "fyzice" - řeší se tam časové paradoxy? Nebo jinak, když Doctor něco změní v minulosti, má to dopad na současnost?
Doctor Who
0 0
reagovat

...ještě k Doktorovi

už to tu určitě párkrát někdo psal, ale při nakoukávání Doctora Who je dost důležitý nevynechávat Vánoční speciály, který často nejsou číslovaný, na spoustě "zdrojů" se blbě hledají ale dochází v nich k zásadním dějovejm obratům. Pak ještě krom epizod existuje spousta bonusových materiálů (miniepizody, prequely, dodatky k epizodám atd.) na konci tohohle článku je kompletní list epizod, ale ten je zas až moc podrobnej. Obsahuje třeba i díly spinoffů, ve kterých se objeví něco z Doktora...
599095
už to tu určitě párkrát někdo psal, ale při nakoukávání Doctora Who je dost důležitý nevynechávat Vánoční speciály, který často nejsou číslovaný, na spoustě "zdrojů" se blbě hledají ale dochází v nich k zásadním dějovejm obratům. Pak ještě krom epizod existuje spousta bonusových materiálů (miniepizody, prequely, dodatky k epizodám atd.) na konci [link="http://screenrant.com/doctor-who-viewing-guide-episode-list/all/1/"]tohohle článku[/link] je kompletní list epizod, ale ten je zas až moc podrobnej. Obsahuje třeba i díly spinoffů, ve kterých se objeví něco z Doktora...
...ještě k Doktorovi
0 0
reagovat

kyller

jj, překlep
599088
jj, překlep
kyller
0 0
reagovat

Downton Abbey

Po dopozeraní prvej série sa tu musím opäť trochu vyjadriť. Už dlho som totiž nevidel niečo tak neskonale dobré. Jemný, elegantný a zdanlivo nekonfliktný príbeh, pod povrchom ktorého ale bublú emócie a vášne silné ako hurikán. Miestami srdcervúco romantické, miestami nevtieravo vtipné, a napospol fenomenálne zahrané. Zamiloval som sa do toho.
A prosím, do budúcna mi nič nespoilerujte.
599086
Po dopozeraní prvej série sa tu musím opäť trochu vyjadriť. Už dlho som totiž nevidel niečo tak neskonale dobré. Jemný, elegantný a zdanlivo nekonfliktný príbeh, pod povrchom ktorého ale bublú emócie a vášne silné ako hurikán. Miestami srdcervúco romantické, miestami nevtieravo vtipné, a napospol fenomenálne zahrané. Zamiloval som sa do toho. A prosím, do budúcna mi nič nespoilerujte.
Downton Abbey
0 0
reagovat

Gonzi

Nehovoríš náhodou o 6. sérii?
599085
Nehovoríš náhodou o 6. sérii?
Gonzi
0 0
reagovat

Supernaturals 7, řada

Jak jsem čekal, globální dění tahané z paty (Sam bez duše, děda a famílie hunterů, Dean the family guy a Eve - come on). Castielův vývoj jim taky nežeru a nástup Leviathanů do další řady zase smrdí taháním z paty. Krom tohodle je to ale pořád ten samý seriál, co se týče hlášek atd., jen ořezaný o globální linku. Za to rozhodně :+ (čekal jsem celkový úpadek - as in že se "natahovaná kaše" odrazí i v náladě herců a tedy bude míň hlášek a tak).

Co bylo naprosto super: díl v paralelním vesmíru, kde je Supernaturals jen seriál a monstra neexistují :+, několik částí se smrtí, a kupa momentů tohodle ražení :+

Oh I love it.:+
599084
Jak jsem čekal, globální dění tahané z paty (Sam bez duše, děda a famílie hunterů, Dean the family guy a Eve - come on). Castielův vývoj jim taky nežeru a nástup Leviathanů do další řady zase smrdí taháním z paty. Krom tohodle je to ale pořád ten samý seriál, co se týče hlášek atd., jen ořezaný o globální linku. Za to rozhodně *:+* (čekal jsem celkový úpadek - as in že se "natahovaná kaše" odrazí i v náladě herců a tedy bude míň hlášek a tak). Co bylo naprosto super: díl v paralelním vesmíru, kde je Supernaturals jen seriál a monstra neexistují *:+*, několik částí se smrtí, a kupa momentů [link="http://www.youtube.com/watch?v=bh1abo_dcA0"]tohodle[/link] ražení *:+* Oh I love it.*:+*
Supernaturals 7, řada
0 0
reagovat

Gonzi

Oni tomu říkaj Renewed. V podstatě se "navázalo" tam, kde Paul McGann jako osmej Doctor skončil. Ty starý, jedoucí od roku 1963 k pochopení toho 2005 fakt vidět nepotřebuješ. Jen je to prostě zajímavost. Některý epizody byly ale tak nudný, že jsem to prostě nakoukával týden.

P.S.: Ty první epizody byly na můj vkus šíleně ujetý (Ale tohle byl jeden z prvních seriálů, se kterým jsem začínal, a první anglickej, takže jsem byl na to hrozně nepřipravnej... :D)

MarvinP
Já jsem fakt smutnej ještě teďka ráno. Večer mi i slza ukápla. Jsem hrozně moc zvědavej, koho vyberou, a kam to poženou. Po Tennantovi jsem se tomu ještě zvládnul vyhýbat, ale teď mám pocit, že je to marný a budu to vědět.

Memphis
RUPERT GRINT :D
Jo, a až to dokoukáš, tak se pak poděl o pocity.

Snipsley
To si nemyslím. Hlavně proto, že až na Ecclestona se do druhý série vracej všechny "hlavní" postavy z první řady...


P.P.S.: Gonzi & Sam.Vimes
Hlavně nezapomínejte pak na vánoční speciály. Vlastně od druhý řady takový "nultý" díly... :)
599081
Oni tomu říkaj Renewed. V podstatě se "navázalo" tam, kde Paul McGann jako osmej Doctor skončil. Ty starý, jedoucí od roku 1963 k pochopení toho 2005 fakt vidět nepotřebuješ. Jen je to prostě zajímavost. Některý epizody byly ale tak nudný, že jsem to prostě nakoukával týden. P.S.: Ty první epizody byly na můj vkus šíleně ujetý (Ale tohle byl jeden z prvních seriálů, se kterým jsem začínal, a první anglickej, takže jsem byl na to hrozně nepřipravnej... *:D*) [b]MarvinP[/b] Já jsem fakt smutnej ještě teďka ráno. Večer mi i slza ukápla. Jsem hrozně moc zvědavej, koho vyberou, a kam to poženou. Po Tennantovi jsem se tomu ještě zvládnul vyhýbat, ale teď mám pocit, že je to marný a budu to vědět. [b]Memphis[/b] RUPERT GRINT *:D* Jo, a až to dokoukáš, tak se pak poděl o pocity. [b]Snipsley[/b] To si nemyslím. Hlavně proto, že až na Ecclestona se do druhý série vracej všechny "hlavní" postavy z první řady... P.P.S.: [b]Gonzi & Sam.Vimes[/b] Hlavně nezapomínejte pak na vánoční speciály. Vlastně od druhý řady takový "nultý" díly... *:)*
Gonzi
0 0
reagovat
...respektive odčtvrtého, zapomněl jsem na ten hororovej...
599080
...respektive odčtvrtého, zapomněl jsem na ten hororovej...
0 0
reagovat

Gonzi

Právě že ne, byla pauza a obnovení po kterém se počítají série znova od jedničky, ale děj navazuje. Staré série jsou převážně koukatelné jen pro skutečně fanatické fanoušky a nový seriál je točen tak aby bez nich dával smysl, ale kdo je má nakoukané (nebo o nich alespoň rámcově něco ví) užívá si ten seriál ještě o dost víc, protože je tam spousta odkazů, narážek a některé věci které v novém seriálu nikdo nevysvětluje pak dávají lepší smysl.

Nejlepší je tedy začít od 1. dílu série z roku 2005, nenechat se odradit prvními dvěma díly a od třetího to začne pomalu dávat smysl.
599079
Právě že ne, byla pauza a obnovení po kterém se počítají série znova od jedničky, ale děj navazuje. Staré série jsou převážně koukatelné jen pro skutečně fanatické fanoušky a nový seriál je točen tak aby bez nich dával smysl, ale kdo je má nakoukané (nebo o nich alespoň rámcově něco ví) užívá si ten seriál ještě o dost víc, protože je tam spousta odkazů, narážek a některé věci které v novém seriálu nikdo nevysvětluje pak dávají lepší smysl. Nejlepší je tedy začít od 1. dílu série z roku 2005, nenechat se odradit prvními dvěma díly a od třetího to začne pomalu dávat smysl.
Gonzi
0 0
reagovat

Doctor Who

dlouhodobě se na něj chystám, ale jako Sam.Vimes netuším kde a čím začít - jak to funguje? to byl nějaký starý seriál a pak remake?
599078
dlouhodobě se na něj chystám, ale jako [b]Sam.Vimes[/b] netuším kde a čím začít - jak to funguje? to byl nějaký starý seriál a pak remake?
Doctor Who
0 0
reagovat

Memphis

Vůbec by mi nevadilo něco nového. Mě by třeba bavilo, kdyby z toho co se objevilo v posledním díle nevybruslili, doktoři by se opravdu museli přepočítat a příští doktor by byl antihrdina ve stylu Dextera nebo Hannibala :-) Ale to si určitě nelajznou... Spíš se obávám že to prostě bude jen míň praštěnej doktor.
599068
Vůbec by mi nevadilo něco nového. Mě by třeba bavilo, kdyby z toho co se objevilo v posledním díle nevybruslili, [spoiler]doktoři by se opravdu museli přepočítat[/spoiler] a příští doktor by byl antihrdina ve stylu Dextera nebo Hannibala :-) Ale to si určitě nelajznou... Spíš se obávám že to prostě bude jen míň praštěnej doktor.
Memphis
0 0
reagovat

Marvin

Kam vejš? Ještě ujetější? Myslim, že Matt byl v tomhle trochu extrém, a že zase zkusej něco jinýho. Jedna otázka ale zůstává, bude další Doctor ginger?
599067
Kam vejš? Ještě ujetější? Myslim, že Matt byl v tomhle trochu extrém, a že zase zkusej něco jinýho. Jedna otázka ale zůstává, bude další Doctor ginger?
Marvin
0 0
reagovat

Dr. Who

Normálně mě to rozesmutnělo. Upřímně, jestli od Matta a současného pojetí dokážou jít ještě vejš, tak se budu asi u každýho dílu podělávat blahem, ale trochu o tom pochybuju.
599065
Normálně mě to rozesmutnělo. Upřímně, jestli od Matta a současného pojetí dokážou jít ještě vejš, tak se budu asi u každýho dílu podělávat blahem, ale trochu o tom pochybuju.
Dr. Who
0 0
reagovat

verbst

Wow. Na jednu stranu mě to mrzí, ale upřímně jsem to trochu čekal, tři série je na Doctorovi poměry hodně. Jsem zvědavej, koho vyberou a jakým směrem se vydaj. Clara zůstává, to je dobře. :)

599064
Wow. Na jednu stranu mě to mrzí, ale upřímně jsem to trochu čekal, tři série je na Doctorovi poměry hodně. Jsem zvědavej, koho vyberou a jakým směrem se vydaj. Clara zůstává, to je dobře. *:)*
verbst
0 0
reagovat

Doctor Who

Díky :)
Tak jsem dal 1. a 2. epizodu a rozhodně mě to zaujalo :+ Zbytek ale fakt až někdy po zkouškách...
"By the way, did I mention it also travels in time?" 8)
599063
Díky *:)* Tak jsem dal 1. a 2. epizodu a rozhodně mě to zaujalo *:+* Zbytek ale fakt až někdy po zkouškách... "By the way, did I mention it also travels in time?" *8)*
Doctor Who
0 0
reagovat

Doctor Who

Jestli budeš mít fakt hodně času, tak jo, můžeš začít první sérií, čili Ecclestonem... Ale když to vynecháš a začneš až Tennantem (2. série), o nic imho nepřijdeš.

599062
Jestli budeš mít fakt hodně času, tak jo, můžeš začít první sérií, čili Ecclestonem... Ale když to vynecháš a začneš až Tennantem (2. série), o nic imho nepřijdeš.
Doctor Who
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se