Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37521 - 37540 Napsat příspěvek

Sam.Vimes

+1
627256
+1
Sam.Vimes
0 0
reagovat
To pochytil od dura:)
627255
To pochytil od dura:)
0 0
reagovat
Nějaké to "sedí jak prdel na hrnec" mi nevadí (pozdrav zpátky do diskuze Filmy) a občas je i ta "sračka" zkrátka vhodným pojmenováním kvality. Vadí mi ale že se tady poslední dobou za sračku označuje skoro všechno a všude, a že když se někomu něco líbí, okamžitě to znamená že nad tím masturbuje, onanuje nebo stříká.
Přitom mám pocit, že tak před jedním-dvěma roky ty diskuze vypadaly líp.

Anebo jsem jediný komu to vadí?
627268
Nějaké to "sedí jak prdel na hrnec" mi nevadí (pozdrav zpátky do diskuze Filmy) a občas je i ta "sračka" zkrátka vhodným pojmenováním kvality. Vadí mi ale že se tady poslední dobou za sračku označuje skoro všechno a všude, a že když se někomu něco líbí, okamžitě to znamená že nad tím masturbuje, onanuje nebo stříká. Přitom mám pocit, že tak před jedním-dvěma roky ty diskuze vypadaly líp. Anebo jsem jediný komu to vadí?
0 0
reagovat
Tak to nějak souvisí se slovenštinou nebo s jejich naturelem, ne? Celkově mluví víc zostra. :)
627269
Tak to nějak souvisí se slovenštinou nebo s jejich naturelem, ne? Celkově mluví víc zostra. *:)*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Nie, len rád používam expresívne výrazy.
627266
Nie, len rád používam expresívne výrazy.
Sam.Vimes
0 0
reagovat
A Kevin Feige je z toho moc smutný link :-D
627252
A Kevin Feige je z toho moc smutný http://replygif.net/i/718.gif :-D
0 0
reagovat

Sam

To sa teraz nosí, viď diskusiu k Ant-Manovi :D

Karle
Mne sa dosť pozdáva casting. Veľa známych ksichtíkov čo je plus.
627250
To sa teraz nosí, viď diskusiu k Ant-Manovi *:D* [b]Karle[/b] Mne sa dosť pozdáva casting. Veľa známych ksichtíkov čo je plus.
Sam
0 0
reagovat

kubqo

To fakt nezvládneš napsat příspěvek bez masturbace a fekálií?
627249
To fakt nezvládneš napsat příspěvek bez masturbace a fekálií?
kubqo
0 0
reagovat
Tak keď už to nebaví vás, ktorí ste onanovali nad tým (podľa mňa sračkoidným) kraťasom, tak to musí byť fakt zlé.
627247
Tak keď už to nebaví vás, ktorí ste onanovali nad tým (podľa mňa sračkoidným) kraťasom, tak to musí byť fakt zlé.
0 0
reagovat
Agent Carter takovej neškodnej průměr, rozhodně nic must-see. Hayley samozřejmě super a docela jede i D'Arcyho Jarvis, ale zbytek postav je zatím vyloženě mdlej (ačkoliv mám ty herce až na Murrayho rád) a celý je to takový scenáristicky i vizuálně umorousaný. Finální bitka druhýho dílu btw. vyloženě tragická (a to ji točil jeden z Russovejch), docela mi uniká, proč do toho Marvel nevrazil pořádný peníze a musí to takhle paběrkovat.

Ve finále bych to teda nedoporučil nikomu, koho vyloženě nezajímá Hayley Atwell nebo všechno, co se šustne v marveláckým vesmíru. Existuje spousta lepších žánrovejch konkurentů a mám pocit, že tohle se v osmi dílech nedokáže rozjet jako Agents of S.H.I.E.L.D. ?) Číselně bych zatím tasil něco kolem slabších 6/10.
627245
Agent Carter takovej neškodnej průměr, rozhodně nic must-see. Hayley samozřejmě super a docela jede i D'Arcyho Jarvis, ale zbytek postav je zatím vyloženě mdlej (ačkoliv mám ty herce až na Murrayho rád) a celý je to takový scenáristicky i vizuálně umorousaný. Finální bitka druhýho dílu btw. vyloženě tragická (a to ji točil jeden z Russovejch), docela mi uniká, proč do toho Marvel nevrazil pořádný peníze a musí to takhle paběrkovat. Ve finále bych to teda nedoporučil nikomu, koho vyloženě nezajímá Hayley Atwell nebo všechno, co se šustne v marveláckým vesmíru. Existuje spousta lepších žánrovejch konkurentů a mám pocit, že tohle se v osmi dílech nedokáže rozjet jako Agents of S.H.I.E.L.D. *?)* Číselně bych zatím tasil něco kolem slabších 6/10.
0 0
reagovat
Rano jsem to rychle proklikal. Hailey Attwell s blond parukou a tech satech na tom vecirku je duvod proc se nemuzu dockat az vypadnu vecer z prace :-D
627244
Rano jsem to rychle proklikal. Hailey Attwell s blond parukou a tech satech na tom vecirku je duvod proc se nemuzu dockat az vypadnu vecer z prace :-D
0 0
reagovat

Marvels Agent Carter

Príjemná oddychovka. Má to slabší rozbeh, ale to nie je vôbec na škodu. :+
627243
Príjemná oddychovka. Má to slabší rozbeh, ale to nie je vôbec na škodu. *:+*
Marvels Agent Carter
0 0
reagovat

The Good Wife s06e11

Strašně náserovej díl. :+
627233
Strašně náserovej díl. *:+*
The Good Wife s06e11
0 0
reagovat
627227
[link="http://cdn.meme.am/instances/500x/57275650.jpg"]Gorecki[/link]
0 0
reagovat
Dalsie osobne otazky ta uz poprosim do vzkazniku.;)
627226
Dalsie osobne otazky ta uz poprosim do vzkazniku.*;)*
0 0
reagovat

verbst

Ak mas potrebu si pomenovat svoj vkus, s tym ti ja nepomozem.

A vobec, ja som sa bavil s BenS a Tonym, to ty si si celu debatu vztiahol na seba kvoli neskodnej poznamke, ktoru by kazdy s vyrovnanym egom prehliadol a nemal mi potrebu siahodlho vysvetlovat preco sa ti Sunny nepaci (pricom ta moja poznamka smerovala k AD) a co ty osobne povazujes za "kecy". Mna to fakt nezaujima.
627225
Ak mas potrebu si pomenovat svoj vkus, s tym ti ja nepomozem. A vobec, ja som sa bavil s BenS a Tonym, to ty si si celu debatu vztiahol na seba kvoli neskodnej poznamke, ktoru by kazdy s vyrovnanym egom prehliadol a nemal mi potrebu siahodlho vysvetlovat preco sa ti Sunny nepaci (pricom ta moja poznamka smerovala k AD) a co ty osobne povazujes za "kecy". Mna to fakt nezaujima.
verbst
0 0
reagovat

Gorecki

Ano tu přesně myslím. Chtěl jsem abys mi řekl něco jinýho, protože sám si ten vkus nějak neumím pojmenovat, no a s těma moudrama co tu hážeš jsem si říkal, že bys mohl konečně říct něco... ehm - moudrýho.
627221
Ano tu přesně myslím. Chtěl jsem abys mi řekl něco jinýho, protože sám si ten vkus nějak neumím pojmenovat, no a s těma moudrama co tu hážeš jsem si říkal, že bys mohl konečně říct něco... ehm - moudrýho.
Gorecki
0 0
reagovat
Karel: Já to k tomu ani moc nepřirovnávám, spíš to stavím do protiváhy... Ten svět je ale obdobný a pokud bych to měl k něčemu opravdu přirovnat, pak bych musel hodně hledat v paměti. Styčné plochy bych viděl i u Na vlásku, nebo u muzikálového Wicked (ostatně, ze zmíněných věcí tomu píšou dotyční songy)...
Dvacetiminutovka je jen logickým krokem, na druhou stranu, s takovou za měsíc bude útrum... Pevně doufám, že to neztratí na kvalitě.
627199
Karel: Já to k tomu ani moc nepřirovnávám, spíš to stavím do protiváhy... Ten svět je ale obdobný a pokud bych to měl k něčemu opravdu přirovnat, pak bych musel hodně hledat v paměti. Styčné plochy bych viděl i u Na vlásku, nebo u muzikálového Wicked (ostatně, ze zmíněných věcí tomu píšou dotyční songy)... Dvacetiminutovka je jen logickým krokem, na druhou stranu, s takovou za měsíc bude útrum... Pevně doufám, že to neztratí na kvalitě.
0 0
reagovat

KARLOS

Jj, Galavant překvapivě našlápnutej a zábavnej, ale k Once Upon a Time bych to teda vůbec nepřirovnával. Spíš je to něco jako Bláznivý příběh Robina Hooda, hodně tomu sluší ten dvacetiminutovej formát.

btw. Budou to jenom čtyři tejdny po dvou epizodách, za to taky palec nahoru.
627193
Jj, Galavant překvapivě našlápnutej a zábavnej, ale k Once Upon a Time bych to teda vůbec nepřirovnával. Spíš je to něco jako Bláznivý příběh Robina Hooda, hodně tomu sluší ten dvacetiminutovej formát. btw. Budou to jenom čtyři tejdny po dvou epizodách, za to taky palec nahoru.
KARLOS
0 0
reagovat

Galavant s01e1&2

Dobrý, hodně dobrý pohádkově muzikálový sitcom. Sice je na tom velmi znát omezený rozpočet, dle všeho se to ostatně natáčelo u nás, ale postavy na facku nejsou, songy by mohly být o kus lepší, ale pevně doufám, že se to jen na začátku hledá, co se však musí nechat a kvůli čemu na to stojí koukat je fakt, že je to těžce sebeironické, až parodické a absurdnost, se kterou to drtí některé pohádkové zvraty se jen tak nevidí. Komu se líbilo Once Upon A Time, ale přestalo ho to bavit ve druhé sérii, protože začali už těžce překombinovávat a pořád se brali smrtelně vážně, pak se mu Galavant líbit bude.
627192
Dobrý, hodně dobrý pohádkově muzikálový sitcom. Sice je na tom velmi znát omezený rozpočet, dle všeho se to ostatně natáčelo u nás, ale postavy na facku nejsou, songy by mohly být o kus lepší, ale pevně doufám, že se to jen na začátku hledá, co se však musí nechat a kvůli čemu na to stojí koukat je fakt, že je to těžce sebeironické, až parodické a absurdnost, se kterou to drtí některé pohádkové zvraty se jen tak nevidí. Komu se líbilo Once Upon A Time, ale přestalo ho to bavit ve druhé sérii, protože začali už těžce překombinovávat a pořád se brali smrtelně vážně, pak se mu Galavant líbit bude.
Galavant s01e1&2
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se