Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37481 - 37500 Napsat příspěvek
duro asi uz hodne dlouho nesalasil za salasi :D
627353
duro asi uz hodne dlouho nesalasil za salasi *:D*
0 0
reagovat

kubqo

627352
[link="http://www.quickmeme.com/img/29/295b665159fd5edd3a3aa41d125cbe0e4f0abcf632daba4bc2536daab7d9be11.jpg"]link[/link]
kubqo
0 0
reagovat
Agents of SHIELD vypadají čím dál tím zajímavěji link
627351
Agents of SHIELD vypadají čím dál tím zajímavěji http://www.comingsoon.net/tv/news/397495-edward-james-olmos-joins-marvels-agents-of-s-h-i-e-l-d
0 0
reagovat
v živote som niekoho nevidel dať funkčný link na collider
627349
v živote som niekoho nevidel dať funkčný link na collider
0 0
reagovat
627348
http://collider.com/wp-content/uploads/hayley-atwell-agent-carter.jpg
0 0
reagovat

Gorecki

Jeste pro upresneni - vanocniho specialu treti serie. Oni s tema specialama zacali ve druhy serii a ma ho treti, ctvrta i pata serie.
627344
Jeste pro upresneni - vanocniho specialu treti serie. Oni s tema specialama zacali ve druhy serii a ma ho treti, ctvrta i pata serie.
Gorecki
0 0
reagovat
:+
627342
*:+*
0 0
reagovat

Gorecki

Druha serie je ukoncena pekne... :)
Pokud s tim opravdu seknes, tak si pak akorat pust pro pobaveni posledni 3 minuty Vanocniho specialu (posledni dil - bacha na to, ma ho i druha serie, obcas se to spatne oznacuje).
627341
Druha serie je ukoncena pekne... :) Pokud s tim opravdu seknes, tak si pak akorat pust pro pobaveni posledni 3 minuty Vanocniho specialu (posledni dil - bacha na to, ma ho i druha serie, obcas se to spatne oznacuje).
Gorecki
0 0
reagovat
agent carter s01e01
velmi velmi prijemne.
627339
agent carter s01e01 velmi velmi prijemne.
0 0
reagovat

The Flash

CW se snaží nahnat do Arrow/Flash snad celej cast Spartaka. :D Ale :+
627338
CW se snaží nahnat do Arrow/Flash snad celej cast Spartaka. *:D* Ale *:+*
The Flash
0 0
reagovat

duro

V zásadě souhlasím, bylo to velmi příjemné :+
627336
V zásadě souhlasím, bylo to velmi příjemné *:+*
duro
0 0
reagovat

pytlik

Dik, dopozeram druhu seriu a ked to bude relativne ukoncene, asi to utnem:)
627333
Dik, dopozeram druhu seriu a ked to bude relativne ukoncene, asi to utnem:)
pytlik
0 0
reagovat

Gorecki

Těžko říct. Já jsem první 3. série nakoukal asi během 10 dní a byl jsem z nich nadšenej úplně stejně. Podle mě to začne ztrácet až ve 4. sérii.
627331
Těžko říct. Já jsem první 3. série nakoukal asi během 10 dní a byl jsem z nich nadšenej úplně stejně. Podle mě to začne ztrácet až ve 4. sérii.
Gorecki
0 0
reagovat

zahron

Presne tak.
627329
Presne tak.
zahron
0 0
reagovat

Sarger, duro

link - takže něják takhle ? :D:D
627327
[link="http://www.quickmeme.com/img/29/295b665159fd5edd3a3aa41d125cbe0e4f0abcf632daba4bc2536daab7d9be11.jpg"]link[/link] - takže něják takhle ? *:D**:D*
Sarger, duro
0 0
reagovat

Downton Abbey

Tak ako ma prva seria dost bavila, momentalne som za polovicou tej druhej a zacina ma dost srat ako to sklzlo do strasnej telenovely:/ Nazory na tretiu seriu sa roznia, niekto ju zatracuje uz uplne, dalsi ju zas vyzdvihuje ako "navrat k starej dobrej jednotke". Kde je najlepsie s tym seknut, alebo to ma zmysel pozerat dalej? Viem si najst aj lepsi zabijak casu:)
627323
Tak ako ma prva seria dost bavila, momentalne som za polovicou tej druhej a zacina ma dost srat ako to sklzlo do strasnej telenovely:/ Nazory na tretiu seriu sa roznia, niekto ju zatracuje uz uplne, dalsi ju zas vyzdvihuje ako "navrat k starej dobrej jednotke". Kde je najlepsie s tym seknut, alebo to ma zmysel pozerat dalej? Viem si najst aj lepsi zabijak casu:)
Downton Abbey
0 0
reagovat
Keby jeden.
627316
Keby jeden.
0 0
reagovat
Durov nočný orgazmus :D :+
627312
Durov nočný orgazmus *:D* *:+*
0 0
reagovat

Agentka Carterová

Čože?!

Slovami klasika: To je strašne dobré. Ale strašne! Najzábavnejší pilot za veľmi dlhú dobu.

Bez srandy. Karel musel mať krámy alebo čo, že tomu nenapálil plné hodnotenie. Je to fakt dobovo štýlové, vtipné, svižné, akčné a perfektne obsadené. Haley to hrá strašne mrdateľne, je sexy, ale stále tak ostýchavo, prirodzene, ako dievča odvedľa. Dokonalosť. Jarvis zábavný, aj šéf v agentúre, aj všetko ostatné.

Plus tie kozy, božemôj!

Agenti Shieldu sa môžu ísť zahrabať aj s Gothamom a Flashom a ostatnými trápnymi sračkami. :)
627309
Čože?! Slovami klasika: To je strašne dobré. Ale strašne! Najzábavnejší pilot za veľmi dlhú dobu. Bez srandy. Karel musel mať krámy alebo čo, že tomu nenapálil plné hodnotenie. Je to fakt dobovo štýlové, vtipné, svižné, akčné a perfektne obsadené. Haley to hrá strašne mrdateľne, je sexy, ale stále tak ostýchavo, prirodzene, ako dievča odvedľa. Dokonalosť. Jarvis zábavný, aj šéf v agentúre, aj všetko ostatné. Plus tie kozy, božemôj! Agenti Shieldu sa môžu ísť zahrabať aj s Gothamom a Flashom a ostatnými trápnymi sračkami. :)
Agentka Carterová
0 0
reagovat

Newsroom s3

skvele, skvele, skvele... posledni dil opravdu slaby, ale ke konci se to natolik zvedne, ze pri te posledni scene vsedniho ruchu mi malem praskla zilka :D
627306
skvele, skvele, skvele... posledni dil opravdu slaby, ale ke konci se to natolik zvedne, ze pri te posledni scene vsedniho ruchu mi malem praskla zilka *:D*
Newsroom s3
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se