Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37781 - 37800 Napsat příspěvek

Californication

V kontextu řady bylo finále hezký. Celkově mi ale přišla 7. série slabá a asi bych byl radši, kdyby se skončilo loňským návratem a zaklepáním na dveře.
619142
V kontextu řady bylo finále hezký. Celkově mi ale přišla 7. série slabá a asi bych byl radši, kdyby se skončilo loňským [spoiler]návratem a zaklepáním na dveře.[/spoiler]
Californication
0 0
reagovat

The Leftovers

No, tak tohle si nechám asi ujít. Čekal jsem, že těch lidí zůstane daleko míň a bude se to odehrávat hlavně v období těsně po. Takhle z toho bude jen ukecaná blbost, kde se stejně nakonec nic nedozvíme.
619141
No, tak tohle si nechám asi ujít. Čekal jsem, že těch lidí zůstane daleko míň a bude se to odehrávat hlavně v období těsně po. Takhle z toho bude jen ukecaná blbost, kde se stejně nakonec nic nedozvíme.
The Leftovers
0 0
reagovat
zahron: Zalez do kouta.. Californication konec byl moc peknej.. Hank a jeho eskapady mi budou chybet!
619139
zahron: Zalez do kouta.. Californication konec byl moc peknej.. Hank a jeho eskapady mi budou chybet!
0 0
reagovat

True Blood

Nechápu jakého dementa napadlo aby se větší část seriálu o upírech odehrávala ve dne .... Strašně hnusná a nechutná nuda, přeskočil jsem většinu stopáže a to jsem se na to tak těšil.

Dokoukám ze setrvačnosti a doufám že se to rozjede, protože to stojí za hovno ještě víc než ta minulá série.

Californication
Finální díl stál za starou belu a celou sérii si Kapinos vycucal z prstu. konec story :D
619138
Nechápu jakého dementa napadlo aby se větší část seriálu o upírech odehrávala ve dne .... Strašně hnusná a nechutná nuda, přeskočil jsem většinu stopáže a to jsem se na to tak těšil. Dokoukám ze setrvačnosti a doufám že se to rozjede, protože to stojí za hovno ještě víc než ta minulá série. [b]Californication[/b] Finální díl stál za starou belu a celou sérii si Kapinos vycucal z prstu. konec story *:D*
True Blood
0 0
reagovat
Obávám se, že Glover je definitivně out. Stejně tak se bojim, že ani Oliver a Banks už nebudou mít čas.
619137
Obávám se, že Glover je definitivně out. Stejně tak se bojim, že ani Oliver a Banks už nebudou mít čas.
0 0
reagovat
Tak to už rovnou můžou začít spekulace, kdo natočí film :) Ten už by měl stát Gloverovi za návrat.
619136
Tak to už rovnou můžou začít spekulace, kdo natočí film *:)* Ten už by měl stát Gloverovi za návrat.
0 0
reagovat

BrusVejn

#sklapniadrzkroksfrikuliny
619135
#sklapniadrzkroksfrikuliny
BrusVejn
0 0
reagovat

#sixseasonsandamovie

To je nejaká nová móda všade písať ten hashtag? #YOLO #wtf #ftw
619134
To je nejaká nová móda všade písať ten hashtag? #YOLO #wtf #ftw
#sixseasonsandamovie
0 0
reagovat

#sixseasonsandamovie

samozřejmě

a Mildík tradičně nechápe, zaměňuje příčinu a následek, a nechápe že o jakoukoli změnu v Community nikdy nešlo, právě naopak.
619133
samozřejmě a Mildík tradičně nechápe, zaměňuje příčinu a následek, a nechápe že o jakoukoli změnu v Community nikdy nešlo, právě naopak.
#sixseasonsandamovie
0 0
reagovat

True Blood 7x02

Njn, je to hovadská nuda.
619131
Njn, je to hovadská nuda.
True Blood 7x02
0 0
reagovat
#sixseasonsandamovie a větší hovadinu jsem dlouho nečet.
619130
#sixseasonsandamovie a větší hovadinu jsem dlouho nečet.
0 0
reagovat

Californication finale

Byla to parádní sedmiletá jízda.

I když pár menších kvalitativních propadů v jejich průběhu bylo, tak jako celek mě Cali pořád až do konce drželo v hodně velkém nadšení, větším než libovolný jiný long-running seriál co jsem kdy pravidelně sledoval. Bizarní pošahanost světa v LA, dokonale ustřelený humor... a přitom od začátku až do konce tak silně citlivé a melancholické pod povrchem.
A ten závěrečný monolog - dokonalá tečka. Nebo spíš... "tečka" :)

Hank, největší seriálový sympaťák ever, a ty jeho věčné průsery, a hlavně jeho věčná láska ke Karen, mi budou hodně chybět.
619125
Byla to parádní sedmiletá jízda. I když pár menších kvalitativních propadů v jejich průběhu bylo, tak jako celek mě Cali pořád až do konce drželo v hodně velkém nadšení, větším než libovolný jiný long-running seriál co jsem kdy pravidelně sledoval. Bizarní pošahanost světa v LA, dokonale ustřelený humor... a přitom od začátku až do konce tak silně citlivé a melancholické pod povrchem. A ten závěrečný monolog - dokonalá tečka. Nebo spíš... "tečka" *:)* Hank, největší seriálový sympaťák ever, a ty jeho věčné průsery, a hlavně jeho věčná láska ke Karen, mi budou hodně chybět.
Californication finale
0 0
reagovat
#sixseasonsandamovie
619124
#sixseasonsandamovie
0 0
reagovat
Aaaaand Mildík is back. :D

#sixseasonsandamovie
619120
Aaaaand Mildík is back. *:D* [b]#sixseasonsandamovie[/b]
0 0
reagovat

Mildík

A teraz ťa tu miestni fanboyovia roztrhajú zaživa :D
619119
A teraz ťa tu miestni fanboyovia roztrhajú zaživa *:D*
Mildík
0 0
reagovat

Community

Začíná mi to připadat všechno jako promyšlený maeketingový tah...

Seriál je prostě propadák a za každou cenu se na něj snažej upoutat pozonost, jak u stávajících diváků, tak u nových... Ten seriál měl už víc "znovuobnovení" než sezon...

Kdyby jel klasicky, tak po něm neštěkne ani pes, takhle na sebe pořád upoutává pozorst a diváci tomu prostě a jednoduše "daj ještě šanci", když je slíbená změna...
619118
Začíná mi to připadat všechno jako promyšlený maeketingový tah... Seriál je prostě propadák a za každou cenu se na něj snažej upoutat pozonost, jak u stávajících diváků, tak u nových... Ten seriál měl už víc "znovuobnovení" než sezon... Kdyby jel klasicky, tak po něm neštěkne ani pes, takhle na sebe pořád upoutává pozorst a diváci tomu prostě a jednoduše "daj ještě šanci", když je slíbená změna...
Community
0 0
reagovat

The Leftovers

Výbornej pilot :+ Teď jen doufat, že se Lindelof poučil ze Ztracených.
619117
Výbornej pilot *:+* Teď jen doufat, že se Lindelof poučil ze Ztracených.
The Leftovers
0 0
reagovat

Penny Dreadful

Páčilo sa mi to. Dosť veľmi. Aj keď to celé bol vlastne akýsi 8-hodinový pilotný film. Precízne predstavenie postáv a ich vzťahov, to celé v podaní vynikajúcich hercov a zahalené do nádherne temnej atmosféry. Tak, a teraz chcem, aby tvorcovia zobrali tú partiu a vrhli ju doprostred nejakého skutočne epického osudového príbehu.
619116
Páčilo sa mi to. Dosť veľmi. Aj keď to celé bol vlastne akýsi 8-hodinový pilotný film. Precízne predstavenie postáv a ich vzťahov, to celé v podaní vynikajúcich hercov a zahalené do nádherne temnej atmosféry. Tak, a teraz chcem, aby tvorcovia zobrali tú partiu a vrhli ju doprostred nejakého skutočne epického osudového príbehu.
Penny Dreadful
0 0
reagovat
Toldja
619115
Toldja
0 0
reagovat

Community

Já věděl že ještě neřekli poslední slovo! :+
#sixseasonsandamovie
619114