Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37981 - 38000 Napsat příspěvek
Ceske Stoleti je mi u..

Aby se to neztratilo v diskuzi, ktera nikam stejne nepovede, tak to radeji napisu takhle:

NOVEJ NEWSROOM NEMA CHYBU A JE HROZNE SMUTNY, ZE TOHLE JE POSLEDNI RADA TAKHLE GENIALNIHO SERIALU!
624955
Ceske Stoleti je mi u.. Aby se to neztratilo v diskuzi, ktera nikam stejne nepovede, tak to radeji napisu takhle: NOVEJ NEWSROOM NEMA CHYBU A JE HROZNE SMUTNY, ZE TOHLE JE POSLEDNI RADA TAKHLE GENIALNIHO SERIALU!
0 0
reagovat

Ceske stoleti

Tak jsem to zkusil.... 1. dil teda nic moc... Par momentu to melo, ale celkove docela utahana nuda, pricemz to, jakym zpusobem vyresili komunikaci s cizinci je ostuda. Vizual jak z Cetnickych humoresek tomu taky moc nepridava...
Zacatek druheho dilu je pak bohuzel uz k smichu a asi s tim koncim.... Mozna je to unavou, ale nejak nevidim moc duvodu, abych s tim pokracoval...
624954
Tak jsem to zkusil.... 1. dil teda nic moc... Par momentu to melo, ale celkove docela utahana nuda, pricemz to, jakym zpusobem vyresili komunikaci s cizinci je ostuda. Vizual jak z Cetnickych humoresek tomu taky moc nepridava... Zacatek druheho dilu je pak bohuzel uz k smichu a asi s tim koncim.... Mozna je to unavou, ale nejak nevidim moc duvodu, abych s tim pokracoval...
Ceske stoleti
0 0
reagovat

Disketa1

To se pleteš, dnešní díl mě nechal naprosto chladný už proto, že z obsahového hlediska nic zajímavého či dokonce převratného nepřinesl. Pokud by se Sedláček skutečně pokoušel vyvolat nějakou diskuzi o naší historii, musel by jít daleko více do hloubky, o což se jednoznačně nesnaží. Stále je to stejně ploché a zjednodušené a jediné diváky, které to může nějak ovlivnit jsou ti, co o historii nic neví, ale mládež se v dnešní době naštěstí ve 20:00 na ČT 1 a na televizi obecně rozhodně nedívá.;)
624951
To se pleteš, dnešní díl mě nechal naprosto chladný už proto, že z obsahového hlediska nic zajímavého či dokonce převratného nepřinesl. Pokud by se Sedláček skutečně pokoušel vyvolat nějakou diskuzi o naší historii, musel by jít daleko více do hloubky, o což se jednoznačně nesnaží. Stále je to stejně ploché a zjednodušené a jediné diváky, které to může nějak ovlivnit jsou ti, co o historii nic neví, ale mládež se v dnešní době naštěstí ve 20:00 na ČT 1 a na televizi obecně rozhodně nedívá.*;)*
Disketa1
0 0
reagovat

Popojedem...

Chicago Crossover
No, tak hasiči jednoznačně nejslabší. Pak následoval pro mě osobně teprve druhej díl SVU a pak PD. Málo kdy slzím při televizní produkci ale tady jsem byl jak nasranej, tak v několika případech i dojatej. Na můj vkus mohl Hank trošku přitvrdit, ale jo. Pěkně celý konzistentní.
Docela pecka záležitost a mohli by to opakovat víckrát za řadu.
624948
[b]Chicago Crossover[/b] No, tak hasiči jednoznačně nejslabší. Pak následoval pro mě osobně teprve druhej díl SVU a pak PD. Málo kdy slzím při televizní produkci ale tady jsem byl jak nasranej, tak v několika případech i dojatej. Na můj vkus mohl Hank trošku přitvrdit, ale jo. Pěkně celý konzistentní. Docela pecka záležitost a mohli by to opakovat víckrát za řadu.
Popojedem...
0 0
reagovat
Here we go again.....again
624947
Here we go again.....again
0 0
reagovat
České století je jednoznačně politický seriál (myšleno kladně) a vypráví, resp. interpretuje zásadní okamžiky našich dějin, které jsou politické, ať se to komu líbí nebo ne. Vyvolává mnohačetné a mnohdy emotivní diskuse a jednotliví diváci seriál hodnotí optikou svých politických názorů. Není třeba tyto názory říkat explicitně, ale mezi řádky se tyto názory objeví, což byl Kosatíkův a Sedláčkův záměr - vyvolat debatu o československé minulosti. Zkrátka se tomu vyhnout nelze. Jasně, můžeme se bavit o technické a herecké stránce, popř. režijním vedení, ale jsem přesvědčen, že záměrné vyhýbání se politickým okolnostem jednotlivých témat by bylo pokrytecké a hlavně by to zcela zničilo zmíněný Sedláčkův a Kosatíkův záměr. Ten seriál je konfrontační zcela záměrně. Jasně, tahat sem politiku za každou cenu není dobré, s tím s tebou souhlasím. Ale tady jde především o hodnocení naší československé minulosti, naší historii. To je v pořádku a tak to má být. V žádném případě to neznamená tuto minulost interpretovat nějak demagogicky, jak to činí někdejší komunističtí funkcionáři.
624946
České století je jednoznačně politický seriál (myšleno kladně) a vypráví, resp. interpretuje zásadní okamžiky našich dějin, které jsou politické, ať se to komu líbí nebo ne. Vyvolává mnohačetné a mnohdy emotivní diskuse a jednotliví diváci seriál hodnotí optikou svých politických názorů. Není třeba tyto názory říkat explicitně, ale mezi řádky se tyto názory objeví, což byl Kosatíkův a Sedláčkův záměr - vyvolat debatu o československé minulosti. Zkrátka se tomu vyhnout nelze. Jasně, můžeme se bavit o technické a herecké stránce, popř. režijním vedení, ale jsem přesvědčen, že záměrné vyhýbání se politickým okolnostem jednotlivých témat by bylo pokrytecké a hlavně by to zcela zničilo zmíněný Sedláčkův a Kosatíkův záměr. Ten seriál je konfrontační zcela záměrně. Jasně, tahat sem politiku za každou cenu není dobré, s tím s tebou souhlasím. Ale tady jde především o hodnocení naší československé minulosti, naší historii. To je v pořádku a tak to má být. V žádném případě to neznamená tuto minulost interpretovat nějak demagogicky, jak to činí někdejší komunističtí funkcionáři.
0 0
reagovat
Tak se divák bude muset snažit, v případě politiky tu prostě bude panovat tvrdá autoregulace ze stran diskutérů, tak si příště odpust různý rusofily a pobídky k debatám o Sedláčkovi.
624945
Tak se divák bude muset snažit, v případě politiky tu prostě bude panovat tvrdá autoregulace ze stran diskutérů, tak si příště odpust různý rusofily a pobídky k debatám o Sedláčkovi.
0 0
reagovat
V případě Českého století se divák politice vyhne těžko.
624940
V případě Českého století se divák politice vyhne těžko.
0 0
reagovat
Ty už jsi s tím vymezováním opravdu nemocnej. Navíc jsme se jasně dohodli, že se tu politika řešit nebude. ;)
624938
Ty už jsi s tím vymezováním opravdu nemocnej. Navíc jsme se jasně dohodli, že se tu politika řešit nebude. *;)*
0 0
reagovat
No hlavně z tohoto dílu nebude klidně spát ta hromada rusofilů, co se producíruje na zpravodajských serverech.
624937
No hlavně z tohoto dílu nebude klidně spát ta hromada rusofilů, co se producíruje na zpravodajských serverech.
0 0
reagovat
Pro mne jako pro člověka co o většině dílů něco četl je to teda pořád hrozné zjednodušení všeho a ty dialogy jsou pořád k smíchu. Pro školáky, cizince dejme tomu, ale jinak fakt ne-e.
624935
Pro mne jako pro člověka co o většině dílů něco četl je to teda pořád hrozné zjednodušení všeho a ty dialogy jsou pořád k smíchu. Pro školáky, cizince dejme tomu, ale jinak fakt ne-e.
0 0
reagovat

České století - Musíme se dohodnout

Výborný díl se silnou atmosférou a perfektními herci. Brutální nátlaky, výhrůžky... Představitel Brežněva byl neskutečný. Můžu si o Robertu Sedláčkovi myslet cokoli, ale režijně to byla špička, podobně jako minulé Zabíjení soudruhů.
624934
Výborný díl se silnou atmosférou a perfektními herci. Brutální nátlaky, výhrůžky... Představitel Brežněva byl neskutečný. Můžu si o Robertu Sedláčkovi myslet cokoli, ale režijně to byla špička, podobně jako minulé Zabíjení soudruhů.
České století - Musíme se dohodnout
0 0
reagovat

Supernatural

Asi nejkrásnější díl všech dob. A nejstřelenější. :+:+:+:+:+
624899
Asi nejkrásnější díl všech dob. A nejstřelenější. *:+**:+**:+**:+**:+*
Supernatural
0 0
reagovat

Constantine

Takovych relativne temnych twistu bych tam rad videl vic, ale jinak byla tahle epizoda bohuzel zas celkem nuda....
624897
Takovych relativne temnych twistu bych tam rad videl vic, ale jinak byla tahle epizoda bohuzel zas celkem nuda....
Constantine
0 0
reagovat

Unsere Mütter, Unsere Väter (2013)

Po třetím dílu převládá nadšení. Jen škoda těch momentů, kdy se kamarádi potkají v lesích, na frontě, tahle zachrání tuhle, ten tohodle a pak se v jedný minutě sejdou na jednom místě. Tohle opravdu nemám rád ve filmovém, knižním a vlastně žádném světě, strašně to to sráží, jinak by hodnocení bylo vpravdě absolutní, takhle "jenom" 8/10 za parádní sondu za druhou stranu barikády. :+
624861
Po třetím dílu převládá nadšení. Jen škoda těch momentů, kdy se kamarádi potkají v lesích, na frontě, tahle zachrání tuhle, ten tohodle a pak se v jedný minutě sejdou na jednom místě. Tohle opravdu nemám rád ve filmovém, knižním a vlastně žádném světě, strašně to to sráží, jinak by hodnocení bylo vpravdě absolutní, takhle "jenom" 8/10 za parádní sondu za druhou stranu barikády. *:+*
Unsere Mütter, Unsere Väter (2013)
0 0
reagovat

South Park

První dobrej díl téhle řady.
624845
První dobrej díl téhle řady.
South Park
0 0
reagovat
downton abbey's don stevens v The Guest / vedľa som to odporúčil, tuto to dávam na známosť milovníkovi takýchto filmov Durovi, ktorý nie všade chodí :D
624842
downton abbey's don stevens v The Guest / vedľa som to odporúčil, tuto to dávam na známosť milovníkovi takýchto filmov Durovi, ktorý nie všade chodí *:D*
0 0
reagovat

PoI s češtinou

Tak tohle v posledním Person of Interest potěšílo :)
624840
Tak [link="http://imgur.com/7xKKWfY"]tohle[/link] v posledním [b]Person of Interest[/b] potěšílo *:)*
PoI s češtinou
0 0
reagovat

John Oliver

Kanón na lososy bolo vyvrcholenie sezóny, ako sa patrí. Slzil som od smiechu.
624839
Kanón na lososy bolo vyvrcholenie sezóny, ako sa patrí. Slzil som od smiechu.
John Oliver
0 0
reagovat

TedGeorge

To je super! :+

(3 dny do dalšího dílu)
624831
To je super! *:+* (3 dny do dalšího dílu)
TedGeorge
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se