Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38261 - 38280 Napsat příspěvek

update MSW penis monster

Tanaka, tanaka, naka, naka. Ležím :D:D:D:D
629639
Tanaka, tanaka, naka, naka. Ležím *:D**:D**:D**:D*
update MSW penis monster
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

Jsem ve 4. epce a zatím dost výbuchu smíchu. Ten humor dotažený ad absurdum mi sedne. O to smutnější, když hlavního hrdinu (se kterým sdílím stejný věk) úplně chápu :-/ :-) Čekám na japonské penis monstrum :D
629637
Jsem ve 4. epce a zatím dost výbuchu smíchu. Ten humor dotažený ad absurdum mi sedne. O to smutnější, když hlavního hrdinu (se kterým sdílím stejný věk) úplně chápu :-/ :-) Čekám na japonské penis monstrum *:D*
Man Seeking Woman
0 0
reagovat

Broadchurch 2 série

...nebylo to tam.
629636
...nebylo to tam.
Broadchurch 2 série
0 0
reagovat

kubqo

Jsme na stejné vlně, asi nejpodceňovanější seroš letošní sezony a přitom asi ten nejlepší. Doufám že pojedou stále na téhle potrhlo ujeté vlně, které se přez různé oblouky a hyperboly přesně strefuje do jádru pudla. Aneb lidi jsou zábavnej druh a jak by řekl mimozemšťan s hlasem Garfielda: "V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel, leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak celistvě, tak bolestně a tak tragicky nádherně jako lidské bytosti."
629635
Jsme na stejné vlně, asi nejpodceňovanější seroš letošní sezony a přitom asi ten nejlepší. Doufám že pojedou stále na téhle potrhlo ujeté vlně, které se přez různé oblouky a hyperboly přesně strefuje do jádru pudla. Aneb lidi jsou zábavnej druh a jak by řekl mimozemšťan s hlasem Garfielda: "V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel, leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak celistvě, tak bolestně a tak tragicky nádherně jako lidské bytosti."
kubqo
0 0
reagovat

Castle Mars mission

Awesome :+
Ale seznam IP adres s číslama větší, než 255!!! No, no, NO!!! :(
629634
Awesome *:+* Ale seznam IP adres s číslama větší, než 255!!! No, no, NO!!! *:(*
Castle Mars mission
0 0
reagovat
Ten poslední Castle byl tak, ale TAK boží! :+ Kam na ty nápady choděj?
629633
Ten poslední [b]Castle[/b] byl tak, ale TAK boží! *:+* Kam na ty nápady choděj?
0 0
reagovat

JohnyD

Super :D:+
629629
Super *:D**:+*
JohnyD
0 0
reagovat

Memphis + Parody HoC

Hej som sa včera smial, keď som prišiel po práci domov a videl to tam :D

Menšia parody so Sesame Street na HoC link :D
629611
Hej som sa včera smial, keď som prišiel po práci domov a videl to tam *:D* Menšia parody so Sesame Street na HoC http://www.youtube.com/watch?v=92NXMtVtv8o *:D*
Memphis + Parody HoC
0 0
reagovat

House of cards

Nemůžu se dočkat!
629610
Nemůžu se dočkat!
House of cards
0 0
reagovat

Man Seeking Woman e06

Ten sudca nemal chybu. A ukázali že to vie byť dobré aj bez explicitnosti.
629603
Ten sudca nemal chybu. A ukázali že to vie byť dobré aj bez explicitnosti.
Man Seeking Woman e06
0 0
reagovat

JohnyD

629602
[link="https://www.facebook.com/HouseofCards?fref=nf"]Somebody's been listening[/link]... *:D*
JohnyD
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

Tanaka, naka, naka....jo a tenhle seroš mě neskutečně sere, skoro jako bych se díval na svojí minulost :D
629592
Tanaka, naka, naka....jo a tenhle seroš mě neskutečně sere, skoro jako bych se díval na svojí minulost *:D*
Man Seeking Woman
0 0
reagovat

JohnyD

Ale slusi ji to.... :D
629571
Ale slusi ji to.... *:D*
JohnyD
0 0
reagovat

House of Cards S3

link

Prečo mám taký divný pocit, že Claire zahučí a Francis ju pošle ku dnu a naŕmi ňou rybičky

A troška začínam byť znepokojený, že som ešte v žiadnom trailery, videi nevidel Jackie, s ktorou mal Francis nakonic veľké plány :(

629569
http://www.youtube.com/watch?v=KO6uGmKCjl4 Prečo mám taký divný pocit, že Claire [spoiler]zahučí a Francis ju pošle ku dnu a naŕmi ňou rybičky[/spoiler] A troška začínam byť znepokojený, že som ešte v žiadnom trailery, videi nevidel Jackie, s ktorou mal Francis nakonic veľké plány *:(*
House of Cards S3
0 0
reagovat

Sranda s celibratami - Oliva Munn

Menši námet, čo by sa mohlo prepašovať do budúceho výberu, keďže viem, že Sloan tu má veľkej fanklub :D link
629566
Menši námet, čo by sa mohlo prepašovať do budúceho výberu, keďže viem, že Sloan tu má veľkej fanklub *:D* http://www.mundodeportivo.com/20150223/vaya-mundo/aaron-rodgers-graba-a-su-novia-olivia-munn-practicandole-sexo-oral_54426450475.html
Sranda s celibratami - Oliva Munn
0 0
reagovat

Death Parade

Docela zajímavé anime, po sedmi dílech můžu zatím doporučit. link
629546
Docela zajímavé anime, po sedmi dílech můžu zatím doporučit. http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Parade
Death Parade
0 0
reagovat
Proč mám už z fotek pocit, že to bude lepší, než 99% kinoprodukce? :+
629543
Proč mám už z fotek pocit, že to bude lepší, než 99% kinoprodukce? *:+*
0 0
reagovat
link palec nahoru a opravdu hodně se těším. In Strach we trust!
629542
http://kultura.idnes.cz/serial-labyrint-0jn-/filmvideo.aspx?c=A150222_180549_filmvideo_spm#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box palec nahoru a opravdu hodně se těším. In Strach we trust!
0 0
reagovat

Castle

Poslední dva díly zase super. Nějak nechápu, jaktože se to tak zlepšilo ale jsem za to neskutečně rád :)
629524
Poslední dva díly zase super. Nějak nechápu, jaktože se to tak zlepšilo ale jsem za to neskutečně rád *:)*
Castle
0 0
reagovat

haiko

Bývalo to tak, že polovinu (obvykle 7 epizod) dali na jaře, zbytek po letní přestávce na podzim, tvůrci ale chtěli jednu nepřerušovanou sezónu, proto se celé řady, počínaje sedmnáctou, vysílají na podzim, počet epizod museli oříznout na 10, aby se jim to do Vánoc vešlo.
629509
Bývalo to tak, že polovinu (obvykle 7 epizod) dali na jaře, zbytek po letní přestávce na podzim, tvůrci ale chtěli jednu nepřerušovanou sezónu, proto se celé řady, počínaje sedmnáctou, vysílají na podzim, počet epizod museli oříznout na 10, aby se jim to do Vánoc vešlo.
haiko
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se