Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37801 - 37820 Napsat příspěvek

okkac

To bude asi nejlepší řešení. Na druhou stranu si zase pamatuji, že aspoň závěr první sezony stojí za to ;)
626178
To bude asi nejlepší řešení. Na druhou stranu si zase pamatuji, že aspoň závěr první sezony stojí za to *;)*
okkac
0 0
reagovat

Sons

Come join the murder ...
626177
Come join the murder ...
Sons
0 0
reagovat

killerzeli

To ja jsem zas, ze bych jel vzdy neco od zacatku. Patrne to vidim alespo na proklikavani a rychly posuv u te prvni serie.
626169
To ja jsem zas, ze bych jel vzdy neco od zacatku. Patrne to vidim alespo na proklikavani a rychly posuv u te prvni serie.
killerzeli
0 0
reagovat

okkac

Stačí koukat od nové sezony a cokoliv, co by jsi nevěděl, tak dogooglit. Od první sezony bych na to nekoukal ;)
626165
Stačí koukat od nové sezony a cokoliv, co by jsi nevěděl, tak dogooglit. Od první sezony bych na to nekoukal *;)*
okkac
0 0
reagovat

SoA

Jesus :+
Ten seriál mi bude chybět, hodně chybět.
626164
Jesus *:+* Ten seriál mi bude chybět, hodně chybět.
SoA
0 0
reagovat
Kurna, ted abych ty agenty asi dohnal od zacatku prvni sezony :-D
626158
Kurna, ted abych ty agenty asi dohnal od zacatku prvni sezony :-D
0 0
reagovat

Agents

Jn, zatiaľ krásna druhá sezóna. :+
626157
Jn, zatiaľ krásna druhá sezóna. *:+*
Agents
0 0
reagovat

Agents

No ty kráso. Když vezmu z jakých sra*ek to vzešlo, tak smekám. :+
626156
No ty kráso. Když vezmu z jakých sra*ek to vzešlo, tak smekám. *:+*
Agents
0 0
reagovat

Flash

Zatím nejlepší díl. Fakt síla.
626155
Zatím nejlepší díl. Fakt síla.
Flash
0 0
reagovat

Memphis

Spíš na jiný flák v roce 2018 :D
626154
Spíš na jiný flák v roce 2018 *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Takže na další Avengers bez nakoukaných Agentů ani nemá cenu chodit? Works for me. :D
626153
Takže na další Avengers bez nakoukaných Agentů ani nemá cenu chodit? Works for me. *:D*
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Tak nějak to asi bude no. Těžko se to odhaduje, protože kdo ví, co všechno oproti komiksu změnili.

Agents of SHIELD
Ten seriál prostě musí pokračovat, protože ta návaznost na filmy je čím dál tím větší a důležitější.
626152
Tak nějak to asi bude no. Těžko se to odhaduje, protože kdo ví, co všechno oproti komiksu změnili. [b]Agents of SHIELD[/b] Ten seriál prostě musí pokračovat, protože ta návaznost na filmy je čím dál tím větší a důležitější.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Flash

Jedno wtf :D
Ako je to fajn, len už je to dosť mimo :)
626151
Jedno wtf *:D* Ako je to fajn, len už je to dosť mimo :)
Flash
0 0
reagovat
Flash

DAYUUUM! Pochopil jsem to dobře, že Wells je Reverse Flash, setkal se sám se sebou a dal sám sobě ten prsten, aby dobil oblek a Eddieho nezabil, protože to je jeho předek? Prosím když tak někoho komiksů znalého o vysvětlení, co se tam stalo.

Agents of SHIELD
:olink

Skvělá midseason finale. Co na to zítra Arrow.
626147
[b]Flash[/b] DAYUUUM! [spoiler]Pochopil jsem to dobře, že Wells je Reverse Flash, setkal se sám se sebou a dal sám sobě ten prsten, aby dobil oblek a Eddieho nezabil, protože to je jeho předek? Prosím když tak někoho komiksů znalého o vysvětlení, co se tam stalo.[/spoiler] [b]Agents of SHIELD[/b] *:o*[link="http://investcomics.com/wp-content/uploads/2013/07/InHuman_Teaser.jpg"]link[/link] Skvělá midseason finale. Co na to zítra Arrow.
0 0
reagovat
Bingeuju Boardwalk Empire a to je jako masakr. V jednom díle oddělat dvě postavy od první řady, to chce koule. Ve světle dnešního Newsroomu - takhle se to dělá!
Trošku mi sice vadí ten sedmi letej skok, ale všechno stejně furt funguje jak má. A asi jsou to nejzáživnější flashbacky, co pamatuju.
626130
Bingeuju [b]Boardwalk Empire[/b] a to je jako masakr. V jednom díle oddělat dvě postavy od první řady, to chce koule. [spoiler]Ve světle dnešního Newsroomu - takhle se to dělá![/spoiler] Trošku mi sice vadí ten sedmi letej skok, ale všechno stejně furt funguje jak má. A asi jsou to nejzáživnější flashbacky, co pamatuju.
0 0
reagovat

The Newsroom

To jste to jako nikdo nečekali, že se to tu hemžilo " :o " ? Obě ty "odhalení" byly naprosto umělý a nefunkční.
Pro mě osobně už byl záživnější ten díl předtím. Ale Sloan ho pěkně drtila, to zase jo.
626126
To jste to jako nikdo nečekali, že se to tu hemžilo " *:o* " ? Obě ty "odhalení" byly naprosto umělý a nefunkční. Pro mě osobně už byl záživnější ten díl předtím. Ale Sloan ho pěkně drtila, to zase jo.
The Newsroom
0 0
reagovat

The Newsroom s03

Inak ak si chcete nejako skrátiť čakanie na poslednú časť tak odporúčam tento film s Verou Farmigou a Kate Beckinsale o utajovaní zdroja a následkoch, ktorý bol voľne inšpirovaný "skutečnými událostmi ze života agentky CIA Valerie Plame a novinářky Judith Miller." link 8)

+ hrá tu aj Alan Alda

Na doma na jeden večer pri pohári vína ako stvorené a zistíte, že Will v porovnaní s Rachel to je len taká ľahká jazda, ale uvidíme ako to Sorkin ukončí ;)
626125
Inak ak si chcete nejako skrátiť čakanie na poslednú časť tak odporúčam tento film s Verou Farmigou a Kate Beckinsale o utajovaní zdroja a následkoch, ktorý bol voľne inšpirovaný "skutečnými událostmi ze života agentky CIA Valerie Plame a novinářky Judith Miller." http://www.csfd.cz/film/235403-nic-nez-pravda/?type=film *8)* + hrá tu aj Alan Alda Na doma na jeden večer pri pohári vína ako stvorené a zistíte, že Will v porovnaní s Rachel to je len taká ľahká jazda, ale uvidíme ako to Sorkin ukončí *;)*
The Newsroom s03
0 0
reagovat

Duro

The Guest

sam: díky!
626123
[link="https://www.youtube.com/watch?v=y0E2Qh6wLS4"]The Guest[/link] sam: díky!
Duro
0 0
reagovat

studo

626121
[link="http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Archer_episodes#Series_overview"]Archer[/link]
studo
0 0
reagovat

The Fall - ?

Mám prvú sériu, ale iba archivujem, lebo to vraj nebolo ukončené. Tak mi dajte vedieť, či sa to tentoraz nejako uzavrie, celkom ma to láka.
626119
Mám prvú sériu, ale iba archivujem, lebo to vraj nebolo ukončené. Tak mi dajte vedieť, či sa to tentoraz nejako uzavrie, celkom ma to láka.
The Fall - ?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se