Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37881 - 37900 Napsat příspěvek
Mam za sebou 4 epizody True Detective a celkem me zacina mrzet, ze uz jsem v pulce. Stupnuje se to pomalu, ale jiste, dil od dilu. Doufam, ze to takhle bude gradovat az do finale a pak to uspesne vybuchne :)
625819
Mam za sebou 4 epizody True Detective a celkem me zacina mrzet, ze uz jsem v pulce. Stupnuje se to pomalu, ale jiste, dil od dilu. Doufam, ze to takhle bude gradovat az do finale a pak to uspesne vybuchne *:)*
0 0
reagovat
Felicity :D
625812
Felicity *:D*
0 0
reagovat

Vardant

Však to pokračuje zítra v Arrow, ne?
625808
Však to pokračuje zítra v Arrow, ne?
Vardant
0 0
reagovat
Agents of Shield
Tak to byla jízda. Zdálo se mi to nebo mají nového choreografa pro souboje? Tohle byl asi zatím nejlíp vypadající fight za celou dobu.

Flash/Arrow
Takhle má vypadat crossover. Nahláškované, celou dobu se jede naplno, žádné nudné místo. Docela překvapila uzavřenost. Čekal jsem, že to roztáhnou na celé dva díly.
625806
[b]Agents of Shield[/b] Tak to byla jízda. Zdálo se mi to nebo mají nového choreografa pro souboje? Tohle byl asi zatím nejlíp vypadající fight za celou dobu. [b]Flash/Arrow[/b] Takhle má vypadat crossover. Nahláškované, celou dobu se jede naplno, žádné nudné místo. Docela překvapila uzavřenost. Čekal jsem, že to roztáhnou na celé dva díly.
0 0
reagovat
Special message from White House :D
625734
Special message from White House [link="https://twitter.com/HouseofCards/status/539450008634802176"]:D[/link]
0 0
reagovat

The Joker

První díl byl fakt dost divnej, druhej se líbil hodně a na třetí jdu :+
625728
První díl byl fakt dost divnej, druhej se líbil hodně a na třetí jdu *:+*
The Joker
0 0
reagovat

The Fall S2

První díl nuda, ale druhý a třetí už super. :+:+
625719
První díl nuda, ale druhý a třetí už super. *:+**:+*
The Fall S2
0 0
reagovat

Craig Ferguson

Posledni Craigovo interview s Kat Dennings stalo za to :D

Kat: "I like my SUV to keep my cat in when we go to the vet."
Craig: "Did you go to the vet a lot? Is your pussy sick all the time?"
625716
Posledni Craigovo interview s Kat Dennings stalo za to *:D* Kat: "I like my SUV to keep my cat in when we go to the vet." Craig: "Did you go to the vet a lot? Is your pussy sick all the time?"
Craig Ferguson
0 0
reagovat

Newsroom

dneska len ticho pred búrkou (snáď)
625714
dneska len ticho pred búrkou (snáď)
Newsroom
0 0
reagovat

mentál 7x1

pořád fajn, to jeho šaškování mi bude sakra chybět
625640
pořád fajn, to jeho šaškování mi bude sakra chybět
mentál 7x1
0 0
reagovat

Constantine

Předtím se o tom hodně diskutovalo s výsledkem že nakonec kouření nebude, s tím že John sice je kuřák, ale nesmí se ukázat jak potahuje ze zapálené cigarety, tak se kolem toho v pilotu tančilo pomocí záběru na típnutí v popelníku nebo manipulace s nezapálenými cigaretami.
Teď už to ale najedou problém není, navíc se objevilo tohle (Dangerous Habits!), tak mě ta změna postoje NBC překvapila.
625616
Předtím se o tom hodně diskutovalo s výsledkem že nakonec [link="http://screenrant.com/constantine-tv-show-no-smoking/"]kouření nebude[/link], s tím že John sice je kuřák, ale nesmí se ukázat jak potahuje ze zapálené cigarety, tak se kolem toho v pilotu tančilo pomocí záběru na típnutí v popelníku nebo manipulace s nezapálenými cigaretami. Teď už to ale najedou problém není, navíc se objevilo[link="https://twitter.com/DanielVCerone/status/535998614397415424"] tohle[/link] (Dangerous Habits!), tak mě ta změna postoje NBC překvapila.
Constantine
0 0
reagovat

Constantine

Hned v pilotu ji na začátku tipne.
625602
Hned v pilotu ji na začátku tipne.
Constantine
0 0
reagovat
Ja mam pocit, ze tu cigaretu mel aspon jednou v ruce v kazdem dilu, vcetne toho prvniho...
625597
Ja mam pocit, ze tu cigaretu mel aspon jednou v ruce v kazdem dilu, vcetne toho prvniho...
0 0
reagovat
Constantine bez cigára? A to jako fakt? A to si fandové stěžovali, že Keanu nebyl blonďák ?)?)?):D...
625596
Constantine bez cigára? A to jako fakt? A to si fandové stěžovali, že Keanu nebyl blonďák *?)**?)**?)**:D*...
0 0
reagovat
Dle mne když začínali natáčet, tak ještě kouřit nesměl, ale v průběhu produkce se jim to podařilo vyjednat, takže s tím začal až teď.
625595
Dle mne když začínali natáčet, tak ještě kouřit nesměl, ale v průběhu produkce se jim to podařilo vyjednat, takže s tím začal až teď.
0 0
reagovat

Constantine

Víte někdo jak je to s tím zákazem kouření?
Njedřív se oznámilo, že Constantine na obrazovce kouřit nesmí, v pilotu se pak jen naznačovalo, ale v posledních dvou epizodách si normálně zapálil...
625592
Víte někdo jak je to s tím zákazem kouření? Njedřív se oznámilo, že Constantine na obrazovce kouřit nesmí, v pilotu se pak jen naznačovalo, ale v posledních dvou epizodách si normálně zapálil...
Constantine
0 0
reagovat

Flash 1x7

Tentokrat fakt parada... :+
625502
Tentokrat fakt parada... *:+*
Flash 1x7
0 0
reagovat

Doctor who

nemam moc rad tie amaterske zostrihy vlozene do nejakej "cool" pesnicky, ale toto je pekne
link
625480
nemam moc rad tie amaterske zostrihy vlozene do nejakej "cool" pesnicky, ale toto je pekne [link="https://www.youtube.com/watch?v=OOjnvQP4cZU"]link[/link]
Doctor who
0 0
reagovat

Doctor Who

Tak jsem během dvou měsíců nakoukal všech 8 sérií Doktora a musím říct, že to byla parádní jízda. 8) Navzdory slabším dílům nebo sériím mě to opravdu neuvěřitelně bavilo a nemůžu se dočkat pokračování. Navíc se o těch časových liniích a paradoxech s někým zasvěceným nechá debatovat opravdu hodiny a hodiny.:+ Takže všichni zdejší whoviani mě maj na svědomí. :D

Interstellar
Při první projekci když se ukázalo, že Cooper je duch z knihovny a komunikoval se svým minulým já, jsme se na sebe s kámošem(whovian) podívali a oba řekli: "Přesně tohle jsem čekal." :D
625476
Tak jsem během dvou měsíců nakoukal všech 8 sérií Doktora a musím říct, že to byla parádní jízda. *8)* Navzdory slabším dílům nebo sériím mě to opravdu neuvěřitelně bavilo a nemůžu se dočkat pokračování. Navíc se o těch časových liniích a paradoxech s někým zasvěceným nechá debatovat opravdu hodiny a hodiny.*:+* Takže všichni zdejší whoviani mě maj na svědomí. *:D* Interstellar [spoiler]Při první projekci když se ukázalo, že Cooper je duch z knihovny a komunikoval se svým minulým já, jsme se na sebe s kámošem(whovian) podívali a oba řekli: "Přesně tohle jsem čekal." *:D*[/spoiler]
Doctor Who
0 0
reagovat

Sam

:+:+:+
625474
*:+**:+**:+*
Sam
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se