Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37501 - 37520 Napsat příspěvek

TedGeorge

Existujou i polonahý lechtivý scény, ne :D? Ne hele vážně, fakt si to holky hrozně dávaj a ta Francouzka... tyvoe :o! Hrajou tam celkem tři nádherný ženský a všech je tam hrozně moc :). Di do toho.
627286
Existujou i polonahý lechtivý scény, ne *:D*? Ne hele vážně, fakt si to holky hrozně dávaj a ta Francouzka... tyvoe *:o*! Hrajou tam celkem tři nádherný ženský a všech je tam hrozně moc *:)*. [link="http://www.theaterkrant.nl/wp-content/uploads/2013/09/Drie-zusters-Katja-Herbers-foto-Carli-Hermes2.jpg"]Di do toho.[/link]
TedGeorge
0 0
reagovat

Agent Carter

No ale upoutávka na třetí díl teda vypadá dobře. Mr. Bikini is back! :) link
627293
No ale upoutávka na třetí díl teda vypadá dobře. Mr. Bikini is back! :) http://www.youtube.com/watch?v=rG1Hqf-d0mg
Agent Carter
0 0
reagovat
Ted: Je to taková ta "polonahota". Vršek se ukáže myslím třikrát, fullfrontal nikdy. Ale vzhledem k tomu, že těch třináct dílů bylo roztaháno na půl roku a skončilo to před čtvrt rokem, za to ruku do ohně nedám...
Sezuální napětí, hlavně kolem jedné převelice fešné postavy a jejího francouského protějšku (který je taky velmi fešný 8)8)8)8)8)) by se dalo krájet ;)8)8)?)
627292
Ted: Je to taková ta "polonahota". Vršek se ukáže myslím třikrát, fullfrontal nikdy. Ale vzhledem k tomu, že těch třináct dílů bylo roztaháno na půl roku a skončilo to před čtvrt rokem, za to ruku do ohně nedám... Sezuální napětí, hlavně kolem jedné převelice fešné postavy a jejího francouského protějšku (který je taky velmi fešný *8)**8)**8)**8)**8)*) by se dalo krájet *;)**8)**8)**?)*
0 0
reagovat

Karlos

Jestli ten Davies o té nahotě v recce kecal, tak mu osobně přijedu nakopat pr...

zadek.
627291
Jestli ten Davies o té nahotě v recce kecal, tak mu osobně přijedu nakopat pr... zadek.
Karlos
0 0
reagovat
Jako nechci se hádat, ale osobně sem měl pocit, že sem u toho BYL sám ;):D. Je však možné, že to proběhlo někde jinou diskuzí...
Karle, normálně to prubni. Těch třináct dílů fakt není na škodu. Mít to míň, asy by z toho zůstalo "jen" klasické drámo, takhle je do toho implementovám i ten "matfyz" prvek (kterému 99% lidí stejně nebude rozumnět), který ale hodně dotváří atmosféru. A jestli chceš sestřih "tyvíščeho", musíš o dům dál - nic takového seriál nenabídne, je to VELMI komorní záležitost.
627290
Jako nechci se hádat, ale osobně sem měl pocit, že sem u toho BYL sám *;)**:D*. Je však možné, že to proběhlo někde jinou diskuzí... Karle, normálně to prubni. Těch třináct dílů fakt není na škodu. Mít to míň, asy by z toho zůstalo "jen" klasické drámo, takhle je do toho implementovám i ten "matfyz" prvek (kterému 99% lidí stejně nebude rozumnět), který ale hodně dotváří atmosféru. A jestli chceš sestřih "tyvíščeho", musíš o dům dál - nic takového seriál nenabídne, je to VELMI komorní záležitost.
0 0
reagovat

Davies182

Opačně. Zahlídnul jsem recenzi a myslel, že ti případně přičtu zásluhy, ale teď je očividně budu muset přičíst KARLOSovi. Neměls ho přiznávat :)
627289
Opačně. Zahlídnul jsem recenzi a myslel, že ti případně přičtu zásluhy, ale teď je očividně budu muset přičíst KARLOSovi. Neměls ho přiznávat :)
Davies182
0 0
reagovat

Person of Interest

:o:o:o:o:+:o:o:o:+:+:o:+:o:+:+:+:+
Věta o u šach, kings and pawns. :+
627288
*:o**:o**:o**:o**:+**:o**:o**:o**:+**:+**:o**:+**:o**:+**:+**:+**:+* [spoiler]Věta o u šach, kings and pawns. *:+*[/spoiler]
Person of Interest
0 0
reagovat

KarelR

Auč, sorry, Tys vo tom mluvil taky :o? Jako jo, vim že KARLOS nebyl sám, máš taky zásluhy ;).

Hele hledal sem na YouTube a nic tam neni, ale jako stejně je to spoiler, takže nehledej...
627287
Auč, sorry, Tys vo tom mluvil taky *:o*? Jako jo, vim že KARLOS nebyl sám, máš taky zásluhy *;)*. Hele hledal sem na YouTube a nic tam neni, ale jako stejně je to spoiler, takže nehledej...
KarelR
0 0
reagovat
daredevil 10.apríla
627285
daredevil 10.apríla
0 0
reagovat

Davies182

Aha, takže za moje nalomení vlastně může KARLOS! :D Jako kdyby to mělo 6 dílů a ne 13, možná to i dám, no. Není někde jenom sestřih, ehm, vy-víte-čeho?
627284
Aha, takže za moje nalomení vlastně může KARLOS! *:D* Jako kdyby to mělo 6 dílů a ne 13, možná to i dám, no. Není někde jenom sestřih, ehm, vy-víte-čeho?
Davies182
0 0
reagovat
Veliké díky KARLOSovi, že mě k tomu skrze zdejší příspěvek dokopal.

Chlape, comment required :)!
627281
[link="http://serial.tvzone.cz/manhattan-wgn/recenze/"]Veliké díky KARLOSovi[/link], že mě k tomu skrze zdejší příspěvek dokopal. Chlape, comment required *:)*!
0 0
reagovat

agent carter

ja mám tú herečku aj postavu rád, prišlo mi to priemerné, ale aj tak m teraz všetko prestávku, tak to tých zvyšných 6 dielov asi kuknem... a tento týždeň bansheeeeee 8)
627280
ja mám tú herečku aj postavu rád, prišlo mi to priemerné, ale aj tak m teraz všetko prestávku, tak to tých zvyšných 6 dielov asi kuknem... a tento týždeň bansheeeeee *8)*
agent carter
0 0
reagovat

Tony

Byl jsi někdy v Ústí? Mě naopak slováci vždycky přišli mnohem slušnější. :D
627274
Byl jsi někdy v Ústí? Mě naopak slováci vždycky přišli mnohem slušnější. *:D*
Tony
0 0
reagovat
bohuzel patrim k tem ''fucking is my favorite word''
627264
bohuzel patrim k tem ''[link="http://youtu.be/KnnYiW5dnhQ"]fucking is my favorite word[/link]''
0 0
reagovat

duro

:D
Já vím, strasti manželského života :D
627263
*:D* Já vím, strasti manželského života *:D*
duro
0 0
reagovat

Sam. Gorecki

zrovna toto som pochytil od Hlada z MZ Live :D
627262
zrovna toto som pochytil od Hlada z MZ Live *:D*
Sam. Gorecki
0 0
reagovat
Lenže nad tým úvodným záberom, ako si Carterka naťahuje pančuchy, ako aj nad pomyslením, že má vlastne CELÝ ČAS pod šatami podväzky, sa onanovať dá!
627261
Lenže nad tým úvodným záberom, ako si Carterka naťahuje pančuchy, ako aj nad pomyslením, že má vlastne CELÝ ČAS pod šatami podväzky, sa onanovať dá!
0 0
reagovat
:D
627260
*:D*
0 0
reagovat
Každý si tím vystavuje vlastní vysvědčení. Já nejsem vulgární nikdy.

627259
Každý si tím vystavuje vlastní vysvědčení. Já nejsem vulgární nikdy.
0 0
reagovat
Ale jo, souhlasím s tím, že by se tu měla udržovat trochu kultura projevu. A to říkám jako člověk co tu na ní často kašle. :-)
627258
Ale jo, souhlasím s tím, že by se tu měla udržovat trochu kultura projevu. A to říkám jako člověk co tu na ní často kašle. :-)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se