Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37461 - 37480 Napsat příspěvek
to uz mam davno za sebou (nekolikrat)
627429
to uz mam davno za sebou (nekolikrat)
0 0
reagovat

xxendxx

Já dneska s podobnou chutí rozje Life on Mars UK a je to neskutečně vypiplaný po té dobové stránce. :+
627395
Já dneska s podobnou chutí rozje Life on Mars UK a je to neskutečně vypiplaný po té dobové stránce. *:+*
xxendxx
0 0
reagovat
po vsem tom hypu tady kolem jsem dostal chut taky na nejaky retro. Jeste ze tu na me ceka cela druha serie Masters of Sex a 28. ledna nam zacinají Americans 3. řada.
627393
po vsem tom hypu tady kolem jsem dostal chut taky na nejaky retro. Jeste ze tu na me ceka cela druha serie Masters of Sex a 28. ledna nam zacinají Americans 3. řada.
0 0
reagovat
:o:+
627392
*:o**:+*
0 0
reagovat
už začal shameless? :o
627389
už začal shameless? *:o*
0 0
reagovat
627383
[link="http://youtu.be/GV_QT9wUVwA"]archer - season 6[/link]
0 0
reagovat

shameless S5E1

Při koukání jsem si uvědomil, jak moc mi ta rodinka chyběla. Na zavedené poměry poněkud slabší díl, ale pořád pecka. Těším se, co si pro nás letos připravili (Ian a jeho "nemoc", ten nákup domů taky nebude jen tak, Frankův secret project FTW)

A konec zabil.:D
627382
Při koukání jsem si uvědomil, jak moc mi ta rodinka chyběla. Na zavedené poměry poněkud slabší díl, ale pořád pecka. Těším se, co si pro nás letos připravili (Ian a jeho "nemoc", ten nákup domů taky nebude jen tak, Frankův secret project FTW) A konec zabil.*:D*
shameless S5E1
0 0
reagovat
carter - mne sa to dobové retro strašne páčilo... je to iné ako to, čo beží na 100 variácii momentálne všade

mozart in the jungle - začalo to fajne, potom sa to však akosi stratilo... mám akýsi pocit, že tvorci sa stratili v polovici a nevedeli kam to ťahať ďalej a čo robiť s postavami, keby to bolo v iných rukách... S01 - 6/10
627372
carter - mne sa to dobové retro strašne páčilo... je to iné ako to, čo beží na 100 variácii momentálne všade mozart in the jungle - začalo to fajne, potom sa to však akosi stratilo... mám akýsi pocit, že tvorci sa stratili v polovici a nevedeli kam to ťahať ďalej a čo robiť s postavami, keby to bolo v iných rukách... S01 - 6/10
0 0
reagovat

duro

Za všechny body: :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+

Sorry, I had to.
627371
Za všechny body: *:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+* Sorry, I had to.
duro
0 0
reagovat
Inak ak chcete vidieť, ako vie Hayley naozaj hrať, tak odporúčam minisériu Life of Crime. Čarovná je aj v Pilieroch Zeme a samozrejme za drsné dievča je skvelá v The Sweeney, kde ju mrdá Ray Winstone, čo z neho nadobro robí najväčšieho badassa na planéte. :)
627369
Inak ak chcete vidieť, ako vie Hayley naozaj hrať, tak odporúčam minisériu Life of Crime. Čarovná je aj v Pilieroch Zeme a samozrejme za drsné dievča je skvelá v The Sweeney, kde ju mrdá Ray Winstone, čo z neho nadobro robí najväčšieho badassa na planéte. :)
0 0
reagovat

Agent Carter

Tak to je o třídu výš než Agents of S.H.I.E.L.D.! Retro feeling k MCU prostě sedne (taky se mi jako jednomu z mála, co znám, hodně líbil první Cap). Herci konečně na úrovni (Peggy a Howard ofc, ale překvapil i Edwin aj ten jednonohý agent). Pořád je tam takový ten vtip a nadsázka Marvelu, ale už ne tak prvoplánový (někdy skoro až trapný) jako v AoS.

9/10

P. S.: Hayley Elizabeth Atwell je pořádná buchta a hlavně umí hrát... na to, že je v podstatě neznámá. A ten její britský přízvuk... :+
627368
Tak to je o třídu výš než Agents of S.H.I.E.L.D.! Retro feeling k MCU prostě sedne (taky se mi jako jednomu z mála, co znám, hodně líbil první Cap). Herci konečně na úrovni (Peggy a Howard ofc, ale překvapil i Edwin aj ten jednonohý agent). Pořád je tam takový ten vtip a nadsázka Marvelu, ale už ne tak prvoplánový (někdy skoro až trapný) jako v AoS. 9/10 P. S.: Hayley Elizabeth Atwell je pořádná buchta a hlavně umí hrát... na to, že je v podstatě neznámá. A ten její britský přízvuk... *:+*
Agent Carter
0 0
reagovat

Carter

Já teda neříkám že to je dokonalost sama, ale to retro tam funguje velmi dobře, hrdinka je tak sexy jak tady duro mast... ona... nadšeně říká a osobně si na tom hlavně užívám, že je to velmi silná ženská postava v době tvrdého sexismu a minimálně v prvních dvou dílech s tím ten seriál (a samotná hrdinka) velmi silně pracuje. :+
627366
Já teda neříkám že to je dokonalost sama, ale to retro tam funguje velmi dobře, hrdinka je tak sexy jak tady duro mast... ona... nadšeně říká a osobně si na tom hlavně užívám, že je to velmi silná ženská postava v době tvrdého sexismu a minimálně v prvních dvou dílech s tím ten seriál (a samotná hrdinka) velmi silně pracuje. *:+*
Carter
0 0
reagovat

The Fall

Gillian Anderson pořád hrozná kočka a mám pocit, že se mi teď líbí víc jak tehdy. :D
První série mi moc sedla, tam jsem si říkal, tohle se mi líbí víc jak všichni ti followingové hannibalové a temní pasažéři. Ale naprosto chápu, když to někdo po prvním dílu zabalí nebo i během něj. To tempo nesedne uplně každému a co by DCI Luther vyčistil za 20 minut, tady se táhne 2 série. Ale skvělý 2 série. A v některých momentech psychologicky opravdu pekelný, poslední díly a hlavně ten první řady pro mne byly psychicky pekelný. Moc se mi líbilo nedotažení a nakousnutí některých linek, z čeho by američani udělali limonádu na 20 dílů v sérii tady bylo krásně jenom naznačený a přitom se na pozadí odehrávali tak zajímavý věci. První série za 9/10, druhá za 8/10, ta byla o fous slabší. Opatrný palec nahoru za neortodoxnost finále, tím spíš myslím stylem gradace a pojetím, než dějově, v tomhle to název vystihuje parádně. Proč přes nadšení srážím bodíky? Gillian a mraky vedlejších postav to odehrály ve velkém stylu, ale fakt jsem se nemohl do konce posledního dílu rozhodnout, jestli to Jamie Dornan odehrává ve velkém stylu nebo to težce nedává. Ten člověk podle mne prostě nemá charisma a jeho volba do padesáti odstínů, no nevím... Když bych si ho srovnal s typově podobným Hugh Dancym, tak ten v Hannibalovi předvádí uplně jiný level, no a srovnání s Mikkelsenem by asi nebylo uplně fér. Chlapec se snažil, ale prostě to tam nemá...
627365
Gillian Anderson pořád hrozná kočka a mám pocit, že se mi teď líbí víc jak tehdy. *:D* První série mi moc sedla, tam jsem si říkal, tohle se mi líbí víc jak všichni ti followingové hannibalové a temní pasažéři. Ale naprosto chápu, když to někdo po prvním dílu zabalí nebo i během něj. To tempo nesedne uplně každému a co by DCI Luther vyčistil za 20 minut, tady se táhne 2 série. Ale skvělý 2 série. A v některých momentech psychologicky opravdu pekelný, poslední díly a hlavně ten první řady pro mne byly psychicky pekelný. Moc se mi líbilo nedotažení a nakousnutí některých linek, z čeho by američani udělali limonádu na 20 dílů v sérii tady bylo krásně jenom naznačený a přitom se na pozadí odehrávali tak zajímavý věci. První série za 9/10, druhá za 8/10, ta byla o fous slabší. Opatrný palec nahoru za neortodoxnost finále, tím spíš myslím stylem gradace a pojetím, než dějově, v tomhle to název vystihuje parádně. Proč přes nadšení srážím bodíky? Gillian a mraky vedlejších postav to odehrály ve velkém stylu, ale fakt jsem se nemohl do konce posledního dílu rozhodnout, jestli to Jamie Dornan odehrává ve velkém stylu nebo to težce nedává. Ten člověk podle mne prostě nemá charisma a jeho volba do padesáti odstínů, no nevím... Když bych si ho srovnal s typově podobným Hugh Dancym, tak ten v Hannibalovi předvádí uplně jiný level, no a srovnání s Mikkelsenem by asi nebylo uplně fér. Chlapec se snažil, ale prostě to tam nemá...
The Fall
0 0
reagovat
Puberťáci tomu klasicky nerozumejú. My starší muži máme iné potreby. Noirová špionáž zo 40. rokov, kde všetci sypú hlášky a do toho vybuchujú veci a uprostred toho sa pohybuje staromódne tvarovaná buchta, čo v marvelovkách podala druhý najlepší herecký výkon po RDJr.? Áno, toto potrebujeme k spokojnosti.
627364
Puberťáci tomu klasicky nerozumejú. My starší muži máme iné potreby. Noirová špionáž zo 40. rokov, kde všetci sypú hlášky a do toho vybuchujú veci a uprostred toho sa pohybuje staromódne tvarovaná buchta, čo v marvelovkách podala druhý najlepší herecký výkon po RDJr.? Áno, toto potrebujeme k spokojnosti.
0 0
reagovat

Fargo 2.0

Tak ale začíná nám to nabírat fajnové obsazení .. po Kirsten Dunst nově Patric Wilson, Ted Danson a Nick Offerman. To bude slušná jízda :)
627363
Tak ale začíná nám to nabírat fajnové obsazení .. po Kirsten Dunst nově Patric Wilson, Ted Danson a Nick Offerman. To bude slušná jízda *:)*
Fargo 2.0
0 0
reagovat
Nuda to teda je, taky ty nerdgasmy nechápu :))

[pilot]
627362
Nuda to teda je, taky ty nerdgasmy nechápu *:))* [pilot]
0 0
reagovat
Uhhh.. ze salase se ozyva: "Oh no he didn't..." :D
627361
Uhhh.. ze salase se ozyva: "Oh no he didn't..." *:D*
0 0
reagovat

Agent Carter

První dva díly teda pěkná nuda.
627359
První dva díly teda pěkná nuda.
Agent Carter
0 0
reagovat

studo

Mám to pripravené, dobre? Keď si to jedného dňa pozriem, dám vedieť.
627356
Mám to pripravené, dobre? Keď si to jedného dňa pozriem, dám vedieť.
studo
0 0
reagovat
duro hodil zlý link, chcel hodiť toto link
627355
duro hodil zlý link, chcel hodiť toto [link="http://www.csfd.cz/film/348479-guest-the/"]link[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se