Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37781 - 37800 Napsat příspěvek

SoA

Já jsem z toho celkem přešlej, ta banda násilníků, vrahů a úchylů mi bude hrozně chybět :-

Finále skvělý, akorát s těma metaforama na Ježíše to IMO fakt moc hrotí...

Jdu si natahat na vánoce ten oslavovanej Shield.
626218
Já jsem z toho celkem přešlej, ta banda násilníků, vrahů a úchylů mi bude hrozně chybět *:-* Finále skvělý, akorát s těma metaforama na Ježíše to IMO fakt moc hrotí... Jdu si natahat na vánoce ten oslavovanej Shield.
SoA
0 0
reagovat

zahron

Přesně to jsem chtěl napsat. Skončili Sons a první, co najdu, když jsem sem ve středu najel, byl nějakej smallviláckej Arrow.:D Ale zase proti gustu žádný dišputát. Nicméně by se tu mělo tapetovat stejně, jako když skončil Walter White.
626217
Přesně to jsem chtěl napsat. Skončili Sons a první, co najdu, když jsem sem ve středu najel, byl nějakej smallviláckej Arrow.*:D* Ale zase proti gustu žádný dišputát. Nicméně by se tu mělo tapetovat stejně, jako když skončil Walter White.
zahron
0 0
reagovat

Godlike

a oni si tady povídaj o agentech a nějákým lučištníkovi ... :D

přitom tohle je jedinej seriál kterej by se tady teď měl řešit že jo ?
626215
a oni si tady povídaj o agentech a nějákým lučištníkovi ... *:D* přitom tohle je jedinej seriál kterej by se tady teď měl řešit že jo ?
Godlike
0 0
reagovat

SoA

Fantastické finále.:+
Táto partia mi bude chýbať.
626214
Fantastické finále.*:+* Táto partia mi bude chýbať.
SoA
0 0
reagovat

Rouder

já souhlasím, ostatně se na to koukám, spíš to bylo v reakci na debatu ve vedlejší diskuzi, kdy mě osobně by to ve filmu iritovalo.

A když to vezmu z druhé strany, tak když je to cheesy, tak to funguje mnohem líp a v ničem by mi to nevadilo. To už spíš jejich aktuální poměr nadhledu a dramatu je imho celkem mimo, neb drama nefunguje ale humoru je tam pomálu. Osobně mě ale nejvíc mrzí veškeré jejich akční sekvence, které jsou příšerně odbyté (holy grail je asi Arrow uprostřed prázdné haly vs 6 řízených kulometů xD ). IMHO by to bylo "dokonalé" kdyby to bylo laděné podobně jako GI Joe (film) - tuny cheesy hlášek, zábavné souboje, sem tam nějaký ten flashback a provázanost postav...
626213
já souhlasím, ostatně se na to koukám, spíš to bylo v reakci na debatu ve vedlejší diskuzi, kdy mě osobně by to ve filmu iritovalo. A když to vezmu z druhé strany, tak když je to cheesy, tak to funguje mnohem líp a v ničem by mi to nevadilo. To už spíš jejich aktuální poměr nadhledu a dramatu je imho celkem mimo, neb drama nefunguje ale humoru je tam pomálu. Osobně mě ale nejvíc mrzí veškeré jejich akční sekvence, které jsou příšerně odbyté (holy grail je asi Arrow uprostřed prázdné haly vs 6 řízených kulometů xD ). IMHO by to bylo "dokonalé" kdyby to bylo laděné podobně jako GI Joe (film) - tuny cheesy hlášek, zábavné souboje, sem tam nějaký ten flashback a provázanost postav...
Rouder
0 0
reagovat

Gonzi

Někoho totalní brak baví bez toho, aby si dělal nějáké iluze o kvalitě.

Arrow chtěl být ze začátku upřímně drsný (inspirace Grellem a Nolanem očividná), ale je to prostě CW a tak to působilo hloupě. Někde od druhé půlky první série to je ale mnohem víc přiznaně tongue-in-cheek a jen rádoby drsné a teprvě od té doby to je zábava. Pořád hloupé, ale zábavné.
626212
Někoho totalní brak baví bez toho, aby si dělal nějáké iluze o kvalitě. Arrow chtěl být ze začátku upřímně drsný (inspirace [link="http://goodcomics.comicbookresources.com/2014/12/03/year-of-the-artist-day-337-mike-grell-part-5-green-arrow-the-longbow-hunters-1/"]Grellem [/link]a Nolanem očividná), ale je to prostě CW a tak to působilo hloupě. Někde od druhé půlky první série to je ale mnohem víc přiznaně tongue-in-cheek a jen rádoby drsné a teprvě od té doby to je zábava. Pořád hloupé, ale zábavné.
Gonzi
0 0
reagovat
Karel, Ted: Vzhledem k tomu, ze jsem nebyl nejak odvazanej z prvniho Capa (z vetsi casti proto, ze se to odehrava 60 let v minulosti), tak ani z ty Carterovy nejsem moc na vetvi. Muze to jen prekvapit :)
626211
Karel, Ted: Vzhledem k tomu, ze jsem nebyl nejak odvazanej z prvniho Capa (z vetsi casti proto, ze se to odehrava 60 let v minulosti), tak ani z ty Carterovy nejsem moc na vetvi. Muze to jen prekvapit *:)*
0 0
reagovat

KarelR

Miluju Hayley Atwell, ale toho serialu se po prvnich upoutavkach a natukavacich scenach trochu bojim. Libi se mi ten duraz na "obycejnou" praci jedne atraktivni agentky, ale ta stylizace a celkovej feeling mi prijde divnej a jaksi mimo. Sanci to ovsem dostane...
626210
Miluju Hayley Atwell, ale toho serialu se po prvnich upoutavkach a natukavacich scenach trochu bojim. Libi se mi ten duraz na "obycejnou" praci jedne atraktivni agentky, ale ta stylizace a celkovej feeling mi prijde divnej a jaksi mimo. Sanci to ovsem dostane...
KarelR
0 0
reagovat

Vincent

Ale od ledna místo toho bude 8 dílů Agent Carter, takže cajk :)
626209
Ale od ledna místo toho bude 8 dílů Agent Carter, takže cajk :)
Vincent
0 0
reagovat
Do zacatku brezna? To jim jeblo v palici nebo co :D
626208
Do zacatku brezna? To jim jeblo v palici nebo co *:D*
0 0
reagovat

zahron

To byla tak strašná bomba. Nevím, jestli brečím proto, že to skončilo, nebo proto, že to byla tak fantasticky skvělý. Další týdny by se nemělo psát o ničem jiném. Tahle show si to zaslouží jako máloco.
626207
To byla tak strašná bomba. Nevím, jestli brečím proto, že to skončilo, nebo proto, že to byla tak fantasticky skvělý. Další týdny by se nemělo psát o ničem jiném. Tahle show si to zaslouží jako máloco.
zahron
0 0
reagovat

Vardant

ne, nefungují, alespoň já to beru čistě jako podpásovku od tvůrců (nemluvě o tom, že kdyby tam byl kdokoli jiný, tak bych možná i přemýšlel o tom, jak to dopadne)

Jinak ad Arrow/Flash a DC filmy... díky bohu za to:
Souboj mezi Arrowem a Theou byl k popukání, Souboj mezi červeným a žlutým flashem taky. Ono možná není od věci občas sundat růžové "omg tam jsou hrdinové" brýle a podívat se na to "objektivně". Ty seriály jsou totální brak a speciálně u Arrowa mě to mrzí, neboť z toho za 3 řady nic víc neudělali.
626206
ne, nefungují, alespoň já to beru čistě jako podpásovku od tvůrců (nemluvě o tom, že kdyby tam byl kdokoli jiný, tak bych možná i přemýšlel o tom, jak to dopadne) Jinak ad Arrow/Flash a DC filmy... díky bohu za to: [spoiler] Souboj mezi Arrowem a Theou byl k popukání, Souboj mezi červeným a žlutým flashem taky.[/spoiler] Ono možná není od věci občas sundat růžové "omg tam jsou hrdinové" brýle a podívat se na to "objektivně". Ty seriály jsou totální brak a speciálně u Arrowa mě to mrzí, neboť z toho za 3 řady nic víc neudělali.
Vardant
0 0
reagovat

Spazz

Buď rád, na další Agents of SHIELD se bude čekat do začátku března :D
626202
Buď rád, na další Agents of SHIELD se bude čekat do začátku března *:D*
Spazz
0 0
reagovat

Arrow

No já nevím, ale takovéhle cliffhangery už dneska snad nemůžou fungovat, ne? Epizoda jinak byla ale dobrá.
626198
No já nevím, ale takovéhle cliffhangery už dneska snad nemůžou fungovat, ne? Epizoda jinak byla ale dobrá.
Arrow
0 0
reagovat

Arrow

Ty vole a tedka jako mesic cekat? .... .to se nedela:-
626197
Ty vole a tedka jako mesic cekat? .... .to se nedela*:-*
Arrow
0 0
reagovat
#webelieveinyou
626186
#webelieveinyou
0 0
reagovat

Arrow

Do pohody :) ale asi tuším ako to bude ďalej :))
626184
Do pohody :) ale asi tuším ako to bude ďalej *:))*
Arrow
0 0
reagovat

Trasparent

A jéje, tak jsem se na to těšil, první díl prozíval a u druhého regulérně usnul. Hrozně divná věc...

edit: Tak KMplayer říká, že už jsem usnul u prvního. :D
626182
A jéje, tak jsem se na to těšil, první díl prozíval a u druhého regulérně usnul. Hrozně divná věc... edit: Tak KMplayer říká, že už jsem usnul u prvního. *:D*
Trasparent
0 0
reagovat
Agenti se v první sérii rapidně zvedli někdy od půlky, tuším že to odpovídá dílům po tom zimním finále.
626181
Agenti se v první sérii rapidně zvedli někdy od půlky, tuším že to odpovídá dílům po tom zimním finále.
0 0
reagovat

Arrow

No ty vole:o

Čekal jsem něco ve stylu Reichenbašských vodopádů (modří vědí), ale ne tohle.:o
626179
No ty vole*:o* Čekal jsem něco ve stylu Reichenbašských vodopádů (modří vědí), ale ne tohle.*:o*
Arrow
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se