Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37441 - 37460 Napsat příspěvek

GuidoA.

Velká pecka :+

Furt sem to ještě nedal podruhý :( :-
627601
Velká pecka *:+* Furt sem to ještě nedal podruhý *:(* *:-*
GuidoA.
0 0
reagovat
627580
[link="http://www.buzzfeed.com/robinedds/look-on-my-works-ye-mighty-and-despair#.bg60pZe4WQ"]breaking bad[/link]
0 0
reagovat
yop, banshee bolo božieeee
627558
yop, banshee bolo božieeee
0 0
reagovat

Banshee

That. Was. Good.:+
627557
That. Was. Good.*:+*
Banshee
0 0
reagovat

Shameless US 5x01

zase to bylo cely uplne o nicem a zase to bylo super. Ian buznu hraje skvele, Mickey a jeho novej byznys pobavil a Sheila a spol klasicky histerický. Naopak mě už nudí ta linka Kevina a jeho familie. Cekal jsem, ze se po lonskym cliffu ukaze "vy vite kdo" a byl jsem zklamanej.
627531
zase to bylo cely uplne o nicem a zase to bylo super. Ian buznu hraje skvele, Mickey a jeho novej byznys pobavil a Sheila a spol klasicky histerický. Naopak mě už nudí ta linka Kevina a jeho familie. Cekal jsem, ze se po lonskym cliffu ukaze "vy vite kdo" a byl jsem zklamanej.
Shameless US 5x01
0 0
reagovat

Banshee

No, začali pěkně ostře i na svoje poměry :)
627528
No, začali pěkně ostře i na svoje poměry *:)*
Banshee
0 0
reagovat

Banshee s03e01

Jo, furt je to nekompromisní seriálová špička. Boobs and blood at their best :)
627520
Jo, furt je to nekompromisní seriálová špička. Boobs and blood at their best :)
Banshee s03e01
0 0
reagovat

POI 4X11

Spoiler s informacemi ze zákulisí
Shahi je těhotná, čeká dvojčata a v rozhovorech mluví o tom, že by ze seriálu měla být pryč až na dva roky. Dost mě zajímá, jakým způsobem jí teda schovají mimo děj na takhle dlouho.
627517
Spoiler s informacemi ze zákulisí [spoiler]Shahi je těhotná, čeká dvojčata a v rozhovorech mluví o tom, že by ze seriálu měla být pryč až na dva roky. Dost mě zajímá, jakým způsobem jí teda schovají mimo děj na takhle dlouho. [/spoiler]
POI 4X11
0 0
reagovat

Person of Interest s04e11

:D:+

Mimochodem, promo k dalšímu dílu, logicky spoilery...
627510
*:D**:+* Mimochodem, [link="https://www.youtube.com/watch?v=riIM16mu46I"]promo k dalšímu dílu[/link], logicky spoilery...
Person of Interest s04e11
0 0
reagovat

verbst telegraficky

Broadchurch
Nice. Už jen ten první díl je taková pecka že se fakt nemůžu dočkat zbytku.

Cougar Town
Jsem ani netušil, jak moc mi cul-de-sac crew chyběli. Matrix scéna FTW:D Chci co nejdrřív zpátky Bobbyho!

Star Wars Rebels
Tyjo, tak tohle jsem fakt nečekal. Pustil jsem to, jen aby mi to jelo tak nějak v pozadí a třeba občas přepnu, ale nějakým zázrakem jsem zůstal koukate celou dobu. Lepší se to lepší se to. A to je dobře. Clone Wars na tom byly stejně.

Modern Family
No, tak tohle byl trošku slabší návrat. Nejlepší byl Confident Phil a Camova reakce :D

The Big Bang Theory
No, tohle se naopak nadmíru povedlo. Dlouho, předlouho jsem se u tohodle seriálu takhle nenasmál. "I have excellent peripheral vision. On a good day, I can see my ears." :D

Gotham
Taky slabší. Už jsem si myslel, že se budeme posouvat jen výš a výš, ale tohle bylo takový nijaký jako první dva díly. ALE MORENA BACCARIN! Yeah!

Chicago Fire
Meh, nuda a šeď. Jediná dobrá scéna byla "Let him die."

Chicago PD
Tohle už je sice nějakou chvilku lepší, než hasiči, ale včera ten rozdíl byl fakt markantní. Všichni herci jedou naplno a vždycky dostane prostor někdo jinek. Platt zase válela.

Person of Interest
:o:o:(:-:-
Četl jsem někde, že je Sarah Shahi těhotná, ale COME ON!!! Tohle je fakt naprd. Ale totálně.
Díl jako takovej super, šachy, "rewind", hlášky kdy si tu simulaci urychloval :D Fakt jsem zvědavej kam to chcou dotáhnout.
Pecka.
627508
[b]Broadchurch[/b] Nice. Už jen ten první díl je taková pecka že se fakt nemůžu dočkat zbytku. [b]Cougar Town[/b] Jsem ani netušil, jak moc mi cul-de-sac crew chyběli. Matrix scéna FTW*:D* Chci co nejdrřív zpátky Bobbyho! [b]Star Wars Rebels[/b] Tyjo, tak tohle jsem fakt nečekal. Pustil jsem to, jen aby mi to jelo tak nějak v pozadí a třeba občas přepnu, ale nějakým zázrakem jsem zůstal koukate celou dobu. Lepší se to lepší se to. A to je dobře. Clone Wars na tom byly stejně. [b]Modern Family[/b] No, tak tohle byl trošku slabší návrat. Nejlepší byl Confident Phil a Camova reakce *:D* [b]The Big Bang Theory[/b] No, tohle se naopak nadmíru povedlo. Dlouho, předlouho jsem se u tohodle seriálu takhle nenasmál. "I have excellent peripheral vision. On a good day, I can see my ears." *:D* [b]Gotham[/b] Taky slabší. Už jsem si myslel, že se budeme posouvat jen výš a výš, ale tohle bylo takový nijaký jako první dva díly. ALE MORENA BACCARIN! Yeah! [b]Chicago Fire[/b] Meh, nuda a šeď. Jediná dobrá scéna byla "Let him die." [b]Chicago PD[/b] Tohle už je sice nějakou chvilku lepší, než hasiči, ale včera ten rozdíl byl fakt markantní. Všichni herci jedou naplno a vždycky dostane prostor někdo jinek. Platt zase válela. [b]Person of Interest[/b] *:o**:o**:(**:-**:-* [spoiler]Četl jsem někde, že je Sarah Shahi těhotná, ale COME ON!!! Tohle je fakt naprd. Ale totálně.[/spoiler] Díl jako takovej super, šachy, "rewind", hlášky kdy si tu simulaci urychloval *:D* Fakt jsem zvědavej kam to chcou dotáhnout. Pecka.
verbst telegraficky
0 0
reagovat
jsi celkem spolehlivá studnice zdrojů inspirace v seriálech.... pro me to co vyhypujes = vyhnout se obloukem, to co se ti nelibi = alespon prumer.

Stejně tak funguje GuidoA. a popicek... tam se akorat musi clovek vyhnout vsemu, co napisou 8)
627503
jsi celkem spolehlivá studnice zdrojů inspirace v seriálech.... pro me to co vyhypujes = vyhnout se obloukem, to co se ti nelibi = alespon prumer. Stejně tak funguje GuidoA. a popicek... tam se akorat musi clovek vyhnout vsemu, co napisou *8)*
0 0
reagovat
Zajdi si pak určitě na fenomenálního Birdmana, až bude. S tim filmem Ti snad konečně dojde to, co už většina lidí po pubertě dávno pochopila, tj. že úplně všechny recenze, který se po internetech a časopisech odjakživa válej a válet budou, vlastně nejsou kritické recenze, ale subjektivní názory :). Skrze ně se pak maximálně můžeš snažit o to, aby jsi naturel výsledného produktu přiblížil eventuálnímu zájemci o hodnocený film/seriál.
627507
Zajdi si pak určitě na fenomenálního Birdmana, až bude. S tim filmem Ti snad konečně dojde to, co už většina lidí po pubertě dávno pochopila, tj. že úplně všechny recenze, který se po internetech a časopisech odjakživa válej a válet budou, vlastně nejsou kritické recenze, ale subjektivní názory *:)*. Skrze ně se pak maximálně můžeš snažit o to, aby jsi naturel výsledného produktu přiblížil eventuálnímu zájemci o hodnocený film/seriál.
0 0
reagovat
moc lepších věcí než tvoje fórky vydávající se za recenze hyped seriálů si taky nepřečtu :) ale těším se konečně taky na něco neorgastickýho... po těch letech to bude fajn změna :D
627498
moc lepších věcí než tvoje fórky vydávající se za recenze hyped seriálů si taky nepřečtu :) ale těším se konečně taky na něco neorgastickýho... po těch letech to bude fajn změna :D
0 0
reagovat

xxendxx

Moc lepších věcí než Tvoje fórky na The Leftovers si tady v diskuzi nepřečtu :+ :+
627500
Moc lepších věcí než Tvoje fórky na The Leftovers si tady v diskuzi nepřečtu *:+* *:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Davies182

Hrozně se těším až si ji přečtu :+
627496
Hrozně se těším až si ji přečtu *:+*
Davies182
0 0
reagovat
to je nějakej novej distribuční název pro Leftovers? :D
627495
to je nějakej novej distribuční název pro Leftovers? :D
0 0
reagovat

verbst

Největší trapárna, co sem kdy viděl :D, hrozně se třesu na hejtovací recenzi.
627493
Největší trapárna, co sem kdy viděl *:D*, hrozně se třesu na hejtovací recenzi.
verbst
0 0
reagovat
Tak jsem, ani nevím proč (snad Terrence Howard), zkusil Empire a po třinácti minutách to vypnul. Bože, to byl zase jednou fail. :-
627491
Tak jsem, ani nevím proč (snad Terrence Howard), zkusil [b]Empire[/b] a po třinácti minutách to vypnul. Bože, to byl zase jednou fail. *:-*
0 0
reagovat

KarelR

627472
http://31.media.tumblr.com/2fc78cc55c4228aad5a035bbe478080d/tumblr_inline_nfbivjkhoN1t03rdh.gif
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

Hmmmm, cejtím tady výměnnou článkovou příležitost... :D
627470
Hmmmm, cejtím tady výměnnou článkovou příležitost... *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se