Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37421 - 37440 Napsat příspěvek

Joker

:+:+
627699
*:+**:+*
Joker
0 0
reagovat
Penny Dreadful S2 trailer (působí to 'vizuálněji', snad přijdou i s akčnějším dějem): link
627698
Penny Dreadful S2 trailer (působí to 'vizuálněji', snad přijdou i s akčnějším dějem): http://www.youtube.com/watch?v=3YdeSNcAWos
0 0
reagovat
Hmm, kalendář se už začíná pěkně vyplnit...
House of Cards - 27.2.
The Last Man on Earth - 1.3.
Daredevil - 10.4.
Penny Dreadful - 26.4.

Teď to chce ještě Sense8, True Detective, Westworld, Silicon Valley a budu moc, moc spokojenej. :))
627697
Hmm, kalendář se už začíná pěkně vyplnit... House of Cards - 27.2. The Last Man on Earth - 1.3. Daredevil - 10.4. Penny Dreadful - 26.4. Teď to chce ještě Sense8, True Detective, Westworld, Silicon Valley a budu moc, moc spokojenej. *:))*
0 0
reagovat
Nechtěl sem to říkat nahlas ?):D8)8)...
627656
Nechtěl sem to říkat nahlas *?)**:D**8)**8)*...
0 0
reagovat
Karel plete House of Lies a House of Cards
627615
Karel plete House of Lies a House of Cards
0 0
reagovat

KarelR

oh boy :D:D
627650
oh boy *:D**:D*
KarelR
0 0
reagovat

zahron

Nasranej ani ne, ale... proč na to koukat dál, když už se člověk nemůže těšit na "marování"? :D
627649
[spoiler]Nasranej ani ne, ale... proč na to koukat dál, když už se člověk nemůže těšit na "marování"? *:D*[/spoiler]
zahron
0 0
reagovat

KarelR

to nemusí být člověk šmoula aby věděl proč ... umřela ti buchta a ty seš nasranej že ji Franky voddělal :D:D
627646
to nemusí být člověk šmoula aby věděl proč ... [spoiler]umřela ti buchta a ty seš nasranej že ji Franky voddělal[/spoiler] *:D**:D*
KarelR
0 0
reagovat
Já teda House of Cards zabalil u prvního dílu druhý sezóny. Modří určitě vědí proč :D Ale teď mám docela nutkání to dokoukat, no...
627645
Já teda House of Cards zabalil u prvního dílu druhý sezóny. Modří určitě vědí proč *:D* Ale teď mám docela nutkání to dokoukat, no...
0 0
reagovat
Já měl tak nějak za to, že je House of Lies od druhý řady hrozně nudnej průjem - proč tomu tak teda není :D? Co na tom serilu vlastně stojí za řeč (psáno normálním tónem)?

Ale neviděl sem ani pilot...
627647
Já měl tak nějak za to, že je House of Lies od druhý řady hrozně nudnej průjem - proč tomu tak teda není *:D*? Co na tom serilu vlastně stojí za řeč (psáno normálním tónem)? Ale neviděl sem ani pilot...
0 0
reagovat
House of Lies a Episodes zacali. Slusnej rozjezd u obou serialu :+
627643
House of Lies a Episodes zacali. Slusnej rozjezd u obou serialu *:+*
0 0
reagovat
Good Wife je Newsroom, který jsem nedostal. Fakt výborný seriál.
627636
Good Wife je Newsroom, který jsem nedostal. Fakt výborný seriál.
0 0
reagovat
GuidoA.
Breaking Bad - Tie nohavice ma dostali. :+

Memphis
:+:+:+:+:+:+
627633
[b]GuidoA.[/b] Breaking Bad - Tie nohavice ma dostali. *:+* [b]Memphis[/b] *:+**:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
:o:+
627630
*:o**:+*
0 0
reagovat
Ou yes! :+
627629
Ou yes! *:+*
0 0
reagovat

Memphis

Jak to chcem hneď vidieeeeeeeeeeeeeeeeť :o:+
627628
Jak to chcem hneď vidieeeeeeeeeeeeeeeeť *:o**:+*
Memphis
0 0
reagovat

House of Cards Season 3 Trailer

627590
[link="https://www.youtube.com/watch?v=sU9QTLXYCCc"]Do I need to say more?[/link]
House of Cards Season 3 Trailer
0 0
reagovat
archer s06e01
tak presne tohle mi schazelo. rechtal sem se jako curak. archer vice byla asi nejlepsi rada. hlavne konec ty paty sezony byl top. sjel sem ho dokonce dvakrat.

agent carter s01e02
uzivam si to vic nez bych kdy cekal. hayley je proste super a kor kdyz strida ucesy. pribeh mi je volnej. ale to paradni retro a lehkonohy frky zeru. scena v koupelne v prvnim dile je top.
627619
archer s06e01 tak presne tohle mi schazelo. rechtal sem se jako curak. archer vice byla asi nejlepsi rada. hlavne konec ty paty sezony byl top. sjel sem ho dokonce dvakrat. agent carter s01e02 uzivam si to vic nez bych kdy cekal. hayley je proste super a kor kdyz strida ucesy. pribeh mi je volnej. ale to paradni retro a lehkonohy frky zeru. scena v koupelne v prvnim dile je top.
0 0
reagovat

Davies182

Taky bych měl...tsss
627602
Taky bych měl...tsss
Davies182
0 0
reagovat

GuidoA.

Velká pecka :+

Furt sem to ještě nedal podruhý :( :-
627601
Velká pecka *:+* Furt sem to ještě nedal podruhý *:(* *:-*
GuidoA.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se