Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37941 - 37960 Napsat příspěvek

Newsroom

Diva se na to hezky, to vychtene drama vetsinou i docela dobre funguje, ale pro me osobne to dost srazi ten fakt, ze porad sledujem skupinu nezivotnych robotu, odrikavajicich prechytrale Sorkinovy repliky... k tomu vsemu je jeste dost podstatna cast z nich vylozene na ranu.

Prevlecene Studio 60.... Znamena to, ze by od te doby kvalita Sorkinova psani nejak poklesla? Ze by Studio 60 bylo nejak vyrazne lepsi? To ne...... problem vezi v tom, ze to je UPLNE to same...
625160
Diva se na to hezky, to vychtene drama vetsinou i docela dobre funguje, ale pro me osobne to dost srazi ten fakt, ze porad sledujem skupinu nezivotnych robotu, odrikavajicich prechytrale Sorkinovy repliky... k tomu vsemu je jeste dost podstatna cast z nich vylozene na ranu. Prevlecene Studio 60.... Znamena to, ze by od te doby kvalita Sorkinova psani nejak poklesla? Ze by Studio 60 bylo nejak vyrazne lepsi? To ne...... problem vezi v tom, ze to je UPLNE to same...
Newsroom
0 0
reagovat

Spooner

:+:+:+:+:+

A Luher bude taky pokračovat.

Today was a good day.8);):+
625159
*:+**:+**:+**:+**:+* A [b]Luher[/b] bude taky pokračovat. Today was a good day.*8)**;)**:+*
Spooner
0 0
reagovat

Longmire

Tak Netflix se nakonec rozhoupal a Walt má jistou čtvrtou sezónu! :+
625158
Tak Netflix se nakonec rozhoupal a Walt má jistou čtvrtou sezónu! *:+*
Longmire
0 0
reagovat

Agents of S.H.I.E.L.D.

Whoa, poslední epizoda mě naprosto zabavila od začátku do konce + samotné finále bylo luxusní. :+
625157
Whoa, poslední epizoda mě naprosto zabavila od začátku do konce + samotné finále bylo luxusní. *:+*
Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat

Spazz

Yeah, baby! :+
625153
Yeah, baby! *:+*
Spazz
0 0
reagovat

Flash

Supersonic punch!!!
625116
[spoiler]Supersonic punch!!![/spoiler]
Flash
0 0
reagovat
625098
[link="https://www.youtube.com/watch?v=gp9giKVV__U"]Holy fucking shit[/link] *:o**:+*
0 0
reagovat

verbst

:+ Žiju tim a Ty si to šetři, to tejdenní čekání je teror! Pak dej vědět po dalších částech.

EDIT: Já si řikal, odkud ten roztomilej afro xichtík znám, tyjo :D
625096
*:+* Žiju tim a Ty si to šetři, to tejdenní čekání je teror! Pak dej vědět po dalších částech. EDIT: Já si řikal, odkud ten roztomilej afro xichtík znám, tyjo *:D*
verbst
0 0
reagovat

Let's jump on that Davies hype train:

How to get Away with Murder edition.

Yop, po dvou dílech jsem zaháčkovanej a jedu dál. Doufám, že se dneska vyspím :D8)

P.S.: Dean Thomas FTW! :)):+
625090
[b]How to get Away with Murder[/b] edition. Yop, po dvou dílech jsem zaháčkovanej a jedu dál. Doufám, že se dneska vyspím *:D**8)* P.S.: Dean Thomas FTW! *:))**:+*
Let's jump on that Davies hype train:
0 0
reagovat

The Newsroom

Holy fucking shit. :o:+
625050
Holy fucking shit. *:o**:+*
The Newsroom
0 0
reagovat
nevim kterej je novej, ale Zuby pro Briana byly SUPER!
625048
nevim kterej je novej, ale Zuby pro Briana byly SUPER!
0 0
reagovat
Novej Family Guy jednoznačně nejlepší v jinak totálně podprůměrné řadě.
625046
Novej Family Guy jednoznačně nejlepší v jinak totálně podprůměrné řadě.
0 0
reagovat
Snad si to udrzi dosavadni tempo teto rady a neposere se to v tech 4 zbyvajicich epizodach.
625040
Snad si to udrzi dosavadni tempo teto rady a neposere se to v tech 4 zbyvajicich epizodach.
0 0
reagovat

Newsroom

Ten seroš má nábeh skončiť na seriálovom vrchole.
625039
Ten seroš má nábeh skončiť na seriálovom vrchole.
Newsroom
0 0
reagovat
625033
[link="http://www.metacritic.com/tv/how-to-get-away-with-murder"]Na ČSFD a IMDb je to hodně podobný[/link] *:+* Rád votravuju.
0 0
reagovat

Ted, Axis

HtGAwM: Dejte tomu tři díly, hrozně lehce se do toho padá. Spíš než vážný to chce spíš bejt okatě zábavný, sexy a vodsýpající, ne? Nikde sem nepsal, že to je real a může to takhle u soudu vypadat... :)
Postavy bavit určitě začnou, je jich tak možná až moc, proto ten odstup ze začátku.
Mě to teda baví šíleně, strhlo mě to jako nic. Do půlky epizody se dycky "vyřeší" (ne dycky růžově!) případ, a pak se jede hlavní linie seriálu. Líbí se mi, jak tvůrci prodávají napínavý scény díky trefný rádoby breakbeatový hudbě.

Jinak The Affair S01E06 twist výbornej :o :o
625030
HtGAwM: Dejte tomu tři díly, hrozně lehce se do toho padá. Spíš než vážný to chce spíš bejt okatě zábavný, sexy a vodsýpající, ne? Nikde sem nepsal, že to je real a může to takhle u soudu vypadat... *:)* Postavy bavit určitě začnou, je jich tak možná až moc, proto ten odstup ze začátku. Mě to teda baví šíleně, strhlo mě to jako nic. Do půlky epizody se dycky "vyřeší" (ne dycky růžově!) případ, a pak se jede hlavní linie seriálu. Líbí se mi, jak tvůrci prodávají napínavý scény díky trefný rádoby breakbeatový hudbě. Jinak The Affair S01E06 twist výbornej *:o* *:o*
Ted, Axis
0 0
reagovat
Neviem či to tu už bolo... link

Do You Want to Build a Meth Lab? 8)
625027
Neviem či to tu už bolo... https://www.youtube.com/watch?v=uty2zd7qizA Do You Want to Build a Meth Lab? *8)*
0 0
reagovat

How to get away with murder

Uff, vubec mi to po pilotu nesedlo. Zlepsi se to? Protoze pokud to pojede stejnym stylem, tak stop. Postavy me vyubec nezajimaji, pribeh ma jiste v rukavu 10 cliffhangeru, ale ty me vlastne taky nezajimaj a cela ta nalada toho serialu je proste uplne mimo. Tentokrat se proste Davies netrefil. Uvidime co ta Affair. Uz bych se k ni mel co nejdriv dokopat...
625026
Uff, vubec mi to po pilotu nesedlo. Zlepsi se to? Protoze pokud to pojede stejnym stylem, tak stop. Postavy me vyubec nezajimaji, pribeh ma jiste v rukavu 10 cliffhangeru, ale ty me vlastne taky nezajimaj a cela ta nalada toho serialu je proste uplne mimo. Tentokrat se proste Davies netrefil. Uvidime co ta Affair. Uz bych se k ni mel co nejdriv dokopat...
How to get away with murder
0 0
reagovat
Yop, to dítě je šílený a bohužel mu dali tolik prostoru, že při každé jeho scéně doufám, že to nakonec taky odnese :))
625025
Yop, to dítě je šílený a bohužel mu dali tolik prostoru, že při každé jeho scéně doufám, že to nakonec taky odnese *:))*
0 0
reagovat

xxendxx

Je skoro až trestuhodný, že tak důležitá postava, jako Abel, s takovým dopadem na sérii, je hrána takovým malým dřevěným dildem.

Ale jinak nikdo nemůže stavět nějaký žebříčky 2014 (a let před tím), pokud se nedívá na SoA. A Leftovers jsou moc fajn.
625023
Je skoro až trestuhodný, že tak důležitá postava, jako Abel, s takovým dopadem na sérii, je hrána takovým malým dřevěným dildem. Ale jinak nikdo nemůže stavět nějaký žebříčky 2014 (a let před tím), pokud se nedívá na SoA. A Leftovers jsou moc fajn.
xxendxx
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se