Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37541 - 37560 Napsat příspěvek

GoT

Tak církev v Dubrovniku zakázala natáčení jisté scény "Procházky hanby." (Modří vědí)
Pokrytci.:D
621228
Tak církev v Dubrovniku zakázala natáčení jisté scény "Procházky hanby." (Modří vědí) Pokrytci.*:D*
GoT
0 0
reagovat

kubqo

Protože kdyby měla sezóna místo dvou epizod dvacet, tak bys nepsal, že to je tak skvělé :)
621222
Protože kdyby měla sezóna místo dvou epizod dvacet, tak bys nepsal, že to je tak skvělé :)
kubqo
0 0
reagovat

Touch of Cloth

Ježiš to je tak skvelé! Prečo len raz ročne?! :(
621221
Ježiš to je tak skvelé! Prečo len raz ročne?! *:(*
Touch of Cloth
0 0
reagovat

The Leftovers

Jo. Nářez, ale velkej.

No a jaký zatim máte tipy, kdo je v tom seriálu teda Bůh?

Anebo... sem to vůbec nepochopil :D ;)!
621219
Jo. Nářez, ale velkej. No a jaký zatim máte tipy, kdo je v tom seriálu teda [spoiler]Bůh?[/spoiler] Anebo... sem to vůbec nepochopil *:D* *;)*!
The Leftovers
0 0
reagovat

The Leftovers 1x09

This show man... po týhle epizodě mám zpětně chuť napálit celý sezóně plnej počet. Za dva týdny mi to ale asi zkazí neodvratně kryptický finále.
621211
This show man... po týhle epizodě mám zpětně chuť napálit celý sezóně plnej počet. Za dva týdny mi to ale asi zkazí neodvratně kryptický finále.
The Leftovers 1x09
0 0
reagovat
A nezapsalo se True Blood někam do Guinessovky za nejrychleji napsanou sezonu seriálu? Protože takovou kupu sraček, kterou je tahle sezona, musela spáchat snad za víkend ...
621202
A nezapsalo se True Blood někam do Guinessovky za nejrychleji napsanou sezonu seriálu? Protože takovou kupu [spoiler]sraček[/spoiler], kterou je tahle sezona, musela spáchat snad za víkend ...
0 0
reagovat

The Leftovers 1x09

"Madrrrrfakrrrs".
Nejen audiovizuálně zase na špičce.
621200
"Madrrrrfakrrrs". Nejen audiovizuálně zase na špičce.
The Leftovers 1x09
0 0
reagovat
Ide o True Blood finále. No edit...
621183
Ide o True Blood finále. No edit...
0 0
reagovat
LOL Spoilermaniaci, ktorí by boli asi aj schopní zabíjať kvôli takýmto nezmyslom. :D Takíto ľudia by sa mali dať liečiť. Ale pre ich pokoj v duši to dávam do spoileru. ?)

Seriál, ktorý staval vždy na brutalite, si prichystal na finálovú epizódu romantiku a došlo dokonca aj na svadbu! A potom ten zbytočne preťahovaný strašne "smutný" záver + úplny happyend záver after x years ako z nejakého rodinného seriálu bol už len čerešnička na torte. :D Zhodnotenie celej série.... tfuj... odpad :-
621179
LOL Spoilermaniaci, ktorí by boli asi aj schopní zabíjať kvôli takýmto nezmyslom. *:D* Takíto ľudia by sa mali dať liečiť. Ale pre ich pokoj v duši to dávam do spoileru. *?)* [spoiler]Seriál, ktorý staval vždy na brutalite, si prichystal na finálovú epizódu romantiku a došlo dokonca aj na svadbu! A potom ten zbytočne preťahovaný strašne "smutný" záver + úplny happyend záver after x years ako z nejakého rodinného seriálu bol už len čerešnička na torte. *:D* Zhodnotenie celej série.... tfuj... odpad *:-* [/spoiler]
0 0
reagovat

BranoZ

Žiadne spoilery tam nevidím, takže mi môžeš vieš čo...
621181
Žiadne spoilery tam nevidím, takže mi môžeš vieš čo...
BranoZ
0 0
reagovat

kyller

Choď s tými spoilermi do r.ti!:(
621180
Choď s tými spoilermi do r.ti!*:(*
kyller
0 0
reagovat

The Good Wife

Jsem na začátku páté, ale každopádně pro mě jeden z top seriálů. Škoda, že název asi většinu lidí odradí od sledování .. je to fakt pecka, jděte do toho! ;)
621172
Jsem na začátku páté, ale každopádně pro mě jeden z top seriálů. Škoda, že název asi většinu lidí odradí od sledování .. je to fakt pecka, jděte do toho! *;)*
The Good Wife
0 0
reagovat

The Good Wife s05

Někdy si člověk přeje, aby se stala podobná ojeváka jako s Bobbym v Dallasu. :-:(

Chybí mi nějaké 4 díly a na poli dramatických seriálů je tahle řada něco neskutečného. Těžko hledající konkurenci. :+
621165
Někdy si člověk přeje, aby se stala podobná ojeváka jako s Bobbym v Dallasu. *:-**:(* Chybí mi nějaké 4 díly a na poli dramatických seriálů je tahle řada něco neskutečného. Těžko hledající konkurenci. *:+*
The Good Wife s05
0 0
reagovat

SteKi

Neověřený drb č.345: Russell T Davies se údajně svěřil Moffatovi s plánem jak propojit Peterovu roli v Torchwoodu a Pompejích, a Moffat vymyslel jak to expandovat i na Doktroskou roli, ale schovává si to na budoucí série...
621160
Neověřený drb č.345: Russell T Davies se údajně svěřil Moffatovi s plánem jak propojit Peterovu roli v Torchwoodu a Pompejích, a Moffat vymyslel jak to expandovat i na Doktroskou roli, ale schovává si to na budoucí série...
SteKi
0 0
reagovat
SteKi: práve v tom prvom diely tak jemne rieši odkiaľ pozná tú tvár a podobne.
Dúfam, že sa to rozbehne tak, ako iné série.
621145
[b]SteKi[/b]: práve v tom prvom diely tak jemne rieši odkiaľ pozná tú tvár a podobne. Dúfam, že sa to rozbehne tak, ako iné série.
0 0
reagovat
No pre mna je to divny vyber uz od zaciatku nakolko hral dost podstatnu ulohu v Torchwood (a teda aj jednu malu v doctorovi v tej istej episode kde mala mini ulohu zaroven aj Karen :)
Ale pozriem si to az neviem kedy, lebo napozeravam znova doctora a som este len nakonci piatej serie...neviem ci to vydrzim
621144
No pre mna je to divny vyber uz od zaciatku nakolko hral dost podstatnu ulohu v Torchwood (a teda aj jednu malu v doctorovi v tej istej episode kde mala mini ulohu zaroven aj Karen :) Ale pozriem si to az neviem kedy, lebo napozeravam znova doctora a som este len nakonci piatej serie...neviem ci to vydrzim
0 0
reagovat
621143
http://www.buzzfeed.com/tasmaiuppin/friends-and-himym-are-literally-the-same#jg7wh5
0 0
reagovat
Capaldi je úplně perfektní, předčil moje očekávání a to byl Matt můj nejoblíbenější z novejch.

epizoda není úplně top, ale ta kombinace hororu a grotesky fungovala překvapivě dobře a bylo tam několik naprosto super momentů.
621142
Capaldi je úplně perfektní, předčil moje očekávání a to byl Matt můj nejoblíbenější z novejch. epizoda není úplně top, ale ta kombinace hororu a grotesky fungovala překvapivě dobře a bylo tam několik naprosto super momentů.
0 0
reagovat

Doctor Who S08E01

Hmm veľmi zmiešané pocity.. zatiaľ je to tak 50/50 z Capaldiho.

To bude asi tým, že Moffat napísal jednu zo svojich najhorších epizód.
621138
Hmm veľmi zmiešané pocity.. zatiaľ je to tak 50/50 z Capaldiho. To bude asi tým, že Moffat napísal jednu zo svojich najhorších epizód.
Doctor Who S08E01
0 0
reagovat
podle infa to vypada na jedinou schudnou cestu. takze u me OK
621133
podle infa to vypada na jedinou schudnou cestu. takze u me OK
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist