Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37821 - 37840 Napsat příspěvek

GoT

Slovy papouška feldmaršálka Dudy:

"URRRVA MAŤ!"

634805
Slovy papouška feldmaršálka Dudy: "URRRVA MAŤ!"
GoT
0 0
reagovat

GoT

Ale no tak, fuj. :D Prečo to ešte vlastne pozerám? :D
634803
Ale no tak, fuj. *:D* Prečo to ešte vlastne pozerám? *:D*
GoT
0 0
reagovat
634804
[link="https://dakrolak.files.wordpress.com/2014/04/tumblr_n3drykuamf1spf68yo1_500.jpg"]GoT[/link] *:D*
0 0
reagovat

Orange is the new Black

Začátek celkem pomalej, ale od druhýho dílu kde začla situace s blechama, je to opět naprosto parádní. Vskutnu famózně propracované flashbacky z dob "před vězeňského života". Docela mě zaráží jak dobře opět (přeci jenom v tomhle už není kde překvapit) funguje ta kombinace obyčejného života emocí a skoro až černého sarkastického humoru. (scéna kdy Piper ironicky opravuje mikrovlnku k nezaplacení :D)
V půlce série zatím 9/10 :+
634798
Začátek celkem pomalej, ale od druhýho dílu kde začla situace s blechama, je to opět naprosto parádní. Vskutnu famózně propracované flashbacky z dob "před vězeňského života". Docela mě zaráží jak dobře opět (přeci jenom v tomhle už není kde překvapit) funguje ta kombinace obyčejného života emocí a skoro až černého sarkastického humoru. (scéna kdy Piper ironicky opravuje mikrovlnku k nezaplacení *:D*) V půlce série zatím 9/10 *:+*
Orange is the new Black
0 0
reagovat

Krasa

Tvoje nervy bych chtěl mít, to musí být špagáty průměru kotvení visutýho mostu.
634738
Tvoje nervy bych chtěl mít, to musí být špagáty průměru kotvení visutýho mostu.
Krasa
0 0
reagovat

Policie Modrava

To jsou samý Hry o trůny, Penny, Hannibalové... Pche.
634732
To jsou samý Hry o trůny, Penny, Hannibalové... [link="http://serial.tvzone.cz/policie-modrava/recenze/"]Pche[/link].
Policie Modrava
0 0
reagovat
Vincent: Nema cas, stale sa musi pozerat na nejakych dementov.:D
634723
Vincent: Nema cas, stale sa musi pozerat na nejakych dementov.*:D*
0 0
reagovat
:D:D:D
634697
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Clovek by rekl, ze za tu dobu uz bude mit ty noviny precteny...
634695
Clovek by rekl, ze za tu dobu uz bude mit ty noviny precteny...
0 0
reagovat

Tony

Chtěl sem tě pozvat na pivo, ale děláš to strašně těžký. link

634687
Chtěl sem tě pozvat na pivo, ale děláš to strašně těžký. http://www.hellawella.com/sites/hellawella.com/files/images/Eats_/veg_turkeyday_sucks/trolololol.jpg
Tony
0 0
reagovat
Jsem zklamanej, čekal jsem:

tohle

nebo

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:D
634686
Jsem zklamanej, čekal jsem: [link="http://www.hellawella.com/sites/hellawella.com/files/images/Eats_/veg_turkeyday_sucks/trolololol.jpg"]tohle[/link] nebo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *:D*
0 0
reagovat

Axis

Bavite se dobre? :D

Axis to vystihl dobre, ja sem hovado porad. Proto si se svejma (zrovna pritomnejma) oveckama tak rozumim...
634685
Bavite se dobre? *:D* Axis to vystihl dobre, ja sem hovado porad. Proto si se svejma (zrovna pritomnejma) oveckama tak rozumim...
Axis
0 0
reagovat

TonyClifton

Aby náhodou Ted nezačal používat jinej obrázek než obvykle 8)
634684
Aby náhodou Ted nezačal používat jinej [link="http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2014-03/enhanced/webdr04/29/22/anigif_enhanced-7045-1396144989-9.gif"]obrázek[/link] než obvykle *8)*
TonyClifton
0 0
reagovat
Sedí to ale parádně na oba.
634682
Sedí to ale parádně na oba.
0 0
reagovat

duro

do_Od použil minulý čas, takže asi ten seriálovej...
634681
do_Od použil minulý čas, takže asi ten seriálovej...
duro
0 0
reagovat
Ktorý Ted?
634680
Ktorý Ted?
0 0
reagovat

verbst

Whaaaaaaaaat!

Ted měl svoje mouchy a byl to občas idiot. Ale buďme upřímní, kdo z nás občas (někteří trochu častěji) není?
634679
Whaaaaaaaaat! Ted měl svoje mouchy a byl to občas idiot. Ale buďme upřímní, kdo z nás občas (někteří trochu častěji) není?
verbst
0 0
reagovat

TonyClifton

Dlouho jsem se chystal napsat ať vydržíš, že se to i v té čtvrté řadě vyplatí.
Je toho málo, ale furt to není pozdě. Má to skvělej písničkovej soundtrack, celkem furt dobrý hlášky a k tý večeři, nebo při vaření se to furt přece jenom dá.
Louis goddamn Litt je nej. #LittUp

A jinak naposledy tak otravnou hlavní postavu jako je Mike měl HIMYM...
634678
Dlouho jsem se chystal napsat ať vydržíš, že se to i v té čtvrté řadě vyplatí. Je toho málo, ale furt to není pozdě. Má to skvělej písničkovej soundtrack, celkem furt dobrý hlášky a k tý večeři, nebo při vaření se to furt přece jenom dá. Louis goddamn Litt je nej. #LittUp A jinak naposledy tak otravnou hlavní postavu jako je Mike měl HIMYM...
TonyClifton
0 0
reagovat

Suits

Jak je hrozný peklo to nakoukávat, tak jsem si z 10. a 11. dílu 4. řady sednul na prdel. :o:+ Kéž by nechali Mikea přejet náklaďákem a nechat to točit okolo Louise Litta, protože co tam Rick Hoffman předváděl? :+
634677
Jak je hrozný peklo to nakoukávat, tak jsem si z 10. a 11. dílu 4. řady sednul na prdel. *:o**:+* Kéž by nechali Mikea přejet náklaďákem a nechat to točit okolo Louise Litta, protože co tam Rick Hoffman předváděl? *:+*
Suits
0 0
reagovat

Strike Back 5.01 - 5.02

Boys are back, chybelo mi to. Jede se hnedka na plny pecky...
634667
Boys are back, chybelo mi to. Jede se hnedka na plny pecky...
Strike Back 5.01 - 5.02
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se