Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37401 - 37420 Napsat příspěvek

Vardant

Já vyprsknul smíchy už u O óú! :D
627830
[spoiler]Já vyprsknul smíchy už u O óú! *:D*[/spoiler]
Vardant
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

I'm better than Hitler! :D
627829
[spoiler]I'm better than Hitler! *:D*[/spoiler]
Man Seeking Woman
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

Waaaaaaaaat? :o:D
627828
Waaaaaaaaat? *:o**:D*
Man Seeking Woman
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

what the fuck did... and i mean WHAT THE ACTUAL FUCK DID I JUST WATCH :D ani neviem či to bolo vtipné ale rozhodne "pobavilo"... nepozerajte žiadny trailer, žiadne obrázky nič, proste si stiahnite prvý diel a kochajte sa :D
627825
what the fuck did... and i mean WHAT THE ACTUAL FUCK DID I JUST WATCH *:D* ani neviem či to bolo vtipné ale rozhodne "pobavilo"... nepozerajte žiadny trailer, žiadne obrázky nič, proste si stiahnite prvý diel a kochajte sa *:D*
Man Seeking Woman
0 0
reagovat
Srovnání s TBBT je možný akorát v tom ohledu, že tam chodí divně oblečený lidi, co tráví hodně času na PC. :-)
627823
Srovnání s TBBT je možný akorát v tom ohledu, že tam chodí divně oblečený lidi, co tráví hodně času na PC. :-)
0 0
reagovat

Vincent

No nevím, od doby co má každej v TBBT buchtu se nerdy témata skoro neprobírají a ani na tom už seriál nestojí. Dnes je to již čistá vztahovka dy hlavní představitelé"občas" řeknou něco co běžná populace mýho tvýho věku (např. teď hráli hru ze světa LOTR, tak si to třeba vzáthni na Bang nebo Osadníky).
Sám jsem je měl raději bez holek.
627821
No nevím, od doby co má každej v TBBT buchtu se nerdy témata skoro neprobírají a ani na tom už seriál nestojí. Dnes je to již čistá vztahovka dy hlavní představitelé"občas" řeknou něco co běžná populace mýho tvýho věku (např. teď hráli hru ze světa LOTR, tak si to třeba vzáthni na Bang nebo Osadníky). Sám jsem je měl raději bez holek.
Vincent
0 0
reagovat
Ja jsem teda z nudy v letadle videl pilot Silicon Valley a bylo to celkem na zivacku. Ale chapu, ze nekomu by se tenhle typ serialu mohl dost zamlouvat - stejne jako nevydrzim koukat na Big Bang Theory, protoze to je az moc "nerdy" na muj vkus.
627817
Ja jsem teda z nudy v letadle videl pilot Silicon Valley a bylo to celkem na zivacku. Ale chapu, ze nekomu by se tenhle typ serialu mohl dost zamlouvat - stejne jako nevydrzim koukat na Big Bang Theory, protoze to je az moc "nerdy" na muj vkus.
0 0
reagovat

TonyClifton

A to nejlepší ještě přijde ;)
627805
A to nejlepší ještě přijde *;)*
TonyClifton
0 0
reagovat

Silicon Valley

Po dvou dílech mi to přijde naprosto super. :+
627804
Po dvou dílech mi to přijde naprosto super. *:+*
Silicon Valley
0 0
reagovat

Gonzi

Nejlepší trailer od Hry o trůny :D:+
627803
Nejlepší trailer od Hry o trůny *:D**:+*
Gonzi
0 0
reagovat

Top Gear LEGO trailer

627801
http://www.youtube.com/watch?v=A7YDMt7jOfU *:+*
Top Gear LEGO trailer
0 0
reagovat

Sigi

+1
Po pilote som nechápal, prečo ma to tak baví. :D :+
627799
+1 Po pilote som nechápal, prečo ma to tak baví. *:D* *:+*
Sigi
0 0
reagovat

Galavant

Tak to trochu odlehčíme. Nesnáším Glee ale tohle mi nějakým záhadným způsobem dost sedlo. Týpek z Psych co hraje krále si to neskutečně dává a tancující Vinnie Jones je tam .. no to se prostě musí vidět :D V momentě kdy si John Stamos ve finále turnaje nablil do brnění si mě seriál definitivně získal 8)
627778
Tak to trochu odlehčíme. Nesnáším Glee ale tohle mi nějakým záhadným způsobem dost sedlo. Týpek z Psych co hraje krále si to neskutečně dává a tancující Vinnie Jones je tam .. no to se prostě musí vidět *:D* V momentě kdy si John Stamos ve finále turnaje nablil do brnění si mě seriál definitivně získal *8)*
Galavant
0 0
reagovat

Banshee

Luxusný začiatok :+ a teraz len pritvrdiť.
627755
Luxusný začiatok *:+* a teraz len pritvrdiť.
Banshee
0 0
reagovat

Marco Polo

Dodival s nekdo do konce? Stoji to za to?
627745
Dodival s nekdo do konce? Stoji to za to?
Marco Polo
0 0
reagovat

The Affair

U prvních zhruba sedmi dílů jsem si neodvažoval dejchat. Pak se to začne táááákhle natahovat, zřejmě protože druhá série. Ten nápad je ale famózní, Joshua Jackson je tam výbornej a já to rozhodně doporučuju :)
627735
U prvních zhruba sedmi dílů jsem si neodvažoval dejchat. Pak se to začne táááákhle natahovat, zřejmě protože druhá série. Ten nápad je ale famózní, Joshua Jackson je tam výbornej a já to rozhodně doporučuju :)
The Affair
0 0
reagovat
Davies + Ted už jsou na cestě, aby ti to řádně vyhajpovali :)

Podle všeho by to mělo bejt dobrý. O víkend se na to chystám.
627734
Davies + Ted už jsou na cestě, aby ti to řádně vyhajpovali :) Podle všeho by to mělo bejt dobrý. O víkend se na to chystám.
0 0
reagovat
Odporúčate The Affair? Počujem už na to chvílku chválu a keď to vyhralo GG tak sa do toho asi pustím len ma desí tých 8 na IMDB. Na seriál dosť málo :D.
627730
Odporúčate The Affair? Počujem už na to chvílku chválu a keď to vyhralo GG tak sa do toho asi pustím len ma desí tých 8 na IMDB. Na seriál dosť málo *:D*.
0 0
reagovat
End: Trávu sem usekl na konci druhé řady... A nikde sem nepsal, že to je řachanda, komedií se ale ostatně oficiálně nazývá i ona...
Jako já z toho nepotřebuju mít prvoplánově řachandu, ani umírněnější komedii, jen mě to čistě překvapilo. ;)
627722
End: Trávu sem usekl na konci druhé řady... A nikde sem nepsal, že to je řachanda, komedií se ale ostatně oficiálně nazývá i ona... Jako já z toho nepotřebuju mít prvoplánově řachandu, ani umírněnější komedii, jen mě to čistě překvapilo. *;)*
0 0
reagovat

KARLOS

neni to řachanda, protože Jenji Kohan. Kdo viděl pár dílů Trávy, musí mu bejt jasný, v jakým duchu se to ponese. Kdo Trávu neviděl, ten tu nemá co dělat :)
627720
neni to řachanda, protože Jenji Kohan. Kdo viděl pár dílů Trávy, musí mu bejt jasný, v jakým duchu se to ponese. Kdo Trávu neviděl, ten tu nemá co dělat :)
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se