Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37561 - 37580 Napsat příspěvek
Jezisikriste a to je co zas za dementny argument? No a? Sunny malo neokukane tvare, nekompromisny odvazny a osviezujuci humor, skvele postavy a buransku atmosferu. A oba serialy sa niekam od prvych casti brutalne posunuli. A co teraz?
627142
Jezisikriste a to je co zas za dementny argument? No a? Sunny malo neokukane tvare, nekompromisny odvazny a osviezujuci humor, skvele postavy a buransku atmosferu. A oba serialy sa niekam od prvych casti brutalne posunuli. A co teraz?
0 0
reagovat
Tak Parks and Rec mělo narozdíl od Philly už v první řadě vtip, skvělej cast, znělku, Ansariho a hlavně Swansona. To se vůbec nedá srovnávat.
627140
Tak Parks and Rec mělo narozdíl od Philly už v první řadě vtip, skvělej cast, znělku, Ansariho a hlavně Swansona. To se vůbec nedá srovnávat.
0 0
reagovat
Inac priam ukazkovym prikladom kedy nejaky serial nevzdat v prvych dieloch, ked sa este len trochu hlada je Parks and Recreation, sucasny jednoznacny kral sitcomu.
627139
Inac priam ukazkovym prikladom kedy nejaky serial nevzdat v prvych dieloch, ked sa este len trochu hlada je Parks and Recreation, sucasny jednoznacny kral sitcomu.
0 0
reagovat
Řekni mi jakej mám vkus, prosím. Sám na to nemůžu přijít.
627138
Řekni mi jakej mám vkus, prosím. Sám na to nemůžu přijít.
0 0
reagovat

verbst

Ved tebe to ani netlacim, viem ze je to zbytocne, tvoj vkus poznam. A ak by sa ti to nebodaj pacilo, zacal by som v depke pochybovat o tom svojom.
627137
Ved tebe to ani netlacim, viem ze je to zbytocne, tvoj vkus poznam. A ak by sa ti to nebodaj pacilo, zacal by som v depke pochybovat o tom svojom.
verbst
0 0
reagovat
Tak já to k DeVitovi ani nevydržel, takže asi tak. Tyhle kecy, jak něco "dozrává" a je to lepší v druhé řadě fakt miluju. Jakmile mě to prostě nechytne od začátku (dvacetiminutovky mají tři až šest dílů), tak smůla. Tady jsem tomu dal celou první řadu a prostě zoufale nevtipný.
Do toho se mi ani dorůstat nechce, dědo.
627132
Tak já to k DeVitovi ani nevydržel, takže asi tak. Tyhle kecy, jak něco "dozrává" a je to lepší v druhé řadě fakt miluju. Jakmile mě to prostě nechytne od začátku (dvacetiminutovky mají tři až šest dílů), tak smůla. Tady jsem tomu dal celou první řadu a prostě zoufale nevtipný. Do toho se mi ani dorůstat nechce, dědo.
0 0
reagovat

Tony

Myslim ze sa to "rozjede" tak okolo prichodu Dannyho DeVita a je to menej prvoplanovo kontroverzne.

verbst
Raz na to dozrejes
627130
Myslim ze sa to "rozjede" tak okolo prichodu Dannyho DeVita a je to menej prvoplanovo kontroverzne. [b]verbst[/b] Raz na to dozrejes
Tony
0 0
reagovat
A pořád je to dál takový podsouvací, co si máš myslet a co považovat za dobrý? To mi na tom vadilo hrozně, i přes to, jak to prostředí i herce považuju za fajn.
627127
A pořád je to dál takový podsouvací, co si máš myslet a co považovat za dobrý? To mi na tom vadilo hrozně, i přes to, jak to prostředí i herce považuju za fajn.
0 0
reagovat
me to zaclo bavit az nekde v pulce 2 serie
627123
me to zaclo bavit az nekde v pulce 2 serie
0 0
reagovat
Rozjede se pak nějak Its always sunny in Philadelphia Viděl jsem 3 díly a měl jsem z toho pocit jako z adaptace příručky, jak se vyjadřovat k aktuálním celosppolečenským problémům, financováno z EU.
627121
Rozjede se pak nějak [b]Its always sunny in Philadelphia[/b] Viděl jsem 3 díly a měl jsem z toho pocit jako z adaptace příručky, jak se vyjadřovat k aktuálním celosppolečenským problémům, financováno z EU.
0 0
reagovat
Arrested Development je geniální, hlavně první dvě série.

Co třeba starší kousky, Seinfeld, Cheers...
627114
Arrested Development je geniální, hlavně první dvě série. Co třeba starší kousky, Seinfeld, Cheers...
0 0
reagovat
Tak jsem zkusil Partners 2014 (vím, že to je něco jinýho, než psal KARLOS) a po deseti minutách jsem to musel vypnout. Strašnej shit.
Na druhý straně jsem zkusil Legends a minimálně pilot teda výživnej. Akorát je smutný, jak moc je tam všechny Sean Bean přehrává blbým zakoktáním...

Gorecki

Arrested Development je průměr. Zábavnej, ale pořád průměr.
627106
Tak jsem zkusil [b]Partners 2014[/b] (vím, že to je něco jinýho, než psal KARLOS) a po deseti minutách jsem to musel vypnout. Strašnej shit. Na druhý straně jsem zkusil [b]Legends[/b] a minimálně pilot teda výživnej. Akorát je smutný, jak moc je tam všechny Sean Bean přehrává blbým zakoktáním... [link="http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-let-the-hate-flow-through-you.png"]Gorecki[/link] [b]Arrested Development[/b] je průměr. Zábavnej, ale pořád průměr.
0 0
reagovat
Its always sunny in Philadelphia je klenot, do ktoreho sa nekope!:( Ani verbstovi, ktoreho nazor je v tomto irelevantny, sa to neodpusta.
Skus este Arrested Development, o luzerskej rodinke, cize presny opak toho, co hladas, ale neolutujes:)
627105
Its always sunny in Philadelphia je klenot, do ktoreho sa nekope!*:(* Ani verbstovi, ktoreho nazor je v tomto irelevantny, sa to neodpusta. Skus este Arrested Development, o luzerskej rodinke, cize presny opak toho, co hladas, ale neolutujes:)
0 0
reagovat
A co teprve to druhý... :D8)
627102
A co teprve to druhý... *:D**8)*
0 0
reagovat
Me fascinuje, ze xxendxx je schopnej pohanit fakticky 90 procent filmu, traileru a serialu a pak pochvali zamenitelnej a v pozdejsich seriich i dementni serial, na kterej sem nikdy nemel koukat... Mluvim ted o prvnim doporuceni.
627099
Me fascinuje, ze xxendxx je schopnej pohanit fakticky 90 procent filmu, traileru a serialu a pak pochvali zamenitelnej a v pozdejsich seriich i dementni serial, na kterej sem nikdy nemel koukat... Mluvim ted o prvnim doporuceni.
0 0
reagovat
That 70s show - starší věc s teen castem a jejich středoškolskými eskapádami (Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace...)

Its Always Sunny - kdyby byli Friends bezďáci na tripu vlastnící ten jejich Bar :)

Coupling - britská verze Friends, jen mnohem lepší.... hypuju to tu kudy chodim
627094
That 70s show - starší věc s teen castem a jejich středoškolskými eskapádami (Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace...) Its Always Sunny - kdyby byli Friends bezďáci na tripu vlastnící ten jejich Bar :) Coupling - britská verze Friends, jen mnohem lepší.... hypuju to tu kudy chodim
0 0
reagovat

KARLOS

Dík za ty Partners. Mrknu se. Ten cast je hodně sympatickej ;):+
627092
Dík za ty Partners. Mrknu se. Ten cast je hodně sympatickej *;)**:+*
KARLOS
0 0
reagovat
BenS:
Partners, dva roky starý sit/romcom, ale předčasně skončený, má to jen dvanáct dílů...
Friends With Better Lives, letošní, předčasně skončený sitcom, má to jen deset dílů.
Happy Endings, má to tři řady, je to ukončeno, k Přátelům to má nejblíž.
Scrubs je klasika, kterou si nepochybně viděl, ale v podobném výčtu by neměla chybět.
Dont Trust the Bitch in Apartment 23, je vynikající komediální pecka, ale má to blíž k 2 Broke Girl. Poměrně "ostrá" mluva a situace. Po dvou sezónách to zabalili (z toho první je jen poloviční). Hlavní hrdinka se sice looser je, ale všechny postavy okolo nikoliv a její ženská spoluhráčka všechno, co se looserovstvím dá nazvat, na míle zadupe do země.

A i když z poloviny nesouhlasící (protože hlavní hrdinka má k looserovi poměrně blízko), pak předčasně skončená aktuální novinka Mannhattan love story je moc příjemný romcom, který má poměrně "originální" zpacování, kdy slyšíme, co si dané postavy myslí. Jedenáct dílů venku a žádné nepřibydou.
627090
BenS: [b]Partners[/b], dva roky starý sit/romcom, ale předčasně skončený, má to jen dvanáct dílů... [b]Friends With Better Lives[/b], letošní, předčasně skončený sitcom, má to jen deset dílů. [b]Happy Endings[/b], má to tři řady, je to ukončeno, k Přátelům to má nejblíž. [b]Scrubs[/b] je klasika, kterou si nepochybně viděl, ale v podobném výčtu by neměla chybět. [b]Dont Trust the Bitch in Apartment 23[/b], je vynikající komediální pecka, ale má to blíž k 2 Broke Girl. Poměrně "ostrá" mluva a situace. Po dvou sezónách to zabalili (z toho první je jen poloviční). Hlavní hrdinka se sice looser je, ale všechny postavy okolo nikoliv a její ženská spoluhráčka všechno, co se looserovstvím dá nazvat, na míle zadupe do země. A i když z poloviny nesouhlasící (protože hlavní hrdinka má k looserovi poměrně blízko), pak předčasně skončená aktuální novinka [b]Mannhattan love story[/b] je moc příjemný romcom, který má poměrně "originální" zpacování, kdy slyšíme, co si dané postavy myslí. Jedenáct dílů venku a žádné nepřibydou.
0 0
reagovat
Zdravím, nemáte někdo nějaké tipy na vtipné sitcomy-romcomy, jejichž hrdinové nejsou lůzři? Něco jako dejme tomu Přátelé a ne tak nudné, jak poslední řady himym. Díky.
627087
Zdravím, nemáte někdo nějaké tipy na vtipné sitcomy-romcomy, jejichž hrdinové nejsou lůzři? Něco jako dejme tomu Přátelé a ne tak nudné, jak poslední řady himym. Díky.
0 0
reagovat
Já jsem nedávno podruhý a celkem dost zpětně viděl první a druhou řadu - a teď neberu v potaz, že to uteče svižně jako nic, ale hlavně - taky mě praštilo do očí právě tohleto srovnání startu a konce. Pořád ten seriál mám jako celek rád, ale v tomhle kontrastu - na poslední řadě bych si našel asi už víc kazů, takhle ve srovnání, než jen toho otravnýho syna.
627076
Já jsem nedávno podruhý a celkem dost zpětně viděl první a druhou řadu - a teď neberu v potaz, že to uteče svižně jako nic, ale hlavně - taky mě praštilo do očí právě tohleto srovnání startu a konce. Pořád ten seriál mám jako celek rád, ale v tomhle kontrastu - na poslední řadě bych si našel asi už víc kazů, takhle ve srovnání, než jen toho otravnýho syna.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se