Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37761 - 37780 Napsat příspěvek
Pozná je někdo i po letech? :) link

Narazil jsem na to dneska náhodou a udělalo mi to obrovský úsměv na tváři. Ani jsem nevěděl, že se po natáčení vzali. :+
619222
Pozná je někdo i po letech? *:)* http://assets.whatsontv.co.uk/whatsontv/live/styles/large/s3/media/9367221-1-1.jpg Narazil jsem na to dneska náhodou a udělalo mi to obrovský úsměv na tváři. Ani jsem nevěděl, že se po natáčení vzali. *:+*
0 0
reagovat

Trellíno

Proč mám takovej pocit, že nám po vzoru Broenu (I když tam pořád doufám, že to úplnej konec není) bude naservírován pořádně černej a beznadějnej konec? Ta deprese a bezmoc z toho přímo sálá. Třetí série Killing byla velká pecka se zklamávajícím koncem. Tady to třeba ukončí dobře špatně... ?)
619218
Proč mám takovej pocit, že nám po vzoru Broenu (I když tam pořád doufám, že to úplnej konec není) bude naservírován pořádně černej a beznadějnej konec? Ta deprese a bezmoc z toho přímo sálá. Třetí série Killing byla velká pecka se zklamávajícím koncem. Tady to třeba ukončí dobře špatně... *?)*
Trellíno
0 0
reagovat

Trellíno

A hned je den lepší. Jinak jsem si myslel, že se děj po posledním výstřelu přenese do jiného prostředí, než zpět na kriminálku. Asi byl Holder hodnej.
619216
A hned je den lepší. Jinak jsem si myslel, že se děj po posledním výstřelu přenese do jiného prostředí, než zpět na kriminálku. Asi byl Holder hodnej.
Trellíno
0 0
reagovat

The Killing - Final season

link

hodně se těšim
619215
http://www.youtube.com/watch?v=oU7clobUQmQ hodně se těšim
The Killing - Final season
0 0
reagovat

Constantine

Totálně nezáživná věc, nijak poutavá postava - místo cynika je to spíš hláškař ve stylu Supernatural (což by mi až tak nevadilo, kdyby to nebyl Constantine...). Zrovna 3 dny zpět jsem viděl verzi od Keanu Reevese a (krom vůči comicsu špatným vlasům a přízvuku) mi to bylo asi tak milionkrát bližší...
Tyhle věci stranou, tak mi nepřišlo zajímavé ani nic dalšího, všechno mělo strašně "mehtastic" feeling, včetně vymítání v angličtině (seriously?).
619211
Totálně nezáživná věc, nijak poutavá postava - místo cynika je to spíš hláškař ve stylu Supernatural (což by mi až tak nevadilo, kdyby to nebyl Constantine...). Zrovna 3 dny zpět jsem viděl verzi od Keanu Reevese a (krom vůči comicsu špatným vlasům a přízvuku) mi to bylo asi tak milionkrát bližší... Tyhle věci stranou, tak mi nepřišlo zajímavé ani nic dalšího, všechno mělo strašně "mehtastic" feeling, včetně vymítání v angličtině (seriously?).
Constantine
0 0
reagovat
Neděkuju.
619206
Neděkuju.
0 0
reagovat

Tyrant 2

Je to fucking awesome.... :o:+
619204
Je to fucking awesome.... *:o**:+*
Tyrant 2
0 0
reagovat

Tyrant S01e02

Ten seriál se s tím fakt nesere. :o:+
619185
Ten seriál se s tím fakt nesere. *:o**:+*
Tyrant S01e02
0 0
reagovat

xxendxx

Dafuq? :D

Na Tyrant se těším jako prase, akorát není čas. The Shield mám za sebou celej, Justified taky. Nip Tuck mě přijde dementní, It's Always Sunny jsem dal skoro celou první řadu a je to shit. The Bridge mě neláká. Fargo mě "děsí" Coenama. The Americans hrozná nuda a po třech dílech šlus, AHS není můj šálek kávy a Sons of Anarchy se mi válí na disku a těším se až na to budu mít klid a čas.
619182
Dafuq? *:D* Na Tyrant se těším jako prase, akorát není čas. The Shield mám za sebou celej, Justified taky. Nip Tuck mě přijde dementní, It's Always Sunny jsem dal skoro celou první řadu a je to shit. The Bridge mě neláká. Fargo mě "děsí" Coenama. The Americans hrozná nuda a po třech dílech šlus, AHS není můj šálek kávy a Sons of Anarchy se mi válí na disku a těším se až na to budu mít klid a čas.
xxendxx
0 0
reagovat
FX je záruka kvality, kterou nechápe jen verbst :P
619178
FX je záruka kvality, kterou nechápe jen [b]verbst[/b] :P
0 0
reagovat

Tyrant

Nooo, tak po druhé epizodě můžu říct, že tohle vypadá setsakramentsky dobře.

Kdo si nechal ujít úvodní díl, tak by to měl hodně rychle napravit.
619176
Nooo, tak po druhé epizodě můžu říct, že tohle vypadá setsakramentsky dobře. Kdo si nechal ujít úvodní díl, tak by to měl hodně rychle napravit.
Tyrant
0 0
reagovat

Mildík

Howgh
619166
Howgh
Mildík
0 0
reagovat

zahron

Neser se mi do práce :D
619163
Neser se mi do práce *:D*
zahron
0 0
reagovat
californication koniec bol bohužial slabý, ako aj celá seria...

True blood je neskutocna nuda, dufam ze to dokukam aspon zo zotrvacnosti.

Leftovers boli žiaľ iba prehajpovaná sračka, neviem či je to akože iba na jednu sériu, ale durhú to nemôže dostať ani omylom...

Z Community som videl 1 a pol serie a stačilo mi, stale mi príde ze je to len velke halo pre nič

A samozrejme nadal vypadol keď ho prestrilal austrálsky rambo.
Halep, Bouchard, Lisicki gogogo!!!
619162
californication koniec bol bohužial slabý, ako aj celá seria... True blood je neskutocna nuda, dufam ze to dokukam aspon zo zotrvacnosti. Leftovers boli žiaľ iba prehajpovaná sračka, neviem či je to akože iba na jednu sériu, ale durhú to nemôže dostať ani omylom... Z Community som videl 1 a pol serie a stačilo mi, stale mi príde ze je to len velke halo pre nič A samozrejme nadal vypadol keď ho prestrilal austrálsky rambo. Halep, Bouchard, Lisicki gogogo!!!
0 0
reagovat

Penny Dreadful

jediná překvapivá věc na finále byla, jak rychle a bez fanfár se vyřešila hlavní zápletka a jak očekávatelně se vyvinuly ostatní podzápletky. Přesto to celé funguje (krom "akčních" scén teda) a já jsem si ten seriál prostě zamiloval.
619153
jediná překvapivá věc na finále byla, jak rychle a bez fanfár se vyřešila hlavní zápletka a jak očekávatelně se vyvinuly ostatní podzápletky. Přesto to celé funguje (krom "akčních" scén teda) a já jsem si ten seriál prostě zamiloval.
Penny Dreadful
0 0
reagovat
Californication auction.. predmety z nataceni jdou do drazby, mate sanci :)
619148
[link="http://screenbid.auctionserver.net/view-auctions/catalog/id/18/"]Californication auction[/link].. predmety z nataceni jdou do drazby, mate sanci :)
0 0
reagovat

Vardant

Nedivil bych se kdyby se na film do roka a do dne rozjela Kickstarter kampaň :)
619146
Nedivil bych se kdyby se na film do roka a do dne rozjela Kickstarter kampaň *:)*
Vardant
0 0
reagovat

Californication

V kontextu řady bylo finále hezký. Celkově mi ale přišla 7. série slabá a asi bych byl radši, kdyby se skončilo loňským návratem a zaklepáním na dveře.
619142
V kontextu řady bylo finále hezký. Celkově mi ale přišla 7. série slabá a asi bych byl radši, kdyby se skončilo loňským [spoiler]návratem a zaklepáním na dveře.[/spoiler]
Californication
0 0
reagovat

The Leftovers

No, tak tohle si nechám asi ujít. Čekal jsem, že těch lidí zůstane daleko míň a bude se to odehrávat hlavně v období těsně po. Takhle z toho bude jen ukecaná blbost, kde se stejně nakonec nic nedozvíme.
619141
No, tak tohle si nechám asi ujít. Čekal jsem, že těch lidí zůstane daleko míň a bude se to odehrávat hlavně v období těsně po. Takhle z toho bude jen ukecaná blbost, kde se stejně nakonec nic nedozvíme.
The Leftovers
0 0
reagovat
zahron: Zalez do kouta.. Californication konec byl moc peknej.. Hank a jeho eskapady mi budou chybet!
619139
zahron: Zalez do kouta.. Californication konec byl moc peknej.. Hank a jeho eskapady mi budou chybet!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist