Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 38181 - 38200 Napsat příspěvek
Může mi někdo osvětlit chronologii Endeavour, pls? Vidím tam nějakej televizní film, řeči o prequelu jinýho seriálu a tak :)
624331
Může mi někdo osvětlit chronologii Endeavour, pls? Vidím tam nějakej televizní film, řeči o prequelu jinýho seriálu a tak :)
0 0
reagovat

Davies182

Posero!
624323
Posero!
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

Srabe!
624321
Srabe!
TedGeorge
0 0
reagovat
rick and morty
rick and morty
rick and morty
624318
rick and morty rick and morty rick and morty
0 0
reagovat

Davies182 is Missing

Poplach sem zaznamenal, teďka sem to dokoukal. Je to fantastický, ale nevím jestli budu koukat dál. Je to totiž depka B. Depka A je depka, kterou člověk ve filmech a seriálech vyhledává a je schopnej si jí užít. Depka B člověka ničí, neodpočine si, je naštvanej, zničenej a ten panák nestačí jeden, ale musí si dát tři. Byly doby, kdy i depky B člověk mohl vidět každej druhej večer, ale poslední dobou už člověk chce přeci jen víc relaxovat. Pilot prostě hrozně vyčerpávající.
624317
Poplach sem zaznamenal, teďka sem to dokoukal. Je to fantastický, ale nevím jestli budu koukat dál. Je to totiž depka B. Depka A je depka, kterou člověk ve filmech a seriálech vyhledává a je schopnej si jí užít. Depka B člověka ničí, neodpočine si, je naštvanej, zničenej a ten panák nestačí jeden, ale musí si dát tři. Byly doby, kdy i depky B člověk mohl vidět každej druhej večer, ale poslední dobou už člověk chce přeci jen víc relaxovat. Pilot prostě hrozně vyčerpávající.
Davies182 is Missing
0 0
reagovat

The Missing (2014) - pilot

:o :o :o

Krasa fakt nekecá. Všichni, co ví, co znamená slovo seriál, povinně zkouknout!
624315
*:o* *:o* *:o* Krasa fakt nekecá. Všichni, co ví, co znamená slovo seriál, povinně zkouknout!
The Missing (2014) - pilot
0 0
reagovat
Pozerám, že DC predbehol Marvel a Civil War nám naservíruje o niečo skôr. ;) (CW predbehli vlastne aj BvS, čo bude tiež svojim spôsobom Civil War... takže dve komiksovky na rovnakú či podobnú tému behom jedného roka) 8. epizóda seriálu The Flash má názov 'Flash vs. Arrow' :D
624308
Pozerám, že DC predbehol Marvel a Civil War nám naservíruje o niečo skôr. *;)* (CW predbehli vlastne aj BvS, čo bude tiež svojim spôsobom Civil War... takže dve komiksovky na rovnakú či podobnú tému behom jedného roka) 8. epizóda seriálu The Flash má názov 'Flash vs. Arrow' *:D*
0 0
reagovat
rick and morty
rick and morty
rick and morty
624307
rick and morty rick and morty rick and morty
0 0
reagovat

BranoZ

Tuhle jsem se děsne zakoukal do Broadchurch, žral jsem to Tenantovi i s navijákem, ikdyž jsem viděl Killing, a Forbydellsen tak mě to stejně dokázalo vtáhnout. Je tam hodně dobrá atmosféra. ?)
624302
Tuhle jsem se děsne zakoukal do [b]Broadchurch[/b], žral jsem to Tenantovi i s navijákem, ikdyž jsem viděl Killing, a Forbydellsen tak mě to stejně dokázalo vtáhnout. Je tam hodně dobrá atmosféra. *?)*
BranoZ
0 0
reagovat

Vardant, Davies 182

Mně se na tom seriálu nejvíc líbí dvě věci:

a) neplýtvá se s v něm slovy - každý slovo ve scénáři má svojí váhu a to se u "americkejch sraček (nemyšleno až tak pejorativně)" nestává zrovna často.

b) ačkoliv sledujeme především ten ústřední pár, přijde mi báječný, že jak postava Joshuy Jacksona tak i Caroliny Ravassy jsou v podstatě v pohodě sympaťáci a dá se jim fandit.
624282
Mně se na tom seriálu nejvíc líbí dvě věci: a) neplýtvá se s v něm slovy - každý slovo ve scénáři má svojí váhu a to se u "americkejch sraček (nemyšleno až tak pejorativně)" nestává zrovna často. b) ačkoliv sledujeme především ten ústřední pár, přijde mi báječný, že jak postava Joshuy Jacksona tak i Caroliny Ravassy jsou v podstatě v pohodě sympaťáci a dá se jim fandit.
Vardant, Davies 182
0 0
reagovat

Vardant

Já bych právě neměl problém s tím, kdyby nakonec vůbec nedošlo i na detektivní "akci" a obšírnější vyšetřování případu samotného v terénu, nejen ve výslechové místnosti, protože i jen samotný to pitvání zamilovanosti z rozdílných uvěřitelných pohledů muže a ženy je naprostá parádička. Baví mě na tom, že pravda je někde uprostřed a fakt nevíme, kdo z nich kecá, i když sou chlapi většinou škatulkovaný jako perverzní divočáci a ženský jako ostýchavý romantičky.
624281
Já bych právě neměl problém s tím, kdyby nakonec vůbec nedošlo [spoiler]i na detektivní "akci" a obšírnější vyšetřování případu samotného v terénu, nejen ve výslechové místnosti,[/spoiler] protože i jen samotný to pitvání zamilovanosti z rozdílných uvěřitelných pohledů muže a ženy je naprostá parádička. Baví mě na tom, že pravda je někde uprostřed a fakt nevíme, kdo z nich kecá, i když sou chlapi většinou škatulkovaný jako perverzní divočáci a ženský jako ostýchavý romantičky.
Vardant
0 0
reagovat

Krasa

Dik za typ, ten Endeavour vyzerá super :+
624280
Dik za typ, ten Endeavour vyzerá super *:+*
Krasa
0 0
reagovat

Davies182

No já jsem nakonec neodolal a podíval se na to. Ten formát je dobrý, ale někdy mě paradoxně ta druhá část nebaví(hlavně když se hodně překrývá), protože zatím není jasné, jestli z toho bude mít jedna nebo druhá postava problém, když se prokáže, že si to celé vymyslela.
624279
No já jsem nakonec neodolal a podíval se na to. Ten formát je dobrý, ale někdy mě paradoxně ta druhá část nebaví(hlavně když se hodně překrývá), protože zatím není jasné, jestli z toho bude mít jedna nebo druhá postava problém, když se prokáže, že si to celé vymyslela.
Davies182
0 0
reagovat

Britské detektívky

Ja som si pred časom užil aj Shetland.
Len ma vždy pobaví, že v nejakom západákove, kde žije pár ľudí a každý každého pozná, je toľko vrážd. Ale to už tak v detektívnych seriáloch býva.:)
624278
Ja som si pred časom užil aj [b]Shetland[/b]. Len ma vždy pobaví, že v nejakom západákove, kde žije pár ľudí a každý každého pozná, je toľko vrážd. Ale to už tak v detektívnych seriáloch býva.*:)*
Britské detektívky
0 0
reagovat

The Affair

Ja to probírám furt a nikdo mi to nevěří :D. Fakt pecka jako blázen, o obouch těch verzích se dá dycky hodiny polemizovat, rozebírat je... tvůrci v tom neplavou a u toho seriálu se hrozně nádherně a hlavně zábavně přemýšlí.
624277
Ja to probírám furt a nikdo mi to nevěří *:D*. Fakt pecka jako blázen, o obouch těch verzích se dá dycky hodiny polemizovat, rozebírat je... tvůrci v tom neplavou a u toho seriálu se hrozně nádherně a hlavně zábavně přemýšlí.
The Affair
0 0
reagovat
Endeavour je super!
624275
Endeavour je super!
0 0
reagovat
Grantchester
Opatrný jo. Nemá to úplně hloupou atmosféru, má to perfektní výpravu (jako ostatně cokoliv od ITV), ale značka z toho nikdy nebude. Kdo si ale chrochtá v anglickým retru a komu se líbí věci typu Cadfael, toho to pobaví.

Endeavour
To je jiný kafe. Atmosférický, originální příběhy kór teď v tý nový druhý řadě. Fajn detektiv, pozdní šedesátky, operní árie místo soundtracku - fakt mě to baví. Kdo zbožňuje tyhlety Sherlocky a Wallandery, bude jednoznačně nadšenej.

Missing
Pilot připomněl Prisoners s Hugh Jackmanem. Dvě časový linie, Nesbittovo skvěle zahraný zoufalství. O tomhle se bude ještě hodně mluvit, pilot je perfektní jízda s originálním zasazením do malýho francouzskýho městečka. Dostanete z toho chuť na panáka.

The Affair
Vážně se to tu ani trochu neprobírá?! Tohle si zaslouží sáhodlouhý debaty jako svýho času True Detective. Tak tajemný, civilní, nepředvídatelný a věrohodný drama v USA nevzniklo léta. Takže povinně.
624274
[b]Grantchester[/b] Opatrný jo. Nemá to úplně hloupou atmosféru, má to perfektní výpravu (jako ostatně cokoliv od ITV), ale značka z toho nikdy nebude. Kdo si ale chrochtá v anglickým retru a komu se líbí věci typu Cadfael, toho to pobaví. [b]Endeavour[/b] To je jiný kafe. Atmosférický, originální příběhy kór teď v tý nový druhý řadě. Fajn detektiv, pozdní šedesátky, operní árie místo soundtracku - fakt mě to baví. Kdo zbožňuje tyhlety Sherlocky a Wallandery, bude jednoznačně nadšenej. [b]Missing[/b] Pilot připomněl Prisoners s Hugh Jackmanem. Dvě časový linie, Nesbittovo skvěle zahraný zoufalství. O tomhle se bude ještě hodně mluvit, pilot je perfektní jízda s originálním zasazením do malýho francouzskýho městečka. Dostanete z toho chuť na panáka. [b]The Affair[/b] Vážně se to tu ani trochu neprobírá?! Tohle si zaslouží sáhodlouhý debaty jako svýho času True Detective. Tak tajemný, civilní, nepředvídatelný a věrohodný drama v USA nevzniklo léta. Takže povinně.
0 0
reagovat
jen jsem si u tebe chtěl špnhnout (a doufám, že v tom filmu bude happy ending a on umře) :)
624273
jen jsem si u tebe chtěl špnhnout (a doufám, že v tom filmu bude happy ending a on umře) :)
0 0
reagovat
xxendxx objavil Ameriku? :o
624271
xxendxx objavil Ameriku? *:o*
0 0
reagovat

Hello Ladies

Despite low ratings and a general understanding that it's inferior to any other Stephen Merchant-created show you could watch, Hello Ladies is being sent off with a special movie event. HBO has officially announced that the canceled series will return next month to wrap up all those loose ends about whether or not Merchant is gangling and awkward around women.

Tune in November 22, 10PM to see Stuart finale meet his end by at the hands of the Russian mob.
624270
Despite low ratings and a general understanding that it's inferior to any other Stephen Merchant-created show you could watch, Hello Ladies is being sent off with a special movie event. HBO has officially announced that the canceled series will return next month to wrap up all those loose ends about whether or not Merchant is gangling and awkward around women. Tune in November 22, 10PM to see Stuart finale meet his end by at the hands of the Russian mob.
Hello Ladies
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se