Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37901 - 37920 Napsat příspěvek
John Oliver se vrátí už 8. února :+
A mezitím... : Turkey Pardoning (Web Exclusive)
625473
[b]John Oliver[/b] se vrátí už 8. února *:+* A mezitím... : [link="https://www.youtube.com/watch?v=X8Buy2X0kFo&list=UU3XTzVzaHQEd30rQbuvCtTQ"]Turkey Pardoning (Web Exclusive) [/link]
0 0
reagovat

Pakistan carnage

Jinak to říďovo "What the fucking fuck?" se aspoň teda u mě hrozně chytlo, dneska v práci sem to použil tak 4x :D
625442
Jinak to říďovo "What the fucking fuck?" se aspoň teda u mě hrozně chytlo, dneska v práci sem to použil tak 4x *:D*
Pakistan carnage
0 0
reagovat

Doctor Who

No, už nikdy nebudu tvrdit, že střevní chřipka je jenom nahovno. 8):D
Konečně jsem dorazil Doctora. Od šestky do dvanáctky. A no... Už jsem to říkal, ale prostě mi celá ta řada přišla taková divná. Ne, že by se tam Capaldi nehodil, ale spíš bych řekl, že se k němu nehodila Jenna - byla taková šíleně drzá, protivná, nerozhodná a v týhle řadě "překonala" Marthu jako nejslabší společnice. A prostě celá řada jako celek na mě moc nefungovala. A to jsem se na Capaldiho těšil jako prase.
No a záporák fail. Dobře zahranej, ale pořád fail.
Pro mě je to rozhodně od obnovení nejslabší řada. Ale hudba jako obvykle skvělá!
6/10

Jsem zvědavej na ten Vánoční speciál.

A teď nadešel čas na Raye Donovana. 8):+
625412
No, už nikdy nebudu tvrdit, že střevní chřipka je jenom nahovno. *8)**:D* Konečně jsem dorazil Doctora. Od šestky do dvanáctky. A no... Už jsem to říkal, ale prostě mi celá ta řada přišla taková divná. Ne, že by se tam Capaldi nehodil, ale spíš bych řekl, že se k němu nehodila Jenna - byla taková šíleně drzá, protivná, nerozhodná a v týhle řadě "překonala" Marthu jako nejslabší společnice. A prostě celá řada jako celek na mě moc nefungovala. A to jsem se na Capaldiho těšil jako prase. No a záporák fail. Dobře zahranej, ale pořád fail. Pro mě je to rozhodně od obnovení nejslabší řada. Ale hudba jako obvykle skvělá! 6/10 Jsem zvědavej na ten Vánoční speciál. A teď nadešel čas na Raye Donovana. *8)**:+*
Doctor Who
0 0
reagovat

Davies182

Homeland
Tahle série je lepší a lepší.
Teď musíme čekat dva týdny, ať ten svátek zruší :D
625411
Homeland Tahle série je lepší a lepší. Teď musíme čekat dva týdny, ať ten svátek zruší *:D*
Davies182
0 0
reagovat
Wow, takže příští epizoda Homelandu teda konečně bude John Rambo style, jo? What the fucking fuck?!?
625396
Wow, takže příští epizoda Homelandu teda konečně bude John Rambo style, jo? What the fucking fuck?!?
0 0
reagovat

Video Game High School s03

No chvalabohu je to posledná séria, lebo už neviem ako by som sa donútil pozerať ďalšiu. Prvá séria ma svojou naivitou a menšou škálou hodne bavila. Druhá séria sa potom snažila hrať na nejaký školský sitcom, ktorý si odfajkuvával každé jedno klišé aké sa len dalo. Humor bol až bolestivo trápny a akcia naprosto priemerná (čo sa 1. sérke dalo odpustiť, lebo bola aspoň vtedy originálna). Doslova tam bola jedna časť venovaná autu, ktoré bolo tak dobré, že sa s ním nikto nechcel hrať :( No a tretia séria je dôkaz prečo cool youtuberi majú malú šancu vytvoriť niečo filmových kvalít. Snaží sa to hrať na rôzne žánre ale absolútne nefunguje ani humor, ani daný žáner (aspoň o to viac docením kvality Community). Paradoxne ma najviac bavil tretí diel, ktorý je rodinnou drámou a nesnaží sa vôbec o humor. Akcie je ešte menej a je PRINAJLEPŠOM podpriemerná a už vôbec nedáva zmysel (i v rámci tej ich prehnanej reality) . Navyše vidno i úpadok v kvalite efektov po odchode Brandona. Utápa sa to v produkčných hodnotách, keď vám pchajú do xichtu "aha koľko hercov dokážeme zohnať!".
625394
No chvalabohu je to posledná séria, lebo už neviem ako by som sa donútil pozerať ďalšiu. Prvá séria ma svojou naivitou a menšou škálou hodne bavila. Druhá séria sa potom snažila hrať na nejaký školský sitcom, ktorý si odfajkuvával každé jedno klišé aké sa len dalo. Humor bol až bolestivo trápny a akcia naprosto priemerná (čo sa 1. sérke dalo odpustiť, lebo bola aspoň vtedy originálna). Doslova tam bola jedna časť venovaná autu, ktoré bolo tak dobré, že sa s ním nikto nechcel hrať *:(* No a tretia séria je dôkaz prečo cool youtuberi majú malú šancu vytvoriť niečo filmových kvalít. Snaží sa to hrať na rôzne žánre ale absolútne nefunguje ani humor, ani daný žáner (aspoň o to viac docením kvality Community). Paradoxne ma najviac bavil tretí diel, ktorý je rodinnou drámou a nesnaží sa vôbec o humor. Akcie je ešte menej a je PRINAJLEPŠOM podpriemerná a už vôbec nedáva zmysel (i v rámci tej ich prehnanej reality) . Navyše vidno i úpadok v kvalite efektov po odchode Brandona. Utápa sa to v produkčných hodnotách, keď vám pchajú do xichtu "aha koľko hercov dokážeme zohnať!".
Video Game High School s03
0 0
reagovat
To, že něčemu nerozumim neznamená, že je to "pseudo". Obzvlášť v tomto případě, kde se jak známo hojně citují nejznámější existencionalisti.
625393
To, že něčemu nerozumim neznamená, že je to "pseudo". Obzvlášť v tomto případě, kde se jak známo hojně citují nejznámější existencionalisti.
0 0
reagovat

verbst

a KELLY REILLY!!!
625391
a KELLY REILLY!!!
verbst
0 0
reagovat
Ty pseudofilosofický kecy jsem vypnul v půlce třetího dílu a už se k tomu nevrátil.
Aspoň tu Alex DaDDario jsem si z toho odnesl.
625389
Ty pseudofilosofický kecy jsem vypnul v půlce třetího dílu a už se k tomu nevrátil. Aspoň tu Alex DaDDario jsem si z toho odnesl.
0 0
reagovat
Taylor Kitsch... shiiit :D
625388
Taylor Kitsch... shiiit *:D*
0 0
reagovat

verbst

Ty jsi mi ale vtipálek :D
625387
Ty jsi mi ale vtipálek *:D*
verbst
0 0
reagovat
Taylor Kitsch a Rachel McAdams oficiálně potvrzení pro True Detective.

Tak snad to teď bude koukatelnější.
625383
Taylor Kitsch a Rachel McAdams oficiálně potvrzení pro True Detective. Tak snad to teď bude koukatelnější.
0 0
reagovat

The Newsroom

:o:o:o:o:o
:+:+:+:+:+
625380
*:o**:o**:o**:o**:o* *:+**:+**:+**:+**:+*
The Newsroom
0 0
reagovat

Sam

Díky. :+
625374
Díky. *:+*
Sam
0 0
reagovat

WD

omg dost se to přibližuje farmě ze 2 serie. a ten závěr. omg najivní kráva ....
625371
omg dost se to přibližuje farmě ze 2 serie. a ten závěr. omg najivní kráva ....
WD
0 0
reagovat

Newsroom

chodte uz do prdele! :D ja nemam titulky este ani k druhemu dielu :(
625357
chodte uz do prdele! :D ja nemam titulky este ani k druhemu dielu :(
Newsroom
0 0
reagovat
To rikas kazdej tyden. Ale nezbyva mi nez strasne souhlasit :)
625356
To rikas kazdej tyden. Ale nezbyva mi nez strasne souhlasit *:)*
0 0
reagovat

Newsroom S3.E3

To je strasne dobry. Ale strasne :o
625355
To je strasne dobry. Ale strasne *:o*
Newsroom S3.E3
0 0
reagovat

Memphis

Ano

Jestli máš na Castlea náladu, tak do toho klidně jdi a to co jsi neviděl si jen od někoho nech pár větama převyprávět. Ale vyjma poslední asi 3 dílů to od toho nečekej nějaký raketový vzestup oproti době kdy jsi s tím seknul.
Jo, a pusť si ze 6. řady aspoň díl That '70s Show (6x20), je super :)
625338
Ano Jestli máš na Castlea náladu, tak do toho klidně jdi a to co jsi neviděl si jen od někoho nech pár větama převyprávět. Ale vyjma poslední asi 3 dílů to od toho nečekej nějaký raketový vzestup oproti době kdy jsi s tím seknul. Jo, a pusť si ze 6. řady aspoň díl That '70s Show (6x20), je super *:)*
Memphis
0 0
reagovat
kubqo: :+

Newsroom je neskutecnej tuhle radu :) Kolik ze nam zbejva, 3 epizody? :(
625334
kubqo: *:+* Newsroom je neskutecnej tuhle radu :) Kolik ze nam zbejva, 3 epizody? :(
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se