Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37821 - 37840 Napsat příspěvek

duro

Novou řadu TB rozhodně ani nezačínej, to je něco neskutečně špatného a vykastrovaného..... :-
Jak jsem měl rád i tu minulou, kde bylo přes kvalitativní pokles pořád hodně cool momentů, tak tohle je děs.
619630
Novou řadu TB rozhodně ani nezačínej, to je něco neskutečně špatného a vykastrovaného..... *:-* Jak jsem měl rád i tu minulou, kde bylo přes kvalitativní pokles pořád hodně cool momentů, tak tohle je děs.
duro
0 0
reagovat
"Dextera jsem zabalil po pilotu" človek, ktorý niečo takéto vypustí pre mňa akoby neexistoval :D
619629
"Dextera jsem zabalil po pilotu" človek, ktorý niečo takéto vypustí pre mňa akoby neexistoval *:D*
0 0
reagovat
Dextera jsem zabalil po pilotu, True Blood po dvou sériích. A při soustavným čtení, do jakejch s*aček ty seriály dospěly, dodnes nemám pocit, že to byly špatný rozhodnutí :)
619628
Dextera jsem zabalil po pilotu, True Blood po dvou sériích. A při soustavným čtení, do jakejch s*aček ty seriály dospěly, dodnes nemám pocit, že to byly špatný rozhodnutí :)
0 0
reagovat
Ja som bol obrovský fanúšik Dextera, ale tú poslednú sezónu som stále nevidel a obávam sa, že už sa k tomu neprinútim. Niečo podobné mám teraz s True Blood.
619627
Ja som bol obrovský fanúšik Dextera, ale tú poslednú sezónu som stále nevidel a obávam sa, že už sa k tomu neprinútim. Niečo podobné mám teraz s True Blood.
0 0
reagovat
619626
http://www.troll.me/images2/grammar-correction-guy/thank-you-for-your-frankness-but-no.jpg
0 0
reagovat

kyller

nope - poslední 2-3 řady jsem koukal čistě ze setrvačnosti, poslední řadu jsem místy solidně přetáčel a samotné finále už byla jen třešnička na dortu. Každopádně to, proč jsem koukal na první (a druhou (a třetí)) řadu už tam dááávno nebylo.
619625
nope - poslední 2-3 řady jsem koukal čistě ze setrvačnosti, poslední řadu jsem místy solidně přetáčel a samotné finále už byla jen třešnička na dortu. Každopádně to, proč jsem koukal na první (a druhou (a třetí)) řadu už tam dááávno nebylo.
kyller
0 0
reagovat
U mne po naprostém nadšení ze začátku nešla dokoukat už řada s Olmosem.
619624
U mne po naprostém nadšení ze začátku nešla dokoukat už řada s Olmosem.
0 0
reagovat
Kvalita tam klesá, ale určite nie do sračiek... Jedine úplne finále je sračkoidné.
619623
Kvalita tam klesá, ale určite nie do sračiek... Jedine úplne finále je sračkoidné.
0 0
reagovat
na máločem se svět tak shodne jako na upadající kvalitě Dextera. Tam fakt moc není o čem debatovat.
619622
na máločem se svět tak shodne jako na upadající kvalitě Dextera. Tam fakt moc není o čem debatovat.
0 0
reagovat

kyller

Z Dextera som videl jeden diel, ale mám kamošov ktorí to pozerávali a unisono hovorili že 7. séria bola sračka sračiek a to sú pritom takí slabí seriáloví žrúti
619621
Z Dextera som videl jeden diel, ale mám kamošov ktorí to pozerávali a unisono hovorili že 7. séria bola sračka sračiek a to sú pritom takí slabí seriáloví žrúti
kyller
0 0
reagovat
oh boy
619618
oh boy
0 0
reagovat

kyller

myslim to v pojeti kvalitativniho sestupu do sr.cek v posledni rade 8)
619617
myslim to v pojeti kvalitativniho sestupu do sr.cek v posledni rade *8)*
kyller
0 0
reagovat

speta.jr

Dúfam, že to porovnávanie s Dexterom myslíš len zo srandy.
619616
Dúfam, že to porovnávanie s Dexterom myslíš len zo srandy.
speta.jr
0 0
reagovat

studo

jo ja uz tu sedmicku ani rozkoukavat nebudu, neudelam stejnou chybu jako u Dextra.
619615
jo ja uz tu sedmicku ani rozkoukavat nebudu, neudelam stejnou chybu jako u Dextra.
studo
0 0
reagovat
true blood

vcera som skukol rychloprehrávaním ep 02-04 za 40 minút, jediné čo som si odniesol je, že **** zomrel a že keď tvorcom dojdú nápady tak idú do absolútne nudných a v ničom podstatných flashbackov...
619614
true blood vcera som skukol rychloprehrávaním ep 02-04 za 40 minút, jediné čo som si odniesol je, že **** zomrel a že keď tvorcom dojdú nápady tak idú do absolútne nudných a v ničom podstatných flashbackov...
0 0
reagovat

The strain

Solidní start. A podle ukázek na druhý díl nás čeká dobrý nářez. Na polevení v tempu to moc nevypadá 8)
619605
Solidní start. A podle ukázek na druhý díl nás čeká dobrý nářez. Na polevení v tempu to moc nevypadá *8)*
The strain
0 0
reagovat

speta.jr

Tak mám pocit, že ti niečo ušlo. Lebo práve tá psychologická hra mi prišla ako to najzábavnejšie a s tým čo píšeš som mal opačné pocity.
619598
Tak mám pocit, že ti niečo ušlo. Lebo práve tá psychologická hra mi prišla ako to najzábavnejšie a s tým čo píšeš som mal opačné pocity.
speta.jr
0 0
reagovat

Sons of Anarchy

Hey, hey, my, my ... 8)

Třetí série zamnou a těším se večer na čtvrtou. Neskutečně návykový, asi se budu muset začít léčit, nebo se aspoň veřejně přiznat ... ;)
619596
Hey, hey, my, my ... *8)* Třetí série zamnou a těším se večer na čtvrtou. Neskutečně návykový, asi se budu muset začít léčit, nebo se aspoň veřejně přiznat ... *;)*
Sons of Anarchy
0 0
reagovat

TedGeorge

:D Skoro tak moc jako to rozmašírovaní hlavy :D:D:D:D
619595
*:D* Skoro tak moc jako to rozmašírovaní hlavy *:D**:D**:D**:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Gonzi

:D